2015 Şubat Anneleri

yoo evimdeyim canım.
bilemedim gece terörü olayına baktık da daha büyük yaş çocuklarda olan birşeymiş sanırım. gündüz de hiç anormal bir şey olmuyor. neyseki bu gece öyle olmadı. işte tam ürperdi ağladı yanındaydım allahtan o an.

noldu Durukuşuma ya :KK43: hasta olmaz inşalllah canım.. acaba atak mı geçiriyo bunlar komple?

geçmiş olsun canım.
Emre'nin pipiyi kesecekler he :) bebekken yaptır diyolar aslında sen Hakan'ı yaptırmadın di mi? çocuk halleriyle çok etkilenebiliyolarmış. oğlum olsaydı bebekken yaptırırdım herhalde.

gece uykuya dalması zor diyosun acaba tam uykusu gelmeden mi yatırıyorsun? ben son ana kadar bekliyorum vallahi. çok uykusu gelmişse tık diye uyuyor. biraz geç yatmış oluyor ama napayım yatakta dönüp dursa da aynı vakit olacak.
Canım Allah kolaylık versin çok zor oluyor uykudan ağlayarak uyanmaları ve hiç susmamaları beratta 3-4 gecede bir dediğin gibi çok ağlıyor hiçbir şekilde susmuyor en son 15-20 dk ağladıktan sonra battaniyede sallayarak sakinleştirebiliyoruz belki aynı şey değildir ağlama nedenleri ama her türlüsü zor belli ki begüş kabus filan görüyor korkuyorsa canım bir daha tekrarlamaz inşAllah :(

yoo evimdeyim canım.
bilemedim gece terörü olayına baktık da daha büyük yaş çocuklarda olan birşeymiş sanırım. gündüz de hiç anormal bir şey olmuyor. neyseki bu gece öyle olmadı. işte tam ürperdi ağladı yanındaydım allahtan o an.

noldu Durukuşuma ya :KK43: hasta olmaz inşalllah canım.. acaba atak mı geçiriyo bunlar komple?

geçmiş olsun canım.
Emre'nin pipiyi kesecekler he :) bebekken yaptır diyolar aslında sen Hakan'ı yaptırmadın di mi? çocuk halleriyle çok etkilenebiliyolarmış. oğlum olsaydı bebekken yaptırırdım herhalde.

gece uykuya dalması zor diyosun acaba tam uykusu gelmeden mi yatırıyorsun? ben son ana kadar bekliyorum vallahi. çok uykusu gelmişse tık diye uyuyor. biraz geç yatmış oluyor ama napayım yatakta dönüp dursa da aynı vakit olacak.
hakanda sünnetsiz:)
Özellikle bu yaşı bekledim canım .çoğu uzman 7_6 yaşını öneriyor.

Bilmiyorum ki olabilir uyku için senin dediğin gibi
Bugün bi deneyim .dediğin gibi aynı kapıya c ik ıyor yatak da bekleyince

Seninki istahsiz degildir belki canim.sutun bolmus.su da icuyormus.mide de yer kalmiyodur.gelisimde iyiymis.bence de takilma.anne sutunun hafizaya katkisi buyuk.hem zayif hem istahsiz olabilirdi.iste o sinirlere zarar.kendini kasmadan aralari ac.saatte bir cok fazla.parka falan gotursen oralarda oyalansa.sutu ziyan etme.kesme sakin.corbayi degilde bi kofte yedirebilsen gunde ii olur heralde.kan degerleride normalse takilma.
Disarda gene 3 saat falan duruyor. Evde yanliz oldugumuzdan gordukce istiyor:/

Tesekkur ederim balim:(

Canım bence kilosu muhteşem maşallah nazar değmesin.. Yurt dışında özellikle de Amerika'da 2 yaşına kadar sadece anne sütü veren insanlar var ve ek gıda da sonrasında dediklerine göre zorluk çekmiyorlar... Sütün varken ve yarıyorken emzir bence.. Ek gıdaları elbet alacak bir gün.. Çok kasma, yine de teklif et aöa zorlama :))
Tesekkur ederim balim icim rahatladi:( sanki ac birakiyormusum gibi davraniyorlar:-)

Tamam canım geçmiş olsun geçen yaz beratı sünnet ettirdik ama hiç memnun kalmadım bebekken yaptırmak çok iyi aslında ama doktorumuz çok kötüydü şansımıza mahfetti çocuğu koydu oraya lokal anesteziyle yaptı yarım saat sürdü düşün sünnet bitene kadar ağladı berat yarım saat boyunca herkes elini kolunu tuttu kapandılar çocuğun üstüne hareket etmesin diye resmen işlence çektirdiler yavruma o zaman 6 aylıktı perişan etti doktor 4 dikiş attı eve geldikten sonra o gün boyunca akşama kadar ağladı yavrum ağrısından ama öyle böyle ağlama değil içli içli göz yaşı döke döke ağladı hiç hatırlamak istemiyorum o günü kabus gibiydi bir sürü de para verdik bileydim devlet hastanesinde yaptırırdım belki iyi doktora denk gelirdik arkadaşlar devlet hastanesinde yaptırmışlar hiç ağlamamış hemen de iyileşmiş onlarınki şans işte Allah iyi doktorlarla karşılaştırsın
Genelanesteziolucak canim
burda lokal yapmiyolar sunneti yas kuçuk buyuk farketmez dedi dr herleis genel yapuiyoruz deid

bide senin dr uroologmuydu çocuk cerrahimiydi
coicuk cerrahi tavsiuye eidyior çocuk dr lari
bizimkide urolog ama $ansa artik :) bi komsum oglunu sunnet ettirmis memnun o verdi dr un isminide
bilgiili tecrubemi bi dr a be,ziyordu
haziranin sonuda yapavcak operasyonu insallah

vahide1204 vahide1204

sunnet için gittigim urologa gece isemyeide sordum
2 senedir çocuk dr unun vermedigi reçetyi evrdi adam kendi onerdi ilaci hemde ben bisey demedim
minirinin yanina bi ilaç daha verdi bazen tek basina ise yaramiyor minirin dedi

bide sporey artik burda kullanilmiuyormus tedaulden kalkmis çocuklarin burub mukozalarini tahris ettigi için
en az 3 ay tedaviye devam edcicez kesin sonuç için
buda derin uyku yuuzndenn dedi

kuçukken yani bebekken saat basi uyanirdik yani uyanirdi ayni bizim kuçukler gibi simdiki :)
simdi buyudude çok derin uyumadan altina isiyor:KK70::KK70::KK70::KK70:

Sizinkini de Allah bağışlasın canım hepimizinkini inş valla ben de çok özeniyorum iştahlı çocuklara inşAllah ikincisi iştahlı olur diye dua ediyorum ben de
ben kime desem boyle istahlilara maasallah ozeniyorulm diye
yemesin daha iyi diyolar
bizim mahallede her evde mutlaka bi kilolu bi çocuk,var obvezite deil ama sinirlari zorluyolar az SIKSALAR olurlar yani
benim ev hariçç:KK70:

Gonul83 Gonul83 sen kaçıncı haftada doktora gidip kalp atışlarını duydun? Ben kararsızım 7. Haftada mı gitsem yoksa 8. Hafta bitince mi gitsem diye daha hiç gitmedim kadın doğuma
Ben hamile olduğumda turkiyedeydim o yüzden Almanya'ya gelince gittim oda 10. Haftaydı duydum kalp atisini

yoo evimdeyim canım.

geçmiş olsun canım.

ay oglen birden tik diye gittti valla inanaùadim gozlerime :))
iki dk da uyudu karnida açti ama neyse uyaninca yesin :)

burda lokal yapmiyolar sunneti yas kuçuk buyuk farketmez dedi dr herleis genel yapuiyoruz deid

bizimkide urolog ama $ansa artik :) bi komsum oglunu sunnet ettirmis memnun o verdi dr un isminide
Bizimki ikisi de değildi canım pratisyendi ben hangi akla hizmet o doktora götürdüm beratı hala anlam veremiyorum kendime türkiyenin en büyük sünnet sarayı dediler 30 binden fazla sünnet yapmış dediler ona aldandık heralde bir de yaptıranlar memnundu gel de bana sor asla gidilmeyecek bir hastane ankarada özel deva tıp merkezi doktor Ali Akkaya yazayım da bari burayı okuyupta gidecek olanlar varsa gitmesin cellat gibi kesip attı 6 aylık bebeyi hayatımda öyle bir doktor ne gördüm ne duydum sünnet en fazla 15 dk lık operasyonmuş 35 dakika sürdü tam ağlamaktan derman kalmadı beratta Allah insanı öyle doktorların eline düşürmesin

İnşallah sizinki iyi olur canım

Bizimki ikisi de değildi canım pratisyendi ben hangi akla hizmet o doktora götürdüm beratı hala anlam veremiyorum kendime türkiyenin en büyük sünnet sarayı dediler 30 binden fazla sünnet yapmış dediler ona aldandık heralde bir de yaptıranlar memnundu gel de bana sor asla gidilmeyecek bir hastane ankarada özel deva tıp merkezi doktor Ali Akkaya yazayım da bari burayı okuyupta gidecek olanlar varsa gitmesin cellat gibi kesip attı 6 aylık bebeyi hayatımda öyle bir doktor ne gördüm ne duydum sünnet en fazla 15 dk lık operasyonmuş 35 dakika sürdü tam ağlamaktan derman kalmadı beratta Allah insanı öyle doktorların eline düşürmesin
KIYAMAM yaa kasaplik yapmis resmen salak adam nasil dr mus oyle
boylesini hiç duymadim , genelde sunnetden sonraki iyilesme suresinin kisaligindan uzunlugundan sikyet edilir drun eli hafifdi fln diye ama sizinki naisl bisey yaptiysa oyle
bizim dr da 10 dk bile surmez dedi uyuma suresi , uyanma salonunda bekleycek bi yarim saat kadar

Canım Allah kolaylık versin çok zor oluyor uykudan ağlayarak uyanmaları ve hiç susmamaları beratta 3-4 gecede bir dediğin gibi çok ağlıyor hiçbir şekilde susmuyor en son 15-20 dk ağladıktan sonra battaniyede sallayarak sakinleştirebiliyoruz belki aynı şey değildir ağlama nedenleri ama her türlüsü zor belli ki begüş kabus filan görüyor korkuyorsa canım bir daha tekrarlamaz inşAllah :KK43:
evet canım çok zor gecenin körü arabaya bindik de sustu. ilk doğduğu zamanlar geldi aklıma. şehir turu atardık resmen sakinleşsin diye.
Beratcık neden öyle uyanıyor acaba? battaniyeyle sallanmaya da çok pis alışıyorlar allah yardımcın olsun.

hakanda sünnetsiz:)
Özellikle bu yaşı bekledim canım .çoğu uzman 7_6 yaşını öneriyor.

Bilmiyorum ki olabilir uyku için senin dediğin gibi
Bugün bi deneyim .dediğin gibi aynı kapıya c ik ıyor yatak da bekleyince
fiziksel olarak belki 6 yaş uygundur ama psikolojisi açısından bence anlamamaları daha iyi :( düşünsene organından bir parça kesecekler bunu çocuğa nasıl anlatabilirsinki. bi de çok nazlanıyolarmış acımasa bile acıyo diyolarmış :) bebekken bezde olduğu için daha çabuk iyileşiyomuş çişi ilaç görevi görüyo demek :)

ay oglen birden tik diye gittti valla inanaùadim gozlerime :))
iki dk da uyudu karnida açti ama neyse uyaninca yesin :)
demekki çok uykusu gelmiş bak aynen böyle devam :)

Back
X