2015 Temmuz Anneleri

mutluluktan ağladım kız :)

Sorma cnm, işyerinde bende aynı sıkıntıyı yaşıyorum. Rahat çömelemiyorum. Temizliğim çok zor oluyor. Bebek arada sıkışıyor resmen. Çözümde bulamadım bir türlü
evet canım korkuyorum bebeğe bşey olur diye hiç rahat edemıyorum ya

tecrübeli anneler göğüs pedi lansinoh mu chicco mu?
valla tecrübeli değilim ilk benimde lansinoh meme ucu kremini alırken pedi de ondan aldım iyidir umarım
canım klozette bende daha rahat ediyorum iş yerinde sıkıntı biraz da evde rahatım çok şükür

aman iyi bende çok ağladım da ,kimseyi üzmeyeyim . tuvalet işide zor sizin .dışarda olunca çözüm bulmak olmuyor.Allah yardım etsin temizlik ayrı dert oturup kalkmak ayrı dert.
evet canım ya temizlikte çok zor oluyo Allahım yardım etsin. bebişlerimizi bize bağışlasın

valla tecrübeli değilim ilk benimde lansinoh meme ucu kremini alırken pedi de ondan aldım iyidir umarım

canım klozette bende daha rahat ediyorum iş yerinde sıkıntı biraz da evde rahatım çok şükür
keşke benımde evde klozet olsa ne evde var ne işte

senindemi kizariyor yanaklar, benimdeeee Ve yok boyle bir ton resmen annesinin alligini yuzune boca etmis kiz cocuklari gibi oluyorum...

KIZLAR ŞUAN ACAYİP TANSYNM DÜŞTÜ SANRM GÖZLERM KARARDI ZOR YAZYRM SİZEDE NE YAPSAM YA :( DURDK YERE NERDEN CIKTI ŞİMDİ BİŞEY YOKTU AZ ÖNCE

Canim acik acik konussana annenle, ondan da hislerini saklayacaksan kime acik olacaksin... Icinde buyutmek boyle yer yapar ne gerek var... basinda soyle bir beklentim yok ama seninde hic teklif etmemis olman bana kendimi boyle boyle hissettirdi, bunu da bul istedim... Insanlar konusarak anlasir, Belki annende senin bir lafina bir tavrina kirilmistir, Anne-kiz arasina kirginlik sokma yani Ben olsam kesin oyle yapardim...

ne zevkli ,güle güle kullansın bebiş .önümüzdeki hafta bende bakıyım diyorum .acele de etmek istemiyorum.çok kararsızım çünkü hangi ürünü alacağım konusunda

KIZLAR ŞUAN ACAYİP TANSYNM DÜŞTÜ SANRM GÖZLERM KARARDI ZOR YAZYRM SİZEDE NE YAPSAM YA :( DURDK YERE NERDEN CIKTI ŞİMDİ BİŞEY YOKTU AZ ÖNCE
sakın ayağa kalkma .ayaklarını biraz yukarı kaldırabilsen iyi gelir. yanında kimse yokmu yardım iste

senindemi kizariyor yanaklar, benimdeeee Ve yok boyle bir ton resmen annesinin alligini yuzune boca etmis kiz cocuklari gibi oluyorum...

aynıyım cnm bendee:))eşim dalga gecıyor:))))bu yasıma kadar ısınmayan ayaklarım,son 1 aydır sureklı yanar vazıyette:)))alev alcaz aleeevvvv yakındır:))

cnm uzanman lazım,ayalarınıda havaya kaldırman gereklı...tuzlu bişiler iç dicem ama en etkılı yontem uzanmak..

Cnm hemen uzan, ayaklarını da havaya kaldır. Birileri yardımcı olsun sana. Ardından tuzlu ayran içirsinler. Aman dikkat et kendine. Bir şey olmaz inş.

kızlar dün sağ gözumde karar ve bulanıklık oldu. şimdi yine aynısı oluyor. tansiyonum 11 5 çıktı normal mi?

canım geçmiş olsun uzan dinlen biraz tuzlu ayran iç. aynısını ben yaşıyorum şuan sağ gözumde kararma ve bulanıklık var tansıyonum 11 5 çıktı

ne zevkli ,güle güle kullansın bebiş .önümüzdeki hafta bende bakıyım diyorum .acele de etmek istemiyorum.çok kararsızım çünkü hangi ürünü alacağım konusunda
teşekkür ederim canım. ben bebedorun ürünlerini aldım. yedek biboron olarak a101e nuk gelecek ya onlardan alıcam

bol bol su iç tatlım. ayran iç tuzlu. iş yerinde ayaklarını kaldırıp uzanabileceğin bir yer varsa yat uzan hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…