2015 te dogum yapacaklar buyurun sohbete :)

Bebişlerimizin cinsiyeti

• kız

OY: 22 42,3%
  • erkek

OY: 30 57,7%

• Ankete Katılan
    52
günaydın kızar aranıza bende katıldım doktora gittim ve keseyi gördüm 16 mm miş haftasını söylemedi yine bebği görelim ona göre dedi bende ayrıntılı usg de sordum doktora o da yaklaşık 5+5 dedi

amin cnm inşallah bebim bebiş baya bi nazlı çıktı ya taksit taksit görünüyo kendini de bi görsem hayırlısıyla derin bi nefes alsam
sabır bıtanem herkez 6-7. haftada kalp atıslarını duyduklarında ben 11.hafta duydum cnm ogun hem kalp atısını duydum hemde cınsyetını ogrenmıstım :)

sabır bıtanem herkez 6-7. haftada kalp atıslarını duyduklarında ben 11.hafta duydum cnm ogun hem kalp atısını duydum hemde cınsyetını ogrenmıstım :)
Senin bebeginin cinsiyeti nedir acaba hatta dur soyleme ben bileyim son adet tarihini ve dogum tarihini yaz bulayim sen soylersin dogru mu yanlismi

Ben yanlis hesapladim galiba pazartesi gunu de benim randevum var insallah bende umdugum gibi gorurum benimkine bakmak istiyosan 22temmuz son adet tarihi 05.05.1995 dogum tarihi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…