- 30 Kasım 2010
- 720
- 422
- 333
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #34.741
neler aldın bakalım minnoşa? :) bende alışveriş yaptıkça keyifleniyorum :)kızlar netten oğluma ciciler aldım bugün geldi hepsi çok güzel yaaa:)
Paşa iyi günlerde kullansın cicilerinikızlar netten oğluma ciciler aldım bugün geldi hepsi çok güzel yaaa:)
Ben de istiyorum bu sette ama cam mi değil mi anlayamadım. Senin eline ulaştı miCanım ben philips avent'in setini aldım süt sağma makinesiyle uyumlu olanı, makineyi almadım ablamdan alıcam. O yüzden ona uygun seti aldırdı ablam bana
hemde nasıl .eşimede söyledim herşeyi unutuyorum.tencereler yandı .,biraz öncede ilaç içtimmi diye düşünü durdum .o kadar etde yiyorum ama nedendir bilmem bu unutkanlıkKızlar bende buara bir de unutkanlık başladıözellikle vitamin ve demir ilacımı içip içmediğimi hatırlayamıyorum.. sonra da iki kere içersem zararlı olur diye içmiyorum bazı günler.. benim gibi unutkanlığı başlayan var mı aranızda?
hemde nasıl .eşimede söyledim herşeyi unutuyorum.tencereler yandı .,biraz öncede ilaç içtimmi diye düşünü durdum .o kadar etde yiyorum ama nedendir bilmem bu unutkanlık
O oldu zaten ama cok acık tenliyim biri bebekle dogumla ilgili soru sorsun yorum yapsın kıpkırmızı kesiliyom anidennasıl kırmızı oluyor ,hamilelik maskesi mi. benimde burnumun ucu pembe geziyorum ne zamandır. öyle bişey mi
SAĞOLASN CANM HAMİLEYKENDE ÇOK ZOR OLYR YA OĞLŞM NASL HEREKTLYDİ SANKİ ANNE BEN İYİYİM DER GİBİ NASL UZULDM ONA BİŞEY OLCK DİE BİDE ELLERMDE UYUŞMA OLDU BENM SONRA GEÇTİ NEDEN ACABAGeçmiş olsun canım
Benim şuan tansiyonum ya 7-5 ya 6-5 geziyorum. Normalde de düşük tansiyonlu olduğumdan doktor korkulacak bir şey değil dedi. Hatta rapora bile gerek görmedi. Baktın haksizlik hissediyorsun yer ayağının altından kayar gibi oluyorsa hemen tuzlu bir şeyler ye iyi geliyor.
Geçmiş olsun tatlım
Hepimizde aynı şey var merak etme inşallah sağlıkla gelecekelr
FOTO AT BİZDE GÖRELM :)kızlar netten oğluma ciciler aldım bugün geldi hepsi çok güzel yaaa:)
Benim burnumda canım cildim kupkuru dökülüyo ama burnum çenem sivilceli hatta burnumda kırmızı bi leke olustu ama bu nasıl bisey ya.Derste ögrenciler hocam kız mı erkekmi adını ne koycaksınız ya okulda dogurursaniz gb sorular soruyolar birden kızarıyorum bu sefer kızardınız diyolar ben bildihin domates ve bir de ateş basması.Akşam babamda ninni dinletiyo bana işte dinletirsin felan diyo ben yinedomatesbenim burnum gebe kaldım kalaı sivilceli ve kırmızı yüzümde kızarıyor
iyi günlerde kullansın inşallah canım.bende dün ilk defa çıktım çarşıya baya seylerini aldım cok rahatladım.ve daha okadar şey varmış kii alınacak!!!tabi yine çıkarım diye cok da yorulmak istemedim açıkçası..kızlar netten oğluma ciciler aldım bugün geldi hepsi çok güzel yaaa:)
sğl cnm :)Paşa iyi günlerde kullansın cicilerini
tulum aldım canımneler aldın bakalım minnoşa? :) bende alışveriş yaptıkça keyifleniyorum :)
canı yaaa aynı durum bendede var.zaten çok fenaydım bu konuda daha beter oldum.evden çıkarken on defa ocağa bakıyorum.kapıyı kilitledimmi diye dönüp bakıyorum.cok endişeleniyorum.eşim gülüyo yakında kafayı yıceksin diyoben de proteine dikkat ediyorum ama yine de aklım beş karış havada.. evden çıkarken kaç kere kontrol ediyorum ocağı falan
Ya yufka yok mu oralarda..ABD desin sanırımKizlar bir saattir yataktayim esimle kizim daha uyanmadi. Ve bir saattir dusunebildigim tek sey kiymali kol boregi, kokusu burnumda ya gitmiyor:) ne yapacagim ben bu memleket hasretiyle? Hersey tamam alisiyorumda su borek isi bozdu beni hamileligin basindan beri:) insallah kimsenin canini istetmem ama size bulmasi kolay zaten, benim icinde yiyin lutfen:)
amin cnm hepimizin bebişleri inş güzel güzel giyerler :)foto atabilirsem atacağım.yarın a101 bende bakarım beğenirsem alırım bişeyler eksik bitmiyor evt.rabbim maddi durumu olmayanlara yardım etsin inş.iyi günlerde kullansın inşallah canım.bende dün ilk defa çıktım çarşıya baya seylerini aldım cok rahatladım.ve daha okadar şey varmış kii alınacak!!!tabi yine çıkarım diye cok da yorulmak istemedim açıkçası..
cıss cısssss yok borek falannnnmeyvanızı yiyin oturun aşağııı:))
butikbebe kaliteli güzelneler aldın bakalım minnoşa? :) bende alışveriş yaptıkça keyifleniyorum :)
Canım yarın çıkmayacakmıydı o ürünler? bugünden mi koymuşlar? bende nevresim ve alez alacağım sanırımKızlar az önce a-101'den geldim..ürünlere baktım..nevresim takımları alez çok beğendim..pike bir mavi bir pembe var..mavi rengi pek hoşuma gitmedi ama yine de aldım kumaşı kullanışlı. yorgan ince geldi bana ama yaz için uygun ben çok sıcağa alıştırmayacağım. genel olarak beğendim ürünleri %100 pamuk olduğu için aldım
Canım yarın çıkmayacakmıydı o ürünler? bugünden mi koymuşlar? bende nevresim ve alez alacağım sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?