2015 Temmuz Anneleri

ohh güle güle kullanın annesi. bende bu c.tesi çıkıcam inşallahh

canım geçmiş olsun uzan dinlen biraz tuzlu ayran iç. aynısını ben yaşıyorum şuan sağ gözumde kararma ve bulanıklık var tansıyonum 11 5 çıktı

kızlar sanırım bu aralar normal bu tansıyon ıslerı,benımde dun kontrolde9-6 dı,akşam evde 8-4 e düştü,zaten dunden beri başım catlıyordu,bu sabah parol içtim yoksa gecmeyecek bılıyorum...mumkun oldugunca ayaklar havada uzanın,benım tansıyon tuzla falanda cıkmıyor..sadece dınlenmeyle gecıyor...

Cnm bnde klozete oturmzsam sanki vajinam acilck gbi hissediyorum.ebeyle konustum klozete otur baski yapio bebek dedi doktrda baski yapr artik dedi unutmzsam ona gidiyrum hicde sewmm ama mecbur

galıba alışmamız lazım canım benımde hafif ateşim var baş ağrısıda

KIZLAR ŞUAN ACAYİP TANSYNM DÜŞTÜ SANRM GÖZLERM KARARDI ZOR YAZYRM SİZEDE NE YAPSAM YA :( DURDK YERE NERDEN CIKTI ŞİMDİ BİŞEY YOKTU AZ ÖNCE
Cnm uzan ayaklarini yuksege koy.tuzlu biseyler ye yada ic canim.bnmde ayakda durmktan ezildi resmn kaslrim uzaniyom mecbur

Cnm bnde klozete oturmzsam sanki vajinam acilck gbi hissediyorum.ebeyle konustum klozete otur baski yapio bebek dedi doktrda baski yapr artik dedi unutmzsam ona gidiyrum hicde sewmm ama mecbur
bende ondan korkuyorum canım ya sankı açılcak bebeğim gelcek gibi korkuyorum Allahım bebişlerimizi korusun

galıba alışmamız lazım canım benımde hafif ateşim var baş ağrısıda

sumeyyecım basın agrıdıkca da tansıyonu tetıklıyor,bu arada düşük tansıyondan hıc korkmaya gerek yok,doktorum basından berı takmıyor tansıonumun dusuk olmasını,asıl yuksek olması tehlıkelı,düşük gebelıkde ıyıdır dınlan bolcak dıyor..bi parol içince gecıyor basımın agrsı,agrıttıkca daha cok düşüyor tansıyon bu sefer

ahh dinlenmeye vakit olsa işyerınde hep sıkıntı stres içindeyiz ya

bende ondan korkuyorum canım ya sankı açılcak bebeğim gelcek gibi korkuyorum Allahım bebişlerimizi korusun

benım klozette bıle gelıyor aklıma öyle seylernormal ıkınmayı bıle yapmamaya calısıyorum,tam paranoyak olduk yapcak bişi yokk,progestan fıtılı koymakda bana bı kabus zaten,elime bişi gelcek dıye stress oluyorum.

ben bide bu ara kabızlık sorunu yaşıyorum ıkınıyorum mecbur korkuyorum artık ıkınmıcamda Allah korusun yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…