- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #34.761
Sen 11 ben 9 kilo almisim toplamda neyse yalniz degilim cok sukur :)cnm 62ydim şuan 73.400 cıkyrm :) anneme diorm yapyrsn güzel yemekler cagryrsn beni kilo alyrm :)) benmde doktorm bişey demyr ama belkide nezaketten çok kibar biri :)
canım biberonları nasıl?canım benim bir tanıdığım çalışıyor..hamileyim beni bekletme sıralarda ricada bulundum saolsun modelleri gösterdi bana ben de parasını verdim yarın kasadan geçecek
ilk kez Aksaraydan birini görüyorum burda..bende daha pazartesi türkcan beye gittim çok ilgili maaşallah ve bi önce ki dogum hikayeni okudum sanada maaşallahAksaray derken İstanbul değil demi :)) il olan Aksaraydayım da ben karışıklık olmasınözel maya kadın doğum Hast. gidiyorum cnm Türkcan bey dr um.önceki hamileliğimde de oydu, memnunum.
ne demek cnm herkesin ili aynı değil mutlaka ama ortalama fikir yorumu yapabilirim, ne zmn istersen özelden de msj atabilirsiniz burayı çok sıkı takip edemiyorum oğlum ve okul çok fırsat vermiyor ama doğum iznine ayrılınca daha aktif olacağımı düşünüyorum inş..bnm doğum hikayemde var
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...e-pit-diye-normal-dogum.669550/#post-32815618
kolay doğum okumak isteyenler mutlaka okumalı :)
Ayaklı kullanmıştım cnm ben hep, zaten 3 hastane çıkışı almıştım hepsi ayaklı pantolon ve tulumluydu..uzun kol çıtçıtlı derken atlet diosan bence yarım kol daha kullanışlı, üst penyeler uzun kol olmalı, battaniye evlerde en kullanışlı penye yumuşak olanlar, terletmemesi en önemli 5-6 vardı bnm çok gbi ama işe yaradı hepsi..örgü yelek pek kullanmadım açıkcası daha ilerleyen kış aylarında lazım olabilir 2-3 penye yelek ideal. sor cnm elimden geldiğince cvplarım.
bende baya bı urun almayı dusunuyorum yarın kalırsa tabiCanım yarın çıkmayacakmıydı o ürünler? bugünden mi koymuşlar? bende nevresim ve alez alacağım sanırım
canım biberonları nasıl?
bende baya bı urun almayı dusunuyorum yarın kalırsa tabinevresım pike yorgan biberon + fırçası bakalım burda çok kişi hurra giriyo inşallah öyle olmaz
Uzme kendini bu sefer, dinliyormus gibi yap bebegini dudun canim:) kafa salla hep, haklisiniz de gec:):)
Kizlar bir saattir yataktayim esimle kizim daha uyanmadi. Ve bir saattir dusunebildigim tek sey kiymali kol boregi, kokusu burnumda ya gitmiyor:) ne yapacagim ben bu memleket hasretiyle? Hersey tamam alisiyorumda su borek isi bozdu beni hamileligin basindan beri:) insallah kimsenin canini istetmem ama size bulmasi kolay zaten, benim icinde yiyin lutfen:)
hadi geçmiş olsun ,iyi bari ilaca gerek kalmadan atlattın . gözün aydın
İyi çok şükğr şekeri atlattın bilmiyorum ne kadar su içiyorsun ama en az 2 buçuk 3 litre su içmen lazım tek çaresi bende de taş vardı ya en çok yaptığım şeydi
Aman duyma duyupda stres etme kendine bir kulağından girsin diğerinden çıksın :))
Kızlar bende buara bir de unutkanlık başladıözellikle vitamin ve demir ilacımı içip içmediğimi hatırlayamıyorum.. sonra da iki kere içersem zararlı olur diye içmiyorum bazı günler.. benim gibi unutkanlığı başlayan var mı aranızda?
KIZLAR ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM HEPNİZE. ŞİMDİ İYİYİM GÖZLERM KARARDI AZ DAHA BAYLYRDM ARKDŞ ALIP AİCİLE GÖTRDÜ BENİ TANSİYONU ÖLÇTÜLER 9.5 ÇIKTIANNEME GÖTRDÜ YATTIM HEMEN AYAKLARIMI YUKARI KALDRIP TUZLU AYRAN TUZLU PEYNR ZEYTN YEDM KENDIME GELDM AMA BAŞIM AĞRYR ŞUAN. ÇOK KÖTÜ YAPTI BENİ YA.
CANM GEÇMŞ OLSN BOL BOL SU İÇ SUYLA GİDER ENKSYN.
SAĞOLASN CANM HAMİLEYKENDE ÇOK ZOR OLYR YA OĞLŞM NASL HEREKTLYDİ SANKİ ANNE BEN İYİYİM DER GİBİ NASL UZULDM ONA BİŞEY OLCK DİE BİDE ELLERMDE UYUŞMA OLDU BENM SONRA GEÇTİ NEDEN ACABA
öyle yaptım canım. beklediğim gibi geçmedi zaten. bende kafamda bebeğe alacakları kuruyordum. dinlemedim de
seninde böyle zorulukların var. kıyamam ya valla yollanacak bir şey olsa sana gönderseydik. çokta uzaksın
sağol canım
çok su içemiyorum ben ya lt filanarttırmam lazım kesinlikle
hayal kurdum dinlemedim vallaçokta gergin değildi açıkçası
canım anlatmıştım burda baş ağrım ve unutkanlığım için nörolojiye gittim. unutkanlığımı söylmeyi unuttum
hadi geçmiş olsun. bende seni merak ediyordum. iyi olduğuna sevindim
tansiyon düşünce ellerde uyuşma karıncalanma normaldir canım. merak etme
Aynılarını yaşıyorum canımkızlar afedersiniz ama bişey sormak istiyorum. ben wc de çok rahatsız oluyorum normal wc klozet değil işyerındede evde de hiç rahat değilim kasıklarıma baskı oluyo ağrı yapıyoraynı şeyi yaşayan var mı
Çok iyi yapmışsınız canım,zaten alınacak çıkmış aradan hayırlı olsunkızlar hafta sonu annemle alışverişe çıktık kendımızı kaybetmişiz okadar alış veriş yaptıkki. annem benden heyecanlı biberorundan, tırnak makasına, ateş ölçerine, diş kaşıyıcısına kadar aldı :)
Hepsi harika , 2. Si çok farklı geldi daha güzel sanliKızlar bu kapı süsleri nasıl hangisi daha güzel
Kızlar bu kapı süsleri nasıl hangisi daha güzel
Ben de normal yani alaturka wc de çok zorlanıyorum karnım öyle çok büyümedi ama yine de baskı çok oluyo, klozet en rahatı ama evimden başka yerde de klozet kullanamıyorum.Aynılarını yaşıyorum canım
1 ve 2yi begendim canmKızlar bu kapı süsleri nasıl hangisi daha güzel
canım aventler cam değil, ben netten değil ebebek mağazasından aldım biberonlarda indirim olduğu gün. Dr Brownsları cam aldım.Ben de istiyorum bu sette ama cam mi değil mi anlayamadım. Senin eline ulaştı mi
Kızlar bu kapı süsleri nasıl hangisi daha güzel
Ben yigit koycam canim. Emir ve kerem'i de cok begeniyorumKızlar hepinize selamlar
Uzun zamandır yazamasamda hep takipteyim, çok hoş sohbetlisiniz keyifle okuyorum :)
Gebelik sıkıntıları yaşayanlara çok çok geçmiş olsun
Şimdik benim bir sorum olacak özellikle erkek bebek bekleyen annelere. İsim konusunda karar verdiniz mi??? Biz hala düşünüyoruz
Bir bebek arabası, birde bu isim mevzusu, üstüne çok çalışılması gereken ciddi konularmış gerçekten
Erkek bebişlerin isimlerini öğrenebilir miyim acaba ?
Kızlar hepinize selamlar
Uzun zamandır yazamasamda hep takipteyim, çok hoş sohbetlisiniz keyifle okuyorum :)
Gebelik sıkıntıları yaşayanlara çok çok geçmiş olsun
Şimdik benim bir sorum olacak özellikle erkek bebek bekleyen annelere. İsim konusunda karar verdiniz mi??? Biz hala düşünüyoruz
Bir bebek arabası, birde bu isim mevzusu, üstüne çok çalışılması gereken ciddi konularmış gerçekten
Erkek bebişlerin isimlerini öğrenebilir miyim acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?