- 23 Kasım 2008
- 999
- 752
- 208
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #34.821
nasıl oldun gizem ,iyimisin :)Ahh canm aynı kaderi paylaşyrz bizm oğlanında ismi yok henüz
Sağol cnm sanrm olck bunlarbununla gecmis olsun su aralar dikkat etmek lazim virden tansiyon dusuyor.. Bol bol dinlen canim
Iyi canm baş ağrm var biraz uyumak için uzandm elime aldm tableti eşim dio hani uyuyrdn başn ağryrdu çenen düştü dimi :)) merak edyrm ama sizleri ne yapim uyursam biraz geçer cnm sanrm ilaçta almadm direnyrm ama nereye kadar direncm bakalmnasıl oldun gizem ,iyimisin :)
uyu tabi , ancak dinlenerek geçiyor .bende durmadan açıp bakıyorum kim ne yazmış diye. :) biraz uzun bakmasam 30 sayfa geçiyor oku oku bitmiyorIyi canm baş ağrm var biraz uyumak için uzandm elime aldm tableti eşim dio hani uyuyrdn başn ağryrdu çenen düştü dimi :)) merak edyrm ama sizleri ne yapim uyursam biraz geçer cnm sanrm ilaçta almadm direnyrm ama nereye kadar direncm bakalm
Canım bende bunu alacaktım 130 dediler instagramda laila tasarım diye bi satıcı denkgeldi çiçeksiz hali 55 ordan alıcam sende bak kendin süslersin
Aynısını kndim yapıcam inşallah :) bitince atarım resmini inşallah öyle olur :)Cani ikincisi güzelmş :)
Su ennur koyacaktık ismini ne diye soran olunca su ennur diyince suratımıza bön bön bakıyorlardı zaten iki isim isteiyordum o yüzden su ya sadece karar verdik göbek ismi ennur olur kimlikde tek isim olucak yormayalım kuzuyu dedik :)Ever hatırladım canım en baştan belliydi sizin meleğin ismi :) çok kolay ve çok güzel ve anlamlı olmus :))
Yarin eve donuyoruz deneyecegim bakalim:)Aynen bak milföy varsa eve gidince milföyü açsan içinede malzemeyi kouyp kol böreği şeklinde küçük küçük yapsan birleştirsen sonra nasıl olur acaba ne yalan söyliyim benim bile canım çkti :)
Gecmis olsun cok canim. Filmlerde hep hamileler bayilir ya hatta ordan anlarlar hamile oldugunu, senin de oule olmus:) simdi iyi olduguna sevindim!KIZLAR ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM HEPNİZE. ŞİMDİ İYİYİM GÖZLERM KARARDI AZ DAHA BAYLYRDM ARKDŞ ALIP AİCİLE GÖTRDÜ BENİ TANSİYONU ÖLÇTÜLER 9.5 ÇIKTIANNEME GÖTRDÜ YATTIM HEMEN AYAKLARIMI YUKARI KALDRIP TUZLU AYRAN TUZLU PEYNR ZEYTN YEDM KENDIME GELDM AMA BAŞIM AĞRYR ŞUAN. ÇOK KÖTÜ YAPTI BENİ YA.
CANM GEÇMŞ OLSN BOL BOL SU İÇ SUYLA GİDER ENKSYN.
ne zaman izne ayrılacaksın canım artık son tirmester olduğu için tansıyon problemleri olabilir..Sağol cnm sanrm olck bunlarçalşrkn dinlnmk çok zor oluyr eve gelyrm evde ayrı koştrmaca hersabah acayip yorgn uyanıyorum
O da güzelmiş vallaBende isimsiz kahramanım diye seviyorum canım :) listemiz var aslında ama çok kalabalık en aza indirgemek istiyorum olmuyor :)
İki isim istiyoruz biz aslında ama noktalı harf istemiyoruz oyüzden de zorlanıyoruz . Bizde de sonuc dediğin gibi canım :)
Oglumun ismi hamza kerem olacak insallah :)Ben yigit koycam canim. Emir ve kerem'i de cok begeniyorum
O da güzelmiş vallaeşim gidip konuşma balonu almış üzerinde 'anne benim adım ne?' Yazıyor :) :) dalga geçiyor benimle artık.. Asıl mesele ben Selim Kerem gibi klasikleri seviyorum o da Çınar Aras gibi modern seviyor.. En büyük handikapımız bu..
Boşverrr parani daha önemli şeylere harca 400 ne yaaBunun fİyatını karıştırmışım en uygunu bu 150 lira :) kendim güzel malzeme bulup yapamazsam bunu yaptırım diğerleri çok yüksek değer mi ki o süslere 300 400 lira
Iyi canm baş ağrm var biraz uyumak için uzandm elime aldm tableti eşim dio hani uyuyrdn başn ağryrdu çenen düştü dimi :)) merak edyrm ama sizleri ne yapim uyursam biraz geçer cnm sanrm ilaçta almadm direnyrm ama nereye kadar direncm bakalm
Aslında kolayı o ama iki isim de başından beri koymayalım diyoruz tek olsun herkes onunla seslensin istiyoruz. Bebek şekeri bakmaya gittiğimiz yerde Görmüş , tabi ki kaçırmamış :)oda iyi ,uğraşmış gidip konuşma balonu mu almış :) selim çınar koyun ,olsun bitsin.ikinizde mutlu olursunuz. :)
Cok gecmis olsun canm dikkat et kendineKIZLAR ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM HEPNİZE. ŞİMDİ İYİYİM GÖZLERM KARARDI AZ DAHA BAYLYRDM ARKDŞ ALIP AİCİLE GÖTRDÜ BENİ TANSİYONU ÖLÇTÜLER 9.5 ÇIKTIANNEME GÖTRDÜ YATTIM HEMEN AYAKLARIMI YUKARI KALDRIP TUZLU AYRAN TUZLU PEYNR ZEYTN YEDM KENDIME GELDM AMA BAŞIM AĞRYR ŞUAN. ÇOK KÖTÜ YAPTI BENİ YA.
CANM GEÇMŞ OLSN BOL BOL SU İÇ SUYLA GİDER ENKSYN.
Canm uyumşm :) şimdi uyandm iyi geldi yahu yoksa geçmedi agrısı :))uyu tabi , ancak dinlenerek geçiyor .bende durmadan açıp bakıyorum kim ne yazmış diye. :) biraz uzun bakmasam 30 sayfa geçiyor oku oku bitmiyor
İnş. Canm yaparsın tabii nie yapmyckmsn beklyrz fotosunu :)Aynısını kndim yapıcam inşallah :) bitince atarım resmini inşallah öyle olur :)
Canm benm geç oldu bayılma :) yakında doğuracam :)) tskr cnm sağolsnGecmis olsun cok canim. Filmlerde hep hamileler bayilir ya hatta ordan anlarlar hamile oldugunu, senin de oule olmus:) simdi iyi olduguna sevindim!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?