2015 Temmuz Anneleri

Hosgeldiniz:) kramolar magnezyum eksikliginden olur canim. Ya hap sor doktoruna yada muz veya ilginc ama burdaki doktor hindistan cevizi suyunda cok fazla magnezyum var bol bol ic dedi. Gecmis olsun.
Magnezyum ilacim var icmeye baslayayim en iyisi :) evde birakmistim ise yariycak gibi insallah

ekicioglu
Canim haklısın böyle hissetmekle
Annenin de kötü niyetli olduğunu sanmiyorum ama düşünemiyor diyelim..
Ben de senin yerimde olsam ben de üzülür ama birsey diyemezdim
Normalde de farklılık hisseder misin kardeşin ve sana olan ilgisinde?

O krampları iyi bilirim uykudan bağırarak uyanırdım çok şükür bunda daha bi kere yaşadım. Maşallah bebişine.
Alemsin kııız 1 saat geriden yaşadın desene
Aynen geriden geliyormusum bugun hep :) mutfaktaki saate gore yasiyormusum da bugune kadar haberim yokmus :)

Hoşgelmşsn ozmn canm evine anne yemekleri gibisi yok ya hafta sonları gdym anneme duyuyrm doya doya :) gelsin kilolar tabii :) saatler sorma benmde sornm olmştu ilk gün ki neyseki haftasonuydu.maşallah bebeişine :)

Canim peki kardesine kacinci haftalarda aldi? O 36dayms. Bizim daha vaktimiz var. Belki sanada sonlara dogru alacaktir?

Kızlar çok sağolun valla mesajlarınızın her birini dikkatle okuyorum, aslında hepiniz dediklerinde doğruluk Payı var. Kardeşim benden biraz daha rahat şunu ALIN bunu ALIN diyebiliyor sanırım. Ben ben çekinirim annem de olsa insanın içinden gelmesi önemli ben aynı şekilde eşimin ailesine de diyemem. Normalde de eşimin dediğine göre annem kardeşime daha ilgili ben konduramasam da gerçeklk Payı var galiba yada o uzakta diye öyle. Ama insan çocuklarını birbirinden ayırabilir mi ya

Siz kaç kardeşisinşz canım? Anne baba sağ değil mi?eşinin ailesi de mi kalabalık ?ne çok sordum sahi:)

Canim peki kardesine kacinci haftalarda aldi? O 36dayms. Bizim daha vaktimiz var. Belki sanada sonlara dogru alacaktir?
Canım ona 24. Haftada gidip herşeyini biz de aynı haftalarda bakmaya başlayıp aldık ama ben aldırmayacak olsmda onlara, yine bir teklif ve ilgi alaka bekledim ne yalan söyleyim. Yani açıkcası Odayı falan geçtim bir tane tulum almadı daha beni asıl üzen şey o, heves yok benim bebeğime karşı

Yarim kundaksa olur tabiki. Her bebek farkli sekilde uyumayi seviyor. Ben kizimin kollarini sarmayi denemistim bir kac kez daha cok aglamaya basladi:) hepimiz bir yol bulacagiz bebeklerle artik:)

Canım bugün benim de 24. 1 günüm. Senin tahmini doğum tarihi olarak ne söylüyor doktorun?

Canim allah nasip ederde 20 temmuzdan sonra doguma haxirlaniriz diyor ins
Yani 27 si ile 30 arasinda
1 hafta oynayanilirmis
Oyle dedi gittigim iki dr da
Senin ne zaman gozikuyor peki

Elbette hepimizin kendi riski kendi tercihi :) ama bence tek örnek değil, Anadolu'da mikyonlarca insan kundakta büyüdü:) o zaman hadi hepsini geçtim en az yarısında kalça problemi olması gerekirdi, bu doktorlar 15 asns önce aman gebeler tuz yemesin bebeğe zarar dedi, ama şimdi iyıtta gerek alın yeterince diyor, bizim ailede de tek kişi değil canım, hepimiz 5 imiz kundakloyoz kuzenler , teyzeler vs, eşimin ailesi de öyle, çevremde, ben doktorların herşeyi bildiğini de düşünmüyorum canım, hekimden değil çekenden sor demişler zaten,ama gevşek kundak kesinlikle zarar vermez, bebeğin doğuştan anormalliği varsa yapmayın diyorlar, ama bir sorun yoksa gevşek kundak öneriliyor ben duydum yaşadık.anne rahmi dar ya kol bacak rahat oynatamıyor ufaklıkalr, kendilerini korkutuyor deniyor,.

Canm sikma canini
Benim bebegime daha ne benim taraftan ne esimin tarafindan bir igne alinmadi
Anmemlrr ablama cocuk odadinin yari paradini
verdiler birde kunye taktilar babamda ceyrek takti
Bana bisi yok daha
Edimin ailedi desen 2 hala var kv orda idi bir igne yollamamislar
Ama olsun ben hic bisi beklemiyorum allah bize versin biz alalim
Kv diger torununa gelirken neler getirmis bize zerre yok

Kızlar ne derseniz deyin aileler arasında çocuk ayrımı yapılıyor maalesef

Canim ben basindan beri diyorum zaten cocuk yetistirmede herkes kendine hangi usul dogru geliyorsa ona gore davranmali sende kundak yapmak istiyorsan zaten ben yapma demem:) ben sadece biz ozel olarak cocuk ortopedistlerine fizyoterapistlerine gittigimiz icin ve hazir gitmisken aklima gelen bizim konumuz disindaki sorularida sorabildigimiz icin konunun uzmanlarindan aldigim bilgileri paylasiyorum buradaki yararlanmak isteyen arkadaslar icin. Normalde kimse gitmiyor bizim gittigimiz doktorlara insallah kimse de gitmek zorunda kalmaz. Gerisi tamamen herkesin kendisine kalmis zaten.

Kızlar bebek eşyaları konusunda kimseden bir şey beklemeyin. Benim iki tarafın da durumu var. Ikisiden de bir şey istemedim. Biz eşimle bütçe oluşturduk. Ne lazımsa ordan alacaz . Sonra annemin biz şunu aldık onlar ne aldı demesiyle uğraşamam . Istersen istediğini alır getirir sonra. Mutlu olmak için başkalarından beklentilerini yüksek tutmayacaksin.

Siz kaç kardeşisinşz canım? Anne baba sağ değil mi?eşinin ailesi de mi kalabalık ?ne çok sordum sahi:)
Biz 7 kardeşiz eşim 10 KARDEŞ ettik 17 KARDEŞ
Anne babam sağ Allah sağlıklı uzun Ömür versin annem engelli kalça çıkıklığı var iki Taraflı çok şükür kendi işini kendi görüyor

Çok doğru canım okadar doğru yazmışınki içlerinden gelirse yapsınlar sürpriz olur bizede. Bizde öyle yaptık. Ilk çocuğumda annem yaptı çoğu eşyayı adetten bizde ilk çocukta anne yapar ama biz ayarlamıştık kendimizi almaları süpriz oldu. 2. De kız oldu ötekide kız olunca masrafsız çocuk oldu :) bunda zaten gene ayarladık hiç kimseden bi beklentim yok ablamlar bizde alıcaz sen ilk ay giydirceklerini al dediler. Alsalarda olur almasalarda benim çocuğum onlara güvenerek doğurmadım herşeyi gücüm yettiğince alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…