- 21 Ağustos 2008
- 2.430
- 908
- 398
Normal veriyorum ben de ama ufak.buyuk olursa çıkarıyor.k endi büyük isirsa yiyor ama ben verirsem çıkarıyor.mesela taze fasulyeyi normalden küçük doğru yorum pişirirken rahat oluyor yedirirkenkuru fasulyeyi kendi yiyor ama nohutu az eziyorum.yuvarlak olunca korkuyorum.tavugu didip koyuyorum az az önüne.Kızlar selam,
Sabahın 5inden ber ayaktayız yine :) ama bu sefer koymadı erken kalkması geçe deliksiz uyudu yavrum benim akşam 8:30 yatmıştı.. Öyle olsa erken kalkmak kolay ama gece zırt pırt uyanınca mal gibi oluyorum affedersiniz :)
Benim şöyle bir sorum olacak size; miniklere neler yerdiriyorsunuz? Yani her şeyi yıyorlar mi? Ayaz ana öğünlerinde illa blenderdan hafif geçirilmiş yemekler yiyecek, başka türlü çıkarıyor ağzından uğraşamıyor.. Ama mesela bulgur pilavını yoğurtla yer, Eti kemirir ama doyumluk değil..
Ne yapmam lazım bilemedim, her şekilde yutuyor her şeyi, sadece ana yemeklerini yerken kabul etmiyor büyük parçaları çiğnemek istemiyor.. Sizce henüz uğraşmayayım mı yoksa artık Zaman'ı geldi de geçiyor mu?