2015 Temmuz Anneleri

selamkızlar , keyifler yerindedir inşallah ,, benim çok kasık ağrım oluyor , özellikle yürürsem adımatamıcak kadar canım yanıyor , sabah akşamkalsiyum magnezyum takviyesi alıyorum , sanırım dikiş yerlerimde gerildikçe acıyor ,
bu arada bu haftaki tesbihleride bitirdim . Allah kabul etsin inşallah ..

ben kızımda dalan roxy almıştım çok ta memnundum , bundada aynısını kullanıcam

geçmiş olsun cnmmm,hergun ayrı bıyer gerılıyor agruyor acıyor zatenn:))annelerın hakkı odenmez,hayatta bı ınsan hiç kimse için boyle acılara tahammul etmez,sadece annesı yavrusuna işte...

bakım cnm alırken değişk güzel modellerı varsa alrm

Canim hepsini yikatmak istemem tekrar ama maalesef cok fark var organik deterjanlar kimyasal icermiyor. Bitkisel bazli. Kimya muhendisi bir arkadasim asla kullanma normal deterjanlari bebek icin bile yaziyo olsa ustunde en zararsizi organik bitkisel bazli olanlar dedi

Organik olarak ne kullanıyordun TR'deyken. Ben frosch kullanıyorum ama başka marka var mı ?

Canim fotosunu paylasirmisin bende yapmayi dusunuyorum da

tatlm videoyu banada atarmsn bakım naslmş yapımı bende laıp kendım yapcm böyle şeyleri
Kızlar şu videoyu takip ettim akşam eve gidince fotoyu atarım inş.

arkadaşlar sizlere bir şey sormak istiyorum sizlerin haftası benden önde olduğu için bilginiz olabilceğini düşündüm zira çok paniğim :) dün detaylı ultrasonumuz vardı bebişimin böbreklerinde çok hafif dolgunluk izledi radyolog (doktorumun önerisiyle üniversite hastanesinde bir prof. çektirdim ) biri 4.6 mm diğeri 4.5 mm patolojik bir şey olmadığını muhtemelende doğuma kadar geçeceğini, erkek bebeklerde çok sık görüldüğünü söyledi kendi doktoruma gösterdim sonucumu o da ben böyle şeyleri söylemiyorum bile annelere hiç önemi olan bişi değil ama takip etcez dedi ilk başta rahatladım ama takipetcez cümlesi beni tedirgin etti konu hakkında bilgisi olana duyumu olan var mı acaba ?? bide bebişim 22 haftalık ama 25cm 440 gr sizce de biraz küçük değilmi yok ben iyice paranoyağa mı bağladım

Artık sanki daha fazla hareket ediyor ya da ben artık tam anlamıyla hissetmeye başladım dışarıdan bile rahatlıkla farkediliyor
onu dinlemek görmek çok eğlenceli yahuu
Aynen artik buyudu ya annesi kaslari kuvvetlendi kilo aldi ondan daha cok hissediyorsun dedigin gibi harika cok cok eglenceli konusunca da tepki vermiyor mu bitiriyo beni :)

Merhaba :) Burda da benzer durumda olan birkaç arkadaşımız vardı, takip ettiğim kadarıyla doktorlarının söylediği gibi bir sonra ki kontrollerde bu bulgular ya azalmıştı ya da tamemen kaybolmuştu... Dolayısıyla ferah tut içini...
Boy ve kiloya gelince, benim gittiğim doktorlar artık boy söylemiyor. Tam olarak ölçülemeyeceğini düşündükleri için. Kilo için ise senle aramızda tam 1 ay var neredeyse ve bende detaylıya 5 hafta önce gitmiştim, benim bebeğimde 400 gramdı :) Yani bence gayet normal gözüküyor herşey :))

http://www.e-bebek.com/baby-me-sivi...rvqiZ4J99noKiE6jX7Pyn2npTbMcJRxLOQaAgKn8P8HAQ
önce bunu aldık bitirdik,ufakdı zaten,sonra omo geçtik,babamız onu uygun görmüş,ben cıkıp arastıramadım tabı yatmakdan:))frendly diye bi organık bir marka bulmuştum,olmadı sonra ona geçeyim.

eflinam ben çok memnunum tavsiye üzerine gittim zaten doğum yapanlarda çok memnun kalmış bana iyi geliyor hale hanım :) çok güzel moral veriyor
Sen niye değiştirmek istiyosun

Canim bende memunun cok tatli bir bayan gale hn
Ama surekli iste baska dr dene diyenler oldugu icin bakiyorum
Olumlu bir bayan tatli guler yuzlu

:) Yok cnm neden saçma olsun. Haklı da sayılırsın ama bebek sabunu bile olsa bebek şeklinde değil de emzik ya da farklı bir şekilde olabilir.
Sabundan başka ne olabilir peki?
Merhaba canm. Bende 2hafta sonra baby shower yapıcam. Hediyeliklerin siparişini verdim. Gelince fotoğrafları atarim isterseniz. Kolonya şişesi lavanta keseleri yaptrdım. Onları düşünebilirsin. Süslü çikolata yaptırabilirsin

Doktorun çok Endişe edilcek bi durum olsa bunu senden saklamaz yüzüne söylerdi merak etme. Haftana göre kilosu ve boyuda çok normal. Bence paranoyaya bağlamıştım :)

canım TR de bildiğin markalar varsa söyler misin?Bu arada kızlar herkese bu sorum Ersağ hakkında ne düşünüyosunuz çamaşır deterjanını kullanan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…