2015 Şubat Anneleri

Olsun canım su döksün mutlaka yaptır.dinlensin yavru. Keşke komşumuz olsa samimi arkadaş gibi.ya da biz komşu olsak. Beraber yapardık her şeyi.

Valla öyle yaa. Etrafımda bir tane doğru düzgün adam çıkmadı iyi mi. Bebişe Ördek bile aldım ama banyo kabus gibi oluyor. Ağlıyor hep yavrucuk. O yüzden donanımları değiştirip tekrar deniycem gelsin eşim de.

Emdikten sonra sağıp mı veriyoruz? Belki bizde de boşaltamama sorunu vardır. Göğüslerim büyüktü zaten şimdi Çek babam çek yoruluyordur belki.

normalde dolaba atmam gerek ama ben atamıyorum ebe daha çok küçük emerken yoruluyodur göğsünü boşaltamıyodur emdikten sonra sağ ver boşalt göğüslerini dedi benimkiler küçük ama yinede yoruluyor sıpa

normalde dolaba atmam gerek ama ben atamıyorum ebe daha çok küçük emerken yoruluyodur göğsünü boşaltamıyodur emdikten sonra sağ ver boşalt göğüslerini dedi benimkiler küçük ama yinede yoruluyor sıpa
niye ugrasiyorsun canim sne bu kadar , aç kaldigina eminmisin
kg almiyormu bebis
benimki çekiyorsa seninki haydi haydi çeker sutu, malum en kuçugunuz biziz

Ben hala odadan çıkamıyorum. Uyuma kısmını tam oturtamadık ondan sanırım. Yemeğimi bile odada yiyorum. Tuvalete de biriktirip gidiyorum. Ne zaman düzenli olur ki. Kırk da olduk.

kg almiyormu bebis

Maral azıcık Tiyo versen. Özellikle bebişleri nasıl uyutuyorsun? Azıcık sesten Uyanıyor. Tuvaletini yaparken de Uyanıyor.

kg almiyormu bebis

kilo alımı azmış
hoş anasına göre gayet iyi kilosu ama ebede 1 hafta takip önerdi besleyememe ihtimalim var bu yüzden taktım

Benimki de yoruluyo biraz dinleniyor sonra bi posta daha emiyo.seninki biraz ara verince emmiyormu bi daha.göğsüm sisken sagip kaşıkla vermiştim ben fena gaz olmuştu o gece.

Korkma sen annesin bebişine en iyi sen bakarsın. Etrafımızdakiler gereksiz konuşup durmasa. Sadece sorduğumuzda cevap verseler ya. Bu kız lohusa diye düşünmeden amma çok yorum yapmışlar. Şimdi düşğnüyorum da amma çok takmışım her sözü.
Bende cok taktim simdi annem gitti vicdan azabi yasiyorum .cok kirdim onu diye..

Onu hic denemedim arastirayim bir nasil yapilir bilmiyorum sadece sikarak olmuyodur heralde
Sıkarak oluyor ama goguslerin dolu olduğunda çok acitir canini hem de çok sikarsan sarkma filan yapar pompa alsana canım? Muhabbete direkt daldim belki bahsetmissindir ama..

Bende cok taktim simdi annem gitti vicdan azabi yasiyorum .cok kirdim onu diye..

Anneler de bazen çok kırıcı olabiliyorlar.benimki gecen gelmiş kızı yıkarken diyor çok soğuk bu su. Anne dedim o daha bebek ne kadar sıcak suyla yikayim.dirseğini koy suya diyor bilmiyorum sanki dirsegimi koymasını.diğerleri de hasta onlar da boyle hasta olmuşlar.halbuki oğlum geniz etinden dolayı rahatsızlandı okuldan da kaptı.sonra da bize bulaştı
Su an ben de kizim da bebek de hastayiz.ne yapabilirim ki yani? O gün çok bunaltti beni. Duymazlıktan gel boşver.

Belim ağrımadı bebim. Turp gibiyim maşallah fiziksel olarak.ruhsal gelip gidiyor

Ben coktum yine.3 tane disim kırıldı dolgularım var yeniden yapilacak.belim agriyor.boynum agriyor.arada sanırım tansiyonum düşüyor bas dönmem oluyor.kanamam da bitmedi aksine çoğaldı. Psikolojiyi sorma sinirlerim bozuk bu aralar.

Benim hiç merakım yok öyle şeylere. Güzel kek yaparım bir tanede poğaça biliyorum o kadar.bugün aç kaldım diye sordum.
Ben aç karnına akşama kadar kuru kuru çay içebilirim. Hee birde bizde su böreği meşhurdur onu da biliyorum

Yakınlarında migros yada kipa varsa eve getiriyorlar aslında netten online olarak sipariş verebiliyorsun.

Sıkarak oluyor ama goguslerin dolu olduğunda çok acitir canini hem de çok sikarsan sarkma filan yapar pompa alsana canım? Muhabbete direkt daldim belki bahsetmissindir ama..
Lansinoh elektrikli pompa aldim ama o cok canimi acitiyor cektikce gogus ucum pompanin cevresine degiyr tahris ediyor .zaten her an yaniyor.cok sukur yaralar gecti ama yanma devam,

Yikadim.minnosumu esimi bekleyince gece kalıyor ya allah dedim giriştim mis gibi oldu oh. Kuvetin icinr şezlong tarzi bi aparat almistik ona yatirip yikiyoruz fakat benim cadi o kadar hareketli ki kendini kaydiriyor kaydraktan kayar gibi. Elime alip yikamayi denedim bu sefer de ayakta durur gibi tabanları kuvete bastriyor ay mahvetti beni iki dakka durmadi sinirlendi sonra basti figani kuşum:) emdi doydu banyonun ustune uyur dedim nerde sözüm ona emzigi tutturdum yok dalmiyor biturlu zaten iki dakkada bi firlatiyo emzigi geri tuttur ugras hep. Uyumak icin hep mememde olmasi lazim emmese de orda durck. Baska bi uyku stili bulamadik pispislasan da uyumuyor pusette salladim bi iki onda da uyumadi. Butun gece uyaniktik ogleden once bir iki saat anca uyumustu bu saat oldu daha uyumadi nedir derdi anlasam. Buyuk kizi pusete yatirir isimi gorurdum bu onda da durmuyor basiyor yaygarayi. Bi yemegi koyabildim ocaga o kadar onu da yakiyorduk az daha. Guya ben de uyuyacaktim gunduz nerdeee o luks yarabbim

Ben coktum yine.3 tane disim kırıldı dolgularım var yeniden yapilacak.belim agriyor.boynum agriyor.arada sanırım tansiyonum düşüyor bas dönmem oluyor.kanamam da bitmedi aksine çoğaldı. Psikolojiyi sorma sinirlerim bozuk bu aralar.

Ah bu gebelikler benim de dislerimi bitirdi. Uc azi disim içleri oyulmak suretiyle kırıldı parçalandı yiyebilecegm saglam taraf kalmadi agizda. Uc taneyle herseye yetsmek eminim zordur pskoljinin süper olmasi anormal olurdu valla;)

Back
X