2015 Temmuz Anneleri

Aynen bende o yüzden yazamıyorum :) bizi bugünlük affetsinler :)

ya yakında da değilsin ki yapıp gönderlim. hiç bir hamur yokmu ,ne biliyim milföyle filan yapsan . aynısı olmaz tabi ama iidare eder yine

Kızlar benim yüzüm kıpkırmızı oluyo durduk yere yaaa
psikolojim bozulduuu napıcam daha önce olmazdı bebişimle ilgili soru felan sorduklarında bisey oluyo kıpkırmızı oluyom ne oldu bana yaaa
nasıl kırmızı oluyor ,hamilelik maskesi mi. benimde burnumun ucu pembe geziyorum ne zamandır. öyle bişey mi

Aynen bak milföy varsa eve gidince milföyü açsan içinede malzemeyi kouyp kol böreği şeklinde küçük küçük yapsan birleştirsen sonra nasıl olur acaba ne yalan söyliyim benim bile canım çkti :)

Gözün aydın canım beslenmen iyiki gelişimi önden gidiyor.
Bu kuzu 40. haftayı beklemez ben diyim

yok canım o kadar endişelenme benimkisi de dönmüş. Doktor korkulacak bir şey olmadığını söyledi. Sadece haftasından önce doğabilir hazırlıklı olmalısın demişti. Oda hemen değil yine sadece beklediğimiz tarihten biraz erken gelebilir demişti.
Valla bana da oyle geliyor, kafasi asagi donmus dedi kacinci haftada donuyo bilmiyorum ama tirsmadim degil erken dogarsa diye:)

Kızlar bende buara bir de unutkanlık başladı özellikle vitamin ve demir ilacımı içip içmediğimi hatırlayamıyorum.. sonra da iki kere içersem zararlı olur diye içmiyorum bazı günler.. benim gibi unutkanlığı başlayan var mı aranızda?

Demir eksikliğinde, kansızlıkta görülebiliyor canım kan tahlili yaptır.

sakın ayağa kalkma .ayaklarını biraz yukarı kaldırabilsen iyi gelir. yanında kimse yokmu yardım iste

cnm uzanman lazım,ayalarınıda havaya kaldırman gereklı...tuzlu bişiler iç dicem ama en etkılı yontem uzanmak..

Cnm hemen uzan, ayaklarını da havaya kaldır. Birileri yardımcı olsun sana. Ardından tuzlu ayran içirsinler. Aman dikkat et kendine. Bir şey olmaz inş.

canım geçmiş olsun uzan dinlen biraz tuzlu ayran iç. aynısını ben yaşıyorum şuan sağ gözumde kararma ve bulanıklık var tansıyonum 11 5 çıktı

bol bol su iç tatlım. ayran iç tuzlu. iş yerinde ayaklarını kaldırıp uzanabileceğin bir yer varsa yat uzan hemen

Cnm uzan ayaklarini yuksege koy.tuzlu biseyler ye yada ic canim.bnmde ayakda durmktan ezildi resmn kaslrim uzaniyom mecbur

Nasil oldun iyi misin biraz daha ??

KIZLAR ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM HEPNİZE. ŞİMDİ İYİYİM GÖZLERM KARARDI AZ DAHA BAYLYRDM ARKDŞ ALIP AİCİLE GÖTRDÜ BENİ TANSİYONU ÖLÇTÜLER 9.5 ÇIKTI ANNEME GÖTRDÜ YATTIM HEMEN AYAKLARIMI YUKARI KALDRIP TUZLU AYRAN TUZLU PEYNR ZEYTN YEDM KENDIME GELDM AMA BAŞIM AĞRYR ŞUAN. ÇOK KÖTÜ YAPTI BENİ YA.
CANM GEÇMŞ OLSN BOL BOL SU İÇ SUYLA GİDER ENKSYN.

Ne bileyim valla ilk bebek olunca her seyden endise duyuyo insan. Gene ben iyiym bi ark dr a hic rahat vermiyo herr seyi yuz kere soruyo fln:))
Saglikla dogsunlar da ne zmn isterlerse o zaman dogsunlar:)

bendede aynen öyle b12 de vuruldum ama aynı saç dökülmem durdu ama iğneden sonra unutkanlık hamilelerde oluyor canım meraklanma

Kızlar benim yüzüm kıpkırmızı oluyo durduk yere yaaa
psikolojim bozulduuu napıcam daha önce olmazdı bebişimle ilgili soru felan sorduklarında bisey oluyo kıpkırmızı oluyom ne oldu bana yaaa
benim burnum gebe kaldım kalaı sivilceli ve kırmızı yüzümde kızarıyor

Geçmiş olsun canım
Benim şuan tansiyonum ya 7-5 ya 6-5 geziyorum. Normalde de düşük tansiyonlu olduğumdan doktor korkulacak bir şey değil dedi. Hatta rapora bile gerek görmedi. Baktın haksizlik hissediyorsun yer ayağının altından kayar gibi oluyorsa hemen tuzlu bir şeyler ye iyi geliyor.
Geçmiş olsun tatlım
Ne bileyim valla ilk bebek olunca her seyden endise duyuyo insan. Gene ben iyiym bi ark dr a hic rahat vermiyo herr seyi yuz kere soruyo fln:))
Saglikla dogsunlar da ne zmn isterlerse o zaman dogsunlar:)
Hepimizde aynı şey var merak etme inşallah sağlıkla gelecekelr

bendede aynen öyle b12 de vuruldum ama aynı saç dökülmem durdu ama iğneden sonra unutkanlık hamilelerde oluyor canım meraklanma
Ben de saç dökülmesi yok ama bu unutkanlık iyice artmaya başladı.. bir de doktora için ders çalışmak zorundayım, kafam hiç birşey almıyor... allah yardımcımız olsunn.. b12 nin iğnesini mi vuruluyorsun sen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…