- 9 Kasım 2010
- 823
- 502
- 108
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #34.681
Öyle çok şükür az kaldı birde hareketlendiler ya o bizim için bulunmaz nimet.
Akşamı anlatayım gülün az.
Akşam yemek yiyemedim yine annem pastalar yapmış, yemek yapmıi ama yok bizimki yemek istemiyor. Mecbur kahvaltılık çıkardım onu yerken eşim dışardan bir şey iste gidip onu alayım dedi. Bende dondurma dedim. Bizimki tekme attı. Ahanda dedim oğlun dondurma istiyor. Yok tesadüf dediler annemle, eşim sonra annem karnımı sevdi konuştu tık yok. Sonra oğlum baba dondurma alsın mı dedi. Tekmeledi. Allahım bizimkiler yere yattılar resmen tesadüf mü yoksa gerçekten anlıyor mu bilemem ama dondurmaya iyi tepki veriyordu.
Ciğerde yiyorum cnnm, yemeye çalışıyorum. Dalak yemedim hiç. Dediğin gb bana hazırlayacak kimsede yok yanımda. Bol yeşillik yemeye çalışıyorum. Tansiyonum 6-5e kadar düşüyor. Tuzlu ayranla dolaşır oldum resmen. İnş bende senin gibi toparlarım cnm kendimi en kısa zamanda.
avent tavsiye ettiler bana da , cam biberonda .herkes başka bişey diyor
Yarın şeker yuklememız var saat 9 da doktorum akşam 10 dan sonra su dahil hıç bırsey yemem ıcmemem gerektiğini söyledi.su ıcmemek zor geliyor bana.su içmeyen varmı böyle yükleme öncesi?
Bizimki baba eğer akşam onunla ilgilenmemişse ertesi gün ilgilendiğinde tık yok. Kız kardeşim bak diyor şimdi bana tepki verecek hemen sesini duyunca tekmeliyor. Eşim uğraşınca yine tık yok. Küsmüş sana diyoruz.hahahahaha süper,onlar karnımızda kapalı kutu sonucda ve birer mucizeler,herseye ınanırım vallahiii...benımkide babanın sesını duyunca duruyor,baba konusmazken tekmeler fulll,bu kesın babacı olcakkk:)))
MAşallah kokuya biz sadece kusma şeklinde tepki veriyoruz maalesefne tatlı maşallah .bende çok sevdiğim bişeyin kokusunu alınca oluyordu .tesadüf diyordum ama baksana senin ki lafından anlıyor.görmeye koklamaya gerek yok
Hahahha seninkide karnından görüyor herhalde ay biz bir şey anlamaz diyoruz ama bunlar cin gibi maşallahvalla bizimkide iyice alıştı rüşvete eşim çikolatayı getirip karnıma sallıyo bak tekme atarsan sana bunu vercem diye oda atıyo valla şapşal şeeeeeeyyyyyyyyy
Canim inan donmaya raziyim ya. En azindan caresi var. Bunda yokki. Kuvete buz doldurup icine atlayasim geliyo. O dereceyim yani. Suan da hava 8derece. Actim camlari oturuyorum.yav ben donuyorum ama .
aminn canım inşallahCanım ya arada kaybolup gelse ona da razıyım. Ben hala sadece katı şeyler tüketiyorum. Kabızlık had safhada ve suda malum çok içemediğimden kum dökme, iltihap devam ediyor.
Aynen öyle ben birde ilkini kaybettiğimden bunda en ufak şeyde aklım çıkıyor. Sonrada diyorum kuzumla biz 2 kez biyopsiye girdik bir şey olmadı bundan da bir şey çıkmaz diye kendimi avutuyorum.
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
doktor da bana 24 temmuz gibi dedi ben hesaplarına dah erken olmalı gibi geliyordu bana ondan sordum. Tam zamanımızmis demek Hayırlısı yla gelirler insallahCanim allah nasip ederde 20 temmuzdan sonra doguma haxirlaniriz diyor ins
Yani 27 si ile 30 arasinda
1 hafta oynayanilirmis
Oyle dedi gittigim iki dr da
Senin ne zaman gozikuyor peki
ayy ben onu yerim yaaaaaaaaÖyle çok şükür az kaldı birde hareketlendiler ya o bizim için bulunmaz nimet.
Akşamı anlatayım gülün az.
Akşam yemek yiyemedim yine annem pastalar yapmış, yemek yapmıi ama yok bizimki yemek istemiyor. Mecbur kahvaltılık çıkardım onu yerken eşim dışardan bir şey iste gidip onu alayım dedi. Bende dondurma dedim. Bizimki tekme attı. Ahanda dedim oğlun dondurma istiyor. Yok tesadüf dediler annemle, eşim sonra annem karnımı sevdi konuştu tık yok. Sonra oğlum baba dondurma alsın mı dedi. Tekmeledi. Allahım bizimkiler yere yattılar resmen tesadüf mü yoksa gerçekten anlıyor mu bilemem ama dondurmaya iyi tepki veriyordu.
benım mıncıklayasım gelıyo yaa :)Bebekleri görünce içi içine sığmayan tek ben değilim değil mi?
bende bınu aldım canım ek başkada almıcam süt sağmanın içinde var bitanede bisürü olducanım çok geçmiş olsun, hamilelikte ciğer yenmemesi gerekenler arasında diye biliyorum yoğun A vitaminden ötürü. Tabi arada bir yenebilir diyor doktorlar ama genel olarak önermiyorlar. Bir doktoruna sor istersen canım Canım ben philips avent'in setini aldım süt sağma makinesiyle uyumlu olanı, makineyi almadım ablamdan alıcam. O yüzden ona uygun seti aldırdı ablam bana
bir de doktorumun tavsiyesi üzerine 2 adet dr browns kolik önleyici cam biberon aldım bir büyük bir küçük
kesinlikle hayır onları yemek istiyoeumBebekleri görünce içi içine sığmayan tek ben değilim değil mi?
adaçayı yasak değil mi canım? bu arada ürünü ne kadara aldınız? internet üzerinden mi?bende bınu aldım canım ek başkada almıcam süt sağmanın içinde var bitanede bisürü oldu
kesinlikle hayır onları yemek istiyoeum
Bu arada benim acaip başım boğazım ağrıyo nezleyim bi tane adaçayı yaptım şimdi kendime antiseptik die 1 taneden bişi olmaz dimi ya napayım yarın aile hekimine gidip rapor isteyecem 2 gün bakalım umarım verir dinlenemem lazım işte olmuyo böyle
Bebekleri görünce içi içine sığmayan tek ben değilim değil mi?
Cok gecmis olsun canim. Dikkat et kendine ani hateket etme bari. Hadi cohu gitti azi kaldi artik biraz daha dayanicaz bebisler bizimle:)Çok sğl cnm, iş yerindeydim cnm. Yalnız değildim şükür.
bende bınu aldım canım ek başkada almıcam süt sağmanın içinde var bitanede bisürü oldu
Bu arada benim acaip başım boğazım ağrıyo nezleyim bi tane adaçayı yaptım şimdi kendime antiseptik die 1 taneden bişi olmaz dimi ya napayım yarın aile hekimine gidip rapor isteyecem 2 gün bakalım umarım verir dinlenemem lazım işte olmuyo böyle
Al benden de bir o kadarbende bınu aldım canım ek başkada almıcam süt sağmanın içinde var bitanede bisürü oldu
Valla bebekler olunca herhalde biz onları öpmekten rahatsız edicez gibi gözüküyorBöyle yanaklarını ısırasım fln geliyo ama tutuyorum kendimi :)
Ben lansinoh kullandim memnundum. Chicco kullanmadimtecrübeli anneler göğüs pedi lansinoh mu chicco mu?
Çok sğl cnm,, sağlıkla bir dünyaya gelseler. Tüm bu rahatsızlıklara razıyım :)Cok gecmis olsun canim. Dikkat et kendine ani hateket etme bari. Hadi cohu gitti azi kaldi artik biraz daha dayanicaz bebisler bizimle:)
geçmiş olsun canımkan sonuçlarım çıktı kızlar. bana göre hafif kansızlık başlamış gibi ama doktor normal dedi. şekerim açlık 79, 50mg glikozdan sonra 1. saat 102 çıktı. zaten 2 kere bakıldı sadece. idrarda bol bakteri yazıyordu. doktor hafif idrar yolu enfeksiyonu dedi. antibiyotiğe gerek yokmuş. bol su iç dedi. bide bi granül verdi. suda eritip içilecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?