- 2 Ağustos 2014
- 4.149
- 3.204
- 178
- Konu Sahibi askrhpozitif
-
hosgeldın canm benım rabbım tamamını erdırsın ınssgünaydın kızar aranıza bende katıldım doktora gittim ve keseyi gördüm 16 mm miş haftasını söylemedi yine bebği görelim ona göre dedi bende ayrıntılı usg de sordum doktora o da yaklaşık 5+5 dedi
hosgeldın canm benım rabbım tamamını erdırsın ınss
sabır bıtanem herkez 6-7. haftada kalp atıslarını duyduklarında ben 11.hafta duydum cnm ogun hem kalp atısını duydum hemde cınsyetını ogrenmıstım :)amin cnm inşallah bebim bebiş baya bi nazlı çıktı ya taksit taksit görünüyo kendini de bi görsem hayırlısıyla derin bi nefes alsam
sabır bıtanem herkez 6-7. haftada kalp atıslarını duyduklarında ben 11.hafta duydum cnm ogun hem kalp atısını duydum hemde cınsyetını ogrenmıstım :)
Senin bebeginin cinsiyeti nedir acaba hatta dur soyleme ben bileyim son adet tarihini ve dogum tarihini yaz bulayim sen soylersin dogru mu yanlismisabır bıtanem herkez 6-7. haftada kalp atıslarını duyduklarında ben 11.hafta duydum cnm ogun hem kalp atısını duydum hemde cınsyetını ogrenmıstım :)
hadı hayırlı hberlerle ınsallah canm bu sefer nazlanmaz ınsallahhaftaya tekrar gidicem cnm bu sefer bizzat kendisini görmeye:)
Senin bebeginin cinsiyeti nedir acaba hatta dur soyleme ben bileyim son adet tarihini ve dogum tarihini yaz bulayim sen soylersin dogru mu yanlismi
yok tatlım erkek nasıpse ınsBebegin sipsirin bir kiz degil mi
Senin bebeginin cinsiyeti nedir acaba hatta dur soyleme ben bileyim son adet tarihini ve dogum tarihini yaz bulayim sen soylersin dogru mu yanlismi
Bebegin sipsirin bir kiz degil mi
hangı takvıme vaktın kı kuzumBebegin sipsirin bir kiz degil mi
cın takvımı var rus takvmı var cnm cınsıyet belırlemeyle ılgılıondan nasıl belli oluyo ki
O zaman yumurtlamanin oldugu tarih ağustos kesinlikle agustosyok tatlım erkek nasıpse ıns
cın takvımı var rus takvmı var cnm cınsıyet belırlemeyle ılgılı
24 temmuz canm yumurtalama tarıhım cın takvımıne hamıle kaldıgım ay temmuz yas 24 olarak baktıgında erkek cıkıyor cnm 10 agustosta hamıle oldugumu ogrenmıstımO zaman yumurtlamanin oldugu tarih ağustos kesinlikle agustos
onu bılmıyorum cnmevet biliyorum onları kimisinde tutuyo kimisinde tutmuyo bide yorumcu.com var orda da söylüyo
agustosta yumurtalaman denk gelıyorsa kız cıkıyor canm rabbım hayırlısını nasıp etsın ınsBen yanlis hesapladim galiba pazartesi gunu de benim randevum var insallah bende umdugum gibi gorurum benimkine bakmak istiyosan 22temmuz son adet tarihi 05.05.1995 dogum tarihi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?