2015 Temmuz Anneleri

Yarın şeker yuklememız var saat 9 da doktorum akşam 10 dan sonra su dahil hıç bırsey yemem ıcmemem gerektiğini söyledi.su ıcmemek zor geliyor bana.su içmeyen varmı böyle yükleme öncesi?

çok zor olmustu bende içmemiştim,şekerlı suyu ıstıkden sonra beklerken suya ızın verdı doktor ama...

Kızlar biraz geçmişe göz atayım dedim ne çok şey konuşmuşsunuz. Bıraktım okumayı.

Bu arada sümeyye aynı fikirdeyim zaman yaklaştıkça doğuma pimpirikli olmaya başladık. Geçen çok aç kaldım. Biliyorsunuz benim bulantı kusmalar devam ediyor. Hareketli bebek o gün pek hareket etmedi. Başımda ağrıyordu. Aha dedim bebek içimde öldü. Ondan böyle ama benim rengim bembeyaz tam eşimle hazırlandık hastaneye gideceğiz birde baktım pıt pıt hareketlendi hafiften doktoru aradık aç kalmak, kusmaktan kaynaklanıyormuş. :Ufaklıkta çok yorulmuş. Dikkat etmeliymişim ama çokta evham yapmamalıymışım.

geçmiş olsun canım ya. çok üzerine düşüp kafamızda kurguluyoruz canım ondan oluyor. bebişi sıkıyoruz resmen. bebek hareket etmediği zaman direk karnımla oynuyorum hareketlensın dıye yawrum dıyordur bı rahat bırakda bıraz uyuym dıye ama napalım annelık kaybetme duygusu böyle birşeymiş. benım bulantılarım 3 4 gundur sabahları tekrar gelmeye başladı

Canım ya arada kaybolup gelse ona da razıyım. Ben hala sadece katı şeyler tüketiyorum. Kabızlık had safhada ve suda malum çok içemediğimden kum dökme, iltihap devam ediyor.

Aynen öyle ben birde ilkini kaybettiğimden bunda en ufak şeyde aklım çıkıyor. Sonrada diyorum kuzumla biz 2 kez biyopsiye girdik bir şey olmadı bundan da bir şey çıkmaz diye kendimi avutuyorum.

Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

cnm şimdi daha ıyımısın?hiç mi bişey yıyemıyorsun,en azından yıyebıldıklerını daha sık tüketsen,bu evham gıtmez uzerımızden,baksana kafayı yedık ıyıceher anne bu asamaları gecıyordur elbett,bu arada annemde senın gıbı 9 ay bulanmıs,dogururken bıle kusuyordum ben demıstı,ama o kusmaya yılmamıs yıne 4 tane yapmaya üşenmemiş,nasıl bir sevgi böyleee işte,çok şükür bunu yasatana bızlere..

Canım eşimde bana şimdiden 2.den bahsediyor. Bende sen doğuracaksan neden olmasın diyorum.
Şaka bir yana çok şükür eskisine göre iyiyim artık acillik olmuyoruz. Haftama göre kilom azdı en son doktora gittiğimde şimdi kilo almayada başladığımdan iyidir herhalde

maşallahhhh,büyük kısmı atlattık az kaldıı,32.haftadan sonra gelcemde dese bebısler allahın ıznıyle hiçbişeylerınde sıkıntı olmazzz...az daha sabırrr...

maşallahhhh,büyük kısmı atlattık az kaldıı,32.haftadan sonra gelcemde dese bebısler allahın ıznıyle hiçbişeylerınde sıkıntı olmazzz...az daha sabırrr...
Öyle çok şükür az kaldı birde hareketlendiler ya o bizim için bulunmaz nimet.

Akşamı anlatayım gülün az.
Akşam yemek yiyemedim yine annem pastalar yapmış, yemek yapmıi ama yok bizimki yemek istemiyor. Mecbur kahvaltılık çıkardım onu yerken eşim dışardan bir şey iste gidip onu alayım dedi. Bende dondurma dedim. Bizimki tekme attı. Ahanda dedim oğlun dondurma istiyor. Yok tesadüf dediler annemle, eşim sonra annem karnımı sevdi konuştu tık yok. Sonra oğlum baba dondurma alsın mı dedi. Tekmeledi. Allahım bizimkiler yere yattılar resmen tesadüf mü yoksa gerçekten anlıyor mu bilemem ama dondurmaya iyi tepki veriyordu.

hahahahaha süper,onlar karnımızda kapalı kutu sonucda ve birer mucizeler,herseye ınanırım vallahiii...benımkide babanın sesını duyunca duruyor,baba konusmazken tekmeler fulll,bu kesın babacı olcakkk:)))

ne tatlı maşallah .bende çok sevdiğim bişeyin kokusunu alınca oluyordu .tesadüf diyordum ama baksana senin ki lafından anlıyor.görmeye koklamaya gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…