2015 Temmuz Anneleri

merhaba arkadaslar,

aranizda bebek odasi yapacak olan yada bakmaya baslayan var mi ? ben cok kararsizim kimi erken 7. ayi doldurduktan sonra bakmaya basla diyor , kimisi simdiden bakman lazim diyor acikcasi her kafadan ayri bir ses calisiyorum da ustelik cok vaktim de olmuyor cikip bakmak icin .. yardimlarinizi rica ederim

Canm 37 haftaya kadar çalştm diorm ama nasıl yapcm bılmyrm bu tanstn böyle olursa bide havalar ışınında daha çok düşer
Geçmiş olsun gizem, bende yanımda çantamda atıştırmalıklar bulunduruyrm, badem, üzüm, çikolata vs bazan bnmde takatim olmuyor ile yarıyor dikkat edelim

Yapan bitiren arkadaşlar var canım geçmiş sayfalarda paylasmislardi
Hiç de erken degil Son zamanlar daha çabuk ve yorucu geçiyor. .sen kafana yaz da ne alacağını bulup beğendikten sonra gerisi kolay ins

Sağol canım hepimiz temmuz annesiyiz bu çok güzel bir duygu aynı ayda hatta belki de aynı günde bebeklerimizi kucağımıza alcaz
Canm hgldn :) biz uzun zamndr burdyz cok güzel sohbetler edyrz dedgn gibi kimimizin muhtemel doğm tarıhleri aynı :) ama bakalm bebişler ne zamanlarda gelmek istycler :))

Ben baktım cnm siparişi de verdim 2 hafta önce nisan sonu getirecekler dün de odasının duvar kağıtları döşendi bugün perde ve avize bakmaya başladım mayıs ayında hazır olsun istiyorum mobilya kokusu çıksın odası havalansın haziran başıda yerleşip tamamalanır Allah ın izniyle inşallah :) mobilyacılar 1 aydan önce getirmiyor bilgin olsun bir de odanın mobilyanın havalanması kokusunun gitmesi var. Bence artık sende bakmalısın son günlere bırakma daha ağırlaşmadan rahat günlerimizde halletmek en iyisi

inşallah canım yanında tuzlu şeyler ayran felan bulundur aç kalmamaya bak her iki saate bir azda olsa bişeyler ye bununla geçmiş olsun
Cok sağol canm artık öyle yapcm tuzlu bişeyler çok fazla su içtm o sebep olmşmudr acaba diorm. İşyerınde çayda içyrm Açıktryr beni içimi bayıyr bazen tuzlu krakerler iyi gelck çekmeceme atym birakç bişey

çok su içmek değilde aralarda aç kalmamaya bak kuruyemiş felanda alabılırsın iyi gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…