2015 Temmuz Anneleri

Yiğit efe mizi beklyrz

Ayy canım al benden de okadar.. Resmen isim kalmadı sanki bize eşimin istediğini ben istemiyorum benim istediğimi de o istemiyor.. Iki isim de koyma tarftarı değiliz.. Sonuç: isimsiz bir oğluş :)

Bizim oglumuz Ayaz olacak

SAĞOLASN CANM HAMİLEYKENDE ÇOK ZOR OLYR YA OĞLŞM NASL HEREKTLYDİ SANKİ ANNE BEN İYİYİM DER GİBİ NASL UZULDM ONA BİŞEY OLCK DİE BİDE ELLERMDE UYUŞMA OLDU BENM SONRA GEÇTİ NEDEN ACABA
korkma normal bu haftalarda ,tansiyon düşüklüğü ellerde uyuşma .bebeğin endişelenme diye kıpır kıpırmış işte :)) küçüğüm şimdiden sana destek oluyor

Ayy canım al benden de okadar.. Resmen isim kalmadı sanki bize eşimin istediğini ben istemiyorum benim istediğimi de o istemiyor.. Iki isim de koyma tarftarı değiliz.. Sonuç: isimsiz bir oğluş :)
Bende isimsiz kahramanım diye seviyorum canım :) listemiz var aslında ama çok kalabalık en aza indirgemek istiyorum olmuyor :)
İki isim istiyoruz biz aslında ama noktalı harf istemiyoruz oyüzden de zorlanıyoruz . Bizde de sonuc dediğin gibi canım :)

bununla gecmis olsun su aralar dikkat etmek lazim virden tansiyon dusuyor.. Bol bol dinlen canim

Bunun fİyatını karıştırmışım en uygunu bu 150 lira :) kendim güzel malzeme bulup yapamazsam bunu yaptırım diğerleri çok yüksek değer mi ki o süslere 300 400 lira

Canım bende bunu alacaktım 130 dediler instagramda laila tasarım diye bi satıcı denkgeldi çiçeksiz hali 55 ordan alıcam sende bak kendin süslersin

Eklentiler

• image.webp
    46,9 KB · Görüntüleme: 126
Ahh canm aynı kaderi paylaşyrz bizm oğlanında ismi yok henüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…