- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #34.801
Yiğit efe mizi beklyrzKızlar hepinize selamlar
Uzun zamandır yazamasamda hep takipteyim, çok hoş sohbetlisiniz keyifle okuyorum :)
Gebelik sıkıntıları yaşayanlara çok çok geçmiş olsun
Şimdik benim bir sorum olacak özellikle erkek bebek bekleyen annelere. İsim konusunda karar verdiniz mi??? Biz hala düşünüyoruz
Bir bebek arabası, birde bu isim mevzusu, üstüne çok çalışılması gereken ciddi konularmış gerçekten
Erkek bebişlerin isimlerini öğrenebilir miyim acaba ?
Aynen öyle :))) bizde su koyacağız hem eşimle ikimizin barş harfleri tam aşkımızın meyvesi olucak ismi :))))))excell tablosu yaptım resmen :) dediğin isimlerde var canım listede, demekki bu devrin isimleri bunlar çok duydum cünkü. :)
Ayy canım al benden de okadar.. Resmen isim kalmadı sanki bizeKızlar hepinize selamlar
Uzun zamandır yazamasamda hep takipteyim, çok hoş sohbetlisiniz keyifle okuyorum :)
Şimdik benim bir sorum olacak özellikle erkek bebek bekleyen annelere. İsim konusunda karar verdiniz mi??? Biz hala düşünüyoruz
Bir bebek arabası, birde bu isim mevzusu, üstüne çok çalışılması gereken ciddi konularmış gerçekten
Canım bence sonuncu tanem yazan en GüzeliKızlar bu kapı süsleri nasıl hangisi daha güzel
Canım bence sonuncu tanem yazan en Güzeli
Bizim oglumuz Ayaz olacakKızlar hepinize selamlar
korkma normal bu haftalarda ,tansiyon düşüklüğü ellerde uyuşma .bebeğin endişelenme diye kıpır kıpırmış işte :))SAĞOLASN CANM HAMİLEYKENDE ÇOK ZOR OLYR YA OĞLŞM NASL HEREKTLYDİ SANKİ ANNE BEN İYİYİM DER GİBİ NASL UZULDM ONA BİŞEY OLCK DİE BİDE ELLERMDE UYUŞMA OLDU BENM SONRA GEÇTİ NEDEN ACABA
güle güle kullansın :)tulum aldım canım
Yiğit efe mizi beklyrz
Bizim oglumuz Ayaz olacak
Bende isimsiz kahramanım diye seviyorum canım :) listemiz var aslında ama çok kalabalık en aza indirgemek istiyorum olmuyor :)Ayy canım al benden de okadar.. Resmen isim kalmadı sanki bizeeşimin istediğini ben istemiyorum benim istediğimi de o istemiyor.. Iki isim de koyma tarftarı değiliz.. Sonuç: isimsiz bir oğluş :)
Kızlar bu kapı süsleri nasıl hangisi daha güzel
bununla gecmis olsun su aralar dikkat etmek lazim virden tansiyon dusuyor.. Bol bol dinlen canimKIZLAR ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM HEPNİZE. ŞİMDİ İYİYİM GÖZLERM KARARDI AZ DAHA BAYLYRDM ARKDŞ ALIP AİCİLE GÖTRDÜ BENİ TANSİYONU ÖLÇTÜLER 9.5 ÇIKTIANNEME GÖTRDÜ YATTIM HEMEN AYAKLARIMI YUKARI KALDRIP TUZLU AYRAN TUZLU PEYNR ZEYTN YEDM KENDIME GELDM AMA BAŞIM AĞRYR ŞUAN. ÇOK KÖTÜ YAPTI BENİ YA.
CANM GEÇMŞ OLSN BOL BOL SU İÇ SUYLA GİDER ENKSYN.
Aynen öyle :))) bizde su koyacağız hem eşimle ikimizin barş harfleri tam aşkımızın meyvesi olucak ismi :))))))
Ay ayaz da çok güzelmiş hiç düşünmemiştik bize fikir olsun minik ayaz a maşallah annesi:)
tesekkur ederiz... Biz Poyraz ve Ruzgar'da düşünmüştük bu arada, fikir olur belki
Bunun fİyatını karıştırmışım en uygunu bu 150 lira :) kendim güzel malzeme bulup yapamazsam bunu yaptırım diğerleri çok yüksek değer mi ki o süslere 300 400 lira
Cani ikincisi güzelmş :)Kızlar bu kapı süsleri nasıl hangisi daha güzel
Ahh canm aynı kaderi paylaşyrz bizm oğlanında ismi yok henüzKızlar hepinize selamlar
Aynen öyle teyzesı ben yirim onuu :)korkma normal bu haftalarda ,tansiyon düşüklüğü ellerde uyuşma .bebeğin endişelenme diye kıpır kıpırmış işte :))küçüğüm şimdiden sana destek oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?