- 4 Aralık 2009
- 2.616
- 877
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #33.101
ben kızımda dalan roxy almıştım çok ta memnundum , bundada aynısını kullanıcamsabun tozu düşük ısıda kesınlıkle erimiyor,sadece beyazlarda yuksek ısıda yıkanırsa fayda saglıyor,ayrı ayrıda ugrasmanın bı alemi yok..organık ürünün bebek deterjanlarından farkı neki:))bak hepsini basdan yıkatma bana:))
selamkızlar , keyifler yerindedir inşallah ,, benim çok kasık ağrım oluyor , özellikle yürürsem adımatamıcak kadar canım yanıyor , sabah akşamkalsiyum magnezyum takviyesi alıyorum , sanırım dikiş yerlerimde gerildikçe acıyor ,
bu arada bu haftaki tesbihleride bitirdim . Allah kabul etsin inşallah ..
bakım cnm alırken değişk güzel modellerı varsa alrmCanim nacizane tavsiyem
Bekle o zamn derim. Onden acilanlarla disarida cok zorlanbilirsin. Emzirme sutyenleri gercekten rahat bir sekilde emzirebiomeyi sagliyor . Maalesef goruntu super degil ama bir donem icin katlaniyor insan. Hem simdi emzirme sutuenlerinin yok pedlisi yok balenlisi her cesidi var. benim zamanimda bile yoktu 2 sene once:) hersey ne cabuk degisiyor:)
Canim hepsini yikatmak istemem tekrar ama maalesef cok fark varsabun tozu düşük ısıda kesınlıkle erimiyor,sadece beyazlarda yuksek ısıda yıkanırsa fayda saglıyor,ayrı ayrıda ugrasmanın bı alemi yok..organık ürünün bebek deterjanlarından farkı neki:))bak hepsini basdan yıkatma bana:))
Be
ben kizimda da bu kizda da sadece organik deterjan kullaniyorum. Hatta ben artik bizim camasirlarimizi bile sadece organikle yikiyorum zaten. Cok kimyasal var digerlerinde. Deri en cok kimyasal ceken organimiz ve ustumuze giyiyoru o kimyasallari hergunbebek deterjani dedikleri seylerde salin filan hepsi ayni kimyasal dolu sabun da denemistim ama patca parca yapisik
Kaldi kiyafetlerde cok kotu!
Canim fotosunu paylasirmisin bende yapmayi dusunuyorum da
canım geçmiş olsun bence turp iyi gelecektir bal koyup süzdürüp içiyosun dimi ?
koptum ya nedir erkek takıntısı Allah ne gönlünden geçerse ayırt etmeyelim diye tersini veriyo bence bende kızlara hayrandım ama oğllumu gördüm aşık oldum hayırlısı olsun
resimleri bekliyoruz canım henüz başlamadım ben o tarz şeylere daha bebişime sabun yapıcam profilimdekinden inşallah
bencede yapmak daha anlamlı oluyo sanki bişileri kendim süsleyim yapayım istiyorum bende
Canım listeyi atacak arkadaş senmiydin bende acilen istiyorum listenden biraz anlatırmısın şu an 8 kilo aldım ama kiloluyum 83 bakalım yapmaya çalışırım
G Gizemm59 canım tesbihat listesini sen tutuyorsun değilmi bugün bitecek inşallah az kaldı haber veririm bitince
Kızlar şu videoyu takip ettimtatlm videoyu banada atarmsn bakım naslmş yapımı bende laıp kendım yapcm böyle şeyleri
Aynen artik buyudu ya annesi kaslari kuvvetlendi kilo aldi ondan daha cok hissediyorsun dedigin gibi harika cok cok eglenceli konusunca da tepki vermiyor mu bitiriyo beni :)Artık sanki daha fazla hareket ediyor ya da ben artık tam anlamıyla hissetmeye başladımdışarıdan bile rahatlıkla farkediliyor
onu dinlemek görmek çok eğlenceli yahuu
arkadaşlar sizlere bir şey sormak istiyorum sizlerin haftası benden önde olduğu için bilginiz olabilceğini düşündüm zira çok paniğim :) dün detaylı ultrasonumuz vardı bebişimin böbreklerinde çok hafif dolgunluk izledi radyolog (doktorumun önerisiyle üniversite hastanesinde bir prof. çektirdim ) biri 4.6 mm diğeri 4.5 mm patolojik bir şey olmadığını muhtemelende doğuma kadar geçeceğini, erkek bebeklerde çok sık görüldüğünü söyledi kendi doktoruma gösterdim sonucumu o da ben böyle şeyleri söylemiyorum bile annelere hiç önemi olan bişi değil ama takip etcez dedi ilk başta rahatladım ama takipetcez cümlesi beni tedirgin ettikonu hakkında bilgisi olana duyumu olan var mı acaba ?? bide bebişim 22 haftalık ama 25cm 440 gr sizce de biraz küçük değilmi yok ben iyice paranoyağa mı bağladım
Bnde iyiyim sagol sekerim :) insallah verebilirimslm cnm iyidr sen naslsngün geçtkçe daha hareketli olyrlr ister istemez kilo alnyr doğmdn sonra verirsn
Canim hepsini yikatmak istemem tekrar ama maalesef cok fark varorganik deterjanlar kimyasal icermiyor. Bitkisel bazli. Kimya muhendisi bir arkadasim asla kullanma normal deterjanlari bebek icin bile yaziyo olsa ustunde en zararsizi organik bitkisel bazli olanlar dedi
eflinam ben çok memnunum tavsiye üzerine gittim zaten doğum yapanlarda çok memnun kalmış bana iyi geliyor hale hanım :) çok güzel moral veriyor
Sen niye değiştirmek istiyosun
mavi beyaz olan çok güzel olmş :)Kızlar şu videoyu takip ettimakşam eve gidince fotoyu atarım inş.
Evet canım bende o renk yaptım :)mavi beyaz olan çok güzel olmş :)
Merhaba canm. Bende 2hafta sonra baby shower yapıcam. Hediyeliklerin siparişini verdim. Gelince fotoğrafları atarim isterseniz. Kolonya şişesi lavanta keseleri yaptrdım. Onları düşünebilirsin. Süslü çikolata yaptırabilirsin:) Yok cnm neden saçma olsun. Haklı da sayılırsın ama bebek sabunu bile olsa bebek şeklinde değil de emzik ya da farklı bir şekilde olabilir.
Sabundan başka ne olabilir peki?
Doktorun çok Endişe edilcek bi durum olsa bunu senden saklamaz yüzüne söylerdi merak etme. Haftana göre kilosu ve boyuda çok normal. Bence paranoyaya bağlamıştım :)arkadaşlar sizlere bir şey sormak istiyorum sizlerin haftası benden önde olduğu için bilginiz olabilceğini düşündüm zira çok paniğim :) dün detaylı ultrasonumuz vardı bebişimin böbreklerinde çok hafif dolgunluk izledi radyolog (doktorumun önerisiyle üniversite hastanesinde bir prof. çektirdim ) biri 4.6 mm diğeri 4.5 mm patolojik bir şey olmadığını muhtemelende doğuma kadar geçeceğini, erkek bebeklerde çok sık görüldüğünü söyledi kendi doktoruma gösterdim sonucumu o da ben böyle şeyleri söylemiyorum bile annelere hiç önemi olan bişi değil ama takip etcez dedi ilk başta rahatladım ama takipetcez cümlesi beni tedirgin ettikonu hakkında bilgisi olana duyumu olan var mı acaba ?? bide bebişim 22 haftalık ama 25cm 440 gr sizce de biraz küçük değilmi yok ben iyice paranoyağa mı bağladım
canım TR de bildiğin markalar varsa söyler misin?Bu arada kızlar herkese bu sorum Ersağ hakkında ne düşünüyosunuz çamaşır deterjanını kullanan var mı?Be
ben kizimda da bu kizda da sadece organik deterjan kullaniyorum. Hatta ben artik bizim camasirlarimizi bile sadece organikle yikiyorum zaten. Cok kimyasal var digerlerinde. Deri en cok kimyasal ceken organimiz ve ustumuze giyiyoru o kimyasallari hergunbebek deterjani dedikleri seylerde salin filan hepsi ayni kimyasal dolu sabun da denemistim ama patca parca yapisik
Kaldi kiyafetlerde cok kotu!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?