- 8 Nisan 2009
- 5.603
- 4.211
- 773
Kendi işin mi? Ne iş yapıyorsun?hava ısınsın götürcem ben. Bebek arabasında uyusun uyursa tabii
Simdilik olur da bebek 6-7 aylık olunca Nasil yapacaksınız kızlar?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendi işin mi? Ne iş yapıyorsun?hava ısınsın götürcem ben. Bebek arabasında uyusun uyursa tabii
haklısın cnmCanım d vitamini benim oğluşumu kabız yapıyordu her bebekte farklı etki gösteriyor demekki :)
inşallah hsonu iyi olur Hıdıv kasrina gidelim diyip duruyor eşim :) ben bebek sahile taktım o da Hıdıv kasrina :))Benim bebek arabası olsa çıkacaktım. Yoksa sırtımdan ter cıkıyor
aynen bazen aklım gidiyor kucağıma alırken kolunamı zarar verdim falanAğladımı bir şey buluyoruz neden olarak. Ben bir şey bulamasam acaba alırken elini kolunu mu acıttım diyorum. Yok kıyafeti mi rahatsız etti,yok terledi mi?
yok sadece yikamak için soyyorum ama her gun yikiyorumÇıplak soyuyor musun peki? Ben niye bu kadar üşütücem diye korkuyorum ki. Ilk günlerde annemin sözlerini yaptığı travmalar mı böyle düşündürtüuor acaba.
1.ay aşısında kızımın gözünden yaş geldi acıdan,ölcem sandımDaha yok gözyaşları heralde ya ben ilerde oluşur diye okumuştum gözyaşı döktüğü an bittiğim andır zaten..hiç dayanamam gözyaşı döken birini görmeye..hele bu eylül olursa(
him insallah alir benimkisi pes etmiycem sonuna kadar ugrasicamBenimkisi almıyor üstüne üstlük kusuyor. Beni emzik yerine kullanıyor o da her emdiginde sut de geldiği için bu sefer de fazlalık sütü kusuyor.sonra bu sefer acıkıyor yine etmiyor.kısır döngüde gibiyiz.kaka da sürekli cırt cırt yapıyor altı pisik oldu bu yüzden.
Dualarim seninle tatlim insallah bi sey cikmayacak icini ferah tut.Sağlık ocağından aradılar 1 saat kadar önce tiroid hormonlarında yükseklik varmış yağmur'un. Hastaneye sevk etmemiz lazım gelin dediler. Yarın da sarılık için kontrole gidecektik zaten hastaneye inşallah normal çıkar bu sefer.
belirtilerinden de tek tutan uzamış sarılık.
Dua edin kızlar bir şey çıkmasın![]()
Dr.unu aradin mi? Belki ilac verir
Yoo bankaciyim:)ticati kredi hmde sizin meslegin nefret ettiklerinden :)is yerim cok yakin arada bir mesai sonu yapsam ne olur kiKendi işin mi? Ne iş yapıyorsun?hava ısınsın götürcem ben. Bebek arabasında uyusun uyursa tabii
yas mayayi tuz ve iki kesme seker ilik suyla islat bes dkka beklesinBenim imkanım olsa alıp kızımı dağa çıkıcam. G.hanenin yaylalarına
him insallah alir benimkisi pes etmiycem sonuna kadar ugrasicam
benim goguslerim aciyor bile çok memede durmadigi halde
ilk dakka hele kokune kadar sizliyor
sonra geçiyor acisi hiç kalmiyor geriye kalan emzirmede
Yok canım ben en az on doktordan duydum üşümekle hasta olunmaz diye.kendimden biliyorum.Benimki de iç badi ve üstte penye bir kıyafetle duruyor.hiç sarmadım ilk günden. Emerken örtüyorum
bizde uç denedik emzigi , birini gormek bile istemiyorBenim d ilk zamanlar aciyordu yine de verdim sonradan alistim simdi açılmıyor çok şükür.ama siz daha yenisiniz olacak bazı şeyler.ara ara b de emzik vermeye çalışıyorum ama bilmiyorum istemiyor kusacak gibi oluyor atıyor ağzından.3 tane değişik emzik denedim yine olmadı.
Dr browns ya da avent al cnm seninki memeye düşkün zaten artık buyuduler de biberon sorun olmaz heraldeyarım çay bardağı süt sağdım ebe kaşıkla ver demişti her yerimiz süt oldu yarısını döktük
şu avent biberonlar nasıl çektikçe mi geliyor içindeki yoksa diğerleri gibi ters çevirince akıyormu