- 17 Haziran 2014
- 844
- 723
- 208
Evet öğretmenim ben,eşim buralı ben kocaeli.. Kültür farkı da bi sorun,beklentiler,düşünce yapısı da farklı,aileler de öyle.. Kızım iyi ki var hiç pişman olmadım neden yaptım diye :) hatta bu 4 yıllık yanlışın içinde saklı olan tek doğru o.. İnşallah görürüm o dediğin günleri,onların hayali bile yetiyo mutlu olmama.. Güzel günlerimiz olur Allahın izniyle,sabırla bekliyecem :)Eşin de mi diyarbakırlı? Ben seni öğretmen olarak biliyordum biriyle mi karistirdim yoksa doğru mu hatırlıyorum? Benim eşim de akrep burcu,belki de burcun ozelligi budur,eşimin kendine gore doğruları var,tabii herkesin vardır ama sen o doğrulardan gidersen senden iyisi yok,ama ola ki kendi düşüncelerin olursa işte o zaman karmaşayı gör.insan birine tamam dedin ikisine tamam dedin kisiligimden ödün veriyormuşum gibi hissediyorum sana da öyle oluyordur eminim bizim kendi düşüncelerimiz olamaz mi..
Denilenlere hic kulak asma.ne yapıyorsa yapsın bakalım ne zamana kadar yapacak.bu sırada sen de kizinla ilgilenen başka hiçbir şey hiçbir kimse yokmuş gibi düşün.. Kizin büyüdükçe daha iyi olacaksın buna emin ol,o sana yoldaş olacak arkadaş olacak agladiginda sana sarılacak gözyaşlarını silecek saçlarını tarayacak gelip gidip seni öpecek.. Varlıkları yeter.gecen gün ağladım kizim 22 aylık geldi bana sarıldı öptü gozyaslarimi sildi.. O an herşey geçti gitti bitti..