- 19 Eylül 2014
- 1.109
- 738
- 123
- 35
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #34.641
aaa nasıl oluyor ki ocnm ben dr brown un yenı dogan bıberonundan aldım 1 tane,arkadaslarım cok memnun kaldılar,gaz engelleyıcı bı sıstemı var içindee...
aynen yaw bende çok özledim..Çok güzel bi Paylaşım canım teşekkür ederiz
Ama saatli emzirmeye katılmıyorum çocuk ne zaman isterse ozaman vermek lazım. Bazen saatte bir emmek istiyor ilk zamanlar yani içgüdüsel bi durum. bebek doyunca cidden memeyi bırakıyo benim küçük kızım en fazla 8 dk emerdi ayyyy özledim ogünleri
günaydın canım iyiyin hamd olsun sen ansılsınGünaydın hanımlar. Nasılsınız?
günaydın iyiyim canım sen nasılsın.. az kişi kalmış zaten gelmezlerse çekeriz beaa..GÜNAYDIN KIZLAR :) NASILSINZ NE VAR NE YOK ?
GÜNAYDN CANM :)
GNYDN CNM :) MAŞALLAH KIZINA8 KİLO ÇOK MU DEDİ YAA BENDE 26+5 TEYIM CNM VE 11 KİLO ALMŞM SENINKI NASIL ÇOK YAA OLAMAZ ÇOK FALAN :)))
ALLAH KABUL ETSN CNM YAZYRM SENİDE :)
CNM YA BİTMEDİ Kİ İŞTEVALLA KOCA HAFTYAYI HARCDK YAZDIM DÜN YİNE BEN BURDA HERKESE TEK TEK MSJ ATTM AMA NASL YAPİMDA DUYRYM DAHA BAŞKA BİLMYRM :) DEDĞİN GİBİDE PAYLAŞM BUGUN ÖĞLENE KADR SES CIKMAZSA ARAMZDA ONLARIDA ÖĞLEDEN SONRA CEKER BİTİRİRİZ ARTK Kİ YENİ TESBİHATA GECERIZ YARIN NE DERSİN OLUR MU BÖYLE YAPLM DİORM BEN
günaydın canım evet sayfalar baya çabuk ilerliyor..Günaydın hanımlar ,hepimize mutlu mutlu günler olsun. sağlıklı ve bol tepikli günler hepimize.dün sabahtan bu yana 30 sayfa konuşmuşsunuz zor okudum. ama maşallah güzel haberler var (sağlıklı bebişler ,sağlıklı annişler ).inşallah da hep böyle güzel haberler alırız ,yazarız.
geçmiş olsun canım çalışırkende dinlenilmiyorki evde olsan yatarsınHanımlar, dün dairede yine bayıldım. 7.ay bitmek üzere, benim bayılmalarım hala geçmedi. Düşük tansiyon yaşıyorum. Kan değerlerimde iyice düşmüş. 5,2. Dün birde 4 şişe kan verdim. Ardından geldim dairede bayıldım :)
günaydın canım iyi olmanıza sevindim inşallah bidaha böyle bişey olmaz..Gunaydin kizlar dun girip haber edemedim...sabah biraz tuvalette zorlaninca kanamam olmustu diye yazmistim oglen gittik doktora ... Hersey normal cok sukur dokturum ara ara olabilir kanaman cok olmadikkca endiseleme dedi .... Bide kabizlik icin bi ilac verdi...suan iyiyiz cok sukur..
günaydın tatlımgünaydın kızlarrrrrrrrrr
günaydın canımGunaydin kizlar mutlu bir gun gecirmeniz dilegiyle :)
canım nasıl oldun???KIZLAR ŞUAN ACAYİP TANSYNM DÜŞTÜ SANRM GÖZLERM KARARDI ZOR YAZYRM SİZEDE NE YAPSAM YA :( DURDK YERE NERDEN CIKTI ŞİMDİ BİŞEY YOKTU AZ ÖNCE
canım sende çalışıyorsun sanırım evde olsanız bıraz dinlenirdiniz ayakları yüksek tutmaya çalış.. bu aralar tansıyon düşüklüğü çok oluyorkızlar dün sağ gözumde karar ve bulanıklık oldu. şimdi yine aynısı oluyor. tansiyonum 11 5 çıktı normal mi?
:) kız açıyom müziği 4 5 tane müzik dinliyorum o derece :)cnm ıkınmaana gerek yok,al elıne telefonunu gazetenı,otur gerekıyorsa 1 saat,ıkınmana gerek kalmaz...
hahah deliii yaaa :) benım arkadaşda diyo sen çok nazlısın diyo kendıne gel diyoAynn ya esim de dyor hayrlisiyla bi dogirsaydin hergun bi yerine bsey oluyo:)dun dyorum ya bu cocugun ayagi yokmu ultrasyonda gormdim diyorum kafayi yedin doktr bi sorun olsa soylerdi sakin ol diyo ama nerdee :)
günaydın kızlar
doktor bi arkadaşıma balık hapı önerdi sizce hangisi en iyi
solgar-efa balık yağı-ocean plus
Yolunda diyebiliriz esimi beklemek disinda bi sorunum yok yeni yeni kendimi toparliyorm bende mayisin sonuna cikiyo insallah.GNYDN CNM SANADA İNŞ. NERELERDESN GÖREMYRZ UZUN ZAMNDR SNEİ İYİSNDR UMARM HERŞEY YOLUNDA MI ? EŞİN ÇIKTI MI ?
1,5 ayım kaldı iznime canımaynen yaw bende çok özledim..
günaydın canım iyiyin hamd olsun sen ansılsın
günaydın iyiyim canım sen nasılsın.. az kişi kalmış zaten gelmezlerse çekeriz beaa..
günaydın canım evet sayfalar baya çabuk ilerliyor..
geçmiş olsun canım çalışırkende dinlenilmiyorki evde olsan yatarsın
günaydın canım iyi olmanıza sevindim inşallah bidaha böyle bişey olmaz..
günaydın tatlım
günaydın canım
canım nasıl oldun???
canım sende çalışıyorsun sanırım evde olsanız bıraz dinlenirdiniz ayakları yüksek tutmaya çalış.. bu aralar tansıyon düşüklüğü çok oluyor
hayırlısı olsun canım o zaman bol bol dinlenirsin1,5 ayım kaldı iznime canım
vallahi öyle kafamızda kurup kurup duruyoruzson aya gırınce ıyıceee kafayı yerız ben sölimmmm
inşallah canımhayırlısı olsun canım o zaman bol bol dinlenirsin
oo çok zormuş ya. ben geceleri bile kalkıp 2 3 bardak içiyorum dayanamazdım galıbaYarın şeker yuklememız var saat 9 da doktorum akşam 10 dan sonra su dahil hıç bırsey yemem ıcmemem gerektiğini söyledi.su ıcmemek zor geliyor bana.su içmeyen varmı böyle yükleme öncesi?
Bende oyleyım iste.o yüzden zor.sen benden ılerdesın sana yapmadılar mı?oo çok zormuş ya. ben geceleri bile kalkıp 2 3 bardak içiyorum dayanamazdım galıba
Nasil oldun iyi misin biraz daha ??KIZLAR ŞUAN ACAYİP TANSYNM DÜŞTÜ SANRM GÖZLERM KARARDI ZOR YAZYRM SİZEDE NE YAPSAM YA :( DURDK YERE NERDEN CIKTI ŞİMDİ BİŞEY YOKTU AZ ÖNCE
ben yaptırmadım canım. yaptır dedi doktorum. ben ve eşim istemedık yaptırmayı.Bende oyleyım iste.o yüzden zor.sen benden ılerdesın sana yapmadılar mı?
Amn napalim bizde boyleyz :) tek bwbeklerimiz de biZde saglikli olalimda az kaldi zati dusundukce heycan basiyo :)hahah deliii yaaa :) benım arkadaşda diyo sen çok nazlısın diyo kendıne gel diyo
cnm ıkınmaana gerek yok,al elıne telefonunu gazetenı,otur gerekıyorsa 1 saat,ıkınmana gerek kalmaz...
şafak sayıyoruz resmen :)Amn napalim bizde boyleyz :) tek bwbeklerimiz de biZde saglikli olalimda az kaldi zati dusundukce heycan basiyo :)
benımde öyle canım ama korkuyorum bu aralar o yuzden ıkınmıcam artıkvalla ben öyle 5 şaatte otursam gelmez ıkınmam şart
aaa nasıl oluyor ki o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?