2015 Temmuz Anneleri

1. gizem59-------OKUDU
2.sumeyye6134------OKUDU
3. senel8 -------OKUDU
4.yekruye------OKUDU
5. pinhan16------OKUDU
6. sebebiumut --------
7.ilknur84---------OKUDU
8. ayse2344------
9.elehar27--------OKUDU
10.nefesinannesi-------OKUDU
11.ozlenen2010-------OKUDU
12.fallenangel8--------OKUDU
13.yakamaoz_1905-------OKUDU
14.sutanem150705-------OKUDU
15.dilasa001-------OKUDU
16.angel5angel-------OKUDU
17.sutreela------OKUDU
18.fytninminigi-------
19.northenlights------
20.nazliyarim--------OKUDU
21.ssedass79--------OKUDU
22.busraydın--------OKUDU
23.mavismaviss-----OKUDU
24.mervekizmaz----
25.pettito----------

CANLAR BUGÜN BANA YAZARSANZ SEVNRM DİĞER TESBIHE GECELM

KIZLAR KALAN TESBİHATIMIZ TOPLAMDA 5337 KİŞİ BAŞI 213 DÜŞÜYOR .
ALLAH KABUL ETSİN.

TESBİHATTA :

“Hasbünallah ve nî’mel vekîl” (Allah bana yeter, O ne güzel vekildir)

Biz ilk öğrendiğimizde bakmaya başlamıştık ama öylesine fikir olsun diye geçen haftalarda karar verdik ölçüler alındı 1 ay sonra teslim olucak bizde inşallah o zamana kadar boyasını yaptırıcqz

Yakama karanfil takayım belki denk geliriz :) giderken yazarım bursan sana. Yan yana geçip gidermişşz :)

Kızlar bu kapı süsleri nasıl hangisi daha güzel

2 ye bayıldım kendinde yaparsan tadından yenmez. Bende yapmayı düşünebilirim hatta :)

Tatlım nasıl duvar kağıdı seçtin ben çok kararsızım duvar kağıdı mı boyamı yoksa her ikisde mi karar veremedim bir türlü resmini paylaşırmısın

Yakama karanfil takayım belki denk geliriz :) giderken yazarım bursan sana. Yan yana geçip gidermişşz :)

2 ye bayıldım kendinde yaparsan tadından yenmez. Bende yapmayı düşünebilirim hatta :)
Aynen yapıcam bir arkadaş instagramdan bir sayfa önerdi sade hali 35 lira eminönünden birde çiçeklerini bulursam süper olucak aynen bende gül takarım :)))))

Kizlar bugun biraz sandalyede oturdum sonra kalkdigimda ayaklarimin az sismisdi daha cok erken degilmi sismesi falan sonra yuruyunce indi biraz

Günaydın kızlar. Düm gece nefes darlığından uyuyamadım. Yatıyorum olmuyor, kalkıyorum olmuyor . Derin derin nefes almaya çalıştım hep. Nefes darlığı başladı bende Allah yardımcım olsun

hayırlı sabahlar mutlu huzurlu günler hamişler inşaallah herşey yolundadır bebişlerimizin sağlığı keyfi yerindedirbizim şehzademizin kontrolu var yarın biraz gerginiz hissediyo sanırım kuzum oda geriliyo bugün perşembe sizler hamilesiniz ve Rabbim sağnak sağnak nisan yağmurları veriyor duanın kabulüne bunca sebeb var Allahın izniyle.Bu sebeble bu gece oğluma dualarınızı bekliyorum Rabbim sağlığına kavuştursun herşey normale dönsün inşaallah hepinizden Rabbim razı olsun bebişlerimize sağlıkla kavuşmak duası ile Allaha emanet olun dua ve iyi dileklerinizden unutmayın

Günaydın kızlar. Düm gece nefes darlığından uyuyamadım. Yatıyorum olmuyor, kalkıyorum olmuyor . Derin derin nefes almaya çalıştım hep. Nefes darlığı başladı bende Allah yardımcım olsun
Bendedw var tatlım derin bi nefes geliyo beş dakkada bir eşim dalga geciyo heyecanlanıyon mu askım diye normalmiş

Biz ilk öğrendiğimizde bakmaya başlamıştık ama öylesine fikir olsun diye geçen haftalarda karar verdik ölçüler alındı 1 ay sonra teslim olucak bizde inşallah o zamana kadar boyasını yaptırıcqz

Kızlar sizin de bebişler kızdı değil mi ? Ben de mobilya bakıyorum ama bi türlü karar veremedim. Siz nerden aldınız fotoğraf atabilir misiniz?

Canım Allah yardımcınız olsun.Minik paşa için dua ediyorum .İnşallahh güzel haberlerle geliceksin .Sağ salim alıcaz minikleri kollarımıza.

allah zihin açıklığı versin canım 10 tane vuruldum faydası oldu test yapmışlardı çok düşüktü sen yaptırdınmı

Kızlar sizin de bebişler kızdı değil mi ? Ben de mobilya bakıyorum ama bi türlü karar veremedim. Siz nerden aldınız fotoğraf atabilir misiniz?
Gunaydin benim kizim olacak allah nasip ederse bizde gecen hafta sonu maskoya gidip aldik bebek odamizi maskoda gercekten cok cesit var insanin kafasi karisiyor bude fiyat olarak herkese gore var ben aklimda olan fiyattan daha fazlasina aldim ama gercekten cok kaliteli urunler var bizimki mayisin 9 gelicek onfan sonra hazirliklara baslarim bende sifonyerin hepsi cekmece olacak ve dokabindaki ve kulp renkleri biraz koyu olacak odasina gelincede atarim fotosunu 5 parca toplam dolap sifonyer buyuyen besik oyuncak cekmecesi bide duvar rafi var uyku seti icinde 2900 tl pesin aldik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…