Yikadim.minnosumu esimi bekleyince gece kalıyor ya allah dedim giriştim mis gibi oldu oh. Kuvetin icinr şezlong tarzi bi aparat almistik ona yatirip yikiyoruz fakat benim cadi o kadar hareketli ki kendini kaydiriyor kaydraktan kayar gibi. Elime alip yikamayi denedim bu sefer de ayakta durur gibi tabanları kuvete bastriyor ay mahvetti beni iki dakka durmadi sinirlendi sonra basti figani kuşum:) emdi doydu banyonun ustune uyur dedim nerde sözüm ona emzigi tutturdum yok dalmiyor biturlu zaten iki dakkada bi firlatiyo emzigi geri tuttur ugras hep. Uyumak icin hep mememde olmasi lazim emmese de orda durck. Baska bi uyku stili bulamadik pispislasan da uyumuyor pusette salladim bi iki onda da uyumadi. Butun gece uyaniktik ogleden once bir iki saat anca uyumustu bu saat oldu daha uyumadi nedir derdi anlasam. Buyuk kizi pusete yatirir isimi gorurdum bu onda da durmuyor basiyor yaygarayi. Bi yemegi koyabildim ocaga o kadar onu da yakiyorduk az daha. Guya ben de uyuyacaktim gunduz nerdeee o luks yarabbim