- 23 Mayıs 2014
- 8.576
- 9.942
- 198
az daha sabret canım. madem bir daha bakmayacak o xaman bişeyde deme zamanı gelir yeri gelir söylersin. boşver allaha havale et..Evet çok iyi hatırlıyorum hatta aklıma da geldi direk benim.. Bakmak istemiyorsa da söylesin napiyim ben de başımın çaresine bakarım.. Neyse ki kışa annemler geliyor inşallah bi sıkıntı olmazsa annem bakar bundan sonra Allah ona güç kuvvet versin de..
Çok güzel laf kıvırıyor ben o yüzden hiiiiç riske atamam kendimi.. Çok akıllı bir kadın, saf ayağına yatıyor sıyrılıyor.. Eskiden kötü niyetli olmadığını düşünürdüm ama artık biraz tereddütlerim var gözlemlenmem lazım :)))
Aynen senim kv en azından kötü niyetli değil BÖyle yapıp aranızın bozulmasına izin vermiyor.. Ki anlattıklarına göre son Zaman'larda daha iyi çok seviniyorum buna..
Şimdi hafta Sonunhep görevdeydim bi de ayaz iki gündür gece ağladı hep iki köpek dış de patladı ondan mı bilmiyorum çok uykusuz gittim, eve geldim oh otur otur para lazan diyor bana.. Yahu onun kızı da benimle aynı mesleği yapıyor Ama hep bana diyor.. Yani kötü niyetle olduğunu düşünmek istemiyorum ama bakalım :))
inşallah anneciğininde gücü olurda bakar. o da olmazsa imkanın elverdiğince tutarsın bakıcı, sonrada kreşe gönderirsin napalım çalışan anne olmanın zorlukları.. tek zorluk bu olsun üzülme sıkma canını.
kayınvaliden bu konuda cidden kötü niyetli davranmış. ay bide espri yaptığını falanmı sanıyor ciddi mi söylüyor acaba? ayıp ya ben sinir oldum cidden. neyseki son haftan kurtuluyorsun..