2015 Temmuz Anneleri

Maşallah cnm ya :) Kocaman olmuşlar daha şimdiden. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inş Serra ile Sare yi :) Şekerini okudum cnm, inş sorunsuz bir şekilde hamileliğini tamamlarsın. Rabbim yardımcın olsun inş. Benimde şeker çıktı, sdc diyetle dengede tutacağız bakalım. Birde dün nefrolojideydim. Böbrekle ilgili kontrollere başladık. Allahım az zaman kaldı. Sağlıkla şu günleri de atlatıp, sağlıkla kucaklarımıza alsak bebeklerimizi inş.

GÜNAYDIN KIZLAR :) NASILSINZ NE VAR NE YOK ?

Günaydın kızlar bugünün ilk Günaydııııııııınııı bizden olsun
GÜNAYDN CANM :)
günaydın arkadaşlar dün randevum vardı ve bebeğimle buluştuk 980 gr olmuş benim kızım 26+4 teyiz çok hareketli maşallah bende 8 kg almışım sizce çok mu doktorum bıraz cok dedı :)
GNYDN CNM :) MAŞALLAH KIZINA 8 KİLO ÇOK MU DEDİ YAA BENDE 26+5 TEYIM CNM VE 11 KİLO ALMŞM SENINKI NASIL ÇOK YAA OLAMAZ ÇOK FALAN :)))
canım bitirdim ben ...
ALLAH KABUL ETSN CNM YAZYRM SENİDE :)
Canim crs oldu yeni tesbihe basliyamadik
Listeyi paylasmissin ama okuyanlarin yanina 'okudu' yazsaydin. Kim okumadiysa paylasirdik aramizda yine. Bu hafta bos gecti
CNM YA BİTMEDİ Kİ İŞTE VALLA KOCA HAFTYAYI HARCDK YAZDIM DÜN YİNE BEN BURDA HERKESE TEK TEK MSJ ATTM AMA NASL YAPİMDA DUYRYM DAHA BAŞKA BİLMYRM :) DEDĞİN GİBİDE PAYLAŞM BUGUN ÖĞLENE KADR SES CIKMAZSA ARAMZDA ONLARIDA ÖĞLEDEN SONRA CEKER BİTİRİRİZ ARTK Kİ YENİ TESBİHATA GECERIZ YARIN NE DERSİN OLUR MU BÖYLE YAPLM DİORM BEN

Biz 7 kardeşiz eşim 10 KARDEŞ ettik 17 KARDEŞ
Anne babam sağ Allah sağlıklı uzun Ömür versin annem engelli kalça çıkıklığı var iki Taraflı çok şükür kendi işini kendi görüyor
Maşallah canım bende bize geniş aile diyordum:) ama siz çok kalabalıkmışsınız, yani genelde çok geniş ailelerde kopukluk oluyor mu sanki, misal kaynananın tek oğlu eşin olsa ya da annenin 3 çocuğundan biri olsan iletişim farklı olurdu. Bence ondan yani kırılma ailene Allah uzun ömür versin hepsine

Günaydın hanımlar ,hepimize mutlu mutlu günler olsun. sağlıklı ve bol tepikli günler hepimize .dün sabahtan bu yana 30 sayfa konuşmuşsunuz zor okudum. ama maşallah güzel haberler var (sağlıklı bebişler ,sağlıklı annişler ).inşallah da hep böyle güzel haberler alırız ,yazarız.

Hanımlar, dün dairede yine bayıldım. 7.ay bitmek üzere, benim bayılmalarım hala geçmedi. Düşük tansiyon yaşıyorum. Kan değerlerimde iyice düşmüş. 5,2. Dün birde 4 şişe kan verdim. Ardından geldim dairede bayıldım :)

benim annemde yeğenlerimide sardı uyurken. ablamda istemiyordu sarsın ama uyumuyorduda bebeği :) sonra annem sarınca mışıl mışıl uyurlardı. dediğin gibi bacak kısmından değil. küçük battaniyeye yatırınca battaniyeyi kollarının altına sıkışıtırırdı beline doğru sıkmadan. yoksa sıkı kundan cidden kalça çıkığına sebep olabiliyor. pek tavsiye edilmiyor.

Faydali olacagini dusundugum notlarim :) sirasiyla :

teşekkür ederiz canım

ya bence bazen akıl edemiyorlar. bu hafta sonu kardeşim evlendi. bikaç hafta önce sandık almaya geleceklerdi. aramızda 1 saat mesafe filan var erkek tarafıyla. babam çay koymuş. annemde babama diyorki kapıdan alıp gidecekler niye çay demledin. babam olurmu öyle şey içeri buyur etmeyecek miyiz annem bazen aklım duruyor. bunu herkes akıl edebilir ama bazen akıl edemiyorum sanki kapıdan alıp gidecekler diye düşünüyorum yaşlılık mı bu acaba diyor. gerçi benim annem beyin ameliyatı oldu. ondan sonrada kaldı böyle şeyler ama yinede yaş ilerledikçe insan bazı şeyleri akıl edemiyor. annende bence o an bunu idrak edememiştir. doğum bu yoksa randevu değil ya pat diye 40. haftada olsun

ıslak mendil ,pamuk kullanma muhabbeti olmuş .ben ilk aylar kesinlikle ıslak mendil kullanmak istemiyorum .bu ürün pamuktan daha kullanıllışlı oluyormuş.yeni öğrendim arkadaşlarımdam.bakın sizde isterseniz. : ' İpek Hidrofil Maxi Bebek Pedi 60 Adet '

günaydın kızlar

doktor bi arkadaşıma balık hapı önerdi sizce hangisi en iyi

solgar-efa balık yağı-ocean plus

geçmiş olsun canım ya. aniden kalkma yerinden hep yavaş yavaş kalk. karşıya bakarak kalk ve beslenmene çok dikkat et. düşünce çarptın mı bi yerini

günaydın kızlar

doktor bi arkadaşıma balık hapı önerdi sizce hangisi en iyi

solgar-efa balık yağı-ocean plus

bizim burda kalp yetmezliği hastalarına rutinde balık yağı hapı başlnırdı. prof. bi kardiyolog illa EFA1200 olsun isterdi canım ama yinede net birşey diyemiyorum

günaydın herkese... sabah 09:05te açlık kanımı verdim 50 mg glikoz içtim şimdi odamda bekliyorum. 10:05te bidaha kan vericem bide tam kan sayımı ve idrar tahlili verdim bakalım. ben glikozu zor içtim. soğuktu limonluydu ama bana tadı kötü geldi. zaten tatlı yiyen biri değilimdi hala midem bulanıyor aç karna. versemde kanı bişeyler yesem

GÜNAYDIN CINIIIMM :)) SANADA MUSMUTLU GÜNLER :)) ÇENE ÇOOOK BİZDE :)

CANM GEÇMŞ OLSN AZ TUZLU BİŞEYLER YEMEYE ÇALŞSAN KAN İLACI İÇYRSN DİMİ DİKKAT ET CNM KENDINE YAZIN SICAKLARDA NE YAPCKSN YAW DAHA ZOR OLCK SENIN İÇİN

geçmiş olsun canım ya. aniden kalkma yerinden hep yavaş yavaş kalk. karşıya bakarak kalk ve beslenmene çok dikkat et. düşünce çarptın mı bi yerini
Çok sğl cnm. Oturduğum yerde bayıldım cnm. Kötü oldum zaten, arkadaşa seslenesiye kadar gitmişim. Beslenme listeme göre gidiyorum. Öğün atladığımda yok ama kanım düştüğünden mi oluyordur bilemedim. Bugünde içim bulanıyor bakalım, hadi hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…