2015 Şubat Anneleri

Canim bebegi biraz tek basina birak yataginda sen cik odadan islerini yap cok aglarsa git yanina cok gazi oluyosa surup verip sakinlestirebilirsin yada acsa karnini doyurup.yatagina yatir direk ben emzirme mama verme disinda hic kucagima almiyprum altini degistirirken yada gaz cikarirkwn aliyorum sonra yatagina koyuyorum o bakinip uyuyo kendi kendine karni.ttok gazinyok alti temiz edepsizde degil sikinti yaratmiyo:))
Kucakta olmazsa durmuyor ki 32 gunluk oldu

Tombiş 2015 Şubat annelerine hiç talep olmadı gı yoksa hepiniz zayıfladınız bir ben mi Tombiş kaldım :(

Ayağımda sallıyorum tam yatağına yatırırken Uyanıyor. Aspiratörü evdekiler ses olmasın diye açmıyor bütün yemek kokusu evin içinde. Midem Kalkıyor. Her gelene söyledim ama o aspiratör hiç açılmadı. Kapı cam açıyolar ev soğuyor bu sefer de odadan çıkamıyoruz.

ayktan ziyade kucağında uyutmayı dene bi derim. senin kokunla daha çabuk uyuyacaktır. ben arabasına koydum salona yanıma aldım. bı yandan evi gezdiriyorum benimle beraber. kendini çok da odana kapatma canım bence. benim ilk gunler öleydi. psikolojim bozuldu valla. elektrik süpürgesi gibi elektronik alet seslerini bebekler anne karnındaki sese benzettiklerinden aksine hoşlanırlar uyanmazlar. ben o uyurken evi süpürüyorum. bu kadar sessiz ortama alıştırma bence. sonra küçücük ses olunca uyanır.

Canim bebegi biraz tek basina birak yataginda sen cik odadan islerini yap cok aglarsa git yanina cok gazi oluyosa surup verip sakinlestirebilirsin yada acsa karnini doyurup.yatagina yatir direk ben emzirme mama verme disinda hic kucagima almiyprum altini degistirirken yada gaz cikarirkwn aliyorum sonra yatagina koyuyorum o bakinip uyuyo kendi kendine karni.ttok gazinyok alti temiz edepsizde degil sikinti yaratmiyo:))

Kollarını hareket ettirirken başına çarpıp kendini uyandırıyor. Kundak yapıyor musun uyuturken?

ayktan ziyade kucağında uyutmayı dene bi derim. senin kokunla daha çabuk uyuyacaktır. ben arabasına koydum salona yanıma aldım. bı yandan evi gezdiriyorum benimle beraber. kendini çok da odana kapatma canım bence. benim ilk gunler öleydi. psikolojim bozuldu valla. elektrik süpürgesi gibi elektronik alet seslerini bebekler anne karnındaki sese benzettiklerinden aksine hoşlanırlar uyanmazlar. ben o uyurken evi süpürüyorum. bu kadar sessiz ortama alıştırma bence. sonra küçücük ses olunca uyanır.

Ben alıştırıyorum ki cahil insanlar aspiratör çalıştırmıyor işte. Nereden buluyorsak böyle yardımcıları.

Ben alıştırıyorum ki cahil insanlar aspiratör çalıştırmıyor işte. Nereden buluyorsak böyle yardımcıları.

e çalıştırmalarını söyle yada sen git çalıştır
o yemek kokuları dolar evin içine ya
ben daha yemeğin soğanını tencereye koyarken açıyorum aspiratörü
benim kız 2 gündür çok sakin
valla sabah ablam geldi kahvaltı ederken bile açtım sakin sakin bakındı uyuyakaldı sonra

sen de bu yardımcılardan çok çektin arkadaşım ya.
benım de kv yanımda ama ben bebekle alakalı seylerde ters gelen bısı olursa mudahele ediyorum yani. sonucta bebek bizim. doğrusuyla yanlışıyla bizim sorumluluğumuzda.

Back
X