- 6 Ağustos 2014
- 1.114
- 1.143
- 158
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #34.781
Ben yigit koycam canim. Emir ve kerem'i de cok begeniyorum
Adıyla yaşasın canım miniğin :) bende yiğit ismini çok beğeniyorum. Ama erkek isimleri çok kısıtlıymış bunu anladım :)
Bizimki dede adı ve tek isim Metin. :)
Sahi bebek arabası çok sıkıntılı biz hala bulamadık hem konforlu hem kolay manevra yapılabilen hem de hafif bir model. Tabii bi de makul fiyat önemli.
ayayyy Ben de isimi hala düşünüyorum. .erkek ismi bana zor geliyor ya..sanki kız isminde daha çok seçenek varmış gibi..soyut adlar çiçek adları vs..
S Sutanem150705 suslu biriyim abartı severim dersen ilki
İkinci ve üçüncü aynalı değişik, cici
Sonuncu da pek sekerr
Dün dün medela calma denmişti;bnm kafam karıştı ...canım çok geçmiş olsun, hamilelikte ciğer yenmemesi gerekenler arasında diye biliyorum yoğun A vitaminden ötürü. Tabi arada bir yenebilir diyor doktorlar ama genel olarak önermiyorlar. Bir doktoruna sor istersen canım
Canım ben philips avent'in setini aldım süt sağma makinesiyle uyumlu olanı, makineyi almadım ablamdan alıcam. O yüzden ona uygun seti aldırdı ablam bana
bir de doktorumun tavsiyesi üzerine 2 adet dr browns kolik önleyici cam biberon aldım bir büyük bir küçük
saol canm. Yani google'dan bakabilirsin. 2015 trend isimler falan. Ben sanirim isim konusunda klasik dusunuyorum. Su yeni cikan abuk isimleri sevmiyorum yani
Aynen ben de bastona bakamıyorum pek:) yenidoğanı nasıl bastona koyucaz di mi:) peg prego ya da baktm ama işte yerinde göreyim alayım diyorum. İyice emin olayım. Küçük bir ilçedeyim şimdilik internetten iyice araştırıyorum:) bi de nuna pepp lerde gözüm var ama hafifliği nasıl bilmiyorum. Bakalım araştırmalara devam ediyorum.Ah o bebek arabaları yok mu ?? Yemin ederim yoruldum araştırma yapmaktan hep bir kafa karısıklığıhafif olanlara baktım hep baston puset. Ben travel istiyorum set olanlarından ama çok fazla marka var . Deneyimli olanlar 7. Aydan aonra bastona geçersiniz diyor boşuna travel almayın diyolar ama işte aklıma koydum bir kere :) peg perego ya baktın mı canım? Ben bu markayı araştırıyorum bu aralar
Valla kızlar çok ufakken dışarı pek çıkılmiyor maalesef hem zırt pırt emziriyorsun hem uykusuzluk..bizim babamız da yoğun çalışır biz çıkamamıştık. .Aynen ben de bastona bakamıyorum pek:) yenidoğanı nasıl bastona koyucaz di mi:) peg prego ya da baktm ama işte yerinde göreyim alayım diyorum. İyice emin olayım. Küçük bir ilçedeyim şimdilik internetten iyice araştırıyorum:) bi de nuna pepp lerde gözüm var ama hafifliği nasıl bilmiyorum. Bakalım araştırmalara devam ediyorum.
Aynen ben de bastona bakamıyorum pek:) yenidoğanı nasıl bastona koyucaz di mi:) peg prego ya da baktm ama işte yerinde göreyim alayım diyorum. İyice emin olayım. Küçük bir ilçedeyim şimdilik internetten iyice araştırıyorum:) bi de nuna pepp lerde gözüm var ama hafifliği nasıl bilmiyorum. Bakalım araştırmalara devam ediyorum.
Hepsi harika , 2. Si çok farklı geldi daha güzel sanli
Kızlar hepinize selamlar
Uzun zamandır yazamasamda hep takipteyim, çok hoş sohbetlisiniz keyifle okuyorum :)
Gebelik sıkıntıları yaşayanlara çok çok geçmiş olsun
Şimdik benim bir sorum olacak özellikle erkek bebek bekleyen annelere. İsim konusunda karar verdiniz mi??? Biz hala düşünüyoruz
Bir bebek arabası, birde bu isim mevzusu, üstüne çok çalışılması gereken ciddi konularmış gerçekten
Erkek bebişlerin isimlerini öğrenebilir miyim acaba ?
Ay nasıl tatlılar pembiş pembiş . 2. Olanını çok beğendim çok orjinal bence
1 ve 2yi begendim canm
canım aventler cam değil, ben netten değil ebebek mağazasından aldım biberonlarda indirim olduğu gün. Dr Brownsları cam aldım.
canım hepsi çok tatlı, ben kendim yapıyorum çerçeveden ama resimdekiler gibi değil kendi kafamdam, ama malzemelerim tam olmadığı için bitiremedim henüz, bazı malzemeleri netten aldım bekliyorum
ayayyy Ben de isimi hala düşünüyorum. .erkek ismi bana zor geliyor ya..sanki kız isminde daha çok seçenek varmış gibi..soyut adlar çiçek adları vs..
S Sutanem150705 suslu biriyim abartı severim dersen ilki
İkinci ve üçüncü aynalı değişik, cici
Sonuncu da pek sekerr
Ah canım keşke secenek olsa bende okdar karısık ki kafam. İnşallah uygun bir isim bulacağız .ayayyy Sen içinize sineni koy kimseyi umursama benden demesi yoksa daha çok kafayı yersin herkesin beğenisi farklı maalesef
Sen seçenek sun biz yorumlayalim çok istiyorsan
Aynen ben de bastona bakamıyorum pek:) yenidoğanı nasıl bastona koyucaz di mi:) peg prego ya da baktm ama işte yerinde göreyim alayım diyorum. İyice emin olayım. Küçük bir ilçedeyim şimdilik internetten iyice araştırıyorum:) bi de nuna pepp lerde gözüm var ama hafifliği nasıl bilmiyorum. Bakalım araştırmalara devam ediyorum.
Numa pepp lere bakmadım canım hiç ama araştırıcam :) peg perego ya baktım kaliteli ama travel olduğu için ağır haliylebirde concord neo ya bakmanı tavsiye ederim :) benim cok hoşuma gitti , sadece bir fikir :)
ilk kez Aksaraydan birini görüyorum burda..bende daha pazartesi türkcan beye gittim çok ilgili maaşallah ve bi önce ki dogum hikayeni okudum sanada maaşallahbelki tanışıyoruz belki bi dükkanda markette karşılaştık bilmiyorum sonuçta küçük yer Aksaray :)
Kızlar ben nuna pepp luxx aldım çok kullanışlı anlattıklarına göre ve yorumlarına göre çok hafif daha kutusundan açmadık evde duruyor öylece diğer modellerde genellikle 2. Araba tercih ediliyor ağır olduğu için bunda baston modele ihtiyaç duyulmuyor indirimden aldık bayada uyguna gelmişti setini 860 liraya almıştık
Ah canım keşke secenek olsa bende okdar karısık ki kafam. İnşallah uygun bir isim bulacağız .
Teşekkür ederim burada iki arkadaş da aynı markadan aldı e bebek de hello babyde var ama e bebekde daha uygun fiyatları kampanyaları oluyor sürekliHemen bu markaya bakmam lazım nasıl kaçırmışımgüle güle kullanın canım :)
Bence emir eymen talha çınar can isimleri güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?