Bizi yıpratan mevzulardan biri de bu pişmanlık, yanlış yaptığımızı bile bile yapıyoruz bazı şeyleri sonra da üzülüyoruz.. Ama kontrol edememiz yorgunluğumuzdan ve kimsenin bizi gerçekten anlamamasından kaynaklanıyor.. Hepimiz bi yerde yalnızız, eş de yeterli değil, bende hiç değil, sende de yardım etmeye çalışsa da duygusal durumunu düzeltmesi için yeterli değil..
Benim fikrim, çok yorum kafanı bu kendi kendime uyuma mevzusuna.. Yani sen sallanmayı bıraktın ve bu çok ciddi bir gelişme.. İnsanoğlu, bir şeye ulaştıkça daha fazlasını istiyoruz, gaza geliyoruz :) farklı şekillerde uyutmaya çalış, belini yormayacak şekilde..
Ben de kendimi hiç Ama hiç beğenmiyorum.. İşe giderken ama giyiniyorum, yüzüme gözüme iki boya sürüyorum ve o Zaman bile farklı hissediyorum.. İşteyken çocuklar veya Veli'lerle konulurken ve yardımım dokunurken çok güzel şeyler hissediyorum, motive oluyorum, işe yaramış hissediyorum.. Bizim sıkıntımız bir de bu taktir edilmiyoruz evde.. Her şey bizim zaten zorunlu olarak görevimiz gibi düşündüğümüz için mecbur hissediyoruz ve zorunlu olarak yapıyoruz.. Evdeyken ben saçımı bile yapmıyorum ve o bile o günümün çok kötü geçmesi içim bir neden oluyor, benlik saygısı önemli, tabiki sosyal ortamlarda bulunup iki çift laf etmek de..
Kv konusunda sana hak veriyorum, şimdi benim de yanımda kv var, iki gün oldu ama Nasıl sinir oluyorum.. Annem yükümü hafifletiyordu, bu kadınsa hiç bir işin ucundan tutmuyor, eve geliyorum lavabo bulaşık dolu, evi bok götürüyor

ama bakacak mecbur o babaanne sen her zaman dersin ya torun isterken iyiydi diye, senin kv de bakacak Canm bazı şeylere katlanacaksın sende mecbur..
Ya da olmadı bakıcı ayarlayacaksın maddi durumun el veriyorsa.. Ben şuna inaniyorum ki i, emzirme olayı bitince rahatlayacağız.. Kıyafetlerimizi bile binendirler işine göre seçmek zorunda kalıyoruz düşün artık.. Ben bu yüzden dört gözle ağustosu bekliyorum..
Yazın çok farklı bir yeb olacak burda hissediyorum, neşeli, dinlenmiş, Mutlu Mutlu yazacaksın forumA çok iyi gelecek sana bu yaz :)
Biz aslında tam süper arkadaş olacak insanlarmışız allah bi de bizi yakın yerlere koyaymış çoğrafi olarak.. Ama yine allahtan burası var, sığınak gibi her derdimizde, güzelliklerde buraya yazabiliyoruz.. Bi kaç gün Begüm iyi olacak hiç merak etme sonra yine kufurduğu günler olcak aöa az.. Mutlaka bir sıkıntısı vardır.. Ha bi de şöyle birşey var, ben okuldakileri gördükçe bizim çocuklar çok şanslı diyorum, hiç bir eksikleri yok, sevgi sonsuz, oyuncak desen bi dolu, ilgi desen hat Safada :) onlar da şımarıyor işte.. Arada bir bağırmamızdan da hiiiiiiç bişi olmaz, kim sesini yükseltmiyor alah aşkına? Bu iletişimi biçiminin bir parçasıdır..
Bu emerken ısırma konusunda ben de bi ara çaresizdim artık ayaz ısırdıktan onın bi yeri sıkıyordum hafif hemen bırakıyordu etkiye tepki :) ne işe yarar inan bilmiyorum ama ben bu Aralar sütyen takamaz oldum acıdan o kadar çok emiyor ki sabahları ve okuldan gelince..
Hepsi geçecek canımcım, ta ki ikinci çocuğuna kadar :))) üzme kendini, yalnız değilsin ve yaşadıkların çok normal hep bunu düşün..