Selam kızlar, tatiller iyi gidiyor anlaşılan. Mükemmel olmamakta yuvarlanıp gidiyoruz forumcak aferin bize :)
vahide1204
geçmiş olsun, yaz maz dinlemiyor rüzgar çarpıyor valla. Benimde hep başım ağrıyor, insan gözünü Ağrı'yla açar mı ya sabah sabah.. Bilemiyorum bende üşütüyorum sanırım.
gelincikgibi
tombik ayaklı minnoş ayazımı yerim ben, bizimkiler hayatta uyuyup kalmaz bi yerde. Ah ne vardı şöyle oynaya oynaya uyusalar bi köşede de biz yataklarına taşısak .. nasıl atıyorum ama

Loto'dan para çıkar, bu hayalim gerçek olmaz :)) neyse buna da şükür napalım.
dadera
valla Can'ım zor bir durum. Çocuklar her açığımızı fırsata çevirmeye bayılıyorlar. Tuna istediği bişey olmayınca çığlık atıyor zil gibi de sesi var, daha da inatlaşırsa yerlerde tepiniyor. Ben olduğu yerde bırakıp gidiyorum, görmezlikten geliyorum. Valla canını yakacağını hiç zannetmiyorum durunun. Bence ayazbeyaz haklı görmezden gel, dikkatini çekecek bŞka bişeyle ilgilen, oda yanına kalkar gelir eminim.
yeb4
Can'ım valla sen hakkaten bu yıl ne çok iş yaptın yav, ama neyseki kavuştunuz yazlığınıza. Çocuklar suya bayılıyor Begüm de sabah akşam suyla oynasın gece de serin serin uyusun ne güzel. Artık sende dinlen yahu, uzat şöyle ayağını. Annene de iyi gelir inşallah.
K
Kafkanistan
ay inşallah mı diyim maşallah mı diyim :)) Allah gönlüne göre versin.
BiZde geldik Sapanca'ya. Geçen yılın korkunçlu dejavusu :) aman bizimkisi tatil değil de işte... Kendimiz de yapıcaz çekirdek ailemizle tatil. İnşallah. Tuna iyice sokak çocuğu oldu, her yeri yara bere. Susuz oyun oynamıyor. Bu arada ishal salgını varmış kızlar. Aman diyim dikkat edin.