- 6 Ekim 2008
- 2.225
- 1.671
- 158
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #34.621
kızlar hafta sonu annemle alışverişe çıktık kendımızı kaybetmişiz okadar alış veriş yaptıkki. annem benden heyecanlı biberorundan, tırnak makasına, ateş ölçerine, diş kaşıyıcısına kadar aldı :)
canım geçmiş olsun uzan dinlen biraz tuzlu ayran iç. aynısını ben yaşıyorum şuan sağ gözumde kararma ve bulanıklık var tansıyonum 11 5 çıktı
teşekkür ederiz canımmmmohh güle güle kullanın annesi. bende bu c.tesi çıkıcam inşallahh
Cnm bnde klozete oturmzsam sanki vajinam acilck gbi hissediyorum.ebeyle konustum klozete otur baski yapio bebek dedi doktrda baski yapr artik dedi unutmzsam ona gidiyrum hicde sewmm ama mecburkızlar afedersiniz ama bişey sormak istiyorum. ben wc de çok rahatsız oluyorum normal wc klozet değil işyerındede evde de hiç rahat değilim kasıklarıma baskı oluyo ağrı yapıyoraynı şeyi yaşayan var mı
galıba alışmamız lazım canım benımde hafif ateşim var baş ağrısıdakızlar sanırım bu aralar normal bu tansıyon ıslerı,benımde dun kontrolde9-6 dı,akşam evde 8-4 e düştü,zaten dunden beri başım catlıyordu,bu sabah parol içtim yoksa gecmeyecek bılıyorum...mumkun oldugunca ayaklar havada uzanın,benım tansıyon tuzla falanda cıkmıyor..sadece dınlenmeyle gecıyor...
avent tavsiye ettiler bana da , cam biberonda .herkes başka bişey diyorteşekkür ederim canım. ben bebedorun ürünlerini aldım. yedek biboron olarak a101e nuk gelecek ya onlardan alıcam
Cnm uzan ayaklarini yuksege koy.tuzlu biseyler ye yada ic canim.bnmde ayakda durmktan ezildi resmn kaslrim uzaniyom mecburKIZLAR ŞUAN ACAYİP TANSYNM DÜŞTÜ SANRM GÖZLERM KARARDI ZOR YAZYRM SİZEDE NE YAPSAM YA :( DURDK YERE NERDEN CIKTI ŞİMDİ BİŞEY YOKTU AZ ÖNCE
bende ondan korkuyorum canım ya sankı açılcak bebeğim gelcek gibi korkuyorumCnm bnde klozete oturmzsam sanki vajinam acilck gbi hissediyorum.ebeyle konustum klozete otur baski yapio bebek dedi doktrda baski yapr artik dedi unutmzsam ona gidiyrum hicde sewmm ama mecbur
galıba alışmamız lazım canım benımde hafif ateşim var baş ağrısıda
benım arkadaşım nuk ürünlerini kullanmış memnundum dıyoavent tavsiye ettiler bana da , cam biberonda .herkes başka bişey diyor
ahh dinlenmeye vakit olsa işyerınde hep sıkıntı stres içindeyiz yasumeyyecım basın agrıdıkca da tansıyonu tetıklıyor,bu arada düşük tansıyondan hıc korkmaya gerek yok,doktorum basından berı takmıyor tansıonumun dusuk olmasını,asıl yuksek olması tehlıkelı,düşük gebelıkde ıyıdır dınlan bolcak dıyor..bi parol içince gecıyor basımın agrsı,agrıttıkca daha cok düşüyor tansıyon bu sefer
bende ondan korkuyorum canım ya sankı açılcak bebeğim gelcek gibi korkuyorumAllahım bebişlerimizi korusun
Amin cnm insallh. ebe yillarin ebesiydi dedi bna acilmayi sen hissetmezsin korkma dedi bn cok afedersin artik aynayla surekli bskiodum yoksa yirtildimi die.bende ondan korkuyorum canım ya sankı açılcak bebeğim gelcek gibi korkuyorumAllahım bebişlerimizi korusun
Ara ara olmasının sebebi neymişki? Bi rahatsızlığın mı var?
ben bide bu ara kabızlık sorunu yaşıyorum ıkınıyorum mecbur korkuyorum artık ıkınmıcamda Allah korusun yaabenım klozette bıle gelıyor aklıma öyle seylernormal ıkınmayı bıle yapmamaya calısıyorum,tam paranoyak olduk yapcak bişi yokk,progestan fıtılı koymakda bana bı kabus zaten,elime bişi gelcek dıye stress oluyorum.
kız doğurmadan önce kafayı yicez bu gidişle yaAmin cnm insallh. ebe yillarin ebesiydi dedi bna acilmayi sen hissetmezsin korkma dedi bn cok afedersin artik aynayla surekli bskiodum yoksa yirtildimi die.
benım arkadaşım nuk ürünlerini kullanmış memnundum dıyo
ben bide bu ara kabızlık sorunu yaşıyorum ıkınıyorum mecbur korkuyorum artık ıkınmıcamda Allah korusun yaa
kız doğurmadan önce kafayı yicez bu gidişle ya
Aynn ya esim de dyor hayrlisiyla bi dogirsaydin hergun bi yerine bsey oluyo:)dun dyorum ya bu cocugun ayagi yokmu ultrasyonda gormdim diyorum kafayi yedin doktr bi sorun olsa soylerdi sakin ol diyo ama nerdee :)kız doğurmadan önce kafayı yicez bu gidişle ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?