- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #34.861
Evet cnm oda olblr tuzlu bişeyler alcmçok su içmek değilde aralarda aç kalmamaya bak kuruyemiş felanda alabılırsın iyi gider
insallah canm adiyla yasasinOglumun ismi hamza kerem olacak insallah :)
Biz ilk öğrendiğimizde bakmaya başlamıştık ama öylesine fikir olsun diye geçen haftalarda karar verdik ölçüler alındı 1 ay sonra teslim olucak bizde inşallah o zamana kadar boyasını yaptırıcqzmerhaba arkadaslar,
aranizda bebek odasi yapacak olan yada bakmaya baslayan var mi ? ben cok kararsizim kimi erken 7. ayi doldurduktan sonra bakmaya basla diyor , kimisi simdiden bakman lazim diyor acikcasi her kafadan ayri bir ses calisiyorum da ustelik cok vaktim de olmuyor cikip bakmak icin .. yardimlarinizi rica ederim
İyi hadi stressiz atlattın ama suyu mutlaka artır yanında her zaman 1 buçuk litrelik su olsun ona göre ne kadar içtiğine bak hem de daha kolay içiliyor.
Bu arada eğer sırt ve ayak ağrım geçerse bende arkadaşlarla cumartesi eminönüne gidicem . O hanlara felan bakıcaz terlik taç bebek zıbın malzemeleri felan alıcam :) birde hediyeliklere bakıcam
Kızlar bu kapı süsleri nasıl hangisi daha güzel
Tatlım nasıl duvar kağıdı seçtin ben çok kararsızım duvar kağıdı mı boyamı yoksa her ikisde mi karar veremedim bir türlü resmini paylaşırmısınBen baktım cnm siparişi de verdim 2 hafta önce nisan sonu getirecekler dün de odasının duvar kağıtları döşendi bugün perde ve avize bakmaya başladım mayıs ayında hazır olsun istiyorum mobilya kokusu çıksın odası havalansın haziran başıda yerleşip tamamalanır Allah ın izniyle inşallah :) mobilyacılar 1 aydan önce getirmiyor bilgin olsun bir de odanın mobilyanın havalanması kokusunun gitmesi var. Bence artık sende bakmalısın son günlere bırakma daha ağırlaşmadan rahat günlerimizde halletmek en iyisi
Aynen yapıcam bir arkadaş instagramdan bir sayfa önerdi sade hali 35 lira eminönünden birde çiçeklerini bulursam süper olucak aynen bende gül takarım :)))))Yakama karanfil takayım belki denk geliriz :) giderken yazarım bursan sana. Yan yana geçip gidermişşz :)
2 ye bayıldım kendinde yaparsan tadından yenmez. Bende yapmayı düşünebilirim hatta :)
Mrb canım şeker yüklemesi yaptın mı senMaşallah cnm, büyümüştür tabi ki annesi :)
Bendedw var tatlım derin bi nefes geliyo beş dakkada bir eşim dalga geciyo heyecanlanıyon mu askım diye normalmişGünaydın kızlar. Düm gece nefes darlığından uyuyamadım. Yatıyorum olmuyor, kalkıyorum olmuyor . Derin derin nefes almaya çalıştım hep. Nefes darlığı başladı bende Allah yardımcım olsun
Biz ilk öğrendiğimizde bakmaya başlamıştık ama öylesine fikir olsun diye geçen haftalarda karar verdik ölçüler alındı 1 ay sonra teslim olucak bizde inşallah o zamana kadar boyasını yaptırıcqz
Ben baktım cnm siparişi de verdim 2 hafta önce nisan sonu getirecekler dün de odasının duvar kağıtları döşendi bugün perde ve avize bakmaya başladım mayıs ayında hazır olsun istiyorum mobilya kokusu çıksın odası havalansın haziran başıda yerleşip tamamalanır Allah ın izniyle inşallah :) mobilyacılar 1 aydan önce getirmiyor bilgin olsun bir de odanın mobilyanın havalanması kokusunun gitmesi var. Bence artık sende bakmalısın son günlere bırakma daha ağırlaşmadan rahat günlerimizde halletmek en iyisi
hayırlı sabahlar mutlu huzurlu günler hamişler inşaallah herşey yolundadır bebişlerimizin sağlığı keyfi yerindedirbizim şehzademizin kontrolu var yarın biraz gerginiz hissediyo sanırım kuzum oda geriliyo bugün perşembe sizler hamilesiniz ve Rabbim sağnak sağnak nisan yağmurları veriyor duanın kabulüne bunca sebeb var Allahın izniyle.Bu sebeble bu gece oğluma dualarınızı bekliyorum Rabbim sağlığına kavuştursun herşey normale dönsün inşaallah hepinizden Rabbim razı olsun bebişlerimize sağlıkla kavuşmak duası ile Allaha emanet olun dua ve iyi dileklerinizden unutmayın
günaydıın canım internetten baktım araştırdım resmenKIZLAR GÜNAYDINLARR NASILSINZZ NE VAR NE YOK :) BU A101 9 DA MI AÇLYR BİLYRMSNZ
:)) SAĞOL TATLM BURDADA HAVA BERBAT YAW ERKEN GİDİP ORDA BEKLEMYM DEDM :)günaydıın canım internetten baktım araştırdım resmen9 da açılıyormuş
allah zihin açıklığı versin canım 10 tane vuruldum faydası oldu test yapmışlardı çok düşüktü sen yaptırdınmıBen de saç dökülmesi yok ama bu unutkanlık iyice artmaya başladı.. bir de doktora için ders çalışmak zorundayım, kafam hiç birşey almıyor...allah yardımcımız olsunn.. b12 nin iğnesini mi vuruluyorsun sen?
Gunaydin benim kizim olacak allah nasip ederse bizde gecen hafta sonu maskoya gidip aldik bebek odamizi maskoda gercekten cok cesit var insanin kafasi karisiyor bude fiyat olarak herkese gore var ben aklimda olan fiyattan daha fazlasina aldim ama gercekten cok kaliteli urunler var bizimki mayisin 9 gelicek onfan sonra hazirliklara baslarim bende sifonyerin hepsi cekmece olacak ve dokabindaki ve kulp renkleri biraz koyu olacak odasina gelincede atarim fotosunu 5 parca toplam dolap sifonyer buyuyen besik oyuncak cekmecesi bide duvar rafi var uyku seti icinde 2900 tl pesin aldikKızlar sizin de bebişler kızdı değil mi ? Ben de mobilya bakıyorum ama bi türlü karar veremedim. Siz nerden aldınız fotoğraf atabilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?