Kızlar merhaba ne yapıyorsunuz..
Ben kaç gündür yazamadım, sadece evdeyken internetim var burda malum o yüzden de pek giremedim..
yeb4
walla süpersin çok çok iyi yapmışsın, Nasıl iyi gelmiştir kim bilir :) ben bırakamıyorum maalesef, geçen gün daha eşimle bırakayım dedim 1 saat sürdü işim eve bi geldik ayaz salya sümük ağlıyor duymamış.. Beni iki dk görmese kıyamet kopuyor çok bağlandı bana

geçer inşallah
dadera
Can'ım yaa duru Me çekti nazar değiyor bence ona Yıldız'ı çok düşük sanki bazı çocuklarda öyle oluyor özellikle onun gibi çok güzel olanlarda :) sen ona bol bol oku nazar boncuğu tak iyi bak gelinime :)))
MaRaL_
canımcım geçmiş olsun kaka durumları Nasıl şimdi?
Ayaz da hastalandı burda üç gün önce aTeşi çıktı bi de döküntü oldu vücudunda ateşi 39larda idi..
Dün doktora götürdüm allahım Nasıl farklı doktor yaa.. Ayazla oynaya oynaya muayene etti ayaz normalde çok ağlar dalan Ada'm hep oyunla yaptı her şeyi benim ağız açık kaldı çoğul güle oynaya çıktı odadan.. Walla tekrar Almanya'da yaşayasın geldi herşey daha güzel çocuklar için resmen bu ülke..
Neyse işte doktor ateşten döküntü dedı ve kaşıntı için bi ilaç verdi o kadar pışık oldu fena şekilde onu gösterdim krem falan yalan diyor açık bırak besini evde boşver işesin diyor :)))