- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #34.581
EVET CNM GEÇ 15.15 TE OKADR SAAT AÇ KALAMAM BEN DİE ARADM SABAH ERKEN GİTCM TAHLİL İÇİN SONRA KONTROLUME GİTCM İNŞ ÇIKMAZ CNMErken saatte olunca iyi oluyorda senin randevu saati geçti heralde di mi.çıkmaz inşallah canım. şekerden bi korkum yok açıkçasıda ben idrar yolu enfeksiyonundan şüphe ediyorum 2 gündür. onu görelim bakalım. sende atlatırsın inşallah. ben şimdi geldim kahvaltımı ediyorum. kan verme olayları bitti çok şükür. darısı başına
Tum arkadaslar benim diyeceklerimi de yazmislr canim. Bosver sen uzulme bebegin stresten etkilenir sonra.
Seninle ayni sehirde, kardesin farkli oldugundan uzuluyodur tek basina yapamaz bseyini diye.
Annemle gecen konusurken diyo ki dogumuna 2 3 gun kala yanina gelirim(farkli sehirlerdeyiz) . Normal dogum olsun istiyorum ins herhangi bir mecburi durum cikmazsa. E normal doguma 2 gun kaldgni ben nasil anliyim da hadi gel diyim. Kendi dogum yapti bilmiyo mu. Canim skldi durduk yere. Kafamiza cok takiyoruz net!
HAYIR CNM OKUMAYAN ARKŞDLR İÇİN PAYLAŞTMcanım 213 okumuştuk tekrar mı okıcaz
GNYDN CNMgünaydın kızlarrrrrrrrrr
aşkolsun canım günler önceden okudum diye özel msj attım ya sana1. gizem59-------OKUDU
2.sumeyye6134------OKUDU
3. senel8 -------OKUDU
4.yekruye------OKUDU
5. pinhan16------OKUDU
6. sebebiumut --------
7.ilknur84---------OKUDU
8. ayse2344------
9.elehar27--------OKUDU
10.nefesinannesi-------OKUDU
11.ozlenen2010-------OKUDU
12.fallenangel8--------
13.yakamaoz_1905-------OKUDU
14.sutanem150705-------OKUDU
15.dilasa001-------OKUDU
16.angel5angel-------OKUDU
17.sutreela------OKUDU
18.fytninminigi-------
19.northenlights------
20.nazliyarim--------OKUDU
21.ssedass79--------OKUDU
22.busraydın--------
23.mavismaviss-----OKUDU
24.mervekizmaz----
25.pettito----------
CANLAR BUGÜN BANA YAZARSANZ SEVNRM DİĞER TESBIHE GECELM
KIZLAR KALAN TESBİHATIMIZ TOPLAMDA 5337 KİŞİ BAŞI 213 DÜŞÜYOR .
ALLAH KABUL ETSİN.
TESBİHATTA :
“Hasbünallah ve nî’mel vekîl” (Allah bana yeter, O ne güzel vekildir)
AYNEN CNM YA KAFAYI YEMŞLER BU HAVADA . İNŞ HASTA OLMAM SON KIŞLARDAÇok sğl cnm, dediğin gb daha dikkatli olmam gerekiyor. Ama bugün bile içim bayılıyor resmen. Toparlayamıyorum kendimi bir türlü.
Kaloriferler kapatılacak hava yok ki daha. Ne insafsızmış cnm sizinkilerde. Hamile hamile soğuğu çekiyorsun birde. Aman dikkat et kendine, hastalanma sakın birde.
ALLAH KABUL ETSN CNM YAZYMBen de tamamladım gizem
Allah kabul etsin hepimizinkini
CNM ÇOK ÖZÜR KUSURA BAKMA LİSTEYE TİK ATMŞM HEMEN YAZYRM SENİaşkolsun canım günler önceden okudum diye özel msj attım ya sana
Evet canım sanırım hormonların etkisiyle duygusallık tavan yapıyor.. annem kardeşimin yanına 37. haftada gidecek mesela, küçük kardeşim burada olduğu için, o liseye gidiyor, ben de kalacak.. babam da aynı şekilde yemekler de falan beraber olacağız ta ki annem gelene kadar.. o da kardeşimin bebeğinin kırkını çıkarana kadar gelmez herhalde, en az 2-2,5 aylık bir süreç... zaten ondan sonra da benim doğumum gelmiş oluyor.. bakalım ne yapacağız, aynı şehirde olduğumuz için annemin yada babamın yada küçük kardeşimin her işine ben ve eşim koşarız aslında... ama değere gelince uzaktaki kardeşim daha değerli sanırımneyse kafaya takmamaya çalışıyorum, zamana bırakıyorum artık..
EVET CNM GEÇ 15.15 TE OKADR SAAT AÇ KALAMAM BEN DİE ARADM SABAH ERKEN GİTCM TAHLİL İÇİN SONRA KONTROLUME GİTCM İNŞ ÇIKMAZ CNMİDRAR YOLLARI ENFEKSYONU KÖTÜ CNM İNŞ YOKTR YANLSYRSNDR UMARM
HADİ İNŞ YOKTR CNM. HAMİLELKTENDR UMARMiyi yapmışsın canım. o kadar saat mümkün değil aç kalman. hem de sağlıklı değil zaten. umarım çıkmaz canım batma var kasıklarımda ama neyle alakalı anlayamadım. p.tesi k.doğum muayenem normaldi. idrar geldi aklıma. oda temizse doktor zaten beklenen şeyler bunlar dedi. hamileliğe yoracağız o zaman
1. gizem59-------OKUDU
2.sumeyye6134------OKUDU
3. senel8 -------OKUDU
4.yekruye------OKUDU
5. pinhan16------OKUDU
6. sebebiumut --------
7.ilknur84---------OKUDU
8. ayse2344------
9.elehar27--------OKUDU
10.nefesinannesi-------OKUDU
11.ozlenen2010-------OKUDU
12.fallenangel8--------OKUDU
13.yakamaoz_1905-------OKUDU
14.sutanem150705-------OKUDU
15.dilasa001-------OKUDU
16.angel5angel-------OKUDU
17.sutreela------OKUDU
18.fytninminigi-------
19.northenlights------
20.nazliyarim--------OKUDU
21.ssedass79--------OKUDU
22.busraydın--------OKUDU
23.mavismaviss-----OKUDU
24.mervekizmaz----
25.pettito----------
CANLAR BUGÜN BANA YAZARSANZ SEVNRM DİĞER TESBIHE GECELM
KIZLAR KALAN TESBİHATIMIZ TOPLAMDA 5337 KİŞİ BAŞI 213 DÜŞÜYOR .
ALLAH KABUL ETSİN.
TESBİHATTA :
“Hasbünallah ve nî’mel vekîl” (Allah bana yeter, O ne güzel vekildir)
:)) AYNEN CANMha gayret az kişi kaldı :) ,okuyamayacak arkadaş varsa ,haber versin okuruz onunkini ..
Haklısın canımAmin canım. Tabiki Kasıtlı olduğunu düşünmüyorum. Napalım çok şükür Muhtaç değiliz ama arada duygusala bağlanıyor :)
Sorma cnm, işyerinde bende aynı sıkıntıyı yaşıyorum. Rahat çömelemiyorum. Temizliğim çok zor oluyor. Bebek arada sıkışıyor resmen. Çözümde bulamadım bir türlükızlar afedersiniz ama bişey sormak istiyorum. ben wc de çok rahatsız oluyorum normal wc klozet değil işyerındede evde de hiç rahat değilim kasıklarıma baskı oluyo ağrı yapıyoraynı şeyi yaşayan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?