- 16 Mayıs 2013
- 4.831
- 2.717
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #34.701
Geçmiş olsun canım benim gebeliğin başından beri hala idrar yolu enfeksiyonu devam ediyor. Çok korkma su iç ve ide tüketmeni öneririm.kan sonuçlarım çıktı kızlar. bana göre hafif kansızlık başlamış gibi ama doktor normal dedi. şekerim açlık 79, 50mg glikozdan sonra 1. saat 102 çıktı. zaten 2 kere bakıldı sadece. idrarda bol bakteri yazıyordu. doktor hafif idrar yolu enfeksiyonu dedi. antibiyotiğe gerek yokmuş. bol su iç dedi. bide bi granül verdi. suda eritip içilecek
geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canım benim gebeliğin başından beri hala idrar yolu enfeksiyonu devam ediyor. Çok korkma su iç ve ide tüketmeni öneririm.
Kansızlık bende de var maalesef ve siyah kuru üzüm yemeye çalış belki işe yarar. Ben deniyorum da daha gidip ölçtürmedim son durum ne diye
MaşaAllah kuzuya :) Canım magnezyum iste doktorundan bu çekilmeler ve kasılmalar için.Kizlar napiyonuz eve donduk tatil bitti anne yemekleri son bulduevdeki saatleri ileriye almadigimiz icin hep bir saat geriden gidiyormusum bugun yemegi de gec yedik simdi farkettim ki saat 9 olmus kafaya bakin :) :) bir de bu hafta kramplarim basladi oyle ki kramp gibi de degil damarim cekiliyor sanki uykuda bugun yine oldu oyyy nasil bir agridir bu canim cikiyordu ¤ bu kadar bebisim 760 gram olmus boyunu sormayi unuttuk doktor da soylemedi cok gicik :) :)
evet babymall den almıştım 80 tl yine babymall den kraft sağma makinesi 85 tl onda kararsız kaldım ama yeterli olur sanırımadaçayı yasak değil mi canım? bu arada ürünü ne kadara aldınız? internet üzerinden mi?
Ya bende onu araştırdım da kırk yılda 1 1 tane bişey olmaz die içtim sıcak bişeye ihtiyacım vardı ve sanki biraz rahatlattı beni ama evet içmemek daha iyi içmem bi dahaevet canım o set oldukça yeterli bir set, ablam hala kullanıyor aynı seti yanına başka almasına pek gerek olmadı. Bir de adaçayı çok iyi değil diye biliyorum canım içme istersen
Bende su ıcerım dayanamam susuz.Ben içtim hatta şekerli suyu içtikten sonrada baya içtim sonra kan verdim içim yanmıştı o kadar şekerden
Geçmiş olsun canım.Ah sorma bir doğsalar sağlıkla inşaAllah,çok rahatlayacağız :) Amin canım,Rabbim cümlemize sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin inşaAllah :)Maşallah cnm ya :) Kocaman olmuşlar daha şimdiden. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inş Serra ile Sare yi :) Şekerini okudum cnm, inş sorunsuz bir şekilde hamileliğini tamamlarsın. Rabbim yardımcın olsun inş. Benimde şeker çıktı, sdc diyetle dengede tutacağız bakalım. Birde dün nefrolojideydim. Böbrekle ilgili kontrollere başladık. Allahım az zaman kaldı. Sağlıkla şu günleri de atlatıp, sağlıkla kucaklarımıza alsak bebeklerimizi inş.
Bende sıcak suyla yıkıyorum. Ondan sonra masanın üstünde duruyor midem kalktıkça atıyorum kusmukla beraber yutuyorum. İğrencim biliyorum ama başka yolu yok ne yapayım.teşekkür ederim canım. şuan masamda var siyah kuru üzümde elim gidiyor mu acaba bi sor :) deniyim bakalım idrar yolu enfeksiyonu için dediklerini. seninkide geçer inşallah biran önce. sana oda bulantı yapıyor olabilir. çünkü benim bulantılar geçmişti 2 gündür yine başladı hafif hafif. enfeksiyondan demek ki
Uzme kendini bu sefer, dinliyormus gibi yap bebegini dudun canim:) kafa salla hep, haklisiniz de gec:):)ben toplantıya iniyorum kızlar. denetim sonrası fırça yeme toplantısı bizim klasiğimiz oldu :) gidelimde ekipçe fırçamızı yeyip yerlerimize dönelim. kendinize iyi bakın
Kizlar bir saattir yataktayim esimle kizim daha uyanmadi. Ve bir saattir dusunebildigim tek sey kiymali kol boregi, kokusu burnumda ya gitmiyor:) ne yapacagim ben bu memleket hasretiyle? Hersey tamam alisiyorumda su borek isi bozdu beni hamileligin basindan beri:) insallah kimsenin canini istetmem ama size bulmasi kolay zaten, benim icinde yiyin lutfen:)
off olsada yesekkk yaaa :)Kizlar bir saattir yataktayim esimle kizim daha uyanmadi. Ve bir saattir dusunebildigim tek sey kiymali kol boregi, kokusu burnumda ya gitmiyor:) ne yapacagim ben bu memleket hasretiyle? Hersey tamam alisiyorumda su borek isi bozdu beni hamileligin basindan beri:) insallah kimsenin canini istetmem ama size bulmasi kolay zaten, benim icinde yiyin lutfen:)
off olsada yesekkk yaaa :)
öğlen 1 tane muz yedim birazdanda elma var :)cıss cısssss yok borek falannnnmeyvanızı yiyin oturun aşağııı:))
Bizimkide dondurmayı çok seviyor bu aralar ayıptır söylemesi dondurma kolik oldum bir ısırıkda bile hemen hareketleniyor anası gibi çok sevicek herhalde :)))Öyle çok şükür az kaldı birde hareketlendiler ya o bizim için bulunmaz nimet.
Akşamı anlatayım gülün az.
Akşam yemek yiyemedim yine annem pastalar yapmış, yemek yapmıi ama yok bizimki yemek istemiyor. Mecbur kahvaltılık çıkardım onu yerken eşim dışardan bir şey iste gidip onu alayım dedi. Bende dondurma dedim. Bizimki tekme attı. Ahanda dedim oğlun dondurma istiyor. Yok tesadüf dediler annemle, eşim sonra annem karnımı sevdi konuştu tık yok. Sonra oğlum baba dondurma alsın mı dedi. Tekmeledi. Allahım bizimkiler yere yattılar resmen tesadüf mü yoksa gerçekten anlıyor mu bilemem ama dondurmaya iyi tepki veriyordu.
hadi geçmiş olsun ,iyi bari ilaca gerek kalmadan atlattın . gözün aydınkan sonuçlarım çıktı kızlar. bana göre hafif kansızlık başlamış gibi ama doktor normal dedi. şekerim açlık 79, 50mg glikozdan sonra 1. saat 102 çıktı. zaten 2 kere bakıldı sadece. idrarda bol bakteri yazıyordu. doktor hafif idrar yolu enfeksiyonu dedi. antibiyotiğe gerek yokmuş. bol su iç dedi. bide bi granül verdi. suda eritip içilecek
İyi çok şükğr şekeri atlattın bilmiyorum ne kadar su içiyorsun ama en az 2 buçuk 3 litre su içmen lazım tek çaresi bende de taş vardı ya en çok yaptığım şeydikan sonuçlarım çıktı kızlar. bana göre hafif kansızlık başlamış gibi ama doktor normal dedi. şekerim açlık 79, 50mg glikozdan sonra 1. saat 102 çıktı. zaten 2 kere bakıldı sadece. idrarda bol bakteri yazıyordu. doktor hafif idrar yolu enfeksiyonu dedi. antibiyotiğe gerek yokmuş. bol su iç dedi. bide bi granül verdi. suda eritip içilecek
Ay Allah yardımcın olsun.Kizlar bir saattir yataktayim esimle kizim daha uyanmadi. Ve bir saattir dusunebildigim tek sey kiymali kol boregi, kokusu burnumda ya gitmiyor:) ne yapacagim ben bu memleket hasretiyle? Hersey tamam alisiyorumda su borek isi bozdu beni hamileligin basindan beri:) insallah kimsenin canini istetmem ama size bulmasi kolay zaten, benim icinde yiyin lutfen:)
Bende kekeme gibi oluyorum bazılarına karşı hele abim gibi sevdiğim erkekler bebekle ilgili konuşuncaKızlar benim yüzüm kıpkırmızı oluyo durduk yere yaaa
psikolojim bozulduuunapıcam daha önce olmazdı bebişimle ilgili soru felan sorduklarında bisey oluyo kıpkırmızı oluyom ne oldu bana yaaa
Biz diyoruzda kızların canı çekip alamazlarsa diye de tırsıyorum.Bizimkide dondurmayı çok seviyor bu aralar ayıptır söylemesi dondurma kolik oldum bir ısırıkda bile hemen hareketleniyor anası gibi çok sevicek herhalde :)))
Aman duyma duyupda stres etme kendine bir kulağından girsin diğerinden çıksın :))ben toplantıya iniyorum kızlar. denetim sonrası fırça yeme toplantısı bizim klasiğimiz oldu :) gidelimde ekipçe fırçamızı yeyip yerlerimize dönelim. kendinize iyi bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?