- 23 Ekim 2014
- 1.147
- 1.038
- 138
- 46
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #34.661
:) kız açıyom müziği 4 5 tane müzik dinliyorum o derece :)
vayy be güzelmiş o zaman canımcnm sütün içine hava karısmasını engellıyor,doktorumda arkadaslarımda hep onu onerdiler,e bebekdekı satıcıya kadar herkes aynı seyı söyledi:)))almak farz oldu:)
:) ve kazanannnn sümeyye :)devam öyle işteee,o mu yaman senmi yamannn
Yarın şeker yuklememız var saat 9 da doktorum akşam 10 dan sonra su dahil hıç bırsey yemem ıcmemem gerektiğini söyledi.su ıcmemek zor geliyor bana.su içmeyen varmı böyle yükleme öncesi?
:) ve kazanannnn sümeyye :)
:) banada bakıyorlar bu delirdi diyemuhahahaha koptum yemınle ofısde:)))))
valla ben öyle 5 şaatte otursam gelmez ıkınmam şart
:) banada bakıyorlar bu delirdi diyeAllahım neşemizi daim etsin
yapma yavvv,senınkıde cok ınatcı cıktı
geçmiş olsun canım ya. çok üzerine düşüp kafamızda kurguluyoruz canım ondan oluyor. bebişi sıkıyoruz resmen. bebek hareket etmediği zaman direk karnımla oynuyorum hareketlensın dıye yawrum dıyordur bı rahat bırakda bıraz uyuym dıye ama napalım annelık kaybetme duygusu böyle birşeymiş. benım bulantılarım 3 4 gundur sabahları tekrar gelmeye başladıKızlar biraz geçmişe göz atayım dedim ne çok şey konuşmuşsunuz. Bıraktım okumayı.
Bu arada sümeyye aynı fikirdeyim zaman yaklaştıkça doğuma pimpirikli olmaya başladık. Geçen çok aç kaldım. Biliyorsunuz benim bulantı kusmalar devam ediyor. Hareketli bebek o gün pek hareket etmedi. Başımda ağrıyordu. Aha dedim bebek içimde öldü. Ondan böyle ama benim rengim bembeyaz tam eşimle hazırlandık hastaneye gideceğiz birde baktım pıt pıt hareketlendi hafiften doktoru aradık aç kalmak, kusmaktan kaynaklanıyormuş. :Ufaklıkta çok yorulmuş. Dikkat etmeliymişim ama çokta evham yapmamalıymışım.
Ayyy bende bende. Icimde yaniyogünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnkızlar yaz gelmesin yav,benım sımdıden aksamları ayaklarımdan alevleer cıkıyor,bi hararet bi yanma bunalmaaa:))))))))gecede ayaklar dısarda uyuyorum hep
Kızlar biraz geçmişe göz atayım dedim ne çok şey konuşmuşsunuz. Bıraktım okumayı.
Bu arada sümeyye aynı fikirdeyim zaman yaklaştıkça doğuma pimpirikli olmaya başladık. Geçen çok aç kaldım. Biliyorsunuz benim bulantı kusmalar devam ediyor. Hareketli bebek o gün pek hareket etmedi. Başımda ağrıyordu. Aha dedim bebek içimde öldü. Ondan böyle ama benim rengim bembeyaz tam eşimle hazırlandık hastaneye gideceğiz birde baktım pıt pıt hareketlendi hafiften doktoru aradık aç kalmak, kusmaktan kaynaklanıyormuş. :Ufaklıkta çok yorulmuş. Dikkat etmeliymişim ama çokta evham yapmamalıymışım.
Canım eşimde bana şimdiden 2.den bahsediyor. Bende sen doğuracaksan neden olmasın diyorum.cnm şimdi daha ıyımısın?hiç mi bişey yıyemıyorsun,en azından yıyebıldıklerını daha sık tüketsen,bu evham gıtmez uzerımızden,baksana kafayı yedık ıyıceher anne bu asamaları gecıyordur elbett,bu arada annemde senın gıbı 9 ay bulanmıs,dogururken bıle kusuyordum ben demıstı,ama o kusmaya yılmamıs yıne 4 tane yapmaya üşenmemiş,nasıl bir sevgi böyleee işte,çok şükür bunu yasatana bızlere..
yav ben donuyorum ama .Ayyy bende bende. Icimde yaniyo
Canım eşimde bana şimdiden 2.den bahsediyor. Bende sen doğuracaksan neden olmasın diyorum.
Şaka bir yana çok şükür eskisine göre iyiyim artık acillik olmuyoruz. Haftama göre kilom azdı en son doktora gittiğimde şimdi kilo almayada başladığımdan iyidir herhalde
Öyle çok şükür az kaldı birde hareketlendiler ya o bizim için bulunmaz nimet.maşallahhhh,büyük kısmı atlattık az kaldıı,32.haftadan sonra gelcemde dese bebısler allahın ıznıyle hiçbişeylerınde sıkıntı olmazzz...az daha sabırrr...
Öyle çok şükür az kaldı birde hareketlendiler ya o bizim için bulunmaz nimet.
Akşamı anlatayım gülün az.
Akşam yemek yiyemedim yine annem pastalar yapmış, yemek yapmıi ama yok bizimki yemek istemiyor. Mecbur kahvaltılık çıkardım onu yerken eşim dışardan bir şey iste gidip onu alayım dedi. Bende dondurma dedim. Bizimki tekme attı. Ahanda dedim oğlun dondurma istiyor. Yok tesadüf dediler annemle, eşim sonra annem karnımı sevdi konuştu tık yok. Sonra oğlum baba dondurma alsın mı dedi. Tekmeledi. Allahım bizimkiler yere yattılar resmen tesadüf mü yoksa gerçekten anlıyor mu bilemem ama dondurmaya iyi tepki veriyordu.
Öyle çok şükür az kaldı birde hareketlendiler ya o bizim için bulunmaz nimet.
Akşamı anlatayım gülün az.
Akşam yemek yiyemedim yine annem pastalar yapmış, yemek yapmıi ama yok bizimki yemek istemiyor. Mecbur kahvaltılık çıkardım onu yerken eşim dışardan bir şey iste gidip onu alayım dedi. Bende dondurma dedim. Bizimki tekme attı. Ahanda dedim oğlun dondurma istiyor. Yok tesadüf dediler annemle, eşim sonra annem karnımı sevdi konuştu tık yok. Sonra oğlum baba dondurma alsın mı dedi. Tekmeledi. Allahım bizimkiler yere yattılar resmen tesadüf mü yoksa gerçekten anlıyor mu bilemem ama dondurmaya iyi tepki veriyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?