2015 Temmuz Anneleri

CANM GEÇMŞ OLSN AZ TUZLU BİŞEYLER YEMEYE ÇALŞSAN KAN İLACI İÇYRSN DİMİ DİKKAT ET CNM KENDINE YAZIN SICAKLARDA NE YAPCKSN YAW DAHA ZOR OLCK SENIN İÇİN
Dün nefroloji uzmanı tuz konusunda uyardı cnm. Biri şekeri bıraktırıyor, diğeri tuza karışıyor. Ne yiyeceğimi de şaşırdım. Hamilelik dediğin bol bol yemek yemek değil miydi ya :) Kan ilacımı sabah akşam alıyorum cnm. Çok sıcaklara kalmayacakmışız gibi görünüyor cnm. Haziranda alacaklar sanırım kızımı. Kesin tarih konulmadı ama öngörü bu şekilde. Doğum iznine ayrılmış olsaydım keşke, evde biraz daha rahat ederdim cnm. Annemi çağırırım hiç değilse. Gelir bakar bize.

ben baktım internettten 8 11 arası dıyo bu haftalar zaten doktorlar abartıyor yahu
27+6 günlüğüm cnm, bundan 2hafta önce 67 kiloydum. Diyetten sonra 1hafta içinde 3 kilo verdim. 64e düştüm. 1haftadırda rutin bir şekilde 65te devam ediyorum. Toplamda 10 kilo aldım bende. Doktorumda kiloma bir şey dememişti şimdiye kadar.

geçmiş olsun , aman dikkat edin tek başınıza kalmamaya çalışın. demir 5.2 mi ? çok düşükmüş ondan bayılmışsındır.9 un altına düşünce çok halsizlik oluyor. çekirdekli siyah kuru üzüm filan yesen ,kırmızı et tüketiyormusun.?

Amin canım. Tabiki Kasıtlı olduğunu düşünmüyorum. Napalım çok şükür Muhtaç değiliz ama arada duygusala bağlanıyor :)

BENCEDE CNM YANINA BİRİ ŞART DİKKAT ET KENDİNE

Şeker çıkmadan önce herşeyi yiyordum cnm, kuru üzüm vs. Şimdi listeye göre gidiyorum. Kırmızı et tüketiyorum. Onda aksamam yok. Kan değerlerim yükselmedi hamile kaldığımdan beri. Her zaman zaten düşüktü de. Keçiboynuzu pekmezini önerdiler. Günde bir tatlı kaşığı. Ona başlayacağım şimdi de.

kızlarr günaydınnn sanırım bu yaz gelmicek bu sene donuyoruzzzz
Günaydın. Gerçekten çok soğuk ya Bahar gelsin artık.

GNYDN CNM HADİ İNŞ BİŞEY CIKMAZ BENDE YAPCM İNŞ.14 ÜNDE AC KARNINA ZATEN MİDM BULANR BENM BAKALM NASLA HALLETCZ

Çok geçmiş olsun aynı şeyleri yaşıyoruz ilk gebeliğimde tüp olan ilaçlardan sabah akşam alırdım. Aslında bizim yapmamız gereken beslenme tarzımızı değiştirmek gebelikten sonrada dikkat et bidahakilerde sorun azalıyor. Karaciğer çok tükettim bu gebelikten önce ve eşim nerdeyse gün aşırı dalak pişirdi közde ( yerin müsaitse) yeşillikle felan zorla onu yedim. Şuan normal gebelikte kullanılması gereken ilaçlarla herşey yolunda. Sende o yüzden beslenmene çok dikkat et bundan sonra. Tansiyon düşüklüğü bünye meselesi benim en yüksek hali 9:5 genelde 8:6 geziyorum. Bayılma olmadı çok şükür. Seninki nasıl ölçtüğünde?

GNYDN CANM GEÇ GELCK BU YAZ SANRM
Bi yandan iyi bebişlerin o tombik vucütları pişik olmaz bunalmazlar
Ay bi doğsa hayırlısıyla dötünü ısırcam içim içime sığmıyor böyle düşününce karnımı mıncıklayasım geliyo
Kokusunu doya doya içimize çekmek nasip etsin allahım evlatla imtihan etmesin ettiklerinede biranönce sağlıklı evlat versin amin

amin :)

tekrar kara teslimiz

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnkızlar yaz gelmesin yav,benım sımdıden aksamları ayaklarımdan alevleer cıkıyor,bi hararet bi yanma bunalmaaa:))))))))gecede ayaklar dısarda uyuyorum hep
o bendede var canım ama böylede hasta olucas mevsımler tamamen yer degıstırdı.bılıyosunuz hasta olunca hıcbısey kullanamıyoruz.o daha kötü

sevindim arkadaşım ,zorlama kendini aman.

Ciğerde yiyorum cnnm, yemeye çalışıyorum. Dalak yemedim hiç. Dediğin gb bana hazırlayacak kimsede yok yanımda. Bol yeşillik yemeye çalışıyorum. Tansiyonum 6-5e kadar düşüyor. Tuzlu ayranla dolaşır oldum resmen. İnş bende senin gibi toparlarım cnm kendimi en kısa zamanda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…