2015 Temmuz Anneleri

Faydali olacagini dusundugum notlarim :) sirasiyla :
Çok güzel bi Paylaşım canım teşekkür ederiz
Ama saatli emzirmeye katılmıyorum çocuk ne zaman isterse ozaman vermek lazım. Bazen saatte bir emmek istiyor ilk zamanlar yani içgüdüsel bi durum. bebek doyunca cidden memeyi bırakıyo benim küçük kızım en fazla 8 dk emerdi ayyyy özledim ogünleri

ben de sana katılıyorum canım çocuk ne zaman isterse ama iyi doyurmak lazım emdiğinde..

Canim benim sakin öyle düsünme, bosuna kendini degersizmis gibi görüp üzmeye de kalkma.Allaha sükret ki kendi durumun var, kimseye muhtac degilsin. Bu tamamen kisilik meselesi, büyük bi ihtimalle kardesin sana göre daha zayif bi kisilik ki annen onu tamamlamaya calisiyor, sana da güvendigi basaracagina emin oldugu icin yanasmiyordur.Ben de olsam kendi agzimla asla isteyemem, cani isterse alir istemezse kendi bilir, cocugu kendime yaptim ona degil. simdi duygusallik da isin icine girdigi icin kendini degersiz gibi görüyorsun ama emin ol annen sana cok güvendigi icin yapmiyordur.Hic orali olma , zamani gelince söyleyecek lafin olur mutlaka...
Sagol canim, cok merak ediyorum
Nasil olacak iki cocuklu hayat:) daha kizim bebek gibi geliyor bana ikinci bebekte eklenince bizde tiyatroyu gorun artik:):)
Yeni bebek gelince, mevcut olan cocuk gözünüzde o kadar büyüyor ki anlatamam. Hem boyut olarak, hem karakter olarak, bi olgunluk cöküyor.Hersey kendiliginden düzene girecek emin olun, bu konuda kizlar cok olgun haberiniz ola:))
Masallah canim:) benim
Midem harap durumda tatildeyiz surekli disarida igrenc yagli kizartma vs yemek zorunda kaliyoruz secenek yok mide kramplarindan duramiyorum butun gun tamamen beslenmeyle ilgili onu anladim!
Evet yemegin etkisi cok ama, aksam yemenin de etkisi cok. Ben acikinca ufak bisey atsam agzima, artik yatana kadar cekerim cilesini.Mideye de yer kalmiyor dogal olarak, bebek de baski yaptikca eksiyor da eksiyor
Emin ol öyle degildir, bak bi annenin 10 cocugu varmis, sormuslar hangisini cok seversin diye...
Kadin düsünmüs, Büyügü ilktir en cok onu severim, ikinci hastadir en cok onu severim, ücüncü gurbettedir en cok onu severim, 4. askerdir en cok onu severim......diye diye herbirine bi bahane bulmus en cok sevmek icin, sira kücüge gelince ee o da en kücüktür ondan cok severim demis.Yani birbirinizden bir fark yoktur emin ol kendini de bosa üzme. Mesela ben karakter olarak kardeslerimden biraz farkliyim, gurbete erken geldim, basindan beri kendi sorumlulugum bendeydi, bir gün olsun bi derdin var mi diye sormazlar bana.Cünkü yansitmam, ama kardeslerim yaninda oldugu icin herseylerine sahit oluyor ve ister istemez daha cok muhatap oluyorlar.Benim sadece iyi anlarima sahit olduklari icin hep güllük gülüstanlik yasadigimi düsünürler meselaaa:)))
Bebekten bebege degisir o canim, benim ilk kizim cok gazli bi bebekti, sikica sarip uyutabilirdim, sadece battaniye filan da degil sikica sarilmam bile yeterdi. Kendini güvende hissedince uyurdu anca. Ikinci de sikintiya gelemezdi hic, emzirir birakirdim yataga kendi kendine uyurdu, kiyafet filan da sevmez, yorgan da sevmez acayip bisey:))Tamamen cocuga bagli yani...
Faydali olacagini dusundugum notlarim :) sirasiyla :
Tesekkür ederiz, ilk defa anne olacaklara cok faydali olur umarim.Ama emzirmek icin bebegin uyandirilmasina karsiyim ben de, acikinca uyanir yer. Bazen 1 saat bazen 4 saat sürebilir bu durum bence

Aynen canim cok güzel düsünmüssün. Böyle düsününce üzülmezsin de

Hoşgelmşsn ozmn canm evine anne yemekleri gibisi yok ya hafta sonları gdym anneme duyuyrm doya doya :) gelsin kilolar tabii :) saatler sorma benmde sornm olmştu ilk gün ki neyseki haftasonuydu.maşallah bebeişine :)
70 kilo olmusum doktor 70 i duyunca hicbir tepki vermedi tek tepkili olan benim galiba :) iste anne yemekleri 5 kilo aldirdi bana 2 haftada

Ayyy benim ilk bebegim olcak insallah ama ben bile ozledim o gunleri dusun artik :)

Canim icimi rahatlattin:) benim kizda bir durulur belki bebek dogunca. Iki yas sendromu filan da kalmasin:):)

günaydın arkadaşlar dün randevum vardı ve bebeğimle buluştuk 980 gr olmuş benim kızım 26+4 teyiz çok hareketli maşallah bende 8 kg almışım sizce çok mu doktorum bıraz cok dedı :)

canım bitirdim ben ...

Tum arkadaslar benim diyeceklerimi de yazmislr canim. Bosver sen uzulme bebegin stresten etkilenir sonra.
Seninle ayni sehirde, kardesin farkli oldugundan uzuluyodur tek basina yapamaz bseyini diye.

Annemle gecen konusurken diyo ki dogumuna 2 3 gun kala yanina gelirim(farkli sehirlerdeyiz) . Normal dogum olsun istiyorum ins herhangi bir mecburi durum cikmazsa. E normal doguma 2 gun kaldgni ben nasil anliyim da hadi gel diyim. Kendi dogum yapti bilmiyo mu. Canim skldi durduk yere. Kafamiza cok takiyoruz net!

günaydın arkadaşlar dün randevum vardı ve bebeğimle buluştuk 980 gr olmuş benim kızım 26+4 teyiz çok hareketli maşallah bende 8 kg almışım sizce çok mu doktorum bıraz cok dedı :)
Maşallah kızına
Aman verirsin doğumdan sonra napcan belli olmuyo kilo alımı. Takma kafaya bebeğinin büyümesine bak. Abur Cuburu kes hamur işi az ye bişey olmaz inş

Hoşgelmşsn ozmn canm evine anne yemekleri gibisi yok ya hafta sonları gdym anneme duyuyrm doya doya :) gelsin kilolar tabii :) saatler sorma benmde sornm olmştu ilk gün ki neyseki haftasonuydu.maşallah bebeişine :)
Canim crs oldu yeni tesbihe basliyamadik
Listeyi paylasmissin ama okuyanlarin yanina 'okudu' yazsaydin. Kim okumadiysa paylasirdik aramizda yine. Bu hafta bos gecti

Aynen çok hassasız çünkü otu b..ku takıyoruz amaaaaaaan de geç ama işte hep bu hormonlardan

70 kilo olmusum doktor 70 i duyunca hicbir tepki vermedi tek tepkili olan benim galiba :) iste anne yemekleri 5 kilo aldirdi bana 2 haftada
cnm 62ydim şuan 73.400 cıkyrm :) anneme diorm yapyrsn güzel yemekler cagryrsn beni kilo alyrm :)) benmde doktorm bişey demyr ama belkide nezaketten çok kibar biri :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…