- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #34.901
Bir kısmını annem, bir kısmını da eşime aldırdım cnm bende :) Nevresim, pike takımı, yorgan, yastık, küvet, maşraba, biberon temizleyici aldılar sanırım. Ben ürünleri görmedim ama iyidir sanırım :)Kizlar A 101 i talan etmis bizim hatunlar :) neyseki kuvete nevresim takimina sampuana yetistim,bide ogluma mavi aski aldim cok guzellerdi nevresim takiminin yerini de begendim siz ne yaptiniz aldiniz mi birseyler ?
Eki Görüntüle 1486722 Eki Görüntüle 1486723 Eki Görüntüle 1486724 Eki Görüntüle 1486725
Gunaydin benim kizim olacak allah nasip ederse bizde gecen hafta sonu maskoya gidip aldik bebek odamizi maskoda gercekten cok cesit var insanin kafasi karisiyor bude fiyat olarak herkese gore var ben aklimda olan fiyattan daha fazlasina aldim ama gercekten cok kaliteli urunler var bizimki mayisin 9 gelicek onfan sonra hazirliklara baslarim bende sifonyerin hepsi cekmece olacak ve dokabindaki ve kulp renkleri biraz koyu olacak odasina gelincede atarim fotosunu 5 parca toplam dolap sifonyer buyuyen besik oyuncak cekmecesi bide duvar rafi var uyku seti icinde 2900 tl pesin aldik
hayırlı sabahlar mutlu huzurlu günler hamişler inşaallah herşey yolundadır bebişlerimizin sağlığı keyfi yerindedirbizim şehzademizin kontrolu var yarın biraz gerginiz hissediyo sanırım kuzum oda geriliyo bugün perşembe sizler hamilesiniz ve Rabbim sağnak sağnak nisan yağmurları veriyor duanın kabulüne bunca sebeb var Allahın izniyle.Bu sebeble bu gece oğluma dualarınızı bekliyorum Rabbim sağlığına kavuştursun herşey normale dönsün inşaallah hepinizden Rabbim razı olsun bebişlerimize sağlıkla kavuşmak duası ile Allaha emanet olun dua ve iyi dileklerinizden unutmayın
KIZLAR GÜNAYDINLARR NASILSINZZ NE VAR NE YOK :) BU A101 9 DA MI AÇLYR BİLYRMSNZ
Günaydın hanımlar. Nasılsınız?
yaw cnm aldm bende ama uni ürünlerinden alamdm ne bılym mustela alrm dedm ben biberon almadm bide nevresm takımı gelmedi dedılerKizlar A 101 i talan etmis bizim hatunlar :) neyseki kuvete nevresim takimina sampuana yetistim,bide ogluma mavi aski aldim cok guzellerdi nevresim takiminin yerini de begendim siz ne yaptiniz aldiniz mi birseyler ?
canm ben birtane alez aldm yaw daha çok kullanlr mı bılemedm kı .evet pike takımı biraz dandık gibi ama :) ne yapım yaw kötü olursa çok atarz cokta para vermedm :)) nevresm naslmş acabaBenimde annemle eşim gitmişler.
Nevresim takımı, pike çok iyi değilmiş ama çok kötüde değilmiş. Annem kumaş ve dikişten anlar o yüzden bilgi vereyim dedim. Küveti maşrapası, kovası, 1 tane yorgan, 3 tane koruyucu, bir biberon takımı, 1 pike, 1nevresim takımı almışlar. 2 si farklı yerlerden almışlar.
Nevresimde pike takımı gibiymiş canım çok iyi değil yani ama alınabilirmiş.canm ben birtane alez aldm yaw daha çok kullanlr mı bılemedm kı .evet pike takımı biraz dandık gibi ama :) ne yapım yaw kötü olursa çok atarz cokta para vermedm :)) nevresm naslmş acabagelmedi dediler alamdm ondn
neyse cnm alırım ya yine başka yerlerden diğerlerinide aldk çok iyi değil ama olsn cokta para vermdk soçta diorm gittiği yere kadar kullanrm :) nevresm cmrtsi geleblr dedler bakarm birtane alrm ondn değiştrmklk yorgan yastkta aldm kullnrz işte :)Nevresimde pike takımı gibiymiş canım çok iyi değil yani ama alınabilirmiş.
Ben 2 tane istedim biri kirlenirse diğeriyle değiştiririm. Sonuçta bebek kusar falan değişmek gerek diye düşündüm.
Fakat 2 farklı kişi çıktığından fazlaca almışlar hatta eşim 3 alıyordu 2 taneye zor indi.
Kızlar 75 lik şeker yuklemesindeyim bana dua edin yüksek çıkmasın bu defa
Günaydın hanımlar. Nasılsınız?
Kizlar A 101 i talan etmis bizim hatunlar :) neyseki kuvete nevresim takimina sampuana yetistim,bide ogluma mavi aski aldim cok guzellerdi nevresim takiminin yerini de begendim siz ne yaptiniz aldiniz mi birseyler ?
Günaydın hamişler
Mutlu , bol tepikli günler
Gece uykularım bölük pörçük. Bebek sol göğsümün altına toplanıyor, ağırlığından uyanıyorum.Günaydın kızlar. Düm gece nefes darlığından uyuyamadım. Yatıyorum olmuyor, kalkıyorum olmuyor . Derin derin nefes almaya çalıştım hep. Nefes darlığı başladı bende Allah yardımcım olsun
Çok geçmiş olsun cnm, aman dikkat et kendine.amin canım birde ben grpioldum hiç uyuyamıyorum burnum kapalı nefes alamıyorum gebeler gripken ne yapıyor ya kışta bitmedi istanbul buz gibi bugün dr gideceğim sağlık ocağına aşı vurulacağım donarım dışarda
Maşallah cnm ya, bende özledim kızımı.günaydın canım iyiyiz şükür dr kontrolümüz var biraz heyecanlıyım kızımı çok uzun zamandır görmüyorum da
Normal bir nevresim takımı almıştım ben kızıma zaten, birde fiyat iyi olunca bol bol yıkayıp değiştirmelik olsun diye aldırttım bir tane daha. Kova aldırmadım ben sdc, lazım olurdu değil mi o da :)Benimde annemle eşim gitmişler.
Nevresim takımı, pike çok iyi değilmiş ama çok kötüde değilmiş. Annem kumaş ve dikişten anlar o yüzden bilgi vereyim dedim. Küveti maşrapası, kovası, 1 tane yorgan, 3 tane koruyucu, bir biberon takımı, 1 pike, 1nevresim takımı almışlar. 2 si farklı yerlerden almışlar.
Annem başka şehirde benimde cnm, 3tane nevresim getirmişler sdc, onlarda hemen bitmiş.canm ben birtane alez aldm yaw daha çok kullanlr mı bılemedm kı .evet pike takımı biraz dandık gibi ama :) ne yapım yaw kötü olursa çok atarz cokta para vermedm :)) nevresm naslmş acabagelmedi dediler alamdm ondn
İşteyiz bizde cnm kızımla. İzne çıkacağım günü iple çekiyorum resmen. Rahat rahat oturamıyorum.inşallah güzel sonuçlar alırsın canım
günaydın canım. ben iyiyim işteyim her zamanki gibi. sen nasılsın?
ben işten 6da çıkıyorum. bana A101 de domates kalır anca
Sanada günaydın canım
Yastık ve 2 yorgan anneler yapmıştı o yüzden bir yorgan aldık canım.neyse cnm alırım ya yine başka yerlerden diğerlerinide aldk çok iyi değil ama olsn cokta para vermdk soçta diorm gittiği yere kadar kullanrm :) nevresm cmrtsi geleblr dedler bakarm birtane alrm ondn değiştrmklk yorgan yastkta aldm kullnrz işte :)
Günaydın canımSanada günaydın canım
Nunanın dediğin tür arabasını arkadaşlar bize çok övmüşlerdi.http://babymall.com.tr/2GO-8601-MV/baby2go-pinna-deluxe-bebek-arabasi-mavi.html
bebek arabasında travel sistemden vazgeçip hafif olan puset modele kaydı aklım ...sizce bu araba nasıl en hafif araba olarak geçiyor 3,5 kg ....hemde cift yönlü ve tam yatabiliyor yani ilk dogdugundan itibaren kullanabilecek ve tek elle kapanıp açılıyor kullananlar var mı
merhaba arkadaslar,
aranizda bebek odasi yapacak olan yada bakmaya baslayan var mi ? ben cok kararsizim kimi erken 7. ayi doldurduktan sonra bakmaya basla diyor , kimisi simdiden bakman lazim diyor acikcasi her kafadan ayri bir ses calisiyorum da ustelik cok vaktim de olmuyor cikip bakmak icin .. yardimlarinizi rica ederim
inşallah güzel sonuçlar alırsın canım
günaydın canım. ben iyiyim işteyim her zamanki gibi. sen nasılsın?
ben işten 6da çıkıyorum. bana A101 de domates kalır anca
Sanada günaydın canım
Bende bilmediğimden almadım açıkcası kullanan öneren olsa alacaktım.Buraya küvet gelmemiş ben de onu almak istiyordum olmadı. Biberon beğendim alman mali yaziyordu hem emzik de öyle. Burda sampuan falan çokça vardı sebamed almıştım zaten almadım. uni nasıldır ki acaba
Bende izne ayrılmak için bekliyorum ama bir yandan 37. haftaya kadar çalışabilir raporu alıp devam etsem mi diye düşünüyroum. bakalım.Gece uykularım bölük pörçük. Bebek sol göğsümün altına toplanıyor, ağırlığından uyanıyorum.
Normalde o kadar sıkıntımız yok ama iş yatmaya gelince hiç rahat edemiyorum.
Ne sağıma, ne soluma, ne sırt üstü.
Normal bir nevresim takımı almıştım ben kızıma zaten, birde fiyat iyi olunca bol bol yıkayıp değiştirmelik olsun diye aldırttım bir tane daha. Kova aldırmadım ben sdc, lazım olurdu değil mi o da :)
Annem başka şehirde benimde cnm, 3tane nevresim getirmişler sdc, onlarda hemen bitmiş.
İşteyiz bizde cnm kızımla. İzne çıkacağım günü iple çekiyorum resmen. Rahat rahat oturamıyorum.
Günaydın canımKizlar herkese gunaydin
Dun yemekli misafirum vardi cok yoruldum
Esimin arkadassinin esi oglen geldi 1,5 yasinda oglu var
Aksamda esler gfeldi 2 dj oturamadim ama guzel gecti
Aksam hic uyuyamadim dondum durdum
Ne yanima yatsrsamyatayim olmuyor
Simdide kafam davul gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?