2015 Temmuz Anneleri

valla bizimkide iyice alıştı rüşvete eşim çikolatayı getirip karnıma sallıyo bak tekme atarsan sana bunu vercem diye oda atıyo valla şapşal şeeeeeeyyyyyyyyy

canım çok geçmiş olsun, hamilelikte ciğer yenmemesi gerekenler arasında diye biliyorum yoğun A vitaminden ötürü. Tabi arada bir yenebilir diyor doktorlar ama genel olarak önermiyorlar. Bir doktoruna sor istersen canım

avent tavsiye ettiler bana da , cam biberonda .herkes başka bişey diyor

Canım ben philips avent'in setini aldım süt sağma makinesiyle uyumlu olanı, makineyi almadım ablamdan alıcam. O yüzden ona uygun seti aldırdı ablam bana

bir de doktorumun tavsiyesi üzerine 2 adet dr browns kolik önleyici cam biberon aldım bir büyük bir küçük

Yarın şeker yuklememız var saat 9 da doktorum akşam 10 dan sonra su dahil hıç bırsey yemem ıcmemem gerektiğini söyledi.su ıcmemek zor geliyor bana.su içmeyen varmı böyle yükleme öncesi?

Ben içtim hatta şekerli suyu içtikten sonrada baya içtim sonra kan verdim içim yanmıştı o kadar şekerden

hahahahaha süper,onlar karnımızda kapalı kutu sonucda ve birer mucizeler,herseye ınanırım vallahiii...benımkide babanın sesını duyunca duruyor,baba konusmazken tekmeler fulll,bu kesın babacı olcakkk:)))
Bizimki baba eğer akşam onunla ilgilenmemişse ertesi gün ilgilendiğinde tık yok. Kız kardeşim bak diyor şimdi bana tepki verecek hemen sesini duyunca tekmeliyor. Eşim uğraşınca yine tık yok. Küsmüş sana diyoruz.
Kzı olsa bu kadar nazlı olmasını anlarım ama erkek bir de
ne tatlı maşallah .bende çok sevdiğim bişeyin kokusunu alınca oluyordu .tesadüf diyordum ama baksana senin ki lafından anlıyor.görmeye koklamaya gerek yok
MAşallah kokuya biz sadece kusma şeklinde tepki veriyoruz maalesef
Tek olmadığımıza sevindim.
valla bizimkide iyice alıştı rüşvete eşim çikolatayı getirip karnıma sallıyo bak tekme atarsan sana bunu vercem diye oda atıyo valla şapşal şeeeeeeyyyyyyyyy
Hahahha seninkide karnından görüyor herhalde ay biz bir şey anlamaz diyoruz ama bunlar cin gibi maşallah

aminn canım inşallah

Canim allah nasip ederde 20 temmuzdan sonra doguma haxirlaniriz diyor ins
Yani 27 si ile 30 arasinda
1 hafta oynayanilirmis
Oyle dedi gittigim iki dr da
Senin ne zaman gozikuyor peki
doktor da bana 24 temmuz gibi dedi ben hesaplarına dah erken olmalı gibi geliyordu bana ondan sordum. Tam zamanımızmis demek Hayırlısı yla gelirler insallah

ayy ben onu yerim yaaaaaaaa

bende bınu aldım canım ek başkada almıcam süt sağmanın içinde var bitanede bisürü oldu

Bebekleri görünce içi içine sığmayan tek ben değilim değil mi?
kesinlikle hayır onları yemek istiyoeum

Bu arada benim acaip başım boğazım ağrıyo nezleyim bi tane adaçayı yaptım şimdi kendime antiseptik die 1 taneden bişi olmaz dimi ya napayım yarın aile hekimine gidip rapor isteyecem 2 gün bakalım umarım verir dinlenemem lazım işte olmuyo böyle

adaçayı yasak değil mi canım? bu arada ürünü ne kadara aldınız? internet üzerinden mi?

evet canım o set oldukça yeterli bir set, ablam hala kullanıyor aynı seti yanına başka almasına pek gerek olmadı.
Bir de adaçayı çok iyi değil diye biliyorum canım içme istersen

Al benden de bir o kadar
Bu arada ada çayı yerine ayva haşlayıp ye ve suyunu iç o iyi gelir bebeğe de zarar vermez.
Böyle yanaklarını ısırasım fln geliyo ama tutuyorum kendimi :)
Valla bebekler olunca herhalde biz onları öpmekten rahatsız edicez gibi gözüküyor

kan sonuçlarım çıktı kızlar. bana göre hafif kansızlık başlamış gibi ama doktor normal dedi. şekerim açlık 79, 50mg glikozdan sonra 1. saat 102 çıktı. zaten 2 kere bakıldı sadece. idrarda bol bakteri yazıyordu. doktor hafif idrar yolu enfeksiyonu dedi. antibiyotiğe gerek yokmuş. bol su iç dedi. bide bi granül verdi. suda eritip içilecek

geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…