- 11 Ağustos 2014
- 2.840
- 1.342
- 198
- 43
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #34.881
amin canım birde ben grpioldum hiç uyuyamıyorum burnum kapalı nefes alamıyorum gebeler gripken ne yapıyor ya kışta bitmedi istanbul buz gibi bugün dr gideceğim sağlık ocağına aşı vurulacağım donarım dışardaGünaydın kızlar. Düm gece nefes darlığından uyuyamadım. Yatıyorum olmuyor, kalkıyorum olmuyor . Derin derin nefes almaya çalıştım hep. Nefes darlığı başladı bende Allah yardımcım olsun
ne iş yapıyorsun sen canım valla ben 32 de ayrılcam iple çekıyorum geceleri uyuamıyorum çok zorluyor beni hemiş hem evCanm 37 haftaya kadar çalştm diorm ama nasıl yapcm bılmyrm bu tanstn böyle olursa bide havalar ışınında daha çok düşer
Bendedw var tatlım derin bi nefes geliyo beş dakkada bir eşim dalga geciyo heyecanlanıyon mu askım diye normalmiş
amin canım birde ben grpioldum hiç uyuyamıyorum burnum kapalı nefes alamıyorum gebeler gripken ne yapıyor ya kışta bitmedi istanbul buz gibi bugün dr gideceğim sağlık ocağına aşı vurulacağım donarım dışarda
sğl canım tetenozun 2.dozunu olacağım zor iyleşmişti öteki ya kaç kez daha olacaz daha sonmudur.Ah canım ya gripte hiç çekilmez hamileyken, çok geçmiş olsun.
Ne aşısı olacaksın canım
galiba 9 da canım ben bugün erken çıkacağım orya gitmem 4 ü bulur inş bitmez biberon nasıl sizce güzelmi gidenler baksın emi:)birde kulak çöpüne gerek varmı bebeklerdeKIZLAR GÜNAYDINLARR NASILSINZZ NE VAR NE YOK :) BU A101 9 DA MI AÇLYR BİLYRMSNZ
2 veya 4 canim. 2 si cok guzel.Kızlar bu kapı süsleri nasıl hangisi daha güzel
Valla bilmiyorum ki canım ben hiç yaptırmadım doktorum gerek yok demiştisğl canım tetenozun 2.dozunu olacağım zor iyleşmişti öteki ya kaç kez daha olacaz daha sonmudur.
Yok cnm, şeker yüklemesi yaptırmadım ben. Doktorum başka testler yaptırdı. Oradan yüksek çıktı, diyete başladık.Mrb canım şeker yüklemesi yaptın mı sen
Ben dün yaptırdım ve yüksek cıktı bir saat sonunda 181 cıktı dünden beri moralim cok bozuk
Bu mesaini yeni okudum canm. Sakn 300 400 verme. Tahta olanlar da max 150 ye satiliyor. Bunun fiyati iyi. (Kendin yapsan tahtasi 20 tl ye satiliyor, almstm bi ara ben :) )Çok teşekkürler kızlar Bende 2. Biraz daha fazla beğendim ama fiyatları baya tuzlu ya 300-400 arası bi eminönüne bakıcam kendim yapabileceğim malzemeleri bulabilirsem kendim yapıcam.
@nothernlights en güzelini yapıyorsun mutlaka bitince fotosunu paylaş
biz 15 gün önce siparişi verdik 45gün termin süresi var; eve gelmesi havalandırması vs derken anca olur diye düşündük. 23 nisanda da odasını boyayacağız. Mayıs başında mobilya gelince de perdesi halısı için sipariş veririz diye düşündük. Bir odasını yerleştirelim ne kadar alan kalıyor ortada vs bakalım diye.merhaba arkadaslar,
aranizda bebek odasi yapacak olan yada bakmaya baslayan var mi ? ben cok kararsizim kimi erken 7. ayi doldurduktan sonra bakmaya basla diyor , kimisi simdiden bakman lazim diyor acikcasi her kafadan ayri bir ses calisiyorum da ustelik cok vaktim de olmuyor cikip bakmak icin .. yardimlarinizi rica ederim
sğl canım tetenozun 2.dozunu olacağım zor iyleşmişti öteki ya kaç kez daha olacaz daha sonmudur.
hayırlı sabahlar mutlu huzurlu günler hamişler inşaallah herşey yolundadır bebişlerimizin sağlığı keyfi yerindedirbizim şehzademizin kontrolu var yarın biraz gerginiz hissediyo sanırım kuzum oda geriliyo bugün perşembe sizler hamilesiniz ve Rabbim sağnak sağnak nisan yağmurları veriyor duanın kabulüne bunca sebeb var Allahın izniyle.Bu sebeble bu gece oğluma dualarınızı bekliyorum Rabbim sağlığına kavuştursun herşey normale dönsün inşaallah hepinizden Rabbim razı olsun bebişlerimize sağlıkla kavuşmak duası ile Allaha emanet olun dua ve iyi dileklerinizden unutmayın
merhaba arkadaslar,
aranizda bebek odasi yapacak olan yada bakmaya baslayan var mi ? ben cok kararsizim kimi erken 7. ayi doldurduktan sonra bakmaya basla diyor , kimisi simdiden bakman lazim diyor acikcasi her kafadan ayri bir ses calisiyorum da ustelik cok vaktim de olmuyor cikip bakmak icin .. yardimlarinizi rica ederim
Canim ben baktim biberona cam ve iyiye benziyordu ama almadim arkadaslar hem erken hem de gerekmez belki dediler hem tekrar indirime geliyormus,kulak cubuklari da kalindi kiyamam ki onun kulagina yawrum yaziktir :)galiba 9 da canım ben bugün erken çıkacağım orya gitmem 4 ü bulur inş bitmez biberon nasıl sizce güzelmi gidenler baksın emi:)birde kulak çöpüne gerek varmı bebeklerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?