2015 Temmuz Anneleri

nasıl oldun gizem ,iyimisin :)
Iyi canm baş ağrm var biraz uyumak için uzandm elime aldm tableti eşim dio hani uyuyrdn başn ağryrdu çenen düştü dimi :)) merak edyrm ama sizleri ne yapim uyursam biraz geçer cnm sanrm ilaçta almadm direnyrm ama nereye kadar direncm bakalm

uyu tabi , ancak dinlenerek geçiyor .bende durmadan açıp bakıyorum kim ne yazmış diye. :) biraz uzun bakmasam 30 sayfa geçiyor oku oku bitmiyor

Canım bende bunu alacaktım 130 dediler instagramda laila tasarım diye bi satıcı denkgeldi çiçeksiz hali 55 ordan alıcam sende bak kendin süslersin

Canım süpersin ya valla akıl akıldan üstün diye boşa dememişler aynı kalpli model sadece 35 lira dediğin sayfada zaten eminönüne gidicem haftasonu alırım çiçeklerini kendim aynısını yaparım bana 375 dedi fiyatına o kadar para vermezdim ama aklımda kalırdı valla allah razı olsun :))))

Ever hatırladım canım en baştan belliydi sizin meleğin ismi :) çok kolay ve çok güzel ve anlamlı olmus :))
Su ennur koyacaktık ismini ne diye soran olunca su ennur diyince suratımıza bön bön bakıyorlardı zaten iki isim isteiyordum o yüzden su ya sadece karar verdik göbek ismi ennur olur kimlikde tek isim olucak yormayalım kuzuyu dedik :)

Gecmis olsun cok canim. Filmlerde hep hamileler bayilir ya hatta ordan anlarlar hamile oldugunu, senin de oule olmus:) simdi iyi olduguna sevindim!

O da güzelmiş valla eşim gidip konuşma balonu almış üzerinde 'anne benim adım ne?' Yazıyor :) :) dalga geçiyor benimle artık.. Asıl mesele ben Selim Kerem gibi klasikleri seviyorum o da Çınar Aras gibi modern seviyor.. En büyük handikapımız bu..

oda iyi ,uğraşmış gidip konuşma balonu mu almış :) selim çınar koyun ,olsun bitsin.ikinizde mutlu olursunuz. :)

Bunun fİyatını karıştırmışım en uygunu bu 150 lira :) kendim güzel malzeme bulup yapamazsam bunu yaptırım diğerleri çok yüksek değer mi ki o süslere 300 400 lira
Boşverrr parani daha önemli şeylere harca 400 ne yaa
Sonuçta bi kapi susu sadece
bebek arabasi parasına yatır parani daha mantikli

Kendin de pekala yaparsın da benim gibi usengec ve beceriksiz değilsen tabi :))

canım geçmiş olsun..inşallah bundan sonra sıkıntısız geçer

oda iyi ,uğraşmış gidip konuşma balonu mu almış :) selim çınar koyun ,olsun bitsin.ikinizde mutlu olursunuz. :)
Aslında kolayı o ama iki isim de başından beri koymayalım diyoruz tek olsun herkes onunla seslensin istiyoruz. Bebek şekeri bakmaya gittiğimiz yerde Görmüş , tabi ki kaçırmamış :)

Cok gecmis olsun canm dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…