2015 Temmuz Anneleri

aynen yaw bende çok özledim..
Günaydın hanımlar. Nasılsınız?
günaydın canım iyiyin hamd olsun sen ansılsın
günaydın iyiyim canım sen nasılsın.. az kişi kalmış zaten gelmezlerse çekeriz beaa..
günaydın canım evet sayfalar baya çabuk ilerliyor..
geçmiş olsun canım çalışırkende dinlenilmiyorki evde olsan yatarsın
günaydın canım iyi olmanıza sevindim inşallah bidaha böyle bişey olmaz..
günaydın kızlarrrrrrrrrr
günaydın tatlım
Gunaydin kizlar mutlu bir gun gecirmeniz dilegiyle :)
günaydın canım
KIZLAR ŞUAN ACAYİP TANSYNM DÜŞTÜ SANRM GÖZLERM KARARDI ZOR YAZYRM SİZEDE NE YAPSAM YA :( DURDK YERE NERDEN CIKTI ŞİMDİ BİŞEY YOKTU AZ ÖNCE
canım nasıl oldun???
kızlar dün sağ gözumde karar ve bulanıklık oldu. şimdi yine aynısı oluyor. tansiyonum 11 5 çıktı normal mi?
canım sende çalışıyorsun sanırım evde olsanız bıraz dinlenirdiniz ayakları yüksek tutmaya çalış.. bu aralar tansıyon düşüklüğü çok oluyor

Aynn ya esim de dyor hayrlisiyla bi dogirsaydin hergun bi yerine bsey oluyo:)dun dyorum ya bu cocugun ayagi yokmu ultrasyonda gormdim diyorum kafayi yedin doktr bi sorun olsa soylerdi sakin ol diyo ama nerdee :)
hahah deliii yaaa :) benım arkadaşda diyo sen çok nazlısın diyo kendıne gel diyo

1,5 ayım kaldı iznime canım

Yarın şeker yuklememız var saat 9 da doktorum akşam 10 dan sonra su dahil hıç bırsey yemem ıcmemem gerektiğini söyledi.su ıcmemek zor geliyor bana.su içmeyen varmı böyle yükleme öncesi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…