- 2 Ağustos 2014
- 4.149
- 3.204
- 178
- Konu Sahibi askrhpozitif
-
Alışveriş için sabırsızlanıyorum 5 aylık olunca başlicam yeni yeni cicişler alcam yavruşuma hamileliğin en güzel tarafı bu olsa gerek cok eglenceli olucaktır :)
Evet çok eğlenceli haftasonu bebek arabasıyla başladık alışverişimize 770TL bayıldık geldik. Rahat rahat gezsin kızımız dedikherhalde ancak bir daha ki ay devam ederiz alışverişimize
D
Doktor 16.cı haftada söylerim dedi hiçbir yorumda bulunmadı ama nub teoreminde önce kız sonra erkek dediler bu kadar çirkinleştirdi kız olsa bari
İlk aylar bebek arabasına gerek yok gibi geliyo bana puset gerekli olur yanlış mı düşünüyorum acaba
kizmi olacak neGünaydın kızlar hamileliğimin başından beri cildim çok bozuldu bitmek bilmeyen sivilceler mahvetti
Böyle sorun yaşayan varmı neler kullanıyosunuz
hayirli olsun canim :)Merhaba hanımlar,öncelike herkese sağlıklı doğumlar sağlıklı evlatlar dilerim.8+2 'yim şu anda ve çok heyecanlıyım,fakat haftalar geçmek bilmiyor. Ben 9.haftada mı olmuş oluyorum 8+2 isem?
Cinsiyeti kaçıncı haftada öğrendiniz?
vallah seninki ile sanirim kiyaslamam dogru olmaz ama, yapmis olursam,selam kızlar doktordan geldım sımdı
normalde 22 +5 olmamız gerekırken 22+3 cıktık cınsıyetımız ıse bızımkı hala bacaklarını tas gıbı kapatıyor yıne net bı sonuca baglayamadık
kılomuza gelıncede 513 gram olmus bana az geldı almamıs sankı 23 gun once 320 gramdı 3 haftada 200 gr yakın anca almıs moralım bozulmadı desem yalan olur yedıklerım yaramıyor sanırım bebegıme
bu arada ellerını burnunu dudaklarnı gordum cokkk tatlıydııı, ve yıne oldukca hareketlı bı bebek dedı doktorumuz zaten alttan alttan hıssedıyorum tekmelerını
sızde durumlar nasıl ?
evet canım bnde öyle düşünüyorum 5 6 aylık olana kadar almicam bndeİlk aylar bebek arabasına gerek yok gibi geliyo bana puset gerekli olur yanlış mı düşünüyorum acaba
canim büyük ihtimal senin bebisinde şuan 500 gram civarlarindadir haftada 100 gram civari aliyorlar çünkü 27 haftamizdayken 958 gramdik 3 hafta sonra tekrar kontorlum var bakalim ne kadar kilo almis olacakvallah seninki ile sanirim kiyaslamam dogru olmaz ama, yapmis olursam,
20 haftalik iken 380 gr dik, simdi 23 haftaligiz. doktorum tekrar sekerimi olcmek istedi dun,
oglusun tombis/ buyuk dediehh yani bize gore galiba siz daha iyisiniz.. ogle degilmi?
bence kafana takma canim, belki iyi olcmedi! ogle olsa bile sen bebeisini ogle boyle buyutursun,
onemli olan saglikla kucagimiza almak..
Canim 3 lu ve 2 ki testler 100 de 100 doğru sonuç vermiyor riskli olup ta çok saglikli doğan bebekler var ben iki testinde yaptirmadim ayrintili ultrasona girdim sadece içini ferah tut senkızlart 3 lü test sonucum riskli çıktı ayrıntılı ultrasona girecem ve amniyosenteze gerek olup olmadığına karar verilecek çok kötüyüm ne yapacam bilmiyorum lütfen dua edin bana bebeğim sağlıklı olsun şuan bile ellerim titriyo ağlıyorum doktor %99 hiçbişe çıkmadığını söyledi ama benim içim içimi yiyor
sanirim kilosu normal degilmi:)canim büyük ihtimal senin bebisinde şuan 500 gram civarlarindadir haftada 100 gram civari aliyorlar çünkü 27 haftamizdayken 958 gramdik 3 hafta sonra tekrar kontorlum var bakalim ne kadar kilo almis olacak
kizmi olacak ne
ben olsam annesi yuzume gerekmedikce hic bir sey kulanmam! sivilcelerine dokunup, patlatayimda deme, yoksa iz kalir.
benim oglusum olacak, o yuzdenmidir bilmem, eskisine gore daha iyiyim
ama bir kere cenemde 1,2 tane ufak cikti, ben hic bir sey kulanmadim, kulanmayada korkuyorum :) elime kolonya surmeye bile
Canim 3 lu ve 2 ki testler 100 de 100 doğru sonuç vermiyor riskli olup ta çok saglikli doğan bebekler var ben iki testinde yaptirmadim ayrintili ultrasona girdim sadece içini ferah tut sen
sudocream turkiyede nasil buldun yaBilmiyorumki belli olmadı cinsiyet daha cilt doktoruma kullandıklarımı söyledim içinde salisilik asit olmadığı sürece sorun yok dedi
Korkunç oldu cildim mecburen kapatıcı kullanıyorum
Sivilcelerimede gece sudocream diye bi pişik kremi var onu sürüyorum kurutuyor biraz
Zaten erkek olupta bu kadar çirkinleştirdiyse doğunca mıncıklıcam
99 % hic bir sey cikmadiysa, ozaman sen neden aglayip mahfediyorsun sen kendini ve bebisini annesidoktorda %99 hiç bişe çıkmıyo dedi ama gel bana sor işte inşallah sağlığı yerindedir bebeğimin
99 % hic bir sey cikmadiysa, ozaman sen neden aglayip mahfediyorsun sen kendini ve bebisini annesi
saten hisetmeyede basladin, yapma lutfen boyle :)
Canim internette hangi haftada hangi kilo araliklarinda ikmali onlara bak istersen bizde o haftalarda o 340gr civariydik yanlis hatirlamiyorsam endişe etme canm Rabbim hyirli doğumlar versin inş endiselenince bebekte etkileniyorsanirim kilosu normal degilmi:)
ben dun biraz kilo kiyaslamasi yapayim dedim, ama gercekten herkes cok farkli o yuzden kiyaslama yapmam cok yanlis,
ama doktorun oglusun tombis falan demeside sacma geldi, gayet iyi bence
senin bebisinde insallah almistir annesi, insallah hepimiz saglikla kucagimiza aliriz,
bu aralar surekli sanki erken dogum yapacakmisim gibi ruyamda dusunuyorum, ne gereksiz bu tur endiseler ya
99 % hic bir sey cikmadiysa, ozaman sen neden aglayip mahfediyorsun sen kendini ve bebisini annesi
saten hisetmeyede basladin, yapma lutfen boyle :)
Canm %99 risk yok dediyse sen neden endiseleniyorsun ki boşuna bebiside kendinide üzme ayrintiliya ne zaman gireceksindoktorda %99 hiç bişe çıkmıyo dedi ama gel bana sor işte inşallah sağlığı yerindedir bebeğimin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?