2015 Şubat Anneleri

Ağda mı ben bugün ne durumda gittim biliyor musun sen doktora :oops:
sordum ama ağdayı sormadım epilasyon aletinin traş bıcagi gibi olan başlığı için sordum. Dikisine degdirme kaptirirsan acır dedi. Diğer kısımları yapabilirmişim.
Bu kadin olmak offf ki ne off

Benim kizim vallahi alarm gibi uc saatte bir acikip bik bik diye ciyakliyo hayranim istikrarina. Memede uyuma olayini bi de emzikle halledebilsem tamamdir. Sanci gaz olmadikca cok iyiyiz :(

İkisini üst üste koyup sallamayi denedin mi canım. Normalde Nasil uyur.
yatagina yanina yatiyorum kendi uyuyuor ama bebek yanimizdsysa kalkip oturuyor.

arkadaslar bişey sormak istiyorum cevap veren olursa cok sevinirim beklicem cevaplarınızı ben 1 ay once sezeryanla dogum yaptım asırı catlagım var karnımda ve acıyolar resmen dikişlerimin etrafında daha bi yogun acısı yada bilmiyorum anlayamıyorum dikişimdenmi yoksa catlarlardanmı o acılar hareket ettikce dokundukca acıyo böyle bi durum yasayan varmı yada hala oturup kalkarkrn catlagı yada dikişleri haa agrı yapan hafif hafif?
catlak acisi degil o dikis acisi.

Bezi bagliyorum giydiriyorum bi daha coort
Kac oldu kizim usuceksin

2 kere mi :)
Bnm düğünüm pert
Balayım pert
Doğum yaptıgım günüm pert
Sütüm pert :)
Neyse abv diyorum burdan tekrardan
Gzl dileklerimi sunuyorum
Ama şimdi miii, edepsizlikse edepsizlik hele gelsin karşıma

1 hafta içinde iki kere canım öncesine hiç girmeyelim çıkamayız ;)
onun yüzünden eşimle küs yakıldı kınam benim, ayrılmayı konuşuyorduk. Balayım evliliğimin ilk 2-3 ayını hatırlamak istemiyorum onun yüzünden.

Ben erken davrandım biletini 1 hafta geç aldırdim doğum için ilk günlerim huzurla annemle geçsin diye.

Yine sabaha kadar uyutmayan saat basi ciyaklayip memeyi emzik yapan ama doğru düzgün emmedigi icin surekli uyanan gazdan deliren delirten bir bebe.. yine uykusuzluktan beyni uguldamaya baslamis yorgun bitik bir anne. Bu acıklı tablo yetmezmiş gibi sabahin sesszligini ota moka isyaniyla bagris cagris icinde sonsuz inadıyla bozan, biturlu sakinlesmedigi gibi ev halkini da tumden cinnete sokan okula gidesiye apartmani ayağa kaldirip en sonunda zilgitin alasıñı yiyen bir abla. Gunaydin hayat baya güzel bir şekilde aydın bugun tebrikler!

Gunaydin.
Bebek uyumusken tam yattim oglum uyandi kahvalti hazirliyorum yemek nasip olursa ins.
Annem gitti.
Zor ama cok sukur iki tane mis kokulum var. Sonsuz sukur.

Ya ben bu büyüğü nasil hale yola koycam ya:( ne guzelikten anliyor ne kizmaktan ne başka bir şeyden delircem yeminle. Sanki var olma nedeni ariza çıkarmak hayatta insan gozunu açtığı gibi terör estirir mi ya bu kadar mi programlisin arkadaş

Bittim ben istifa ediyorum !!!!
Açım çocuk bende açım kimse beni emzirmiyor kimse altımı değiştirmiyor kimse saatlerce uyumam için Başımda beklemiyor
Ben isyan ediyormuyum sen niye isyandasın uyu işte uyu !!!!

Uyumuyor bnmki de uyumuyor. Emzik niyetine kullanıyor beni emdigi de yok öyle durup iki fırt çekiyor kokluyor. Bitmeyen gaz seansı da cabası bir de sinirli ki allah yarabbim pavarotti kesiliyor bi anda bit kadar boyuyla cadiii

nasil besleniyprsun cnm odem atmak icin.karbonhidrata dikkat ediyonmu
Bende de doğumla birlikte mi oldu acaba yoksa bugün çok zorlanmıştım o zaman mi oldu bilmiyorum. Bitti demiştim ya nazarim değdi aksam ustu tekrardan bayağı kanama oldu :KK43:
Gecmis olsun cnm.aksam tuvalete cikdim dayanilmayacak acisuvyokdu ama kanadi meret

Zorla ayırıyorum yoksa sakız gibi çiğnemeye devam ediyo :)) 20-25-30 dk değişiyo emzirme sürem,seviyoruz emişmeyi :))
Kiz seni emzik yerine koyyor olmasun seninki.ne sutmus bu yarim saatde bitmiyor.biz 10-15 dk da bitiriyorux emneyi ama ben keyif yapup emzik niyetne kullanmasina ixin vermiyorum.cok mrrakliysa emzik alsin beyfendi.hem az emip uyyakalirsa cabuk uyanir.ustelik daha kucugyz 1 haftalik

Kizlar benim oglan emzigi agzinda tutma suesinibuzatmaya basladi.gittikce daha cok alisurmiiiki.almayan bebisler napiyor direk atiyormu?hic ugrasmiyolarmi

Uyumuyor bnmki de uyumuyor. Emzik niyetine kullanıyor beni emdigi de yok öyle durup iki fırt çekiyor kokluyor. Bitmeyen gaz seansı da cabası bir de sinirli ki allah yarabbim pavarotti kesiliyor bi anda bit kadar boyuyla cadiii
Durt kiz uyumasina izin verme.cenesiyleboyna.karnini kipitdat bak nadil emiyor

Benim kiz aksam 9 dan sonra hep emmekk istiyor emiyor kusuyor gaz cikartmama izin vermiyor agliyor dun gece zorla 1 bucukta uyudu 7den 1 bucuga kadarda hic.uyumamaisti gece 3 saatte bir kaldirdim ama yavrum gece boyu ikindi sancilandi sabahtan beride ayni uyuyor ama hep ikiniyor sizinkilerde boyle mi ?
Aci cektigini gordukce biogaia ya baslicam heralde

Ya ben bu büyüğü nasil hale yola koycam ya:KK43: ne guzelikten anliyor ne kizmaktan ne başka bir şeyden delircem yeminle. Sanki var olma nedeni ariza çıkarmak hayatta insan gozunu açtığı gibi terör estirir mi ya bu kadar mi programlisin arkadaş
1 tanesi bile cok yorucu allah kolaylik versin sana ,, bebeisle ugrasirken surekli icimden ikinci cocuk zor deyipbdeyip duruyorum

Back
X