- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #34.521
Maşallah cnm ya :) Kocaman olmuşlar daha şimdiden. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inş Serra ile Sare yi :) Şekerini okudum cnm, inş sorunsuz bir şekilde hamileliğini tamamlarsın. Rabbim yardımcın olsun inş. Benimde şeker çıktı, sdc diyetle dengede tutacağız bakalım. Birde dün nefrolojideydim. Böbrekle ilgili kontrollere başladık. Allahım az zaman kaldı. Sağlıkla şu günleri de atlatıp, sağlıkla kucaklarımıza alsak bebeklerimizi inş.Merhaba canım,çok şükür biz iyiyiz :) Bugün dahiliye ve kadın doğum kontrolümüz vardı.Dahiliyeci insülin iğnelerinin dozunu artırdı.Sıkı Takipteyiz şekerimi.Kızlarda kocaman olmuşlar maşaAllah :) 24+6yız biri 750 gr 27 cm,biri 850 gr 28 cm olmuş maşaAllah :) Sen nasılsın? Kuzu nasıl?
GÜNAYDN CANM :)Günaydın kızlar bugünün ilk Günaydııııııııınııı bizden olsun
GNYDN CNM :) MAŞALLAH KIZINAgünaydın arkadaşlar dün randevum vardı ve bebeğimle buluştuk 980 gr olmuş benim kızım 26+4 teyiz çok hareketli maşallah bende 8 kg almışım sizce çok mu doktorum bıraz cok dedı :)
ALLAH KABUL ETSN CNM YAZYRM SENİDE :)canım bitirdim ben ...
CNM YA BİTMEDİ Kİ İŞTECanim crs oldu yeni tesbihe basliyamadik
Listeyi paylasmissin ama okuyanlarin yanina 'okudu' yazsaydin. Kim okumadiysa paylasirdik aramizda yine. Bu hafta bos gecti
CNM YAZDGN VİDEOYU BULAMADM YAW BENFaydali olacagini dusundugum notlarim :) sirasiyla :
Maşallah canım bende bize geniş aile diyordum:) ama siz çok kalabalıkmışsınız, yani genelde çok geniş ailelerde kopukluk oluyor mu sanki, misal kaynananın tek oğlu eşin olsa ya da annenin 3 çocuğundan biri olsan iletişim farklı olurdu. Bence ondan yani kırılma aileneBiz 7 kardeşiz eşim 10 KARDEŞ ettik 17 KARDEŞ
Anne babam sağ Allah sağlıklı uzun Ömür versin annem engelli kalça çıkıklığı var iki Taraflı çok şükür kendi işini kendi görüyor
evet cok dedı 60 la hamıle kaldım 68 oldum olsun napalım onlar saglıklı olsunlarda bız verırız bu kılolarıCNM YAZDGN VİDEOYU BULAMADM YAW BEN
Harvey karp in mahallenin en mutlu bebegi kitabı nda kundagin bebegi güvende hissettirdiği ve daha iyi uyudugu yazıyor. .bunu başka yerlerde de okudum..ama buradaki kundak eski anadolu tarzı kundak değil. .ayakları daha serbest bırakan bir kundak çeşidi. .kolları ve bedeni sariyorsunuz..
Gerçekten annem de bebeğimi uyurken battaniyesine hafifçe sarardi ilk zamanlar kollar yanda..çok faydasini görmüsümdür.Çok sıkı değil ama tekrar ediyorum :)
Faydali olacagini dusundugum notlarim :) sirasiyla :
Tum arkadaslar benim diyeceklerimi de yazmislr canim. Bosver sen uzulme bebegin stresten etkilenir sonra.
Seninle ayni sehirde, kardesin farkli oldugundan uzuluyodur tek basina yapamaz bseyini diye.
Annemle gecen konusurken diyo ki dogumuna 2 3 gun kala yanina gelirim(farkli sehirlerdeyiz) . Normal dogum olsun istiyorum ins herhangi bir mecburi durum cikmazsa. E normal doguma 2 gun kaldgni ben nasil anliyim da hadi gel diyim. Kendi dogum yapti bilmiyo mu. Canim skldi durduk yere. Kafamiza cok takiyoruz net!
liste için gerekli bilgileri at canım bana özelden eklerimSelam kızlar bende allah izin verirse temmuz annesi olcam benide listenize ekleyin
Hanımlar, dün dairede yine bayıldım. 7.ay bitmek üzere, benim bayılmalarım hala geçmedi. Düşük tansiyon yaşıyorum. Kan değerlerimde iyice düşmüş. 5,2. Dün birde 4 şişe kan verdim. Ardından geldim dairede bayıldım :)
günaydın kızlar
doktor bi arkadaşıma balık hapı önerdi sizce hangisi en iyi
solgar-efa balık yağı-ocean plus
GÜNAYDIN CINIIIMM :)) SANADA MUSMUTLU GÜNLER :)) ÇENE ÇOOOK BİZDE :)Günaydın hanımlar ,hepimize mutlu mutlu günler olsun. sağlıklı ve bol tepikli günler hepimize.dün sabahtan bu yana 30 sayfa konuşmuşsunuz zor okudum. ama maşallah güzel haberler var (sağlıklı bebişler ,sağlıklı annişler ).inşallah da hep böyle güzel haberler alırız ,yazarız.
62 CNM ŞUAN 73.400 OLMŞMevet cok dedı 60 la hamıle kaldım 68 oldum olsun napalım onlar saglıklı olsunlarda bız verırız bu kıloları
sen kacla hamıle kaldın
CANM GEÇMŞ OLSN AZ TUZLU BİŞEYLER YEMEYE ÇALŞSAN KAN İLACI İÇYRSN DİMİ DİKKAT ET CNM KENDINE YAZIN SICAKLARDA NE YAPCKSN YAW DAHA ZOR OLCK SENIN İÇİNHanımlar, dün dairede yine bayıldım. 7.ay bitmek üzere, benim bayılmalarım hala geçmedi. Düşük tansiyon yaşıyorum. Kan değerlerimde iyice düşmüş. 5,2. Dün birde 4 şişe kan verdim. Ardından geldim dairede bayıldım :)
Çok sğl cnm. Oturduğum yerde bayıldım cnm. Kötü oldum zaten, arkadaşa seslenesiye kadar gitmişim. Beslenme listeme göre gidiyorum. Öğün atladığımda yok ama kanım düştüğünden mi oluyordur bilemedim. Bugünde içim bulanıyor bakalım, hadi hayırlısı.geçmiş olsun canım ya. aniden kalkma yerinden hep yavaş yavaş kalk. karşıya bakarak kalk ve beslenmene çok dikkat et. düşünce çarptın mı bi yerini
ben baktım internettten 8 11 arası dıyo bu haftalar zaten doktorlar abartıyor yahu62 CNM ŞUAN 73.400 OLMŞMTABİİ CUMRTSİYDİ BU KİLO BUGN KAÇ BILMYRM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?