Yakşamlar kızlar. Bütün gün dur durak bilmeden koşturuyorum.. Tuna yemeye karşı aşırı tepki geliştirdi. Özellikle sabah kahvaltıda çıldırtıyor bizi.. Ağzında tutuyor ve ne yapsak
yutmuyor. Bu durumu yaşayan var mı?? .ben sabah altı gibi emziriyorum Tuna'yı. O emziğiyle doyuyor olamaz herhalde dimi? Birde okula yetişecek diye acele ediyoruz mecbur hızlı hızlı yedirmek zorunda kalıyoruz. Ahh ahh istediğim blw ama vakit yok..
Onun dışında tepkileri çok değişti. Aldığımız kitapları incelemeyi çok seviyor. İşi gücü nay nay :)) dans ediyor, hayvan sesleri çıkarıyor, gece uykuları da iyi sayılır ama işte bi yemek sıkıntı..
Bana gelinceeee.... Hani bi ara diyet yapmıştım ya, iki ayda yaklaşık on kilo verdim. Süperdim. Her gün yürüyüş yapıyordum. Midem hafif kendim hafiftim. Gaz şişkinlik hiç hiç yoktu. Ama gel gör ki benim pis boğazım durur mu.. Şu son bir haftadır homini gırtlak.. Yine göbek yapıyorum

ay tatil geliyor memlekete gidicem, zayıflamam lazım. Cuma okulda kahvaltı var, hafta sonu geziye gidicez, pazartesi başlıcam yine. İki haftada en az dört kilo vermem lazım. Kilo haricinde ruh halim her zamanki gibi bi yerde bi gökte. Dün baktım dişlerim aşınmış.. Resmen oyulmuş. Dişlerimi sıkmaktan yakında dişsiz kalıcam
İşte böyle tunamery ikilisinden acansları dinlediniz. Esen galın