Günaydın kızlaaaaar..
Ay uzun zamandır okuyamıyorum giremiyorum, kvlere gitmiştik Bayram'da internetim yoktu kalakaldım öyle, internetsiz hayat çok tuhafmış telefonun suratına bakmadım düşünün :))
Evim güzel evim, çok özlemişim evimi, başka yerde kalmak zor oluyor, çok yoruldum bu bayramda sürekli koşturma, eşimin teyzesi geldi en son bizim düğünde gelmişti üç yıl önce curcunaydı ev bi görseniz sürekli bi hizmet, sağolsun görümcem falan hiç yardım etmez onlar ayazla oyalandı ben de kv işe tüm işleri yaptık hep..
Her şeyi okuyamadım ama
MaRaL_
Can'ım geçmiş olsun, sünnet olmuş

maşallah, şimdi daha iyidir inşallah.. Ben de bu sünnet konusunda çok kararsızım yaptırsam mı yaptırmasam mı.. Eşimin teyzesi doktor İstanbul'da yaşıyor, yaptır kesin dedı dinen değil sağlık açısından çok faydası var dedı, şu survivor doktoru var ya o yapmış kendi oğluna ona yaptırırız çok iyi o dedı havalı bi şekilde ama bi sünnet için de İstanbul'a gitmek saçma geldi bana.. Neyse bakalım :))
yeb4
canımm Nasıl yorulduğunu tahmin edebiliyorum, ben de benzer durumdaydım ve şu an her yerim ağrıyor bildiğin yorgunum bedenen ve ruhen

annecin de iyimiş, git gide düzelecek inşallah, sen de bi tatili hak ettin :))
dadera
kuzum sen nasılsın? Evdeki durumlar Nasıl ?
mery60
yaa Tuna Nasıl tatlı olmuş Kocaman Ada'm olmuş :) fotoğraflarını yeni gördüm.. Sen de Nasıl zayıflamışsın maşallah sana tam hayal ettiğin gibi çubuk gibi olmuşsun :))
Onun dışında Ayaz'ın gece uyguları güzel, kesintisiz uyuyor genelde ama sabah yine 4-5 aradı uyanıyor, emmek istiyor inatla ve emecem derken de uyumuyor tekrar, Almanya'ya gitme planımız var eğer gidersek şimdi kesmek istemiyorum yolda emzireyim diye uçakta bi belli olsun anında kesmecem duruma göre çok bunaldım bi de yorgunluktan süt sıfır süt gitti memeler söndü