- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #34.561
AYY CANM BENMDE ÖYLE YAW NASIL SEVESM VAR BİR BİLSEN :)) AMİN CANM SAĞLIKLI İSTEYEN HERKESE EVLAT NASİP OLSNBi yandan iyi bebişlerin o tombik vucütları pişik olmaz bunalmazlar
Ay bi doğsa hayırlısıyla dötünü ısırcam içim içime sığmıyor böyle düşününce karnımı mıncıklayasım geliyo
Kokusunu doya doya içimize çekmek nasip etsin allahım evlatla imtihan etmesin ettiklerinede biranönce sağlıklı evlat versin amin
o bendede var canım ama böylede hasta olucas mevsımler tamamen yer degıstırdı.bılıyosunuz hasta olunca hıcbısey kullanamıyoruz.o daha kötü
HADİ GÖZN AYDN CNM BİŞEY YOKMŞ ŞÜKÜR. İYİ OLMŞ İLAÇ OLDUGU ZORLANMAZSN İNŞ. BİRDAHAGunaydin kizlar dun girip haber edemedim...sabah biraz tuvalette zorlaninca kanamam olmustu diye yazmistim oglen gittik doktora ... Hersey normal cok sukur dokturum ara ara olabilir kanaman cok olmadikkca endiseleme dedi .... Bide kabizlik icin bi ilac verdi...suan iyiyiz cok sukur..
ÜŞÜYORUMM BENN :)günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnkızlar yaz gelmesin yav,benım sımdıden aksamları ayaklarımdan alevleer cıkıyor,bi hararet bi yanma bunalmaaa:))))))))gecede ayaklar dısarda uyuyorum hep
Ayy çok çok geçmiş olsunHanımlar, dün dairede yine bayıldım. 7.ay bitmek üzere, benim bayılmalarım hala geçmedi. Düşük tansiyon yaşıyorum. Kan değerlerimde iyice düşmüş. 5,2. Dün birde 4 şişe kan verdim. Ardından geldim dairede bayıldım :)
Çok sğl cnm, iş yerindeydim cnm. Yalnız değildim şükür.Ayy çok çok geçmiş olsun
Tek başına değildin umarım evde
ÜŞÜYORUMM BENN :)
Çok sğl cnm, iş yerindeydim cnm. Yalnız değildim şükür.
CNM İŞTEYİM VE YANMYR KALORİFERLER BUZ GİBİ ISITICI VAR AYYAGMN DİBİNDEhhahaha cidden mi,eşim al yanaklı dıye sevıyor,bide oturup karsıma gülüyor yanaklarıma:))sen yazı rahat gecırırsın o zaan gizem,ben sımdıden temmuz agustosdan korkuyorum..klimada acamıcazz bakalım nolcak
GNYDN CNM HADİ İNŞ BİŞEY CIKMAZBENDE YAPCM İNŞ.14 ÜNDE AC KARNINA ZATEN MİDM BULANR BENM BAKALM NASLA HALLETCZ
canım 213 okumuştuk tekrar mı okıcaz1. gizem59-------OKUDU
2.sumeyye6134------OKUDU
3. senel8 -------OKUDU
4.yekruye------OKUDU
5. pinhan16------OKUDU
6. sebebiumut --------
7.ilknur84---------OKUDU
8. ayse2344------
9.elehar27--------OKUDU
10.nefesinannesi-------OKUDU
11.ozlenen2010-------OKUDU
12.fallenangel8--------
13.yakamaoz_1905-------OKUDU
14.sutanem150705-------OKUDU
15.dilasa001-------OKUDU
16.angel5angel-------OKUDU
17.sutreela------OKUDU
18.fytninminigi-------
19.northenlights------
20.nazliyarim--------OKUDU
21.ssedass79--------OKUDU
22.busraydın--------
23.mavismaviss-----OKUDU
24.mervekizmaz----
25.pettito----------
CANLAR BUGÜN BANA YAZARSANZ SEVNRM DİĞER TESBIHE GECELM
KIZLAR KALAN TESBİHATIMIZ TOPLAMDA 5337 KİŞİ BAŞI 213 DÜŞÜYOR .
ALLAH KABUL ETSİN.
TESBİHATTA :
“Hasbünallah ve nî’mel vekîl” (Allah bana yeter, O ne güzel vekildir)
Ara ara olmasının sebebi neymişki? Bi rahatsızlığın mı var?Gunaydin kizlar dun girip haber edemedim...sabah biraz tuvalette zorlaninca kanamam olmustu diye yazmistim oglen gittik doktora ... Hersey normal cok sukur dokturum ara ara olabilir kanaman cok olmadikkca endiseleme dedi .... Bide kabizlik icin bi ilac verdi...suan iyiyiz cok sukur..
Çok sğl cnm, dediğin gb daha dikkatli olmam gerekiyor. Ama bugün bile içim bayılıyor resmen. Toparlayamıyorum kendimi bir türlü.cnm geçmiş olsunnnnnn,sakın yalnız kalmaaa,arac kullanma,yalnızken dusa gırme,her hamılenın huyu farklı işte ama bayılma işi normal olsada,biyerini carpma tehlıkesınden dolayı endıse ederım ben..dikkat et kendıne ltff
Kaloriferler kapatılacak hava yok ki daha. Ne insafsızmış cnm sizinkilerde. Hamile hamile soğuğu çekiyorsun birde. Aman dikkat et kendine, hastalanma sakın birde.CNM İŞTEYİM VE YANMYR KALORİFERLER BUZ GİBİ ISITICI VAR AYYAGMN DİBİNDEÜŞÜTCM BUNLARN YÜZÜNDEN BURDA YAW. CANM ÇOK SICAGI BENDE SEVMYRM AMA BUZ GİBİDE ÜŞÜYRM BEA :)
3 4 oldu izleyeli ama hala ağlıyorum izlerkenwww.youtube.com/watch?v=4rZPcU0BAuIseyretmişmiydiniz bunu
Günaydın cnm.günaydın kızlarrrrrrrrrr
www.youtube.com/watch?v=4rZPcU0BAuIseyretmişmiydiniz bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?