2015 Şubat Anneleri

Benim kiz aksam 9 dan sonra hep emmekk istiyor emiyor kusuyor gaz cikartmama izin vermiyor agliyor dun gece zorla 1 bucukta uyudu 7den 1 bucuga kadarda hic.uyumamaisti gece 3 saatte bir kaldirdim ama yavrum gece boyu ikindi sancilandi sabahtan beride ayni uyuyor ama hep ikiniyor sizinkilerde boyle mi ?
Aci cektigini gordukce biogaia ya baslicam heralde
Benmki de aynen ole ıkınmaktan uyku uyuyamıyo sonrada ağlıyo..ben dün başladım biyogaia ya ..aslında hiç istemiyordum ama bi yerde fıtık olur falan diye bi yazı okudum bi de acı çektiğini görünce üzülüyosyn tabi başladım inş ii gelir..
Bi de göğüs kısmıba yastık koyup yüz üstü yatrmayı dene gazı almıyo ama ıkınmadan rahat uyuyo..bu arada böle yatırırsan yanından ayrılma Allah korusun dikkat etmek gerek

Bebek uyuma niyetinde sanki
O uyurken kahvsltı mı yapsam,çalışsam.mı,evi mi topladam yoksa bende mi uyusam????????

arkadaslar bişey sormak istiyorum cevap veren olursa cok sevinirim beklicem cevaplarınızı ben 1 ay once sezeryanla dogum yaptım asırı catlagım var karnımda ve acıyolar resmen dikişlerimin etrafında daha bi yogun acısı yada bilmiyorum anlayamıyorum dikişimdenmi yoksa catlarlardanmı o acılar hareket ettikce dokundukca acıyo böyle bi durum yasayan varmı yada hala oturup kalkarkrn catlagı yada dikişleri haa agrı yapan hafif hafif?
Benimde 25 gun oldu benimde karnima dokununca her yeri agriyor ozellikle dikisin tam ust kismi ayni hiza .benim catlagim yok . bi de karnimin siyahligi gitmedi

gittim canım
cuma hastanede 3.530 gelmişti doktor sınırda dedi haftaya tekrar gelin tedaviye başlarız dedi
salı sağlık ocağında 3.845 geldi
ebeye anlattım doktoru o yeni gelmiş kimse memnun değil boşver takma kafana dedi
haftaya salı aynı kıyafetlerle tekrar sağlık ocağına gidip tartacağız
artı bu bir hafta her emmeden sonra sütümü sağacağım göğüslerimi boşaltmak için
duruma göre ebe yönlendirecek
Cok iyi. Dr bosuna canini sikmis

Benmki de aynen ole ıkınmaktan uyku uyuyamıyo sonrada ağlıyo..ben dün başladım biyogaia ya ..aslında hiç istemiyordum ama bi yerde fıtık olur falan diye bi yazı okudum bi de acı çektiğini görünce üzülüyosyn tabi başladım inş ii gelir..
Bi de göğüs kısmıba yastık koyup yüz üstü yatrmayı dene gazı almıyo ama ıkınmadan rahat uyuyo..bu arada böle yatırırsan yanından ayrılma Allah korusun dikkat etmek gerek
Kac gunluksuniz biz daha 25 gunluguz erken mi acaba?

Biri es kaza girse de bu forumu okusa imdaattt diye bağırarak çıkar.
Burda hiç memnun kadın yok mu yaa?
Ne olucaz böyle.

krizantemcik krizantemcik canim rutin sasarsa nasil yapiyosun gece 4'te mama yemesi gerekiyodu ama ne yaptiysam uynadiramadim saat 6'ya kadar uyudu o zaman yedi 7'de yemesi gerekirken gec yedigi icin 8'de kudurdu yedi nasil duzelticem simdi

Biri es kaza girse de bu forumu okusa imdaattt diye bağırarak çıkar.
Burda hiç memnun kadın yok mu yaa?
Ne olucaz böyle.

Bir de hava bugun çok kasvetli. Zaten küçücük şeylerden etkileniyoruz. Kırk gün de geçti bu lohusalık ne zaman bitecek.

Bir de hava bugun çok kasvetli. Zaten küçücük şeylerden etkileniyoruz. Kırk gün de geçti bu lohusalık ne zaman bitecek.
Hava ısınıp da dışarı çıktığımjz zaman.sen o aldığın astronot tulumu giydiriyor musun

Şubat 2014 anneleri de hala yazıyorlar.onların derdi de diş ve uyku problemleri. D.günlerini kutlamışlar 10 küsür kilo falan çocukları.
5000 sayfa yazmışlar bizim gibi çene düşük değil.

Kiz seni emzik yerine koyyor olmasun seninki.ne sutmus bu yarim saatde bitmiyor.biz 10-15 dk da bitiriyorux emneyi ama ben keyif yapup emzik niyetne kullanmasina ixin vermiyorum.cok mrrakliysa emzik alsin beyfendi.hem az emip uyyakalirsa cabuk uyanir.ustelik daha kucugyz 1 haftalik
ne istedigini biliyor illa mee diyor uykuys dalmak icin de. Emzik yapmasin diye memeyi cikarinca yarim saat kim gezdrcek kucakta

Kizlar benim oglan emzigi agzinda tutma suesinibuzatmaya basladi.gittikce daha cok alisurmiiiki.almayan bebisler napiyor direk atiyormu?hic ugrasmiyolarmi
direk atiyor. Israr edersem sinirleniyor goz yasi dokerek agliyor

iyi öğlenler şubat anaları :p
günaydın yazsam abest olacak şimdi
benim boncuk bugün uykuya dalamıyor yaa
aslında hiç dalamıyor ama bugün bi garip oldu

Ayşe önerin gaz masajı videosu var ordaki hareketlerle çıkariyor bnmki gazını cnm dene istersen

Ne kadar ya al sıvazlıyor Sırtını. Ben çok bastırıp çok hızlı yapıyorum sanırım ah canım yavrum yaw annecik bunda da yanlış yapmış. Bir de Ayşe Öner çıplak elle bebişin çıplak Vücuduna masaj yapıyor ya benim ellerim buz gibi bebişe dokunursam olmayan gaz bile olur bunu nasıl yapıcam acaba.

Back
X