- 30 Nisan 2015
- 1.802
- 764
- 73
- 38
Günaydın canım, iyiyiz inşallah :) sen nasılsın? Kızın Nasıl oldu Ateş falan diyordun en son?Günaydın hanım lar.nasılsınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canım, iyiyiz inşallah :) sen nasılsın? Kızın Nasıl oldu Ateş falan diyordun en son?Günaydın hanım lar.nasılsınız
senin işin de çok zor canım tek çocuk olsa neyse de ona ayrı diğerlerine ayrı yemekBaşarısız sütsüz bebe biiskuvisinden sonra bugünde sutsuz yumurtasız kek yaptim.guzel oldu.serradan da tam not aldı.tabi keki görünce diğerleri de istedi.onlaarada normal yaptım.ev kek doldu.yemek yok.![]()
geçmiş olsun canım nasıl olsu Ayşe?kizin atesi var ,oglen okuldan geldi usuyorum basim agridi okulda fln dedi , vucudu sicak deildi bakmadim termometruyle
aksam geldi yorgun bitkin okuldan ates 39
galiba oglende vardi baksaydim keske ama ne bileyimkiii
îmdi yorgan dosek yatiyor ,terletmeye çalisiyorum u$uyorum diyo
pazartesiye kdr gider bu
hakan da bugun uykudan beri daha iyi azaldi oksurugu istahi biraz var agzini açiyor artik sevdigi seylere
bende okurken yoruldumSorma canım vahim durumdayım uyku konusunda ama napcan
Yok kv 17sine kadar burda olacak ama o hafta sonları gidiyor zaten, sonra 1 temmuza kadar seminer dönemi okulda o dönemde ayazı da yanımda götürcem, gelmicek.. Yazın da sürekli gel burda kal diyecekler adım gibi eminim veya görümcem ayaz için burda bende kalmak isticekayyyy bi de Amcamlar geliyor bir ay sonra Almanya'ndan onlar da sürekli gel diyecek veya onlar gelecek
offff şimdiden yoruldum yazı düşününce
güzelmiş ama pahalı baya canım dediğin gibi hafif pratik bişey arıyorum bakıcam daha :)Canım ben kullanıyorum Kraft calipso memnunum eni 70 boyu 120 cm büyük ama bayağı ağır 15 kg. piknik falan için taşıması çok zor olur ama sabit yer için iyi. Daha hafifleri vardır belki onu bilmiyorum
tamam canım takip edeyim netten bari. görmeden de bişey almayı hiç sevmiyorum.. burda ebebek mağazası var bi oraya giderim. hafif pratik bişey lazım bana.Evet bizde internette aldık. İndirim falan denk gelirse e Bebek'ten , n11 falan takip et yine de. Bizde oto koltuğu aldık heyner marka 800 tlAnam bu bebeler bizi batıracak
![]()
yazın illa annenlere ya da kv ye gitmek zorunda mı kalıyosunuz canım? hiç bi yere gitmeseniz çok mu sıkıcı olur. ya da ailecek tatile gitseniz imkan varsa..Al benden de o kadar. Yaz hem gelsin istiyorum hem gelmesin.. Geçen yaz kabus ötesiydi, bu yazdan korkuyorum valla![]()
ahh okuyunca boğazım düğümlendi.. ülkeler arası ayrılık çok daha zor. ben yine en fazla 2-3 ayda bir görüyorum. ama dediğin şeyi o kadar iyi anladımki canım. bazen gidiyorum bi çok şey değişmiş. bir sürü olaylar olmuş ama haberim yok. bi yabancı gibi hissediyorum bazen.Temmuz'da gideceğim Tr'ye 1 yıl olmuş olacak benimde. Gerçekten çok zormuş insanın sevdiklerinden uzakta olması. Bir de Tr'ye gittiğimde şunu farkediyorum bir sürü şey yaşanmış ve benim haberim yok. O zaman artık oranın tam anlamıyla bir parçası olmadığımı anlıyorum(( o daha da koyuyor insana.
Ama dediğin gibi birbirimizin güzel haberlerini alalım da gerisi önemli değil. Biraz daha sabredeceğiz mecburen
kv düşüncesizlik etmiş canım evet ama kötü niyeti yok gibi geldi bana :) düşünemiyolar işte ya bazısı kötü niyetten yapıyo bazısı cidden düşünemiyo.Canim o kadar iyi anliyorum ki seni artik. Ben de yalniz kalmak istiyorum arada esimle. Haftasonlari cok kisa gecip gidiyo. Dun tum gun kv lerle esimin ablasi anannesi falan filan takildik. Aksam da dedim ki benim hala gezesim var. Kv de dedi gezeliiim:) Ama benim aklimdan gecen bu degildi ki. Biraz cikin gelin demesini bekledim Duru'yu birakip. Cok iyi kv ama boyle seyleri hic dusunemio acaba yalniz kalmak isterler mi diye. Aksam bazen yatarken esime sen de yat hadi diyorum. Sorun degil otursun falan diyo.![]()
kıyamam ben size ya. uyumuş mu orda koynunda? her geçen gün annelerimizin hakkını cidden ödeyemeyeceğimizi daha iyi anlıyorum. hele çalışan anne olmak çok daha zor.. bi de anneler çalışmasın kariyer peşinde koşmasın oturup evde çocuklarına baksın fikrini savunan o kadar çok insan içinde çalışan anne olmak çok çok daha zor.. allah sana be diğer çAlışan kızlara yardım etsin güç versin canım benim.bak böyle yetişiyorum. Bugün bakıcısı köyr gitmiş mecbur okula getirdim. sabah uyanır uyanmaz ilk işim tuvaletten önce yumurtasını ocağa koymak. sonra kırk dakika içinde alt değiş üst değiş kahvaltı ettir hazırlan makyaj çanta hazırla çık. öğle arası sabahki bulaşıkları ve evin içini topla. arada tunayı emzir aynı anda yemek ye. okuldan gelince tunayı uyut akşam yemeğini tunanın yemeğini pişir. o arada yürüyüşe git. gel tunayı besle kendini besle bulaşık, evi topla. bu arada tunayla oyna, bazen sırtına al bazen kucağında süt pişir yoğurt peynir mayala.. uyut yazılı oku not gir kk da laf yetiştir, saat on yatağa kon :))
saol canim bizde iyyiz isteGünaydın canım, iyiyiz inşallah :) sen nasılsın? Kızın Nasıl oldu Ateş falan diyordun en son?
saol canimsenin işin de çok zor canım tek çocuk olsa neyse de ona ayrı diğerlerine ayrı yemekneyse en azından daha ciddi bişey yok deyip şükrederek avutur insan kendini. allah beterinden saklasın. nefis yemek tarifleri sitesinde süt yumurta alerjisi olanlar için bir sürü tarif var dikkatimi çekmişti.
geçmiş olsun canım nasıl olsu Ayşe?
Yogurt peynir meyva kompotu yada muz veriyirum canim.emziriyirum bazenöğün aralarında atıştırmalık ne veriyorsunuz kızlar???
Ayy bende ugradim komşuya .serranin uykusu geçti.simdi uyudu.ee 20 15 geceuykusu saatiydi.napcak bilmem.Bugun trafik fena karisti.ogleden sonra oturmaya gudecem komsuma bi arkadasla .arkadas ilk defa geliyor komsuma beraber gursek iyi olacak yani Evine
Ama hakan uyanmaz o saate.son dakkada uyansa bile yemek yemesi lazim. Ordada yediremem. Uyutmmayim beklesin dedim ama kiyamadim uykusu gelince ve simdi ne halt edicem bilmiyorum![]()
Girer sanki ama..kızlarr size bir sorum var. sufle yapıcam da dondurma cuplarım var acaba fırına girer mi bunlar? altında mikrodalga fırına girer yazıyo ama normal fırına girer mi acaba? mikrodalgaya giriosa normale de olur gibi geliyo ama bilemedim ya.
Eki Görüntüle 1835621
Can'ım burası biliyorsun bi kasaba ve burada kalamayız. Evet kendimiz tatil yapıyoruz ama en fazla bir hafta. paramız o kadar :) ailelerimizin de yazlığı var. Yine de şükür ama ailelerle kalmak her ikimiz için de sıkıntı oluyor. E siz yazlığa gelmeyin de diyemeyiz :)) öyle işte..güzelmiş ama pahalı baya canım dediğin gibi hafif pratik bişey arıyorum bakıcam daha :)
tamam canım takip edeyim netten bari. görmeden de bişey almayı hiç sevmiyorum.. burda ebebek mağazası var bi oraya giderim. hafif pratik bişey lazım bana.
hayırlı olsun tatlım güzel günlerde kazasız belasız kullansın kuzum. bizde 700 tl vermiştik hemde indirimli hali. bi araba parasına bile var çok pahalı otokoltuklar ya.. 4-5 yaşına kadar kullanılıyor bizimki o zamana kadar çocuk yapmıcam zaten ikisine ayrı almak batırır bizibende doğmamış çocuğa don biçiyorum. ay düşününce bile kötü oldum
yazın illa annenlere ya da kv ye gitmek zorunda mı kalıyosunuz canım? hiç bi yere gitmeseniz çok mu sıkıcı olur. ya da ailecek tatile gitseniz imkan varsa..
Anuuuuum yerim sizi ben yaaay içim burkuldu bi an nedense, çocukla orda ders yapmaya çalışıyorsun kıyamam sana, annelik böyle gerçekten hakkı ödenmez kırk yere birden yetişmeye çalışıyoruz
öpüyorum ikinizi de
kıyamam ben size ya. uyumuş mu orda koynunda? her geçen gün annelerimizin hakkını cidden ödeyemeyeceğimizi daha iyi anlıyorum. hele çalışan anne olmak çok daha zor.. bi de anneler çalışmasın kariyer peşinde koşmasın oturup evde çocuklarına baksın fikrini savunan o kadar çok insan içinde çalışan anne olmak çok çok daha zor.. allah sana be diğer çAlışan kızlara yardım etsin güç versin canım benim.
sen anlatırken ben yoruldum ama gülümsedim :) bazen inan bu yoğunluk koşturmaca insana daha iyi geliyor. çalışuyorsun üretiyorsun insanlık için bir şey yapıyorsun. üstüne evinde koşturuyorsun arada kendin için bir şeyler yapmaya çalışıyorsun.
benim çoğu günüm bir öncekinin aynısı şeklinde geçiyor eğer dışarı çıkarsam ya da başka bi işim varsa o gün çok koşturmuşsam belki daha çok yoruluyorum ama kendimi çok daha iyi hissediyorum.
allah bize sağlık versinki hep böyle koşturabilelim :) ama tabii arada hiç bişey yapmadan sadece yatmak dinlenmek istemek de hakkımız![]()
Tatlım inan bi fikrim yok Ki zaten sen de yapmışsındır şimdiye kadar :) sonuç ne oldu? Bu arada ben hiç sufle yemedim. Çok yumurta oluyordu sanırım onun içinde, yumurta kokusu kalıyor mu? Geçen gün bi kek yapayım dedim yumurta şeker un vanilya çilek kabartma tozu var. Yağ süt neyim yok ay bi yumurta kokuyorduuuu. Kendi kekimden tiksindim. Bide arkadaşlara yaptıydım, rezil oldum :))kızlarr size bir sorum var. sufle yapıcam da dondurma cuplarım var acaba fırına girer mi bunlar? altında mikrodalga fırına girer yazıyo ama normal fırına girer mi acaba? mikrodalgaya giriosa normale de olur gibi geliyo ama bilemedim ya.
Eki Görüntüle 1835621
cesaret edemedimGirer sanki ama..
Denedin mi? Kaç saat olmuş yazalı ben yeni görüyorum..
Sufle çok severim ayrıca![]()
güveçte yaptım canım güzel oldu. ama öğrenicem bu mevzuyu bakalım fırına giriyolarmıymış :)Tatlım inan bi fikrim yok Ki zaten sen de yapmışsındır şimdiye kadar :) sonuç ne oldu? Bu arada ben hiç sufle yemedim. Çok yumurta oluyordu sanırım onun içinde, yumurta kokusu kalıyor mu? Geçen gün bi kek yapayım dedim yumurta şeker un vanilya çilek kabartma tozu var. Yağ süt neyim yok ay bi yumurta kokuyorduuuu. Kendi kekimden tiksindim. Bide arkadaşlara yaptıydım, rezil oldum :))
Kekte yumurta sevmiyorsan bizim sütsüz yumurtasız kekten dene.yumurta yerine muz konuyr.gayette lezzetli.y yumuşacık oluyor.Tatlım inan bi fikrim yok Ki zaten sen de yapmışsındır şimdiye kadar :) sonuç ne oldu? Bu arada ben hiç sufle yemedim. Çok yumurta oluyordu sanırım onun içinde, yumurta kokusu kalıyor mu? Geçen gün bi kek yapayım dedim yumurta şeker un vanilya çilek kabartma tozu var. Yağ süt neyim yok ay bi yumurta kokuyorduuuu. Kendi kekimden tiksindim. Bide arkadaşlara yaptıydım, rezil oldum :))
canım haklısın napıcaksınız orda sıkılır insan zaten bi tatiliniz var. yazlığa gitmeyeydiler iyiydi ohh mis :) nerde bu yazlıklar bi sakıncası yoksa merak ettim? bende bu sene yazlığa gidicem de belki yakındır :)Can'ım burası biliyorsun bi kasaba ve burada kalamayız. Evet kendimiz tatil yapıyoruz ama en fazla bir hafta. paramız o kadar :) ailelerimizin de yazlığı var. Yine de şükür ama ailelerle kalmak her ikimiz için de sıkıntı oluyor. E siz yazlığa gelmeyin de diyemeyiz :)) öyle işte..
kesinlikle öyle canım. bir aydır ara ara yağmur yağıyor ben yağdıkça cam siliyorum. yağacağını bildiğim halde dışarı çıkamıyorum ama kenardan kenardan siliyorum batıyor bana. çalışmak kafayı da bedeni de bazen dinlendiriyor.. ev içinde çok bunalıyor insan bitmek bilmeyen işlerden zaten.Çocuğaaaaa bakar annneeeeeeee her işiiiiii yapar annneeeeee gece gündüz çalışıııııığğııırr nıı nıı nıı nııneydi gerisi unuttum :)) aynen bu modadayız kızlar. Durmak yok yola devam
napayım işte başa gelen çekilir canlarım. Uyudu kucağımda ben de soru çözdüm tahtada.
Yasemincim evde daha çok yoruluyor insan onu da yapayım şunu da yapayım derken aynı çemberde dönüp duruyoruz. Çalışırken bazı şeyleri es geçmek zorunda kalıyoruz ev işlerinde. Ama bakıyorum ki yapmayınca da oluyor. Mesela sabah yatağı toplamasan da oluyor, ama evdeysen o yatak orda öyle durmaz diyorsun dimi :))
Ayrıca ayazbeyazcım bizde seni öptük![]()
uyandi gittim ama burnumdan geldiAyy bende ugradim komşuya .serranin uykusu geçti.simdi uyudu.ee 20 15 geceuykusu saatiydi.napcak bilmem.