2015 Şubat Anneleri

bugün var ya sınırlarımı yine zorladı bu kız. her dakika mızmız her an ağlıyor sürekli keyfini yaptım ama yok. uykusunu da aldı niye böyle anlamıyorum.. meme istiyo veriyorum oyun istiyo oynuyorum yok ama yok mızmız sürekli mızmız!

şu an bile bacaklarıma sarılmış ağlıyo. allahımm deliricem bi de yalandan ağlaması bu biliyorum artık. o kadar sabrım tükendiki bağırdım bugün ona elimde olmadan. bende insanım ya bende yaa! babası da yok iyice bana sardı allahımm :mad:

muz, yoğurt, elma, kuru kayısı, hurma, salatalık, ekmek, galeta, susamlı çubuk vss.. kek yapıyorum ruşeymli keçi boynuzu tozlu ondan veriyorum bazen ipin ucu kaçıyor bisküvi gofret ne bulursa cekmeceden bulup yiyo kaldırdım artık görmeyeceği yerde ben veriyorum eline 1 yaşına kadar şekerli işlenmiş gıdalar vermedim şimdi ise o özeni gösteremiyorum maalesef ama yinede çogu zaman faydalı şeyler veriyorum kuru meyveler muzu çok seviyor şeftali çilek
Canim kekin tarifini verir misin musait bi zamanda?

Kız iyi bugün ama şimdi de oğlan ın ateşi var başı ağrıyor

Küçüğü uyutamıyorum bi saattir uğraşıyorum. Aglıycam diye kustu her yere
Temizliyemiyorum uyusun diye bekliyorum
Sinirden ağlıyorum artık ben ne günah işledim diye düşünüyorum.
Hayattan bıktım yeminle
Yat kak aynı çocuk yedir uyut kusmuk temizle. Sinir hastası oldum artık bunları yaparken de hep tek ol Pazar günü bile
Alıp başımı gitsem bi yerlere daha iyi bi hayatım olurmukı. Yada iyi bi hayatım olırmu

Bugün çok bunaldım gerçekden.galiba artık ne pdıkojık ne fiziksel olarak hiç bir şeye gücüm yok. Yordu bu hayat beni....

bugün var ya sınırlarımı yine zorladı bu kız. her dakika mızmız her an ağlıyor sürekli keyfini yaptım ama yok. uykusunu da aldı niye böyle anlamıyorum.. meme istiyo veriyorum oyun istiyo oynuyorum yok ama yok mızmız sürekli mızmız!

şu an bile bacaklarıma sarılmış ağlıyo. allahımm deliricem bi de yalandan ağlaması bu biliyorum artık. o kadar sabrım tükendiki bağırdım bugün ona elimde olmadan. bende insanım ya bende yaa! babası da yok iyice bana sardı allahımm :mad:
Ayaz da son Zaman'lar tam tarif ettiğin gibi, normalde de öyle de daha da aşırı şimdi.. Bence onlar yavaş yavaş konuşmak istiyor ama ifade edemedikleri içşn de sürekli böyleler ama işte sabrımızı da zorluyorlar :( sürekli ıhh ıhh diye dolaşıyor benimki.. Çıldırmalık, bi hafta tatil yerine Bakırköy'e yatmak lazım :)))

Kız

Hayattan bıktım yeminle
Yat kak aynı çocuk yedir uyut kusmuk temizle. Sinir hastası oldum artık bunları yaparken de hep tek ol Pazar günü bile
Alıp başımı gitsem bi yerlere daha iyi bi hayatım olurmukı. Yada iyi bi hayatım olırmu

Bugün çok bunaldım gerçekden.galiba artık ne pdıkojık ne fiziksel olarak hiç bir şeye gücüm yok. Yordu bu hayat beni....
kız Hakan sürekli kusuyor mu anlamadım? Çok mı zorluyor kendini ağlarken? Ya ben de hiç o kadar dayanamıyorum, bu sabah meme diye ağladı saat 5te allahım Nasıl iç çekiyor, korktum bişi oldu diye yeminle, emzirdim sonunda yine..

Bu emzirme işi beni şu an en çok rahatsız eden şey :( ne yemek ne uyku

Kız

kız Hakan sürekli kusuyor mu anlamadım? Çok mı zorluyor kendini ağlarken? Ya ben de hiç o kadar dayanamıyorum, bu sabah meme diye ağladı saat 5te allahım Nasıl iç çekiyor, korktum bişi oldu diye yeminle, emzirdim sonunda yine..

Bu emzirme işi beni şu an en çok rahatsız eden şey :KK43: ne yemek ne uyku
Bu aralar rutine bağladı günde bir kere kesin kusuyor
Ya öksürük den ya ağlamakdan yada ikisi birden olunca
Akşam çok kustu kuzum
Dısardn geldıgımuzde acıkmış ılk defa bi güzel yemek yemişti günlerdir. Herşey herşeyi kustu bu sefer çokdu
Korkuyor um yedirmeye kusar diye ,çok yoruldum artık

Kız

Ağlaması uyku için değildi uyumayınca yattajdan çıkardı m
Gittim büyüğe baktım banyoda yıkanıyotdu. Kapıyı kapattım gelmesin diye ona ağladı sonrada kustu :((((

Kız

Sen gece hiçmi emzirmiyon

Kizlar merhaba bisi danisacagim size. Biz 4 gundur istanbulda annemlerde kaldik. Yer yataginda beratla beraber yattik. Cocuk tum gece hic uyanmadi. Bu gece evimize geldik yine saat basi uyandik nie sizce. Cok ii geldi uyumak. Suan yine krizddeyim.

Günaydın hatunlar
Niye kimse yok bugun

Ne yiyor bu çoçuk ne uyuyor
Mama diye dolanıyor. Yere yatıyor ama yatakta uyumuyor.
Sabır sabır taş olsa çatlar artık
Napıcam bilmiyorum

Günaydın hatunlar
Niye kimse yok bugun

Napıcam bilmiyorum
Allah yardimcimiz olsun biz gun uykusunu tek e dusurduk yemek yemiyor disari cikariyorum arkasinda kasikla dolaniyorum iki uc kasik aliyor sukur evde ben veriyom o tukuruyo bir de hayir diyo sipa itiyo beni kase ile gorunce emzirmeyi birakacagim artik zaten sut bitti yani gelmiyor yalanci emzik gibi kullaniyo beni biberon da kullanmiyoruz nasil olacak bilmiyorum

Günaydın hatunlar
Niye kimse yok bugun

Napıcam bilmiyorum
Aynı berat ne yiyor ne uyuyor neyse ki şimdi babasına bırakıp kuaföre gidecem annemle :halay:

Allah yardimcimiz olsun biz gun uykusunu tek e dusurduk yemek yemiyor disari cikariyorum arkasinda kasikla dolaniyorum iki uc kasik aliyor sukur evde ben veriyom o tukuruyo bir de hayir diyo sipa itiyo beni kase ile gorunce emzirmeyi birakacagim artik zaten sut bitti yani gelmiyor yalanci emzik gibi kullaniyo beni biberon da kullanmiyoruz nasil olacak bilmiyorum
bneimkide tek uyyor
2 buçuk saati geçiyor o tek uyku yetiyor aksamda ona gore yatiyor ama uyyana kdr anam agliyor
emziriyorum ama oyle meme delisi degil benimki
yada oyle dir de ebnim habeirm yokdur :)

Ayaz da son Zaman'lar tam tarif ettiğin gibi, normalde de öyle de daha da aşırı şimdi.. Bence onlar yavaş yavaş konuşmak istiyor ama ifade edemedikleri içşn de sürekli böyleler ama işte sabrımızı da zorluyorlar :KK43: sürekli ıhh ıhh diye dolaşıyor benimki.. Çıldırmalık, bi hafta tatil yerine Bakırköy'e yatmak lazım :)))
hahahah :D kesinliklee hem kafamızı dinlemiş oluruz. bak aynı şu karikatüdeki gibi ruh halimiz.
image.webp

daha fazla söze gerek yok :D
niye böyle delirdiler bu aralar bilmiyorum ama çok tahammülsüzüm kafayı yemek üzereyim en çok bu sabırsızlığım üzüyor beni. bugün bir saat bile uyumadı. her öğlen yatağında oynayarak uyurdu bu sefer ağladı içli içli. bi saat olmadan uyandu uykusunu alamadı bi yandan temizlik yapmaya çalışıyorum evi bok götürüyo afedersin. diğer yandan bacaklarıma dolanmış sürekli mızmız bi çocuk.

gece de uyandı zaten. uyku da iştah da çok fena iki gündür diş mi geliyo anlamadım ama bitik durumdayım. bi de bağırıyorum ona engel olamıyorum kendime niye sabırlı olamıyoruz neden küçücük bebeğe bağırıyorum sence :(
Ayaz'ın da ekstra huzursuz olması dişten dolayı mı acaba? ah bu dişler ah çıkamadılar bi :mad:

Hayattan bıktım yeminle

eminimki bi çoğumuz seni anlıyoruz :( biz bi çocukla böyleyiz seni düşünemiyorum bi de yalnızsın bambaşka bi ülkede.

eşin de biraz daha az çalışsa nolurki tamam para da lazım ama bu yıllar geri gelmiycek çocuklarıyla zaman geçirenedikten sonra parayı napıcaksınızki. hem büyün yük senin üstünde ona bişey desen ben çalışıyorum der kesin bu erkekler niye böyle, çalışmak dünyanın en zor şeyi sanki. hiç çocuk bakmamışlar bilmiyolarki :mad:

hahahah :KK70: kesinliklee hem kafamızı dinlemiş oluruz. bak aynı şu karikatüdeki gibi ruh halimiz.
Eki Görüntüle 1836766

daha fazla söze gerek yok :KK70:
niye böyle delirdiler bu aralar bilmiyorum ama çok tahammülsüzüm kafayı yemek üzereyim en çok bu sabırsızlığım üzüyor beni. bugün bir saat bile uyumadı. her öğlen yatağında oynayarak uyurdu bu sefer ağladı içli içli. bi saat olmadan uyandu uykusunu alamadı bi yandan temizlik yapmaya çalışıyorum evi bok götürüyo afedersin. diğer yandan bacaklarıma dolanmış sürekli mızmız bi çocuk.

gece de uyandı zaten. uyku da iştah da çok fena iki gündür diş mi geliyo anlamadım ama bitik durumdayım. bi de bağırıyorum ona engel olamıyorum kendime niye sabırlı olamıyoruz neden küçücük bebeğe bağırıyorum sence :KK43:
Ayaz'ın da ekstra huzursuz olması dişten dolayı mı acaba? ah bu dişler ah çıkamadılar bi :mad:
Yaaa o karikatür süper tam biz, biz yalnız ona bile Zaman bulamıyoruz :KK70:

Eneee uyumadı mı, çok güzel uyurdu normalde, canım bence vardır bişi yoksa niye öyle olsun, diş de olabilir, havalardan dolayı ruh hali de olabilir, anlatamıyorlar dertlerini ki söyleşinle şu var diye..

Ayaz bana öyle, yani anneanne veya başkasınolınca çok iyi ben gelince ortama başlıyor :KK12:

Ben de engel olamıyorum işte, özellikle sabahları ve dün yolda bağırdım, eşim de artık yeter bağırma dedi, o anda dank etti napıyorum ben dedim üzüldüm :( sabır kalmadı artık, en ufak bir şey olunca da öfke patlıyor.. Birikti her şey :(

Bugün okula geldik direk yoldan ağrı, ayaza hemen bişi yedirdim okulda sonra müdür yardımcısı sağ olsun benim odada uyut dedi Oray'a bi tane minder attık, sessiz bir oda allahtan yorgunluktan çocuk 3,5 saat uyudu Arada uyansa da.. Şok oldum ben, sonra herkes ne kadar uslu diyor :KK70:hep başkalarının yanında öyle olur sinir olurum..
Bi de aksi gibi müfettiş çağırdı beni denetim için milli eğitimden tam günü dedim, ayazı bıraktım mecbur okulda.. Ağlamış bi süre sonra oyalamışlar, okulun karşısında bi park var orda oynamış allahtan işim 30 dk anca sürdü :)

Özet olarak kadın olmak zor Azizim :ukala:

Yaaa o karikatür süper tam biz, biz yalnız ona bile Zaman bulamıyoruz :KK70:

Eneee uyumadı mı, çok güzel uyurdu normalde, canım bence vardır bişi yoksa niye öyle olsun, diş de olabilir, havalardan dolayı ruh hali de olabilir, anlatamıyorlar dertlerini ki söyleşinle şu var diye..

Ayaz bana öyle, yani anneanne veya başkasınolınca çok iyi ben gelince ortama başlıyor :KK12:

Ben de engel olamıyorum işte, özellikle sabahları ve dün yolda bağırdım, eşim de artık yeter bağırma dedi, o anda dank etti napıyorum ben dedim üzüldüm :KK43: sabır kalmadı artık, en ufak bir şey olunca da öfke patlıyor.. Birikti her şey :KK43:

Bugün okula geldik direk yoldan ağrı, ayaza hemen bişi yedirdim okulda sonra müdür yardımcısı sağ olsun benim odada uyut dedi Oray'a bi tane minder attık, sessiz bir oda allahtan yorgunluktan çocuk 3,5 saat uyudu Arada uyansa da.. Şok oldum ben, sonra herkes ne kadar uslu diyor :KK70:hep başkalarının yanında öyle olur sinir olurum..
Bi de aksi gibi müfettiş çağırdı beni denetim için milli eğitimden tam günü dedim, ayazı bıraktım mecbur okulda.. Ağlamış bi süre sonra oyalamışlar, okulun karşısında bi park var orda oynamış allahtan işim 30 dk anca sürdü :)

Özet olarak kadın olmak zor Azizim :ukala:
ah evet ya ben sorucaktım naptın diye bak herşeyi unutuyorum ya.. ama daha kötüsüne hazırlamıştın kendini canım yine bi nebze iyi olmuş 3 buçuk saat uyumuş maşallah ama yorgunluktan tabii kıyamam.. bazen böyle şaşırtıyolar bizi. hele insanların içinde o kadar masum oluyolarki gören biz yalan diyoruz sanır.

kıyamam sana çalışan anne olmak zor işte napıcaksın.. öyle böyle alışacak canım sıkma canını.. yolculuk kötü mydü peki? bağırmamak için çok zorluyoruz ama insanız bizde. aslında engel olabiliriz ama yenik düşüyoruz işte.. yapmamamız lazım :(

annen şimdi almanyaya geri mi döndü canım anlamadım ben? ama bi yere gitti sonuçta allah kavuştursun. kv geldi mi bari? öyle böyle bu dönem de bitmek üzere tabii sizin seminerlerde olur ama kuzuyu da götürücem demiştin. yazın daha kolay olur eminimki en azından yok üşüdü yok bilmemne derdi yok parkta bahçede koşar durur :)

yeb4 yeb4 Can'ım kendini suçlama bağırıyorum diye, insanda sabır kalmıyor. Tuna da bize vuruyor, vurduğu da baya bi acıtıyor ben de o Zaman bağırıyorum çünkü hem Can'ım yanıyor hem de kötü bişey vurması, yapmama öz lazım ama napalım. Çok zorluyorlar bizi. Hele o ayaklara dolanma olayı yok mu.. Tuna bi ara ben bulaşık yıkarken gelip kafasını ayaklarımın üstüne koyup ağlıyordu :D sezercik modunda :D

gelincikgibi gelincikgibi öncelikle Allah kavuştursun Can'ım. En kısa zamanda yine görüşün inşallah. Okulda durumlar fena değilmiş bugün, okudum. Yorgunluktan yazık sızmış kalmış yavrucak.. Sen Nasıl yoruldun kimbilir. Ayaz uyur uyumaz sende yat dinlen bari.

MaRaL_ MaRaL_ canımcım Hakan'ın kusmasına çok üzüldüm yav.. Kusmak benim en beceremediğim şey, ne kadar yorucu olduğunu biliyorum. Hemde güzelce yedikten sonra kusması tam felaket.. Acaba çocukta reflü filan mı var Can'ım? Sadece hasa olduğunda mı kusuyor yoksa her ağladığında mı? Ay bilmiyorum ki inşallah en kısa zamanda düzelir.. Ayşe'de iyileşir.. Allah yardım etsin sana..

Back
X