2015 Şubat Anneleri

onunda numarası kalmamış inan iki gündür sandalet tarzı bişey aramaktan ayaklarıma karasular indi. annemde henüz bakamıyor Begüme yani bakar da kucağına alamaz dün uyuttum çıkacaktım uyandı hanfendi aldım götürdüm onuda. sonunda aradığım gibi bişey buldum ama resmen iki ilçe iki avm dolaştım :) bunu aldım bak. plaj içinde normal terlik sandalet tarzı olanlar var ya ondan aldım.
Eki Görüntüle 1856706
Tam olarak istediğin modeli nike ta buldum bende nike çocuk sandalet yazarsan çıkıyor ama almışsın artık Buda tonton ayaklarına çok yakışmış maaşallah

Slm kislar.benim tatil hastalikla basladi.esimle 10 dk kumsalda oturduk gece.ruzgari yedim.kapidan ciktigimda hissettim ama serrayi uyutmustum.odada dolasirsam uyanir simdi dedim.bosverdim.uzerime bisey almadim.titreye titreye oturdum.yildizlarda pek guzeldi.kalkasim gelmedi.iyiki net cekmiyodu muzik dinleyemedik.yoksa buldumcuk olup daha oturasim vardi ama o gun bugun daha anca kafam kalkti.aksi gibi serrada son iki disini ben kivranirken patlatti.baska gun yokmus gibi.neyseki bakimimiz iyi de

Tam olarak istediğin modeli nike ta buldum bende nike çocuk sandalet yazarsan çıkıyor ama almışsın artık Buda tonton ayaklarına çok yakışmış maaşallah
Aynen ben de Nike Dan aldım, çok sevdi de p ayakkabılarını :) Ayaz'ın da ayaklarını çok tombul, zor sığıyor ayakkabıya cırt cırtlıların cırtını kapatmıyorum :))

Slm kislar.benim tatil hastalikla basladi.esimle 10 dk kumsalda oturduk gece.ruzgari yedim.kapidan ciktigimda hissettim ama serrayi uyutmustum.odada dolasirsam uyanir simdi dedim.bosverdim.uzerime bisey almadim.titreye titreye oturdum.yildizlarda pek guzeldi.kalkasim gelmedi.iyiki net cekmiyodu muzik dinleyemedik.yoksa buldumcuk olup daha oturasim vardi ama o gun bugun daha anca kafam kalkti.aksi gibi serrada son iki disini ben kivranirken patlatti.baska gun yokmus gibi.neyseki bakimimiz iyi de
Tam Zaman'ını bulmuş dış çıkarmanın ama hep böyle olur, hast olmak için, dış çıkarmak için hep yanlış Zaman'ı seçerler :)
Sana da geçmiş olsun, en ufak birşeyden kapabiliyoruz hastalığı dikkat etmek lazım :(

İyi akşamlar kızlar..

Ne yapıyonuz yahu herkes tatil yapıyor sanırım maşallah bi ben kaldım böyle :(

Amcamla yengem geldi Bayram'dan önce Türkiye'ye onlar da Almanya'da, bugün biE geldiler sabah bütün gün dışarıdaydık, hiç alışkın olmadığım bir durum fena yoruldum.. Ayaz yavrum kahvaltı yaparken kucağımda dolaştırırlar dışarıda uyudu sonra Bebek arabasına bırakmaya çalışırken de uyandı bi daha da uyumadı inat.. Gezerken arabada bayılacak ama hiç gözünü kırpmadı Nasıl bi velet bu anlamadım gitti..

Sonra dedim eve gidelim, akşam yemeğine kadar bi kahve İçel'im hem ayası uyuturum yoksa durmaz bu, 4.30 gibi uyudu iki saat Nasıl yorulduysa yavrum.. Akşam da eve gelir gelmez 9.30da yatırdım tekrar zor dayandı zaten.. Ayazla gezmek benim için resmen işkence, hiç de sevmiyorum, sırf Aöcamlar için katlandım walla..

Ben de yeni yatabildim bi tüm ütü beni bekliyor ama ben pert walla :(

Sizlerden ne haber? Nasıl gidiyor ??

Canim gecmis olsun neyse ki annenin yanindasin galiba. Yaz gunu de daha biz zor oluyo hastalik

İyi akşamlar kızlar..

Ne yapıyonuz yahu herkes tatil yapıyor sanırım maşallah bi ben kaldım böyle :KK43:

Amcamla yengem geldi Bayram'dan önce Türkiye'ye onlar da Almanya'da, bugün biE geldiler sabah bütün gün dışarıdaydık, hiç alışkın olmadığım bir durum fena yoruldum.. Ayaz yavrum kahvaltı yaparken kucağımda dolaştırırlar dışarıda uyudu sonra Bebek arabasına bırakmaya çalışırken de uyandı bi daha da uyumadı inat.. Gezerken arabada bayılacak ama hiç gözünü kırpmadı Nasıl bi velet bu anlamadım gitti..

Sonra dedim eve gidelim, akşam yemeğine kadar bi kahve İçel'im hem ayası uyuturum yoksa durmaz bu, 4.30 gibi uyudu iki saat Nasıl yorulduysa yavrum.. Akşam da eve gelir gelmez 9.30da yatırdım tekrar zor dayandı zaten.. Ayazla gezmek benim için resmen işkence, hiç de sevmiyorum, sırf Aöcamlar için katlandım walla..

Ben de yeni yatabildim bi tüm ütü beni bekliyor ama ben pert walla :KK43:

Sizlerden ne haber? Nasıl gidiyor ??
Canim kolay gelsin valla cok iyi anliyorum cunku Duruyla gezmek de benim icin iskence. Son zamanlar iyice zorlasti. Cok yorma kendini yavas yavas yaparsin

Kizlar kizlar cok dertliyim. Duru basini surekli bilincli olarak biyerlere vuruyo kizinca ozellikle. Daha kucukken de yapiyodu ama abartti bu ara. Davranisini pekistirmemek icin elimden geleni yapiyorum ama cok tehlikeli yerlere vurmaya kalkarsa mecbur engelliyorum. Var mi basina gelen cozum bulan?

Kizlar kizlar cok dertliyim. Duru basini surekli bilincli olarak biyerlere vuruyo kizinca ozellikle. Daha kucukken de yapiyodu ama abartti bu ara. Davranisini pekistirmemek icin elimden geleni yapiyorum ama cok tehlikeli yerlere vurmaya kalkarsa mecbur engelliyorum. Var mi basina gelen cozum bulan?
Henüz başlamadı ama her an yapabilir :)
Bu çocuklarda çok sık görülüyor diye biliyorum Can'ım ben, birçok da nedeni olabilir ama en önemli nedeni, sinirlendiğinde duygularını ifade edememesi ve tepkisini bu şekilde göstermesi.. Özellikle sinirlendiğinde yağıyor dediğin işin de herhangi bir Ağrı'sı (kulak, dış gibi) olduğu ihtimalini düşünmüyorum.. Bazı çocuklar benimki gibi mesela, yere atar kendimi tepinir ağlar bazıları da öyle yapar.. Korkma sen kendine zarar vermediği sürece bişi olmaz.. Görmezden gelim diyor genelde uzmanlar ama o Me kadar doğru emin değilim sonuçta dikkat çekme aracıyla yapılıyor ve o anda görmezden gelice duygularını açığa vurduğunu önemsemediğimizi göstermeiş oluyoru gibi oluyor.. Yanına gidip, neler hissediyor olabileceğini ona söylemek bence en doğrusu be sonrasında da onunla birlikte farklı bir odaya gitmek veya farklı bir yöne dikkatini çekmek..
Zaman'la geçiyor bu tür şeyler çok sabır lazım, benim ayaz da en nefret ettiğim şeyi yapıyor dışarıda da istediği şey olmayınca yerlere atıyor kendini böğürerek :))))

Canim kolay gelsin valla cok iyi anliyorum cunku Duruyla gezmek de benim icin iskence. Son zamanlar iyice zorlasti. Cok yorma kendini yavas yavas yaparsin
Üzülüyorum ama böyle olunca.. Kan ter içinde kalıyorum ve Dışarı sırf bu yüzden çıkmıyorum.. Hatam da burda azlında çıkmam lazım alışması lazım ama işge uğraşmak yerine eve gitmeyi veya evde kalmayı tercih ediyorum salak gibi, kendim ettim kedim buldum :(

selam kızlar canlar nasılsınız? yazamadım kaç gündür ama inanın tatil yapmaktan değil iş yapmaktan :KK57: benim kaderim bu herhalde..

bizde durumlar idare eder şükür. daha tatile başlayamadığımıx için anlamadık tabii.

yolculuk harika geçti maşallahı vardı Begümün. 8 saatin 4 saatini uyudu. mola verdiğimizde ve feribotta uyanıktı bi de son bi saat uyanıktı ama beni hiç üzmedi. iyiki oto koltuğunu halledebilmişiz asla kucağımda olmazdı. hem güvenlik açısından hemde kucağımda asla durmuyo inmek istiyo sürekli. çanakkalede feribot beklerken bayağı koştu eğlendi sahilde kedilerin peşinden sıpam.

eve geldiğimizde şok olduk ama evi su basmıştı terastaki küçük bi odamızı. komşuşar demişti sağolsun çıkıp temizlemişlerdi öyle bi kabasını ama tabii ev perişan olmuş. inanın dün hayatımın en zor temizliğini yaptım. babam hatta benden daha çok yoruldu. annemi yormamak için üçümüz giriştik bi günde yaptık şükür. ama mahvolduk.

Begüme gelince terasa bayıldı. kocaman terasımız var koşup duruyo. ama bazen de bi ağlama krizi size anlatamam. illa kucağıma gelecek. beni kapıdan çıkarken gördüğü an krize giriyo. yapışıyo bana illa kucak istiyo. iki gündür ilgilenemedim o da haklı ortam değiştirdi bide. inşallah böyle devam etmezde alışır. dün temizlik yaparken terasta anneannesi ilgilendi onun yanında uyudu. inşallah burayada alışıcak bi kaç güne. burası onun için daha iyi eve tıkılıp kalmayacak. bi de şu ağlama krizleri bitse :(

onun dışında iyiyiz şükür. hava çok sıcak ama istanbul gibi daralmıyo insan tabii. gece kaz dağlarından püfür püfür rüzgar esti öyle güzel uyudukki Begüm bile gece boyu hiç uyanmadan 9 buçuğa kadar uyudu. beşiğini getirmiştim iyiki getirmişim. önce yanımda uyutup sonra koyuyorum. artık evimize dönünce tekrar bi kampa sokarım napalım :D

Herkese Allah kolaylık versin çocukla tatil yapana da zor evde iş yapana da hayat
Biz de arada kaçamak yapıyoruz günü birlik ama çocuklarla zor oluyor biri suya atlıyor öteki kum çamur yiyor amann bazen çıkmamak daha iyi diyorum
Bir de benim 3. Geliyor sanırım bu hafta da adet olmazsam test yapacağım korkuyorum ama iki çocukla çıkmak zorken üçtaneyle hiç çıkamam
Ehliyet almaya çalışıyordum bu gidişle araba da almam lazım yoksa evde hapis kalçam :KK43: tam da fazla kilolardan kurtuldum derken o_O:mad:

Selam kızlar, tatiller iyi gidiyor anlaşılan. Mükemmel olmamakta yuvarlanıp gidiyoruz forumcak aferin bize :)
vahide1204 vahide1204 geçmiş olsun, yaz maz dinlemiyor rüzgar çarpıyor valla. Benimde hep başım ağrıyor, insan gözünü Ağrı'yla açar mı ya sabah sabah.. Bilemiyorum bende üşütüyorum sanırım.
gelincikgibi gelincikgibi tombik ayaklı minnoş ayazımı yerim ben, bizimkiler hayatta uyuyup kalmaz bi yerde. Ah ne vardı şöyle oynaya oynaya uyusalar bi köşede de biz yataklarına taşısak .. nasıl atıyorum ama :D Loto'dan para çıkar, bu hayalim gerçek olmaz :)) neyse buna da şükür napalım.
dadera dadera valla Can'ım zor bir durum. Çocuklar her açığımızı fırsata çevirmeye bayılıyorlar. Tuna istediği bişey olmayınca çığlık atıyor zil gibi de sesi var, daha da inatlaşırsa yerlerde tepiniyor. Ben olduğu yerde bırakıp gidiyorum, görmezlikten geliyorum. Valla canını yakacağını hiç zannetmiyorum durunun. Bence ayazbeyaz haklı görmezden gel, dikkatini çekecek bŞka bişeyle ilgilen, oda yanına kalkar gelir eminim.
yeb4 yeb4 Can'ım valla sen hakkaten bu yıl ne çok iş yaptın yav, ama neyseki kavuştunuz yazlığınıza. Çocuklar suya bayılıyor Begüm de sabah akşam suyla oynasın gece de serin serin uyusun ne güzel. Artık sende dinlen yahu, uzat şöyle ayağını. Annene de iyi gelir inşallah.
K Kafkanistan ay inşallah mı diyim maşallah mı diyim :)) Allah gönlüne göre versin.

BiZde geldik Sapanca'ya. Geçen yılın korkunçlu dejavusu :) aman bizimkisi tatil değil de işte... Kendimiz de yapıcaz çekirdek ailemizle tatil. İnşallah. Tuna iyice sokak çocuğu oldu, her yeri yara bere. Susuz oyun oynamıyor. Bu arada ishal salgını varmış kızlar. Aman diyim dikkat edin.

gelincikgibi gelincikgibi canım benim dışarı çıkmadanda olmuyor bazen çıkıncada bin pişman oluyor insan.. ama alışmalı Ayaz bu duruma bence pes etme. baxen çok yorulsa da insan iyiki çıkmışım diyebiliyor. gerçi amcanlar seni bayağı yormuş :/

dadera dadera tatlım bence normal bi davranış çünkü bizde de var. vurma başladı çok şaşırdım önce çünkü kesinlikle kimse öğretmedi. ama içgüdüsel demekki. vururken bana sevdiğini zannediyor gülüyor bazen. bazende istediğini yapmadığımda ağlarken vuruyor sinirlenip tırmalıyor. cidden bunlar içgüdüsel şeyler mi gelincikgibi gelincikgibi sen daha iyi bilirsin canım? ne yapmak gerekir bu durumda. dediğin gibi görmezden gelsek daha mı kötü?

vahide1204 vahide1204 canım çok geçmiş olsun gerçekten hep böyle zamanları bekler bu sıpalar. bende terasta oturmaya bayılıyorum. eskiden gece üçlere kadar dışarlarda gezerdim yazlıktayken. şimdi kız uyusada terasta oturup çay içsem en büyük keyif o diyorum. bünyemizde zayıf herhalde yorgunluktan falan o yüzden hemen hasta oluveriyoruz..

mery60 mery60 inşallah çekirdek aile tatilinizde gerçek olur ve çok güzel geçer :) şimdi annenlerde misin yoksa kvlerde mi? Tuna tam kendini buldu desene :) en güzeli o boşver doya doya atsın enerjisini :) dediğin gibi suyu çok seviyolar. daha denize gidemedik işlerden. yarın gidicez. alttan giymeli simit aldım ona. bakalım deniz maceramız nasıl olacak.

Begümde kendini yerlere atıyor ve çığlık atarak ağlıyor istediği olmayınca. en sevmediğim durum :( bebekler daha anlamıyolar diyorum ama bu alışkanlık olmaz inşallah.. bende görmezden geliyorum ama bazen ağlama krize dönünde kucağıma alıyorum.

K Kafkanistan kız demeee :KK57: sen istiyo musun bilmiyorum ama benim tüylerim diken diken oldu şu an :)) allah gönlüne göre versin. ama üçüncü çok zorlar seni şu an yardım edeninde yok gurbet ellerde :( hayırlısı olsun inşallah bizede sonucu bildir mutlaka.

mery60 mery60 canım bu rota aşısı vardı ya ben yaptırmıştım. ishal salgını olunca o aşı işe yarıyor mu acaba? yani bu ishal hep rota virüsünden olan bişey mi yoksa çeşit çeşit mi acaba. allah korusun kuzularımızı.

gelincikgibi gelincikgibi canım benim dışarı çıkmadanda olmuyor bazen çıkıncada bin pişman oluyor insan.. ama alışmalı Ayaz bu duruma bence pes etme. baxen çok yorulsa da insan iyiki çıkmışım diyebiliyor. gerçi amcanlar seni bayağı yormuş :/

dadera dadera tatlım bence normal bi davranış çünkü bizde de var. vurma başladı çok şaşırdım önce çünkü kesinlikle kimse öğretmedi. ama içgüdüsel demekki. vururken bana sevdiğini zannediyor gülüyor bazen. bazende istediğini yapmadığımda ağlarken vuruyor sinirlenip tırmalıyor. cidden bunlar içgüdüsel şeyler mi gelincikgibi gelincikgibi sen daha iyi bilirsin canım? ne yapmak gerekir bu durumda. dediğin gibi görmezden gelsek daha mı kötü?

vahide1204 vahide1204 canım çok geçmiş olsun gerçekten hep böyle zamanları bekler bu sıpalar. bende terasta oturmaya bayılıyorum. eskiden gece üçlere kadar dışarlarda gezerdim yazlıktayken. şimdi kız uyusada terasta oturup çay içsem en büyük keyif o diyorum. bünyemizde zayıf herhalde yorgunluktan falan o yüzden hemen hasta oluveriyoruz..

mery60 mery60 inşallah çekirdek aile tatilinizde gerçek olur ve çok güzel geçer :) şimdi annenlerde misin yoksa kvlerde mi? Tuna tam kendini buldu desene :) en güzeli o boşver doya doya atsın enerjisini :) dediğin gibi suyu çok seviyolar. daha denize gidemedik işlerden. yarın gidicez. alttan giymeli simit aldım ona. bakalım deniz maceramız nasıl olacak.

Begümde kendini yerlere atıyor ve çığlık atarak ağlıyor istediği olmayınca. en sevmediğim durum :KK43: bebekler daha anlamıyolar diyorum ama bu alışkanlık olmaz inşallah.. bende görmezden geliyorum ama bazen ağlama krize dönünde kucağıma alıyorum.

K Kafkanistan kız demeee :KK57: sen istiyo musun bilmiyorum ama benim tüylerim diken diken oldu şu an :)) allah gönlüne göre versin. ama üçüncü çok zorlar seni şu an yardım edeninde yok gurbet ellerde :KK43: hayırlısı olsun inşallah bizede sonucu bildir mutlaka.
Hasta olacak gibiyim inşallah

Selam kızlar, tatiller iyi gidiyor anlaşılan. Mükemmel olmamakta yuvarlanıp gidiyoruz forumcak aferin bize :)
vahide1204 vahide1204 geçmiş olsun, yaz maz dinlemiyor rüzgar çarpıyor valla. Benimde hep başım ağrıyor, insan gözünü Ağrı'yla açar mı ya sabah sabah.. Bilemiyorum bende üşütüyorum sanırım.
gelincikgibi gelincikgibi tombik ayaklı minnoş ayazımı yerim ben, bizimkiler hayatta uyuyup kalmaz bi yerde. Ah ne vardı şöyle oynaya oynaya uyusalar bi köşede de biz yataklarına taşısak .. nasıl atıyorum ama :KK70: Loto'dan para çıkar, bu hayalim gerçek olmaz :)) neyse buna da şükür napalım.
dadera dadera valla Can'ım zor bir durum. Çocuklar her açığımızı fırsata çevirmeye bayılıyorlar. Tuna istediği bişey olmayınca çığlık atıyor zil gibi de sesi var, daha da inatlaşırsa yerlerde tepiniyor. Ben olduğu yerde bırakıp gidiyorum, görmezlikten geliyorum. Valla canını yakacağını hiç zannetmiyorum durunun. Bence ayazbeyaz haklı görmezden gel, dikkatini çekecek bŞka bişeyle ilgilen, oda yanına kalkar gelir eminim.
yeb4 yeb4 Can'ım valla sen hakkaten bu yıl ne çok iş yaptın yav, ama neyseki kavuştunuz yazlığınıza. Çocuklar suya bayılıyor Begüm de sabah akşam suyla oynasın gece de serin serin uyusun ne güzel. Artık sende dinlen yahu, uzat şöyle ayağını. Annene de iyi gelir inşallah.
K Kafkanistan ay inşallah mı diyim maşallah mı diyim :)) Allah gönlüne göre versin.

BiZde geldik Sapanca'ya. Geçen yılın korkunçlu dejavusu :) aman bizimkisi tatil değil de işte... Kendimiz de yapıcaz çekirdek ailemizle tatil. İnşallah. Tuna iyice sokak çocuğu oldu, her yeri yara bere. Susuz oyun oynamıyor. Bu arada ishal salgını varmış kızlar. Aman diyim dikkat edin.
:KK70::KK70::KK70: Allah iyiliğini versin senin, keşke öyle olsa, tav tel istediğim Bebek Arabasında uyusun başka bişi değil ama yok paşama Yatağı olacak.. Kız öyle deme yaa bizimki şanssızlık ne çocuklar var ağzım açık kalıyor :KK57: Evet sağlık olsun diyorum ben de her seferinde ama bendeki de can, bazen fazla geliyor, çıldırıyorum :oops:

O ishali ben de duydum, hastanelik ediyor bi çoğunu.. Sıcaklarda dışardan yedirmemek lazım çocukları çünkğ gıdalar çabuk bozulabiliyor..

Sen şimdi kv lerle mısın Sapanca'da? Ne kadarın da güzel :))) ben artık kv görmek istemiyorum bıktım walla kusacam çok afedersin,ç:KK70:

Begümde kendini yerlere atıyor ve çığlık atarak ağlıyor istediği olmayınca. en sevmediğim durum :KK43: bebekler daha anlamıyolar diyorum ama bu alışkanlık olmaz inşallah.. bende görmezden geliyorum ama bazen ağlama krize dönünde kucağıma alıyorum.

K Kafkanistan kız demeee :KK57: sen istiyo musun bilmiyorum ama benim tüylerim diken diken oldu şu an :)) allah gönlüne göre versin. ama üçüncü çok zorlar seni şu an yardım edeninde yok gurbet ellerde :KK43: hayırlısı olsun inşallah bizede sonucu bildir mutlaka.
Ya dışarı çıkıyorum her gün ayazı dolaştırıyorum, parka gidiyoruz falan o Zaman tüm dikkatim onda olduğu için sıkıntı yok seviyor :) ama çarşı pazar mümkün değil iki dk bişi bakamıyorum arka ı döndüğümde her yer darmadağın tüm tişörtler yerde falan :) dışarıda olmak istiyor mağazalarda olmak istemiyor.. Yapısı bu, ah uyusa arabasında o Zaman uyku saatlerinde çıkarım rahat ederim hem :)))

Sen de gerçekten ne iş yaptın ya bu yıl.. Helal olsun walla, benim hiç bir şey gözüm almıyor.. Can silinecek ütü var.. Ama akşamları artık ayaklarım zonkluyor her yerim ağrıyor yine yapamıyorum :( bi temizlikçi şart oldu bana sanki..

Ayyy ilk defa mı denize girecek? Çok güzel oluyor suyla buluşmaları bol bol yüzsün, simit büyük gelebilir yanı rahat hareket edebilmesi açısından, kolluk daha güzel olur belki ama daha bakarsın :))

Yaaaa ben de gitmek istiyorum artık buralardan sikildim :( bi ayazı görüyorum bütün gün başka kimse yok burda pfff :(

Bu arada çeşitli Kuramlar var ve bir çoğu saldırganlık ve cinselliğin içgüdüsel iki temel dürtü olduğunu savunuyor.. Öğrenmeleri gerekmiyor zaten dürtüysek olarak var :)

dun buyuk oglumla ilk defa bisiklet surduk.yaris yaptik.cok keyifliydi.tatilimin en guzel anlarindan biriydi.
Ayyy ben de bugün hep aklımdan ayaz as daha büyüse beler yaparız birlikte diye aklımdan geçiriyordum.. Şimdi küçükken yapılabilecek şeyler kısıtlı, bütün gün ne yapacağımı şaşırıyorum.. Ne güzel olmuş, çok güzel vakit geöirmişsinizdir, oğluna da çok iyi gelmiştir annesi :)

Back
X