2015 Temmuz Anneleri

Geçmiş olsun canım benim gebeliğin başından beri hala idrar yolu enfeksiyonu devam ediyor. Çok korkma su iç ve ide tüketmeni öneririm.
Kansızlık bende de var maalesef ve siyah kuru üzüm yemeye çalış belki işe yarar. Ben deniyorum da daha gidip ölçtürmedim son durum ne diye

geçmiş olsun canım

sağol canım

teşekkür ederim canım. şuan masamda var siyah kuru üzümde elim gidiyor mu acaba bi sor :) deniyim bakalım idrar yolu enfeksiyonu için dediklerini. seninkide geçer inşallah biran önce. sana oda bulantı yapıyor olabilir. çünkü benim bulantılar geçmişti 2 gündür yine başladı hafif hafif. enfeksiyondan demek ki

ben toplantıya iniyorum kızlar. denetim sonrası fırça yeme toplantısı bizim klasiğimiz oldu :) gidelimde ekipçe fırçamızı yeyip yerlerimize dönelim. kendinize iyi bakın

MaşaAllah kuzuya :) Canım magnezyum iste doktorundan bu çekilmeler ve kasılmalar için.

adaçayı yasak değil mi canım? bu arada ürünü ne kadara aldınız? internet üzerinden mi?
evet babymall den almıştım 80 tl yine babymall den kraft sağma makinesi 85 tl onda kararsız kaldım ama yeterli olur sanırım
evet canım o set oldukça yeterli bir set, ablam hala kullanıyor aynı seti yanına başka almasına pek gerek olmadı. Bir de adaçayı çok iyi değil diye biliyorum canım içme istersen
Ya bende onu araştırdım da kırk yılda 1 1 tane bişey olmaz die içtim sıcak bişeye ihtiyacım vardı ve sanki biraz rahatlattı beni ama evet içmemek daha iyi içmem bi daha

Geçmiş olsun canım.Ah sorma bir doğsalar sağlıkla inşaAllah,çok rahatlayacağız :) Amin canım,Rabbim cümlemize sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin inşaAllah :)

Bende sıcak suyla yıkıyorum. Ondan sonra masanın üstünde duruyor midem kalktıkça atıyorum kusmukla beraber yutuyorum. İğrencim biliyorum ama başka yolu yok ne yapayım.

Evet canım oda bulantı çok yapıyor benim hastanelik olduğum dönemlerde enfeksiyon had safadaydı. Şimdi azalınca herhalde enfeksiyonda azalmıştır dedim. Doktora gittik o söyledi azalma var diye ama su içmedikçe bitmeyecek benimkisi bulantıda yakamı bırakmadığından doğuma kadar korkarım böyle gidecek

ben toplantıya iniyorum kızlar. denetim sonrası fırça yeme toplantısı bizim klasiğimiz oldu :) gidelimde ekipçe fırçamızı yeyip yerlerimize dönelim. kendinize iyi bakın
Uzme kendini bu sefer, dinliyormus gibi yap bebegini dudun canim:) kafa salla hep, haklisiniz de gec:):)

Kizlar bir saattir yataktayim esimle kizim daha uyanmadi. Ve bir saattir dusunebildigim tek sey kiymali kol boregi, kokusu burnumda ya gitmiyor:) ne yapacagim ben bu memleket hasretiyle? Hersey tamam alisiyorumda su borek isi bozdu beni hamileligin basindan beri:) insallah kimsenin canini istetmem ama size bulmasi kolay zaten, benim icinde yiyin lutfen:)

cnm ucak kargosuyla yollyuyyum hemen:)))upsle hemen gelirrr,her işin kolayı varr yav:))

off olsada yesekkk yaaa :)

Kızlar benim yüzüm kıpkırmızı oluyo durduk yere yaaa
psikolojim bozulduuu napıcam daha önce olmazdı bebişimle ilgili soru felan sorduklarında bisey oluyo kıpkırmızı oluyom ne oldu bana yaaa

Bizimkide dondurmayı çok seviyor bu aralar ayıptır söylemesi dondurma kolik oldum bir ısırıkda bile hemen hareketleniyor anası gibi çok sevicek herhalde :)))

hadi geçmiş olsun ,iyi bari ilaca gerek kalmadan atlattın . gözün aydın

İyi çok şükğr şekeri atlattın bilmiyorum ne kadar su içiyorsun ama en az 2 buçuk 3 litre su içmen lazım tek çaresi bende de taş vardı ya en çok yaptığım şeydi

Ay Allah yardımcın olsun.
Kızlar benim yüzüm kıpkırmızı oluyo durduk yere yaaa
psikolojim bozulduuu napıcam daha önce olmazdı bebişimle ilgili soru felan sorduklarında bisey oluyo kıpkırmızı oluyom ne oldu bana yaaa
Bende kekeme gibi oluyorum bazılarına karşı hele abim gibi sevdiğim erkekler bebekle ilgili konuşunca
Bizimkide dondurmayı çok seviyor bu aralar ayıptır söylemesi dondurma kolik oldum bir ısırıkda bile hemen hareketleniyor anası gibi çok sevicek herhalde :)))
Biz diyoruzda kızların canı çekip alamazlarsa diye de tırsıyorum.
Fakat dediğin gibi analarına çekecek bu çocuklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…