2015 Temmuz Anneleri

Chicco nun da cam biberonu var..
Anne akışını iğne deliği gibi mübarek. .Ha kullandın mi dersen bi kere sağarak anne sütünü verdim ne bebek ne ben biberon olayını sevmedik ama kaliteli yani aklınızda olsun

Adıyla yaşasın canım miniğin :) bende yiğit ismini çok beğeniyorum. Ama erkek isimleri çok kısıtlıymış bunu anladım :)
saol canm. Yani google'dan bakabilirsin. 2015 trend isimler falan. Ben sanirim isim konusunda klasik dusunuyorum. Su yeni cikan abuk isimleri sevmiyorum yani

Bizimki dede adı ve tek isim Metin. :)
Sahi bebek arabası çok sıkıntılı biz hala bulamadık hem konforlu hem kolay manevra yapılabilen hem de hafif bir model. Tabii bi de makul fiyat önemli.

Ah o bebek arabaları yok mu ?? Yemin ederim yoruldum araştırma yapmaktan hep bir kafa karısıklığı hafif olanlara baktım hep baston puset. Ben travel istiyorum set olanlarından ama çok fazla marka var . Deneyimli olanlar 7. Aydan aonra bastona geçersiniz diyor boşuna travel almayın diyolar ama işte aklıma koydum bir kere :) peg perego ya baktın mı canım? Ben bu markayı araştırıyorum bu aralar

Aynen canım erkek isimleri zormus. Öyle bir karar ki bu ömür boyu taşıyacak yavrum. Hem anlamı güzel olsun hem kulağa hoş gelsin hemde herkeste olmayan bir isim olsun istiyoruz ama çok sey istiyoruz sanırım :)

Dün dün medela calma denmişti;bnm kafam karıştı ...

saol canm. Yani google'dan bakabilirsin. 2015 trend isimler falan. Ben sanirim isim konusunda klasik dusunuyorum. Su yeni cikan abuk isimleri sevmiyorum yani

Google bile bu konuda çok fazla secenek sunamamış canım :) demir isminide çok beğeniyorum ama babamız okadar seçici ki hiç bişey beğenmiyor. Oyğzden kızlara sorayım dedim seçenekler için :) akıl tutulması yaşamaya başladım artık cnkü :)

Kızlar biberon konusu geçmiş. Biz philips avent setini aldık. Daha doğrusu avent sterilizatör aldık onunla birlikteydi biberon setide. Çok tavsiye eden oldu ve bizde çok araştırdık bu markayı, baya övgü almış. Bakalım inşallah pişmaz olmayız .

Aynen ben de bastona bakamıyorum pek:) yenidoğanı nasıl bastona koyucaz di mi:) peg prego ya da baktm ama işte yerinde göreyim alayım diyorum. İyice emin olayım. Küçük bir ilçedeyim şimdilik internetten iyice araştırıyorum:) bi de nuna pepp lerde gözüm var ama hafifliği nasıl bilmiyorum. Bakalım araştırmalara devam ediyorum.

ayayyy Sen içinize sineni koy kimseyi umursama benden demesi yoksa daha çok kafayı yersin herkesin beğenisi farklı maalesef

Sen seçenek sun biz yorumlayalim çok istiyorsan

Valla kızlar çok ufakken dışarı pek çıkılmiyor maalesef hem zırt pırt emziriyorsun hem uykusuzluk..bizim babamız da yoğun çalışır biz çıkamamıştık. .
Hafif ve kolay taşınır alın benden demesi en hafif travellerdan olmasina ragmen çok zorlanıyorum keşke baston alsaymisim..tam yatarlar var en iyisi o bence..
Gene de siz bilirsiniz bu benim fikrim

Numa pepp lere bakmadım canım hiç ama araştırıcam :) peg perego ya baktım kaliteli ama travel olduğu için ağır haliyle birde concord neo ya bakmanı tavsiye ederim :) benim cok hoşuma gitti , sadece bir fikir :)

Hepsi harika , 2. Si çok farklı geldi daha güzel sanli

Ay nasıl tatlılar pembiş pembiş . 2. Olanını çok beğendim çok orjinal bence

1 ve 2yi begendim canm

Çok teşekkürler kızlar Bende 2. Biraz daha fazla beğendim ama fiyatları baya tuzlu ya 300-400 arası bi eminönüne bakıcam kendim yapabileceğim malzemeleri bulabilirsem kendim yapıcam.

@nothernlights en güzelini yapıyorsun mutlaka bitince fotosunu paylaş

ayayyy Sen içinize sineni koy kimseyi umursama benden demesi yoksa daha çok kafayı yersin herkesin beğenisi farklı maalesef

Sen seçenek sun biz yorumlayalim çok istiyorsan
Ah canım keşke secenek olsa bende okdar karısık ki kafam. İnşallah uygun bir isim bulacağız .

Numa pepp lere bakmadım canım hiç ama araştırıcam :) peg perego ya baktım kaliteli ama travel olduğu için ağır haliyle birde concord neo ya bakmanı tavsiye ederim :) benim cok hoşuma gitti , sadece bir fikir :)

Kızlar ben nuna pepp luxx aldım çok kullanışlı anlattıklarına göre ve yorumlarına göre çok hafif daha kutusundan açmadık evde duruyor öylece diğer modellerde genellikle 2. Araba tercih ediliyor ağır olduğu için bunda baston modele ihtiyaç duyulmuyor indirimden aldık bayada uyguna gelmişti setini 860 liraya almıştık

bn daha öncede aksaray dan biri ile msjlaşmıştım tesadüfen..Türkcan beyi tavsiye ederim cnm..küçük yer cidden burası efor ve adese de dek gelmiş olabiliriz

Hemen bu markaya bakmam lazım nasıl kaçırmışım güle güle kullanın canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…