- 10 Ocak 2013
- 1.146
- 1.211
- 83
Canım d vitaminineSelam kızlar. nasılsınız? @Kafkanistan şimdi okudum çok geçmiş olsun canım. herşey üst üste gelmiş allah tez zamanda ferahlık versin..
Bizde durumlar normal. Begümün keyfi yerinde koşup oynuyor tüm gün. regl oldum bugün denize bi süre ara vericez. babamla kardeşimde bugün istanbula gitti. hem tercih yapacaklar hemde babam pazartesi annemin sonucu çıkmış mı diye bakmaya gidecek. dört beş gün kızlar takımıyız yani. zaten araba yok denize gitmekde zor olurdu iyi denk geldi.
onun dışında hep böyle diyorum ama çok yorgunum kızlar ya. eskiden böyle değildim neler yapardımda yorulmazdım. tamam çocuk başlı başına yorucu iş ama yinede çok çabuk tükeniyorum. hele şu bel fıtığı beni mahvetti. akşam hava serinleyince pazara çıkalım dedik mahvoldum ya bacaklarım nasıl ağırdı anlatamam. on beş dakika yürüyorum bacaklarım beni taşımıyor artık. daha bu yaşta böyleysem bakalım ilerde ne olacak, allah beterinden korusunda..
öyle yani kızlar, her yorguun hep bitkin..
Demirine
B12 vitaminine
Magnezyum ve kalsiyum değerlerine baktrsana. Düşükse aşırı yorgun hissetmene sebep olabilir.
Ben de öyleydim gittim tahlil yaptrdm takviye alıyorm şimdi hepsi düşüktü çünkü