- 25 Ocak 2015
- 1.217
- 785
- 73
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #34.721
Aynen bende o yüzden yazamıyorum :) bizi bugünlük affetsinler :)Ay Allah yardımcın olsun.
Bende kekeme gibi oluyorum bazılarına karşı hele abim gibi sevdiğim erkekler bebekle ilgili konuşunca
Biz diyoruzda kızların canı çekip alamazlarsa diye de tırsıyorum.
Fakat dediğin gibi analarına çekecek bu çocuklar
Evde bile degiliz yahu, otel odasinda karanlikta bunu dusunuyorum iste:) sagol canim benim:):)cnm ucak kargosuyla yollyuyyum hemen:)))upsle hemen gelirrr,her işin kolayı varr yav:))
ya yakında da değilsin ki yapıp gönderlim. hiç bir hamur yokmu ,ne biliyim milföyle filan yapsan . aynısı olmaz tabi ama iidare eder yineKizlar bir saattir yataktayim esimle kizim daha uyanmadi. Ve bir saattir dusunebildigim tek sey kiymali kol boregi, kokusu burnumda ya gitmiyor:) ne yapacagim ben bu memleket hasretiyle? Hersey tamam alisiyorumda su borek isi bozdu beni hamileligin basindan beri:) insallah kimsenin canini istetmem ama size bulmasi kolay zaten, benim icinde yiyin lutfen:)
Eve donunce milfoyle yapayim bari:) sagol canim dusunmen yeter:)ya yakında da değilsin ki yapıp gönderlim. hiç bir hamur yokmu ,ne biliyim milföyle filan yapsan . aynısı olmaz tabi ama iidare eder yine
nasıl kırmızı oluyor ,hamilelik maskesi mi. benimde burnumun ucu pembe geziyorum ne zamandır. öyle bişey miKızlar benim yüzüm kıpkırmızı oluyo durduk yere yaaa
psikolojim bozulduuunapıcam daha önce olmazdı bebişimle ilgili soru felan sorduklarında bisey oluyo kıpkırmızı oluyom ne oldu bana yaaa
Aynen bak milföy varsa eve gidince milföyü açsan içinede malzemeyi kouyp kol böreği şeklinde küçük küçük yapsan birleştirsen sonra nasıl olur acaba ne yalan söyliyim benim bile canım çkti :)Kizlar bir saattir yataktayim esimle kizim daha uyanmadi. Ve bir saattir dusunebildigim tek sey kiymali kol boregi, kokusu burnumda ya gitmiyor:) ne yapacagim ben bu memleket hasretiyle? Hersey tamam alisiyorumda su borek isi bozdu beni hamileligin basindan beri:) insallah kimsenin canini istetmem ama size bulmasi kolay zaten, benim icinde yiyin lutfen:)
Gözün aydın canım beslenmen iyiki gelişimi önden gidiyor.Merhaba oglumun teyzeleri:)
Bugun seker yuklememizi yaptirdik ve bir sey cikmadi. Bu cilginca beslenmeye ragmen. Ultrasonda da her sey gayet iyi, 25+2 oldugumu dusunurken 26 olmus beybim.
Yarin a101 den ciciler alicam ona ins:) haketti koca burunlu :))
Valla bana da oyle geliyor, kafasi asagi donmus dedi kacinci haftada donuyo bilmiyorum ama tirsmadim degil erken dogarsa diye:)Gözün aydın canım beslenmen iyiki gelişimi önden gidiyor.
Bu kuzu 40. haftayı beklemez ben diyim
Valla bana da oyle geliyor, kafasi asagi donmus dedi kacinci haftada donuyo bilmiyorum ama tirsmadim degil erken dogarsa diye:)
Demir eksikliğinde, kansızlıkta görülebiliyor canım kan tahlili yaptır.Kızlar bende buara bir de unutkanlık başladıözellikle vitamin ve demir ilacımı içip içmediğimi hatırlayamıyorum.. sonra da iki kere içersem zararlı olur diye içmiyorum bazı günler.. benim gibi unutkanlığı başlayan var mı aranızda?
sakın ayağa kalkma .ayaklarını biraz yukarı kaldırabilsen iyi gelir. yanında kimse yokmu yardım iste
cnm uzanman lazım,ayalarınıda havaya kaldırman gereklı...tuzlu bişiler iç dicem ama en etkılı yontem uzanmak..
Cnm hemen uzan, ayaklarını da havaya kaldır. Birileri yardımcı olsun sana. Ardından tuzlu ayran içirsinler. Aman dikkat et kendine. Bir şey olmaz inş.
canım geçmiş olsun uzan dinlen biraz tuzlu ayran iç. aynısını ben yaşıyorum şuan sağ gözumde kararma ve bulanıklık var tansıyonum 11 5 çıktı
bol bol su iç tatlım. ayran iç tuzlu. iş yerinde ayaklarını kaldırıp uzanabileceğin bir yer varsa yat uzan hemen
Cnm uzan ayaklarini yuksege koy.tuzlu biseyler ye yada ic canim.bnmde ayakda durmktan ezildi resmn kaslrim uzaniyom mecbur
aynen yaw bende çok özledim..
günaydın canım iyiyin hamd olsun sen ansılsın
günaydın iyiyim canım sen nasılsın.. az kişi kalmış zaten gelmezlerse çekeriz beaa..
günaydın canım evet sayfalar baya çabuk ilerliyor..
geçmiş olsun canım çalışırkende dinlenilmiyorki evde olsan yatarsın
günaydın canım iyi olmanıza sevindim inşallah bidaha böyle bişey olmaz..
günaydın tatlım
günaydın canım
canım nasıl oldun???
canım sende çalışıyorsun sanırım evde olsanız bıraz dinlenirdiniz ayakları yüksek tutmaya çalış.. bu aralar tansıyon düşüklüğü çok oluyor
Nasil oldun iyi misin biraz daha ??
CANM GEÇMŞ OLSN BOL BOL SU İÇ SUYLA GİDER ENKSYN.kan sonuçlarım çıktı kızlar. bana göre hafif kansızlık başlamış gibi ama doktor normal dedi. şekerim açlık 79, 50mg glikozdan sonra 1. saat 102 çıktı. zaten 2 kere bakıldı sadece. idrarda bol bakteri yazıyordu. doktor hafif idrar yolu enfeksiyonu dedi. antibiyotiğe gerek yokmuş. bol su iç dedi. bide bi granül verdi. suda eritip içilecek
Ne bileyim valla ilk bebek olunca her seyden endise duyuyo insan. Gene ben iyiym bi ark dr a hic rahat vermiyo herr seyi yuz kere soruyo fln:))yok canım o kadar endişelenme benimkisi de dönmüş. Doktor korkulacak bir şey olmadığını söyledi. Sadece haftasından önce doğabilir hazırlıklı olmalısın demişti. Oda hemen değil yine sadece beklediğimiz tarihten biraz erken gelebilir demişti.
Aglattin beniwww.youtube.com/watch?v=4rZPcU0BAuIseyretmişmiydiniz bunu
Ben nuk aldim canim, cok bi fark yok sanirim gögüs pedlerinde.Zaten cok sik degistiriliyor, süt eksi kokmasin diye.Hangisini istersen onu al bence...tecrübeli anneler göğüs pedi lansinoh mu chicco mu?
bendede aynen öyle b12 de vuruldum ama aynı saç dökülmem durdu ama iğneden sonra unutkanlık hamilelerde oluyor canım meraklanmaKızlar bende buara bir de unutkanlık başladıözellikle vitamin ve demir ilacımı içip içmediğimi hatırlayamıyorum.. sonra da iki kere içersem zararlı olur diye içmiyorum bazı günler.. benim gibi unutkanlığı başlayan var mı aranızda?
benim burnum gebe kaldım kalaı sivilceli ve kırmızı yüzümde kızarıyorKızlar benim yüzüm kıpkırmızı oluyo durduk yere yaaa
psikolojim bozulduuunapıcam daha önce olmazdı bebişimle ilgili soru felan sorduklarında bisey oluyo kıpkırmızı oluyom ne oldu bana yaaa
Geçmiş olsun canımKIZLAR ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM HEPNİZE. ŞİMDİ İYİYİM GÖZLERM KARARDI AZ DAHA BAYLYRDM ARKDŞ ALIP AİCİLE GÖTRDÜ BENİ TANSİYONU ÖLÇTÜLER 9.5 ÇIKTIANNEME GÖTRDÜ YATTIM HEMEN AYAKLARIMI YUKARI KALDRIP TUZLU AYRAN TUZLU PEYNR ZEYTN YEDM KENDIME GELDM AMA BAŞIM AĞRYR ŞUAN. ÇOK KÖTÜ YAPTI BENİ YA.
CANM GEÇMŞ OLSN BOL BOL SU İÇ SUYLA GİDER ENKSYN.
Hepimizde aynı şey var merak etme inşallah sağlıkla gelecekelrNe bileyim valla ilk bebek olunca her seyden endise duyuyo insan. Gene ben iyiym bi ark dr a hic rahat vermiyo herr seyi yuz kere soruyo fln:))
Saglikla dogsunlar da ne zmn isterlerse o zaman dogsunlar:)
Ben de saç dökülmesi yok ama bu unutkanlık iyice artmaya başladı.. bir de doktora için ders çalışmak zorundayım, kafam hiç birşey almıyor...bendede aynen öyle b12 de vuruldum ama aynı saç dökülmem durdu ama iğneden sonra unutkanlık hamilelerde oluyor canım meraklanma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?