2015 Temmuz Anneleri

EVET CNM GEÇ 15.15 TE OKADR SAAT AÇ KALAMAM BEN DİE ARADM SABAH ERKEN GİTCM TAHLİL İÇİN SONRA KONTROLUME GİTCM İNŞ ÇIKMAZ CNM İDRAR YOLLARI ENFEKSYONU KÖTÜ CNM İNŞ YOKTR YANLSYRSNDR UMARM

Evet canım sanırım hormonların etkisiyle duygusallık tavan yapıyor.. annem kardeşimin yanına 37. haftada gidecek mesela, küçük kardeşim burada olduğu için, o liseye gidiyor, ben de kalacak.. babam da aynı şekilde yemekler de falan beraber olacağız ta ki annem gelene kadar.. o da kardeşimin bebeğinin kırkını çıkarana kadar gelmez herhalde, en az 2-2,5 aylık bir süreç... zaten ondan sonra da benim doğumum gelmiş oluyor.. bakalım ne yapacağız, aynı şehirde olduğumuz için annemin yada babamın yada küçük kardeşimin her işine ben ve eşim koşarız aslında... ama değere gelince uzaktaki kardeşim daha değerli sanırım neyse kafaya takmamaya çalışıyorum, zamana bırakıyorum artık..

kızlar kimseyi ağlatmak ,üzmek istemedim aslında .özür dilerim . sadece mucizeler onlar ,hep bir umut var diye koydum. Allah kepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.analı babalı güle güle büyütelim inşallah

aşkolsun canım günler önceden okudum diye özel msj attım ya sana

AYNEN CNM YA KAFAYI YEMŞLER BU HAVADA . İNŞ HASTA OLMAM SON KIŞLARDA

takma canım ,annen o senin .onu daha çok seviyor ,öbürünü az seviyor olamaz. ama onun daha çok ihtiyacı var gibi hissediyordur kesin.Allah sağlık versin sen kendine yetiyorsan sorun yok .senin doğuma kadar gelir .kardeşin toparlanınca

1. gizem59-------OKUDU
2.sumeyye6134------OKUDU
3. senel8 -------OKUDU
4.yekruye------OKUDU
5. pinhan16------OKUDU
6. sebebiumut --------
7.ilknur84---------OKUDU
8. ayse2344------
9.elehar27--------OKUDU
10.nefesinannesi-------OKUDU
11.ozlenen2010-------OKUDU
12.fallenangel8--------OKUDU
13.yakamaoz_1905-------OKUDU
14.sutanem150705-------OKUDU
15.dilasa001-------OKUDU
16.angel5angel-------OKUDU
17.sutreela------OKUDU
18.fytninminigi-------
19.northenlights------
20.nazliyarim--------OKUDU
21.ssedass79--------OKUDU
22.busraydın--------OKUDU
23.mavismaviss-----OKUDU
24.mervekizmaz----
25.pettito----------

CANLAR BUGÜN BANA YAZARSANZ SEVNRM DİĞER TESBIHE GECELM

KIZLAR KALAN TESBİHATIMIZ TOPLAMDA 5337 KİŞİ BAŞI 213 DÜŞÜYOR .
ALLAH KABUL ETSİN.

TESBİHATTA :

“Hasbünallah ve nî’mel vekîl” (Allah bana yeter, O ne güzel vekildir)

EVET CNM GEÇ 15.15 TE OKADR SAAT AÇ KALAMAM BEN DİE ARADM SABAH ERKEN GİTCM TAHLİL İÇİN SONRA KONTROLUME GİTCM İNŞ ÇIKMAZ CNM İDRAR YOLLARI ENFEKSYONU KÖTÜ CNM İNŞ YOKTR YANLSYRSNDR UMARM

iyi yapmışsın canım. o kadar saat mümkün değil aç kalman. hem de sağlıklı değil zaten. umarım çıkmaz canım batma var kasıklarımda ama neyle alakalı anlayamadım. p.tesi k.doğum muayenem normaldi. idrar geldi aklıma. oda temizse doktor zaten beklenen şeyler bunlar dedi. hamileliğe yoracağız o zaman

HADİ İNŞ YOKTR CNM. HAMİLELKTENDR UMARM

ha gayret az kişi kaldı :) ,okuyamayacak arkadaş varsa ,haber versin okuruz onunkini ..

kızlar afedersiniz ama bişey sormak istiyorum. ben wc de çok rahatsız oluyorum normal wc klozet değil işyerındede evde de hiç rahat değilim kasıklarıma baskı oluyo ağrı yapıyor aynı şeyi yaşayan var mı

Amin canım. Tabiki Kasıtlı olduğunu düşünmüyorum. Napalım çok şükür Muhtaç değiliz ama arada duygusala bağlanıyor :)
Haklısın canım insan özel ilgi bekliyor. Bizim de çok curcuna olur hep, hele bayramlarda, tüm abimler yengemle ablamlar çocuklar yeğenler, toplanır, o zamanlarda ilgisiz bıraktıklarımız olurmu acaba diye düşündğm , tek tek gelince daha iyi ilgileniliuır haliyle ;çocuklar bile birini fazla sevelim çekiliyor köşesine, geçen minik yeğenimi kucağıma aldım bacaklarında Zıplatıyorım hastaydı, diğer yeğenim geldi ondan büyük diyor hala bende Hastayım beni de sallad

Sorma cnm, işyerinde bende aynı sıkıntıyı yaşıyorum. Rahat çömelemiyorum. Temizliğim çok zor oluyor. Bebek arada sıkışıyor resmen. Çözümde bulamadım bir türlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…