2015 Şubat Anneleri

Benumku uyudu ama asıl işim şimdi başlıyor.
Eşim yok diye çoğu zaman yatamıyomda bekliyorum gece 12 yı. Yarın okul var en iyi ihtimal 7"30 da uyaburım

kızlar merhaba aranıza yeni kartıldım bende 21+4 üm 450 grammış bugün öğrendim kilosu sizce nasıl iyimi

Merhaba arkadaşlar umarım herkesin keyfi yerindedir. Bu akşam abim geliyor. ilk defa türkiyeden hem de yakın yatılı misafir geliyor çok mutlu ve heyecanlıyım :KK68:
Yarın Semerkand a gideceğiz sonra taşkenti gezeriz zaten bir kaç gün sonra da dönecek abim. Umarım herşey Güzel geçer :KK66:
gözünaydın canım inşallah çok güzel geçer :)

kızlar merhaba aranıza yeni kartıldım bende 21+4 üm 450 grammış bugün öğrendim kilosu sizce nasıl iyimi
merhaba, sağlıkla alın kucağınıza. ben hatırlamıyorum o zamanki kilosunu falan.
bence siz hangi ay doğum yapacaksanız o ayın anneler grubuna katılın sizin gibi hamile anne adaylarıyla daha sağlıklı paylaşım yaparsınız :)

İnsan kabullenemiyo da.ben çok denedim onu da beceremedim.uykusuzluğa ve uyku düzeni bozuk bebeğe tahammül etmek gerçekten çok zor..nereye kadar böyle gidicek onu da bilmiyorum malesef...
burda çok defa da konuştuğumuz gibi her şeyin kilit noktası aslında uykusuzluk..

Masallah canim oyle tabi baba olmalari koca olmalarindan cok farkli biseymis onu anladim. Benim esim cok yardimciydi bana eskiden ama babalik konusunda biraz farkli. Sorumluluk almak istemiyo gibi bi taraftan da sucluluk duyup huzursuz oluyo gibi cozemedim. Kocanin yardimci olmasina cok seviniyorum orda ailen de yok sonucta. Bi de esin yardim etmesi baska oluyo.
Duru da oglenleri falan cok yorulup kendi uyumaya baslamisti ben yokken. Ona alistigindan midir bilmem arabada da uyudu. Ne zamandir uyumuyodu araba koltugunda aglayip duruyodu. Sasirdim. Insallah bebek arabasinda da uyur artik
ona biraz sorumluluk vermeyi denedin mi hiç? belki sen ve annesi zaten yeterince ilgileniyo diye acaba gerek mi görmüyo?

sağol canım benim evet ilgileniyo sağolsun çünkü yardım edenim yok. işte ondan dolayı diyorum acaba senin eşin size güvenip mi pek sorumluluk almak istemiyo? aman yaa inan erkekleri anlamak da zor. bizim hayatımız da hep bi şeyleri anlamakla geçiyor. güya da kadınlar en anlaşılmaz varlıklar..

Yaa benimki de oldum olası 8.30 da yatıyor.kışın iyide ramazan geliyor tam iftar vakti uyku diycek.geçen ramazanda öyle olmuştu.zor oluyor o zaman.çok nadirdir geç yattığı.9 a kaydirayim diyorum kaymıyor.gündüz uykulari zayıf benimkininde.hem az daha geç yatsa bi posta daha yedirirdim.az yemiş oluyor.sabahta 7 de kalkıyor.
boşver boşver hiç bozma bence :) 20:30 - 07:00 çok iyi.
bi çözüm bulmak lazım ama tabii ramazanda. en geç kaçta okunacak ezan siZin orda?

selam canlar.
dün yoğurdumu mayalamıştım bu sefer nedense çok daha güzel oldu taş gibi ve o kadar tatlıydıki bugün Begüm'e öğlen yedirirken bende yedim biraz.

sonra bi uyku bastırdı inanın uzun zamandır böyle olmamıştım. zaten erken kalkmıştım bi de üstüne yoğurt yiyince. çocuk salonun ortasında ben koltukta resmen savaş verdim uyumayayım diye. gözüm açık beynim uyuyo. çıkmasın diye salonun kapısını kapatayım diyorum ona kalkamıyorum düşünün artık :KK57: gözüm kızda oynuyo oyuncaklarıyla ama napcağı belli olmaz tabii, gözüm kapanıyo ben açıyorum ne kadar mücadele ettim bilmem. belki de beş dakika uyumuşumdur. en son Begüm geldi parmakladı gözümü. uyuyan birini görünce parmak batırıyo göze :KK70: sonra dünyaya dönüş yaptım tabii.

oy çok fenayım ya. insan uykuya direnemiyo. ya dalsam o an tehlikeli bişey yapsa. düşünmesi bile korkunç :KK43:
Ay sen anlattın benim uykum geldi :D ohh yumuş yumuş bi uyusak..

Ah yaaa kıyamam :KK43: bu uyku bizi ne hale getirdi resmen kendimizden geçiyoruz :uykucu: ben gün içinde yine dayanıyorum bi şekilde ama sabahları çok kötü oluyor ayaz son Zaman'larda bi de çok erken kalkmaya başladı niye bilmiyorum kaçta yatarsa yatsın sabah 4:30-5.00 uyanma saati iyice cozuttu :KK43: :skandal:
asıl ben sana kıyamam :(
alışkanlık haline getirdi Ayaz sanırım bu sabaha karşı kalkmayı. insanın uykusunun da en derin olduğu saatler :( nolucak bizim bu halimiz :mad:

Ah yaaa kıyamam :KK43: bu uyku bizi ne hale getirdi resmen kendimizden geçiyoruz :uykucu: ben gün içinde yine dayanıyorum bi şekilde ama sabahları çok kötü oluyor ayaz son Zaman'larda bi de çok erken kalkmaya başladı niye bilmiyorum kaçta yatarsa yatsın sabah 4:30-5.00 uyanma saati iyice cozuttu :KK43: :skandal:
Bu sabah beş gibi uyandım bende hemen sen geldin aklıma. Aha dedim ayazın mesai başladı. Kuşağın çınladı mı :)) şaka bi yana Can'ım da sabahları çok erken kalkmak gerçekten çok zor. Akşam ne kadar erken yatmış olsan da olmuyor yav..

burda çok defa da konuştuğumuz gibi her şeyin kilit noktası aslında uykusuzluk..

ona biraz sorumluluk vermeyi denedin mi hiç? belki sen ve annesi zaten yeterince ilgileniyo diye acaba gerek mi görmüyo?

sağol canım benim evet ilgileniyo sağolsun çünkü yardım edenim yok. işte ondan dolayı diyorum acaba senin eşin size güvenip mi pek sorumluluk almak istemiyo? aman yaa inan erkekleri anlamak da zor. bizim hayatımız da hep bi şeyleri anlamakla geçiyor. güya da kadınlar en anlaşılmaz varlıklar..
Bazı insanlar sorumluluk verirsin ama almaz :)) benim koca gibi mesela :)))

Bu sabah beş gibi uyandım bende hemen sen geldin aklıma. Aha dedim ayazın mesai başladı. Kuşağın çınladı mı :)) şaka bi yana Can'ım da sabahları çok erken kalkmak gerçekten çok zor. Akşam ne kadar erken yatmış olsan da olmuyor yav..
Çınladı çınladı demek sendin o :) sabahın 5inde de aklına geliyorsam demek ki çok vahim bir durumdayım :KK70:

Kesinlikle öyle, daha gün yeni yeni ışıyor, hafif loş, tam şöyle poponj dönüp uyuyacan ama nerdeeee, deli gibi ağlayan bir ayaz hortluyor :mad:

Canim yaa Duru da bi ara oyle kalkiyodu. Cok erken yaa. Insan sinir oluyo. Duru da erken yatarsa gec kalkmaya gec yatarsa erken kalkmaya basladi. 9da yatip 7 gibi kalkiyo bazen bazen de 11e dogru yatip 5.30da falan dikiliyo:) Tum uyumasini gunduz yapiyo. Dun eve gelince bi saat uyandirmaya calistim zor uyandi. Ayaz hala cok sık uyaniyo mu canim?

asıl ben sana kıyamam :KK43:
alışkanlık haline getirdi Ayaz sanırım bu sabaha karşı kalkmayı. insanın uykusunun da en derin olduğu saatler :KK43: nolucak bizim bu halimiz :mad:
Hiç bir fikrim yok, tek bildiğim konuştukça düzelmiyor kendi kendimizi yitip bitiriyoruz :KK61:

Ben artık şey düşünmeye başladım, bizim yatak odası Doğu'ya bakıyor ve ilk ışığı alıyor, kalın perde de yok, acaba hava aydınlandığı için mi uyanıyor :ıslık: geçen yıl da öyle olmuştu birden yaz dönemi geldikçe erken uyanmaya başlamıştı :işsiz:

O değil de bi gözüm kapalı yasıyorum çok uykum var :uykucu:

Back
X