2015 Şubat Anneleri

kızlar merhaba şimdi Sıla babasının yanına gitti ve ben pc açabildim :KK43: azcık size anlatayım akıl alayım ben bu kızın ne istediğini anlamıyorum hep yanımda olmak istiyor ve yerli yersiz ağlıyor zaten yemekle işi yok sabah 5 zeytin 2 çatal yumurta bu saat olmuş 2 erik yemiş sürekli ali babanın çiftliği açılsın istiyor :KK43: bu arada dün sağ gögsümde agrı ve bir kitle ile doktora gittim 6 tane antibiyotik iğne verdi ve emzirmeyi bırakmamı önerdi :KK43: ben 2 yaşına kadar emzirmek istiyordum napayım bilmiyorum zaten memeden kesme süreci bu huysuzluğun üstüne nasıl yaparım yapabilir miyim onu da bilmiyorum şimdi sizin yazdıklarınızı okuyayım bakayım ufaklıklar neler yapıyor... mery60 mery60 küçük çobana maşallah Allah nazardan korusun
Oyyy ne kitlesi bu canım? :( geçmiş olsun.. Antibiyotik alacaksın sonuçta ve bi Sıla'ya zarar verebilir.. Naptın emzirmeye devam mı? Senin sağlığın daha önemli bence hem emzirme işi bitince belki iştah da daha fazla olur.. Huysuzluk hepsinde var emin ol :)) benimki de fena bu konuda hep memnuniyetsiz hep bi ağlak.. Yani emzirmeyi dış çıkarma, hastalık dönemleri dışında kesebilirsiniz sanırım..

Allah kolaylık versin inşallah güzel olur herşey

Anladım canım ben alerjisi nin bu kadar yüksek olduğunu bilmiyordum demek sende diyet yapıyorsun. İnşallah en kısa sürede geçer, Allah kolaylık versin. Yumurtayı bir daha mı denesen acaba tam belli olmamış sanki.
Sağol canım.yumurta kan değerlerinde sütten de yüksek. 7 gün yedirmem söylendi.tepkileri olcuyorum.d rla konuşmam gerek ama mersin bize çok uzak.3 çocukla gitmekte ..şimdi bi de ramazan.yarinda vercem sonra dursun biraz.oksuruk ve ogurme başladı.yumurtaya mi tepki veriyor yoksa başka sebepten mi bilmiyorum.
Boyle anlarda uzman Dr a uzak olmak gıcık bi durum.herkes bi şeyden çekiyor işte.kimi uyku kimi iştah ben de bundan..

benimki de gece 2 lerde hortluyor. memeden olduğunu sanmıyorum. uykusunu almış mı oluyorlar bizi mi kontrol ediyorlar. mesela sahurda sofra kuramıyorum kalkıyor. anneme verıorum o sallıyor ben sofra kuruyorum. annem zaten yemiyor biz yiyince geri alıyorum çocuğu. geçecek inş.

süt kesince iştahı artar. benimki hiç süt içmiyor. ben de bi soğuk sütü deneyeyim.
soğuk sütü dene gerçekten sevebilir. çok da soğuk değil oda sıcaklığında.

her gece aynı saatte kalkmayı alışkanlık edindiler. benimki kalkar emer yatardı ağlamaZdı. ağlaması ve susmaması memeyi kesmemden kaynaklı. bakalım bugünlerde geçecek herhalde.

sahur yaparken ses mi yapıyosunuzda uyanıyo acaba?

Allah kabul etsin canim
evde oluyorsun en azindan disari çikmazsan yorulmzasinda
ben bide 4 posta okula gidiyorum beterin beteri var yani :))
kiz uyyunca sende uyu, ben buyuklere guvenip uyyamiyorum evi basma yikarlar vallahii
oy zaten seni düşünemiyorum tatlım üç cocukla ramazanda bide okula git gel. ben ilk gün kızı alıp pazara gittimde o gün varya başım ağırdı midem bulandı. hayatta tuttuğum en zor oruçtu.

allah seninkinide kabul etsin canım. hepimizinkini. uyuyamıyorum ama gündüz kız uyuyunca. anca işleri yapıyorum. işim yoksa belki uyurum o da çok nadir :)

çok sevindim sutu sevmesine :)
benimki yemek yogurt yesede uyumadan once biberon yapmazsam uyumuyor
illa o biberonu içecek oyle uyyacak nersine sigdiryor hepsini bilmiyorum valla :)

aç karnina vermiyorum yemek yemez diye ama yemekden sonra dolduryorum biberonu ne kdr içerse içsin diyerek:spor:
bugun telefonun alrmi çalmadi sahura kalkamadik
hayatimda ilk defa sahursuz oruç tutuyorum ama diger gunlerden pek farki yok sanki ayni açim :)
evet canım sevdi bu şekilde galiba. ama bişey sorucam sulandırmama rağmen kabız oldu biraz. gerçi zorlandı ama yaptı. sırf o yüzden öğlen uykusuna yattıktan yarım saat sonra ağlayarak uyandı. yine çok ağladı içli içli. sonra kaka yaptı keyfi yerine geldi. bünye daha süte alışmadı sanırım.

Hakan alışkanlık yapmış bence onu emzik gibi mesela. olsun ver ne güzel :) sadece gece yatarken balgam yapar demişti doktorumuz.

bu arada ben sahura kalkmıyorum. eşim hayatta kalkamam uyanamam diyor benimde işime geliyor çok zor olur. zaten 1e doğru yatıyoruz 2de sahura kalkmamız lazım. iftar 8de oluyor. hemen doyuyo insan. zaten yatana kadar tatlı çay vs iyice şişiyoruz. bi daha yer kalmıyo. sadece saat kuruyorum su içmek için.

kızlar merhaba şimdi Sıla babasının yanına gitti ve ben pc açabildim :KK43: azcık size anlatayım akıl alayım ben bu kızın ne istediğini anlamıyorum hep yanımda olmak istiyor ve yerli yersiz ağlıyor zaten yemekle işi yok sabah 5 zeytin 2 çatal yumurta bu saat olmuş 2 erik yemiş sürekli ali babanın çiftliği açılsın istiyor :KK43: bu arada dün sağ gögsümde agrı ve bir kitle ile doktora gittim 6 tane antibiyotik iğne verdi ve emzirmeyi bırakmamı önerdi :KK43: ben 2 yaşına kadar emzirmek istiyordum napayım bilmiyorum zaten memeden kesme süreci bu huysuzluğun üstüne nasıl yaparım yapabilir miyim onu da bilmiyorum şimdi sizin yazdıklarınızı okuyayım bakayım ufaklıklar neler yapıyor... mery60 mery60 küçük çobana maşallah Allah nazardan korusun
Ay o ali baba bizde de var.ucuzler ve pokoyo var bide.ortanca kızı da onlarla yedirmistim.tarih tekerrür ediyor.annem bile diyor gene o kızlarımı ( ucuzler)açiyon diye:KK70:
Geçmiş olsun sana da.2 yaşına bisey kalmadı.vesile olur kesmene.mecbur deyip güç bulursun kendinde.

Canım belki memeyi bıraktığı için biberodan süt içmek hoşuna gitmiştir emme ihtiyacını öyle karşılıyordur belki çünkü beratta memeyi bırakmadan önce asla biberonu ağzına almazdı sütü ılıtıyordum birazda şeker katıp biberonla veriyordum hiç içmiyordu ama memeyi bıraktıktan sonra aynı şekilde ılık ve şekerli süt yapıyorum biberonda seve seve içiyor bitince de ağlıyor sinirlenip fırlatıyor biberonu bitti diye :)
belkide dediğin gibidir. bilemedim ama iki gündür şaşırttı beni. ne güzel Berat da içsin lıkır lıkır oh :)

canım çok geçmiş olsun ne kitlesi bunlar neden olmuş? :( antibiyotik kullanacaksın sağlığın için önemli kesmen gerekiyorsa mecbur napıcaksın..
ben başka nedenlerden dolayı kestim memeden 10 gün falan oldu herhalde. çok zorlanıyoruz ama geçecek yavaş yavaş. eninde sonunda bu süreci yaşayacaklar ama.

Canim uykunu almana sevindim biraz yavas yavas duzelecek hersey. Yatagini yeniden sevdirmeli. Nasil yapilabilir ki acaba.
Ramazan aynen bu sene beni de zorluyo normalde hic zorlanmazdim. Iki sene ara verince formdan dustuk heralde. Allah yine de kuvvet veriyo. Aksam eve gelince mumkun oldugunca ilgileniyorum Duruyla. Anne olmak cok baskaymis dedigin gibi. Onceden ne kadar rahatmisiz
inan şaşmış durumdayım. bu gecese kanepesinde yanında durdum sadece döne döne uyudu 10 dakikada. yatağından nasıl nefret ettiyse. anlamadım ben bu işten bişey ya. belki annemlere gidip bi ay falan kalıcaz ya döndüğümüzde unutur..

ramazan seni daha da zorluyordur çalıştığın için allah kabul etsin tatlım. eve gelince yatıp dinlenirdin eskiden olsa ama şimdi hasta bile olsak kendimizden önce düşünmemiz gereken evlatlarımız var. allah onların yokluğunu bize göstermesin..

iyi geceler kızlar. size bişey sormak istiyorum.

Begümün meme bırakma macerasıyla hepinizi yeterince meşgul ettim ama :))
Begüm iki üç gündür istediği olmayınca tırmalamaya ve neremiz denk gelirse tutup sinirle sıkmaya başladı. acaba bu bi dönem mi yoksa memeyi bırakmasının stresi mi?

şimdi on dakikada uyudu kanepede yanında durunca. iki gecedir böyle.
bende yarın kayınvalidemleri çağırdım iftara. çıksın aradan hemen ya. tatlımı yapıyorum bu akşamdan. kıbrıs tatlısı yapıyorum ilk kez deniyorum bakalım nasıl olacak. kötü olsa da yabancı değiller nasıl olsa :D

her gece aynı saatte kalkmayı alışkanlık edindiler. benimki kalkar emer yatardı ağlamaZdı. ağlaması ve susmaması memeyi kesmemden kaynaklı. bakalım bugünlerde geçecek herhalde.

oy zaten seni düşünemiyorum tatlım üç cocukla ramazanda bide okula git gel. ben ilk gün kızı alıp pazara gittimde o gün varya başım ağırdı midem bulandı. hayatta tuttuğum en zor oruçtu.

allah seninkinide kabul etsin canım. hepimizinkini. uyuyamıyorum ama gündüz kız uyuyunca. anca işleri yapıyorum. işim yoksa belki uyurum o da çok nadir :)

evet canım sevdi bu şekilde galiba. ama bişey sorucam sulandırmama rağmen kabız oldu biraz. gerçi zorlandı ama yaptı. sırf o yüzden öğlen uykusuna yattıktan yarım saat sonra ağlayarak uyandı. yine çok ağladı içli içli. sonra kaka yaptı keyfi yerine geldi. bünye daha süte alışmadı sanırım.

Hakan alışkanlık yapmış bence onu emzik gibi mesela. olsun ver ne güzel :) sadece gece yatarken balgam yapar demişti doktorumuz.

bu arada ben sahura kalkmıyorum. eşim hayatta kalkamam uyanamam diyor benimde işime geliyor çok zor olur. zaten 1e doğru yatıyoruz 2de sahura kalkmamız lazım. iftar 8de oluyor. hemen doyuyo insan. zaten yatana kadar tatlı çay vs iyice şişiyoruz. bi daha yer kalmıyo. sadece saat kuruyorum su içmek için.
Sütü yağlı olacak canım ,ben hakan a devam sütünün yağlısını alıyorum. Hatta dıgerlerı hep indirimde bi yağlı yı koymuyorlar çok pahalı mübarek :))) batacaz süt faturasından:)))

Yağlı dene kutu sütü, yemeklerindedee arttır yağ oranını ,muz patates pirinç verme bi kaç gün.

Kabızlık ılerleneden çözmen lazım olayı ılerleyınce iştahsuzluk yapar bişey yemeyince kabuzlık artar çok fena bi kısır döngü bu Allah kimseyi düşürmesin

iyi geceler kızlar. size bişey sormak istiyorum.

Begümün meme bırakma macerasıyla hepinizi yeterince meşgul ettim ama :))
Begüm iki üç gündür istediği olmayınca tırmalamaya ve neremiz denk gelirse tutup sinirle sıkmaya başladı. acaba bu bi dönem mi yoksa memeyi bırakmasının stresi mi?

şimdi on dakikada uyudu kanepede yanında durunca. iki gecedir böyle.
bende yarın kayınvalidemleri çağırdım iftara. çıksın aradan hemen ya. tatlımı yapıyorum bu akşamdan. kıbrıs tatlısı yapıyorum ilk kez deniyorum bakalım nasıl olacak. kötü olsa da yabancı değiller nasıl olsa :KK70:
Vallah ben çözemedim busenin kızı :))
Koltuktan alıp yatağa koyunca uyanmıyırsa Burak uysun hiç elleşme, dertsiz başına dert alma :)))

Bizim sahur 4 de iftar 9 37 de
Ben hiç denememiştim böylede aynı acıkdım :)))
Ama eşimin sahura ıstemeyecegini hiç sanmıyorum

MaRaL_ MaRaL_ Bir kitap okuyorum.Okudukça aklıma sen geliyorsun.Bitirmek üzereyim.Artık dayanamadım yazayım bari belki okur hoşuna gider diye düşündüm.

"Çocuğunuzla işbirliği yapın" Elizabeth Pantley

Okuduğum anne-baba,çocuk eğitimi,disiplin v.s kitapları arasında en iyilerinden.Sen bazen burada yazıyorsun ya büyük çocuklarınla ilgili sorunları,işte bu kitapta öyle birçok soruna basit,yapılabilir,ütopik olmayan çözüm önerileri getirmiş.Ayrıca yazarın da 3 çocuğu var senin gibi :) Kendi çocuklarıyla ilgili yaşadığı çözüm bulduğu birçok sorunu yazmış.Kendi de eğitimciymiş zaten.

Oğlum 2 yaş civarına gelince tekrar okumayı düşünüyorum hatta.Tam bir başucu kitabı. Eğer olur da okumak için fırsat bulabilirsen kafandaki bazı sorulara cevap bulabileceğini düşünüyorum.

Sana diye yazdım ama bütün annelere tavsiye ederim tabi.

Bu arada geç oldu biraz ama herkese Hayırlı Ramazanlar bayanlar:KK3:

İyi geceler kızlar. Bu akşam iftara arkadaşları çağırdım elim ayağım birbirine dolaştı. Yemek yapmak değil küçük aksilikler yoruyor beni. Ev zaten dandini, öğle arası koltukları sildik, okuldan sonra yine temizlik, yemek hazırlamaca.. üzümlü fıstıklı pilav yapacaktım, Can'ım Seyfettin de dolmalık fıstık yokmuş aaaaaa ben şok ay ben hayret :D manava gittik havuç yok aaaaa ay ben yine şok, eve geldik güllaç yapıcam aaaaa süt yok!!! Yok oğlu yok!! Ceviz kırıcaz ceviz kıracağı yerin dinine girmiş! Milföyden börek yapıcam ay sen o yaramaz milföyler bi eri bi yumuşa yumruk gibi zor sardım böreği :D Tuna da aksi gibi uyumadı dikildi ayağa.. üf neyime misafir benim.. Neyse ki yine de bunca manyaklığa rağmen iyi bir geceydi. Allah kabul etsin. Ben oruç tutmuyorum maşşallah size kızlar, Allah sabır versin. Düşüp bayılırım valla.. Allah yeter ki sağlık versin. yeb4 yeb4 MaRaL_ MaRaL_ dadera dadera kızlar dün bi anne kötü bi hastalık yüzünden hayatını kaybetmiş geride yavrucağı kalmış.. Çok üzüldüm gece gece ondan yazdım, allahım. Kimseyi sevdiğiyle sınamasın..... H hayat1977 tatlım sağol güzel Dilek'lerin için. Burası tam bi hayvanat bahçesi Tuna da takılıyor her birinin peşine :))

İşte böyle.. Aha davulcu geldi bağırıyor uyanın deyü :) her gece de camiden İlahi dinliyoruz yanık yanık :D

belkide dediğin gibidir. bilemedim ama iki gündür şaşırttı beni. ne güzel Berat da içsin lıkır lıkır oh :)

canım çok geçmiş olsun ne kitlesi bunlar neden olmuş? :KK43: antibiyotik kullanacaksın sağlığın için önemli kesmen gerekiyorsa mecbur napıcaksın..
ben başka nedenlerden dolayı kestim memeden 10 gün falan oldu herhalde. çok zorlanıyoruz ama geçecek yavaş yavaş. eninde sonunda bu süreci yaşayacaklar ama.
Sağol canım inşAllah begüşte artık hep içer reddetmeden berata sabahları uykudan uyandığı zaman 6 gibi sütünü ılıtıp veriyorum biberonla 10-11 gibi uyuyor öğlen 12 de de kahvaltısını yaptırıyoruz ama ondan sonra hiçbişey yemiyor akşama kadar ben de sizin başınızı beratın iştahsızlığıyla şişirdim ama dün çok bunaldım yine 3-4 gündür ayrı bir iştahsız yani normalde muzu sever onu bile yemedi gerçek anlamda sadece öğlen yediği kahvaltıyla durdu ne yedirsem reddetti gece de 10 da uyudu o şekilde ve 12 de uyandı ağladı mama mama diye mama dediği de biberonda süt :( yemek denesem asla yemiyor ben de mecbur süt ısıttım yine bir biberon da gece içti bir kaç gündür böyleyiz sabah süt öğlen kahvaltı gece yatarken süt :( artık muz bile yemiyor ne yapacam ne edecem hiç bir fikrim yok gerçekten hiç zorlamıyorum ama durum bu artık bilgisayardan şarkı çizgi film filan da izlemiyor izliyor ama kafayı çekiyor kaşığı görünce kandıramıyoruz yani
Bir de berat hemen hemen her süt içişinden bir müddet sonra cıvık bir halde kakiş yapıyor normalde genelde kabız olmasına rağmen süt içince öyle yapıyor devam sütü değil benim verdiğim pınarın normal tam yağlı paket sütü canım

Biz beratınkini traş ettirmiştik ama makinayla değil makasla kesmişti baya da kısaltmıştı güzel olmuştu baya sürekli dikkatini dağıttık ama hiç durmadı tabiki telefondan video açtık kuafördeki değişik eşyaları verdik eline o şekilde kesti saçlarını zor oldu tabi baya şimdi tekrar traş olma zamanı geldi uzamış baya saçları bayramdan önce yine kestirmeyi düşünüyoruz tabi bu sefer traş makinasıyla

bızımde ılkını makasla kesmıstı. şimdi traş makinasının sesine korkuyor çocuk çığlık çığlığa ağlıyor bana yapışıyor.

evet denicem sütü dün unuttum bak. çocuğa süt vermiyorum ki aklıma gelmedi. gece ses yapmıyoruz daha kapıdan çıkmadan uyanıyor anlıyor yataktan kalktığımı yanında olmadığımı. zaten uyumuo ki gözleri kapalı sadece.

Sağol canım.yumurta kan değerlerinde sütten de yüksek. 7 gün yedirmem söylendi.tepkileri olcuyorum.d rla konuşmam gerek ama mersin bize çok uzak.3 çocukla gitmekte ..şimdi bi de ramazan.yarinda vercem sonra dursun biraz.oksuruk ve ogurme başladı.yumurtaya mi tepki veriyor yoksa başka sebepten mi bilmiyorum.
Boyle anlarda uzman Dr a uzak olmak gıcık bi durum.herkes bi şeyden çekiyor işte.kimi uyku kimi iştah ben de bundan..
Evet haklısın burada da sağlık şartları çok kötü doktorlarun çoğu bilgisiz Yani acil bir durum olsa gidebileceğim bir yer yok. Allah dermansız dert vermesin kimseye ufak tefek sıkıntıları hepimiz atlatacz.

Keşke büyükleri bırakabileceğin bir yer olsaydı daha kolay olurdu o zaman

Sütü yağlı olacak canım ,ben hakan a devam sütünün yağlısını alıyorum. Hatta dıgerlerı hep indirimde bi yağlı yı koymuyorlar çok pahalı mübarek :))) batacaz süt faturasından:)))

Yağlı dene kutu sütü, yemeklerindedee arttır yağ oranını ,muz patates pirinç verme bi kaç gün.

Kabızlık ılerleneden çözmen lazım olayı ılerleyınce iştahsuzluk yapar bişey yemeyince kabuzlık artar çok fena bi kısır döngü bu Allah kimseyi düşürmesin
yok kabız gibi yapmadı sonradan zaten. ya tam yağlı sütü ya normal kutu süt zaten onların normali tam yağlı oluyo. az yağlı vs olduğunda üstünde yazıyor. hatta sek alıyoduk biz spnra torku çok iyimiş dediler torku alıyorum. gerçi şimdi kv süt getirtmiş yoğurdum var ama o sütü içmek için almış. tam yağlı mis gibi inek sütü ben bile içiyorum ondan şimdi onu içireyim bakalım.

Vallah ben çözemedim busenin kızı :))
Koltuktan alıp yatağa koyunca uyanmıyırsa Burak uysun hiç elleşme, dertsiz başına dert alma :)))
iyice daldığını anlayınca alıp yatağına koyuyorum uyanmıyor. bu gece hiç uyanmadı şok oldum aman maşallah nazar değmesin. koltukta uyumak istiyosa da uyusun. kuzeniminde iki çocuğu var o da senin gibi diyor, çözemedim ben bu kızı diyor :))

Sağol canım inşAllah begüşte artık hep içer reddetmeden berata sabahları uykudan uyandığı zaman 6 gibi sütünü ılıtıp veriyorum biberonla 10-11 gibi uyuyor öğlen 12 de de kahvaltısını yaptırıyoruz ama ondan sonra hiçbişey yemiyor akşama kadar ben de sizin başınızı beratın iştahsızlığıyla şişirdim ama dün çok bunaldım yine 3-4 gündür ayrı bir iştahsız yani normalde muzu sever onu bile yemedi gerçek anlamda sadece öğlen yediği kahvaltıyla durdu ne yedirsem reddetti gece de 10 da uyudu o şekilde ve 12 de uyandı ağladı mama mama diye mama dediği de biberonda süt :KK43: yemek denesem asla yemiyor ben de mecbur süt ısıttım yine bir biberon da gece içti bir kaç gündür böyleyiz sabah süt öğlen kahvaltı gece yatarken süt :KK43: artık muz bile yemiyor ne yapacam ne edecem hiç bir fikrim yok gerçekten hiç zorlamıyorum ama durum bu artık bilgisayardan şarkı çizgi film filan da izlemiyor izliyor ama kafayı çekiyor kaşığı görünce kandıramıyoruz yani
Bir de berat hemen hemen her süt içişinden bir müddet sonra cıvık bir halde kakiş yapıyor normalde genelde kabız olmasına rağmen süt içince öyle yapıyor devam sütü değil benim verdiğim pınarın normal tam yağlı paket sütü canım
hepimizin bi derdi var :(
niye bu kadar iştahsız acaba kanına baktırmışsındır mutlaka ama yine mi baktırsan?
ve önüne koyup kendi kendine yemesini denedin mi?

İyi geceler kızlar. Bu akşam iftara arkadaşları çağırdım elim ayağım birbirine dolaştı. Yemek yapmak değil küçük aksilikler yoruyor beni. Ev zaten dandini, öğle arası koltukları sildik, okuldan sonra yine temizlik, yemek hazırlamaca.. üzümlü fıstıklı pilav yapacaktım, Can'ım Seyfettin de dolmalık fıstık yokmuş aaaaaa ben şok ay ben hayret :KK70: manava gittik havuç yok aaaaa ay ben yine şok, eve geldik güllaç yapıcam aaaaa süt yok!!! Yok oğlu yok!! Ceviz kırıcaz ceviz kıracağı yerin dinine girmiş! Milföyden börek yapıcam ay sen o yaramaz milföyler bi eri bi yumuşa yumruk gibi zor sardım böreği :KK70: Tuna da aksi gibi uyumadı dikildi ayağa.. üf neyime misafir benim.. Neyse ki yine de bunca manyaklığa rağmen iyi bir geceydi. Allah kabul etsin. Ben oruç tutmuyorum maşşallah size kızlar, Allah sabır versin. Düşüp bayılırım valla.. Allah yeter ki sağlık versin. yeb4 yeb4 MaRaL_ MaRaL_ dadera dadera kızlar dün bi anne kötü bi hastalık yüzünden hayatını kaybetmiş geride yavrucağı kalmış.. Çok üzüldüm gece gece ondan yazdım, allahım. Kimseyi sevdiğiyle sınamasın..... H hayat1977 tatlım sağol güzel Dilek'lerin için. Burası tam bi hayvanat bahçesi Tuna da takılıyor her birinin peşine :))

İşte böyle.. Aha davulcu geldi bağırıyor uyanın deyü :) her gece de camiden İlahi dinliyoruz yanık yanık :KK70:
hahahaha ay kızma ama güldüm ya çok tatlısın :D
seyfettinede aşkolsun hep lazım olan şeyler olmuyor :D bak ben özellikle Begüm olduktan sonra önceden plan yapıyorum çok işe yarıyor. atıyorum misafir çağıracaksın bi gün önceden be yapacağını kağıda yaz. tüm malzemeleri de yaz ve gözden geçir. bigün önceden tedarik et. gerçi öyle yapıyorsundur da dün aksilikler üst üste gelmiş :) olsun sen pratik becerikli kadınsın eminimki çok güzel olmuştur :) misafir ağırlamayı bende çok severim keyfim gücüm varsa tabii.

o olaya çok üzüldüm tahmin ettim öyle bişey olduğunu. düşündükçe kalbim sızlıyor öyle şeyleri. ama insanlar yaşıyor.. bizimde yanıbaşımızda yaşandı. o kadar zorki aslında dediğin gibi değerini bilmeliyiz her anımızın ve sarılmalıyız sevdiklerimize.. :(

Tuna çoban çok tatlıydı yaaa yerim ben onu kahkaha attım resmen :D çok sıkıntı çekiyorsunuzdur ama Tuna muhteşem bir yerde büyüyor. bizde şanslıyız o konuda köyler dağlar bayırlar yakınımıZda istediğimiz zaman gidiyoruz. ve sanırım bebekler çocuklar cidden doğuştan hayvan sevgisiyle doğuyorlar, Begümde hiç korkmuyor koşuyo peşlerine :)

ramazan davulcusunu hiç sorma ya bence artık kalkmalı bu sistem tamam eskiyi yaşatıyolar falanda kimse onunla uyanmıyor. ve her gece çocuk uyanacak diye diken üstündeyim.

yok kabız gibi yapmadı sonradan zaten. ya tam yağlı sütü ya normal kutu süt zaten onların normali tam yağlı oluyo. az yağlı vs olduğunda üstünde yazıyor. hatta sek alıyoduk biz spnra torku çok iyimiş dediler torku alıyorum. gerçi şimdi kv süt getirtmiş yoğurdum var ama o sütü içmek için almış. tam yağlı mis gibi inek sütü ben bile içiyorum ondan şimdi onu içireyim bakalım.

iyice daldığını anlayınca alıp yatağına koyuyorum uyanmıyor. bu gece hiç uyanmadı şok oldum aman maşallah nazar değmesin. koltukta uyumak istiyosa da uyusun. kuzeniminde iki çocuğu var o da senin gibi diyor, çözemedim ben bu kızı diyor :))

hepimizin bi derdi var :KK43:
niye bu kadar iştahsız acaba kanına baktırmışsındır mutlaka ama yine mi baktırsan?
kapaklari degisk renk oluyor ya
kirmizydi galiba ordada kapak rengi tam yaglida

hepimizin bi derdi var :KK43:
Kanına en son 10 aylıkken bakılmıştı canım 10.9 du sonra da baktırmadım hiç kan ilacı vermişti dr kullanmıştım kısa bir süre ama şu an düşükse bile et pekmez mercimek yeşil sebze yemekleri yemezse nasıl olacak bu iş hiçbişey de yemiyor çok denedim canım mama sandalyesine oturtup eliyle yiyebileceği yemekler koymayı patates köfte pilav ne biliyim çeşit çeşit aklına ne gelirse ama yemedi ufatıp ufatıp yere atıyor hep ama ekmek olsa ağzına atmayı biliyor sıpa :( dediğin gibi hepimizin bir derdi var amaann büyüseler de can sıkıcı dertlerden kurtulsak Allah büyük dert vermesin tabi ama berat yemeyince ömrümden ömür gidiyor benim de yemek yiyesim gelmiyor onun aç kaldığını düşündükçe kaç gündür yediğimden de bişey anlamıyorum berata ne pişirsem yer onu da bilmiyorum aklıma gelen tüm yemekleri denedim geçici değil onun iştahsızlığı canımı sıkan da bu hep böyleydi doğduğundan beri iştahla bişey yediğini görmedim hep kandırmacayla ve şu an kandıramıyoruz da artık çığrından çıktı iyice geçici olsa bu kadar yıpratmazdım kendimi yine de şükür diyelim yapacak bişey yok yemeyince anca ben kendi kendimi yiyorum

Oyyy ne kitlesi bu canım? :KK43: geçmiş olsun.. Antibiyotik alacaksın sonuçta ve bi Sıla'ya zarar verebilir.. Naptın emzirmeye devam mı? Senin sağlığın daha önemli bence hem emzirme işi bitince belki iştah da daha fazla olur.. Huysuzluk hepsinde var emin ol :)) benimki de fena bu konuda hep memnuniyetsiz hep bi ağlak.. Yani emzirmeyi dış çıkarma, hastalık dönemleri dışında kesebilirsiniz sanırım..

Allah kolaylık versin inşallah güzel olur herşey
canım 2 yaş sendromu için çok mu erken bi makale okudum aynı biz

Back
X