2015 Temmuz Anneleri

Günaydın kızlar. Düm gece nefes darlığından uyuyamadım. Yatıyorum olmuyor, kalkıyorum olmuyor . Derin derin nefes almaya çalıştım hep. Nefes darlığı başladı bende Allah yardımcım olsun
amin canım birde ben grpioldum hiç uyuyamıyorum burnum kapalı nefes alamıyorum gebeler gripken ne yapıyor ya kışta bitmedi istanbul buz gibi bugün dr gideceğim sağlık ocağına aşı vurulacağım donarım dışarda

Canm 37 haftaya kadar çalştm diorm ama nasıl yapcm bılmyrm bu tanstn böyle olursa bide havalar ışınında daha çok düşer
ne iş yapıyorsun sen canım valla ben 32 de ayrılcam iple çekıyorum geceleri uyuamıyorum çok zorluyor beni hemiş hem ev

Bendedw var tatlım derin bi nefes geliyo beş dakkada bir eşim dalga geciyo heyecanlanıyon mu askım diye normalmiş

Benimde öyle oluyor canım arka arkaya nefes almaya çalısıyorum yoruluyorum sonra daha da kötü oluyorum tüm gece ne eşimi uyuttum ne kendim uyudum. Bebek diyaframa baskı yapıyomus ondan oluyormus ay ne zor

Ah canım ya gripte hiç çekilmez hamileyken, çok geçmiş olsun.
Ne aşısı olacaksın canım

KIZLAR GÜNAYDINLARR NASILSINZZ NE VAR NE YOK :) BU A101 9 DA MI AÇLYR BİLYRMSNZ
galiba 9 da canım ben bugün erken çıkacağım orya gitmem 4 ü bulur inş bitmez biberon nasıl sizce güzelmi gidenler baksın emi:)birde kulak çöpüne gerek varmı bebeklerde

G Gizemm59 dun yazamadim cnm gecmis olsun

Tum gebeler iyi mi :)

Kizlar bir sey sorcam. Benim oglus surekli ayni tarafta duruyor:) hic gezinmiyo sagi solu :) dayiyo basini poposunu ayni tarafa. sizin nasil.

Mrb canım şeker yüklemesi yaptın mı sen
Ben dün yaptırdım ve yüksek cıktı bir saat sonunda 181 cıktı dünden beri moralim cok bozuk
Yok cnm, şeker yüklemesi yaptırmadım ben. Doktorum başka testler yaptırdı. Oradan yüksek çıktı, diyete başladık.
Moralini hiç bozma, sdc daha sağlıklı beslenmeye başlıyorsun. Öyle düşün. Canını sıkacak, moralini bozacak hiçbir şey yok.
Doktorun ne dedi peki, insüline başlayacak mısın?

Bu mesaini yeni okudum canm. Sakn 300 400 verme. Tahta olanlar da max 150 ye satiliyor. Bunun fiyati iyi. (Kendin yapsan tahtasi 20 tl ye satiliyor, almstm bi ara ben :) )

Aynalari 50 60 a satiuorlar. Istedgn cicegi ve silikonu aldn mi yaparsin aynisini
Ayna icin adres vardi bende, bulursam atayim sana.

biz 15 gün önce siparişi verdik 45gün termin süresi var; eve gelmesi havalandırması vs derken anca olur diye düşündük. 23 nisanda da odasını boyayacağız. Mayıs başında mobilya gelince de perdesi halısı için sipariş veririz diye düşündük. Bir odasını yerleştirelim ne kadar alan kalıyor ortada vs bakalım diye.

sğl canım tetenozun 2.dozunu olacağım zor iyleşmişti öteki ya kaç kez daha olacaz daha sonmudur.

4 doz ama hamileliğin süresince 2 doz vuruluyor sonrası doğum sonrasına kaçıyor tabi vurulmak istersen ben istememiştim ama hemen hamile kalınca kaçamadık mecburen vuruldum

Canim iyi dileklerimiz senin bebegin ve tum bebeklerimiz icin Hepsi saglikla doğsun insallah... Hiçbirimiz acılarını görmeyelim...

Kizlar A 101 i talan etmis bizim hatunlar :) neyseki kuvete nevresim takimina sampuana yetistim,bide ogluma mavi aski aldim cok guzellerdi nevresim takiminin yerini de begendim siz ne yaptiniz aldiniz mi birseyler ?

Günaydın
Canım benim oğlum olacak..araştırdıkça işin içinden çıkamadım...bazısının sadeliğini,bazısının rengini,kullanımını derken kafam çok karıştı..sonra ben de istediğim modeli çizdim her beğendiğim mobilyadan bir şey aldım tanıdık bir mobilyacıya yaptırıyorum..boyasız..piyasada istediğim 2 küsur..ufak değişikliklerle 1600 e yaptırıyoruz..çokta içime sindi..nasipse mayıs başında gelecek...

galiba 9 da canım ben bugün erken çıkacağım orya gitmem 4 ü bulur inş bitmez biberon nasıl sizce güzelmi gidenler baksın emi:)birde kulak çöpüne gerek varmı bebeklerde
Canim ben baktim biberona cam ve iyiye benziyordu ama almadim arkadaslar hem erken hem de gerekmez belki dediler hem tekrar indirime geliyormus,kulak cubuklari da kalindi kiyamam ki onun kulagina yawrum yaziktir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…