o fotodakinin birebir aynısını yapmasam da kendime göre bi rutinim var..4. aydan itibaren 4 saatte bi oluyor rutin
4ten sonraki saat 7 mi canım? Sonra 11e nasıl bağlıyorsun mamasız?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o fotodakinin birebir aynısını yapmasam da kendime göre bi rutinim var..4. aydan itibaren 4 saatte bi oluyor rutin
bide ben çiksam o tuvaleteCanım ekmek pek yemiyorum. pilav falan da genel de sulu besleniyorum.
Ekstra bir sey de yapmiyorum aslında çok su iciyorum sadece, geceleri su savaşı yapmış gibi uyanıyorum. 5. Gün falandı çok tuvalete çıkmaya baslamistim oyle boyle degil ama bitmiyordu resmen o bitti ama terlemeler devam ediyor. Ama dr demisti birkac gun sonra asiri tuvalete cikacaksin odemini atacaksin diye.
yani olabilir
benim oglan kakayla beraber baya bi gaz çikariyor, yoksa o kadar ses çikmaz hrhalde bi yemek kasigi kaakadan :)))
900 gr almis canim :)Kızlar kilo alımı iyi- kötü falan diye yorum yapıyorsunuz ya doğum kilosuna göre mi yoksa ödemi attıktan sonraki kilosuna göre mi yorumluyorsunuz?
Benim fındık 3600 doğdu 5. Gün 3200dü 21. Gün 3800. Bugünde evdeki dijital tartıda önce eşim tartıldı sonra bebişler tartıldı 4100 geldi. iyi mi kötü mü bilemedim. Şimdi benim minnoşum 500 gr mı almış yoksa 900 gr mı???![]()
ben yapiyorum valla canimKundak yapmayı öneriyor musun?
O zaman senin bebiş kırkından sonra o kadar uysal bir bebek olacak ki demişti dersin hele 4 Ay'ından sonra sanki sen ona değilde o sana bakıyormuş gibi olacak Allah'ın izniyle inşallah :)Yok daha 27 gunluguz
normalmi peki bu kadar olması
sıpa öğlenden beri uyumuyor uyusa göğüslerim tam doluykende sağacağım
Gecmise bakanadim. Saglik ocagina gittin mi. Hastane olcumlerde yaniliyor olabilir demistin sanki.
bebis uyyorKizlarrr canlar merhaba yaaa ben hic giremiyorum forumaMaRaL_ ve 3 cocugu olanlar siz nasıl zaman buluyorsunuz. Benim iki cocuk var zaman bulamiyorum cidden. Kizimda cok huysuz zaten. Birde kusmasi cok sizlerin bebisler nasil.Onceki gun hic durmafi agladi ve emmedi dun dr götürdüm. Idrar tahlili yaptilar enfeksiyon var dediler. Yarin ultrasonla bobreklerine bakilacak bebeklerde riskli dediler.offf yaa bu drlar felaket tellali gibi valla
bebeginin idrar tahlilinde nitrit degeri varmi ?Kizlarrr canlar merhaba yaaa ben hic giremiyorum forumaMaRaL_ ve 3 cocugu olanlar siz nasıl zaman buluyorsunuz. Benim iki cocuk var zaman bulamiyorum cidden. Kizimda cok huysuz zaten. Birde kusmasi cok sizlerin bebisler nasil.Onceki gun hic durmafi agladi ve emmedi dun dr götürdüm. Idrar tahlili yaptilar enfeksiyon var dediler. Yarin ultrasonla bobreklerine bakilacak bebeklerde riskli dediler.offf yaa bu drlar felaket tellali gibi valla
bende oncede vardi zorladigimda damla damla kan oluyordu ama dogumda disari pirtlamis meretBende de doğumdan sonra hemoroid olmuştu hamilelikte yoktu çok sasirmistim.ama 1-2 hafta sonra kendiliğinden geçti bi daha olur mu bilmem ben daha önceden fissur ameliyatı da olmuştum.
negatif canimbebeginin idrar tahlilinde nitrit degeri varmi ?
pozitifmi negatifmi ?
kilo aliyorsa kusmasi hastalik deil canim biliyorsundur zatenBu arada emzirme konusunda tereddüt eden sutum yetiyormu diye dert edenler hepsini atin bir kenera ben neler cektim mama baskisi yüzünden inat ettim cogu zaman bende yetmiyor dusuncesine kapildim. Dun kizimi tartim 28. Gunde 3560 gr olmus. Dogum ağırlığı 2800 du. 5. Gun 2640 di. Ustelik cok kusmasina ragmem
ben yapiyorum valla canim
yaptigimi yapamyin dedigimi yapin dermisim :)
saka sakaa ben oteki çocuklardada yapiyordum rahat uyyolar
zaten donmeye baslayinca kundak falan hikaye olur kendileri açarlar sardigimizi, yani ben çok SIKI sarmiuyorum bi kaç ay sonra açabilir
bide ben yuz ustu yatiriyorum eve geldigimden beri, gazi yoksa 3 saat gidiyor ozellikle geec uykusu
hiç mama vermedim, anne sutu anca o kadar dayaniyor
du geliyorum ozelden, bu Tr deki dr lar benim omrumu yedi yeminlenegatif canim
Sagol tatlim :) benim anlamadigim bana doktor geldi taburcu olurken son kez bakti. Ilaclarini pansumanini aksatma, bi hafta on gun canin yanar ustune de oturma dedi. Eger agrisi siddetli olursa gecmezse ates olursa gel olmazsa 45 gun sonra gel dedi. Cok degil mi acaba normal mi ki?
Ayakta sallamayı öneriyor musun? Süt artırıcı ne önerirsin?ben yapiyorum valla canim
yaptigimi yapamyin dedigimi yapin dermisim :)
saka sakaa ben oteki çocuklardada yapiyordum rahat uyyolar
zaten donmeye baslayinca kundak falan hikaye olur kendileri açarlar sardigimizi, yani ben çok SIKI sarmiuyorum bi kaç ay sonra açabilir
bide ben yuz ustu yatiriyorum eve geldigimden beri, gazi yoksa 3 saat gidiyor ozellikle geec uykusu
hiç mama vermedim, anne sutu anca o kadar dayaniyor