2015 Temmuz Anneleri

ilk kez Aksaraydan birini görüyorum burda..bende daha pazartesi türkcan beye gittim çok ilgili maaşallah ve bi önce ki dogum hikayeni okudum sanada maaşallah belki tanışıyoruz belki bi dükkanda markette karşılaştık bilmiyorum sonuçta küçük yer Aksaray :)

Canım yarın çıkmayacakmıydı o ürünler? bugünden mi koymuşlar? bende nevresim ve alez alacağım sanırım
bende baya bı urun almayı dusunuyorum yarın kalırsa tabi nevresım pike yorgan biberon + fırçası bakalım burda çok kişi hurra giriyo inşallah öyle olmaz

bende baya bı urun almayı dusunuyorum yarın kalırsa tabi nevresım pike yorgan biberon + fırçası bakalım burda çok kişi hurra giriyo inşallah öyle olmaz

Ya canim calisanlar da aliyor...mesela mavi puantiyeli arabali nevresim takimi bir tane vardı sanki stoka 1 tane mi geliyor anlamadım

Uzme kendini bu sefer, dinliyormus gibi yap bebegini dudun canim:) kafa salla hep, haklisiniz de gec:):)

öyle yaptım canım. beklediğim gibi geçmedi zaten. bende kafamda bebeğe alacakları kuruyordum. dinlemedim de

seninde böyle zorulukların var. kıyamam ya valla yollanacak bir şey olsa sana gönderseydik. çokta uzaksın

hadi geçmiş olsun ,iyi bari ilaca gerek kalmadan atlattın . gözün aydın

sağol canım

İyi çok şükğr şekeri atlattın bilmiyorum ne kadar su içiyorsun ama en az 2 buçuk 3 litre su içmen lazım tek çaresi bende de taş vardı ya en çok yaptığım şeydi

çok su içemiyorum ben ya lt filan arttırmam lazım kesinlikle

Aman duyma duyupda stres etme kendine bir kulağından girsin diğerinden çıksın :))

hayal kurdum dinlemedim valla çokta gergin değildi açıkçası

canım anlatmıştım burda baş ağrım ve unutkanlığım için nörolojiye gittim. unutkanlığımı söylmeyi unuttum

hadi geçmiş olsun. bende seni merak ediyordum. iyi olduğuna sevindim

SAĞOLASN CANM HAMİLEYKENDE ÇOK ZOR OLYR YA OĞLŞM NASL HEREKTLYDİ SANKİ ANNE BEN İYİYİM DER GİBİ NASL UZULDM ONA BİŞEY OLCK DİE BİDE ELLERMDE UYUŞMA OLDU BENM SONRA GEÇTİ NEDEN ACABA

tansiyon düşünce ellerde uyuşma karıncalanma normaldir canım. merak etme

İyi hadi stressiz atlattın ama suyu mutlaka artır yanında her zaman 1 buçuk litrelik su olsun ona göre ne kadar içtiğine bak hem de daha kolay içiliyor.

Bu arada eğer sırt ve ayak ağrım geçerse bende arkadaşlarla cumartesi eminönüne gidicem . O hanlara felan bakıcaz terlik taç bebek zıbın malzemeleri felan alıcam :) birde hediyeliklere bakıcam

Çok iyi yapmışsınız canım,zaten alınacak çıkmış aradan hayırlı olsun

Kızlar hepinize selamlar
Uzun zamandır yazamasamda hep takipteyim, çok hoş sohbetlisiniz keyifle okuyorum :)
Gebelik sıkıntıları yaşayanlara çok çok geçmiş olsun
Şimdik benim bir sorum olacak özellikle erkek bebek bekleyen annelere. İsim konusunda karar verdiniz mi??? Biz hala düşünüyoruz
Bir bebek arabası, birde bu isim mevzusu, üstüne çok çalışılması gereken ciddi konularmış gerçekten
Erkek bebişlerin isimlerini öğrenebilir miyim acaba ?

Ben de istiyorum bu sette ama cam mi değil mi anlayamadım. Senin eline ulaştı mi
canım aventler cam değil, ben netten değil ebebek mağazasından aldım biberonlarda indirim olduğu gün. Dr Brownsları cam aldım.
Kızlar bu kapı süsleri nasıl hangisi daha güzel

canım hepsi çok tatlı, ben kendim yapıyorum çerçeveden ama resimdekiler gibi değil kendi kafamdam, ama malzemelerim tam olmadığı için bitiremedim henüz, bazı malzemeleri netten aldım bekliyorum

Ben yigit koycam canim. Emir ve kerem'i de cok begeniyorum

Bizimki dede adı ve tek isim Metin. :)
Sahi bebek arabası çok sıkıntılı biz hala bulamadık hem konforlu hem kolay manevra yapılabilen hem de hafif bir model. Tabii bi de makul fiyat önemli.

ayayyy Ben de isimi hala düşünüyorum. .erkek ismi bana zor geliyor ya..sanki kız isminde daha çok seçenek varmış gibi..soyut adlar çiçek adları vs..

S Sutanem150705 suslu biriyim abartı severim dersen ilki
İkinci ve üçüncü aynalı değişik, cici
Sonuncu da pek sekerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…