- 19 Eylül 2014
- 1.109
- 738
- 123
- 35
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #34.601
mutluluktan ağladım kız :)kızlar kimseyi ağlatmak ,üzmek istemedim aslında .özür dilerim . sadece mucizeler onlar ,hep bir umut var diye koydum. Allah kepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.analı babalı güle güle büyütelim inşallah
evet canım korkuyorum bebeğe bşey olur diye hiç rahat edemıyorum yaSorma cnm, işyerinde bende aynı sıkıntıyı yaşıyorum. Rahat çömelemiyorum. Temizliğim çok zor oluyor. Bebek arada sıkışıyor resmen. Çözümde bulamadım bir türlü
GNYDN CNM SANADA İNŞ. NERELERDESN GÖREMYRZ UZUN ZAMNDR SNEİ İYİSNDR UMARM HERŞEY YOLUNDA MI ? EŞİN ÇIKTI MI ?Gunaydin kizlar mutlu bir gun gecirmeniz dilegiyle :)
aman iyi bende çok ağladım da ,kimseyi üzmeyeyim . tuvalet işide zor sizin .dışarda olunca çözüm bulmak olmuyor.Allah yardım etsin temizlik ayrı dert oturup kalkmak ayrı dert.mutluluktan ağladım kız :)
valla tecrübeli değilim ilk benimde lansinoh meme ucu kremini alırken pedi de ondan aldım iyidir umarımtecrübeli anneler göğüs pedi lansinoh mu chicco mu?
canım klozette bende daha rahat ediyorum iş yerinde sıkıntı biraz da evde rahatım çok şükürkızlar afedersiniz ama bişey sormak istiyorum. ben wc de çok rahatsız oluyorum normal wc klozet değil işyerındede evde de hiç rahat değilim kasıklarıma baskı oluyo ağrı yapıyoraynı şeyi yaşayan var mı
evet canım ya temizlikte çok zor oluyo Allahım yardım etsin. bebişlerimizi bize bağışlasınaman iyi bende çok ağladım da ,kimseyi üzmeyeyim . tuvalet işide zor sizin .dışarda olunca çözüm bulmak olmuyor.Allah yardım etsin temizlik ayrı dert oturup kalkmak ayrı dert.
keşke benımde evde klozet olsa ne evde var ne iştevalla tecrübeli değilim ilk benimde lansinoh meme ucu kremini alırken pedi de ondan aldım iyidir umarım
canım klozette bende daha rahat ediyorum iş yerinde sıkıntı biraz da evde rahatım çok şükür
senindemi kizariyor yanaklar, benimdeeee Ve yok boyle bir ton resmen annesinin alligini yuzune boca etmis kiz cocuklari gibi oluyorum...hhahaha cidden mi,eşim al yanaklı dıye sevıyor,bide oturup karsıma gülüyor yanaklarıma:))sen yazı rahat gecırırsın o zaan gizem,ben sımdıden temmuz agustosdan korkuyorum..klimada acamıcazz bakalım nolcak
Evet canım sanırım hormonların etkisiyle duygusallık tavan yapıyor.. annem kardeşimin yanına 37. haftada gidecek mesela, küçük kardeşim burada olduğu için, o liseye gidiyor, ben de kalacak.. babam da aynı şekilde yemekler de falan beraber olacağız ta ki annem gelene kadar.. o da kardeşimin bebeğinin kırkını çıkarana kadar gelmez herhalde, en az 2-2,5 aylık bir süreç... zaten ondan sonra da benim doğumum gelmiş oluyor.. bakalım ne yapacağız, aynı şehirde olduğumuz için annemin yada babamın yada küçük kardeşimin her işine ben ve eşim koşarız aslında... ama değere gelince uzaktaki kardeşim daha değerli sanırımneyse kafaya takmamaya çalışıyorum, zamana bırakıyorum artık..
ne zevkli ,güle güle kullansın bebişkızlar hafta sonu annemle alışverişe çıktık kendımızı kaybetmişiz okadar alış veriş yaptıkki. annem benden heyecanlı biberorundan, tırnak makasına, ateş ölçerine, diş kaşıyıcısına kadar aldı :)
sakın ayağa kalkma .ayaklarını biraz yukarı kaldırabilsen iyi gelir. yanında kimse yokmu yardım isteKIZLAR ŞUAN ACAYİP TANSYNM DÜŞTÜ SANRM GÖZLERM KARARDI ZOR YAZYRM SİZEDE NE YAPSAM YA :( DURDK YERE NERDEN CIKTI ŞİMDİ BİŞEY YOKTU AZ ÖNCE
senindemi kizariyor yanaklar, benimdeeee Ve yok boyle bir ton resmen annesinin alligini yuzune boca etmis kiz cocuklari gibi oluyorum...
KIZLAR ŞUAN ACAYİP TANSYNM DÜŞTÜ SANRM GÖZLERM KARARDI ZOR YAZYRM SİZEDE NE YAPSAM YA :( DURDK YERE NERDEN CIKTI ŞİMDİ BİŞEY YOKTU AZ ÖNCE
Cnm hemen uzan, ayaklarını da havaya kaldır. Birileri yardımcı olsun sana. Ardından tuzlu ayran içirsinler. Aman dikkat et kendine. Bir şey olmaz inş.KIZLAR ŞUAN ACAYİP TANSYNM DÜŞTÜ SANRM GÖZLERM KARARDI ZOR YAZYRM SİZEDE NE YAPSAM YA :( DURDK YERE NERDEN CIKTI ŞİMDİ BİŞEY YOKTU AZ ÖNCE
canım geçmiş olsun uzan dinlen biraz tuzlu ayran iç. aynısını ben yaşıyorum şuan sağ gözumde kararma ve bulanıklık var tansıyonum 11 5 çıktıKIZLAR ŞUAN ACAYİP TANSYNM DÜŞTÜ SANRM GÖZLERM KARARDI ZOR YAZYRM SİZEDE NE YAPSAM YA :( DURDK YERE NERDEN CIKTI ŞİMDİ BİŞEY YOKTU AZ ÖNCE
teşekkür ederim canım. ben bebedorun ürünlerini aldım. yedek biboron olarak a101e nuk gelecek ya onlardan alıcamne zevkli ,güle güle kullansın bebiş.önümüzdeki hafta bende bakıyım diyorum .acele de etmek istemiyorum.çok kararsızım çünkü hangi ürünü alacağım konusunda
KIZLAR ŞUAN ACAYİP TANSYNM DÜŞTÜ SANRM GÖZLERM KARARDI ZOR YAZYRM SİZEDE NE YAPSAM YA :( DURDK YERE NERDEN CIKTI ŞİMDİ BİŞEY YOKTU AZ ÖNCE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?