2015 Temmuz Anneleri

Kizlar A 101 i talan etmis bizim hatunlar :) neyseki kuvete nevresim takimina sampuana yetistim,bide ogluma mavi aski aldim cok guzellerdi nevresim takiminin yerini de begendim siz ne yaptiniz aldiniz mi birseyler ?
Bir kısmını annem, bir kısmını da eşime aldırdım cnm bende :) Nevresim, pike takımı, yorgan, yastık, küvet, maşraba, biberon temizleyici aldılar sanırım. Ben ürünleri görmedim ama iyidir sanırım :)

Canım çook güzelmiş ve çok kullanışlı görünüyor. güle güle kullanın bebişinizle inşallah :) benim baktıklarım hep 3 parça 3500 lerden başlıyor. maskonun internet sitesi varsa bi ordan bakayım ben de :))

RABBİM sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah biter bütün sıkıntılar

KIZLAR GÜNAYDINLARR NASILSINZZ NE VAR NE YOK :) BU A101 9 DA MI AÇLYR BİLYRMSNZ

günaydın canım...9 :15 di gittiğimde talan olmuş ben alez alcaktım ama kalmamıştı şimdievde kahvaltı yapıyorum..dr kontrolüm var bugün yol üstündeki A-101 lere bakıcam nasip

kızlar ben aldm geldm kımsede yoktu :) ama nevresm takımı gelmedi dediler ya ondan alamadm pike takımı bayağı ince ama aldm yinede birtane beyaz olan kuvetle kova ve maşrapa aldm ayy eve bıraktk hemen arkdşn arabyla inceleyemdm tam olarak eve gidince tek tek bakcm :))

Benimde annemle eşim gitmişler.
Nevresim takımı, pike çok iyi değilmiş ama çok kötüde değilmiş. Annem kumaş ve dikişten anlar o yüzden bilgi vereyim dedim. Küveti maşrapası, kovası, 1 tane yorgan, 3 tane koruyucu, bir biberon takımı, 1 pike, 1nevresim takımı almışlar. 2 si farklı yerlerden almışlar.

Kizlar A 101 i talan etmis bizim hatunlar :) neyseki kuvete nevresim takimina sampuana yetistim,bide ogluma mavi aski aldim cok guzellerdi nevresim takiminin yerini de begendim siz ne yaptiniz aldiniz mi birseyler ?
yaw cnm aldm bende ama uni ürünlerinden alamdm ne bılym mustela alrm dedm ben biberon almadm bide nevresm takımı gelmedi dedıler

canm ben birtane alez aldm yaw daha çok kullanlr mı bılemedm kı .evet pike takımı biraz dandık gibi ama :) ne yapım yaw kötü olursa çok atarz cokta para vermedm :)) nevresm naslmş acaba gelmedi dediler alamdm ondn

canm ben birtane alez aldm yaw daha çok kullanlr mı bılemedm kı .evet pike takımı biraz dandık gibi ama :) ne yapım yaw kötü olursa çok atarz cokta para vermedm :)) nevresm naslmş acaba gelmedi dediler alamdm ondn
Nevresimde pike takımı gibiymiş canım çok iyi değil yani ama alınabilirmiş.
Ben 2 tane istedim biri kirlenirse diğeriyle değiştiririm. Sonuçta bebek kusar falan değişmek gerek diye düşündüm.
Fakat 2 farklı kişi çıktığından fazlaca almışlar hatta eşim 3 alıyordu 2 taneye zor indi.

neyse cnm alırım ya yine başka yerlerden diğerlerinide aldk çok iyi değil ama olsn cokta para vermdk soçta diorm gittiği yere kadar kullanrm :) nevresm cmrtsi geleblr dedler bakarm birtane alrm ondn değiştrmklk yorgan yastkta aldm kullnrz işte :)

Kızlar 75 lik şeker yuklemesindeyim bana dua edin yüksek çıkmasın bu defa

inşallah güzel sonuçlar alırsın canım

Günaydın hanımlar. Nasılsınız?

günaydın canım. ben iyiyim işteyim her zamanki gibi. sen nasılsın?

ben işten 6da çıkıyorum. bana A101 de domates kalır anca

Günaydın hamişler
Mutlu , bol tepikli günler

Sanada günaydın canım

Buraya küvet gelmemiş ben de onu almak istiyordum olmadı. Biberon beğendim alman mali yaziyordu hem emzik de öyle. Burda sampuan falan çokça vardı sebamed almıştım zaten almadım. uni nasıldır ki acaba

Günaydın kızlar. Düm gece nefes darlığından uyuyamadım. Yatıyorum olmuyor, kalkıyorum olmuyor . Derin derin nefes almaya çalıştım hep. Nefes darlığı başladı bende Allah yardımcım olsun
Gece uykularım bölük pörçük. Bebek sol göğsümün altına toplanıyor, ağırlığından uyanıyorum.
Normalde o kadar sıkıntımız yok ama iş yatmaya gelince hiç rahat edemiyorum.
Ne sağıma, ne soluma, ne sırt üstü.

Çok geçmiş olsun cnm, aman dikkat et kendine.
Ballı süt bende çok işe yaramıştı grip olduğumda.

günaydın canım iyiyiz şükür dr kontrolümüz var biraz heyecanlıyım kızımı çok uzun zamandır görmüyorum da
Maşallah cnm ya, bende özledim kızımı.
Bizim daha kontrolümüze var.
2 hafta sonra gideriz sanırım. En son kontrolümüzde yüzünü döndü kızım, gözlerinin kırpışlarını bile gördük.
Birde elini çenesine yasladı, verseler elime ısırırdım onun totoşunu :)
Güzel pozlar verir inş kızında cnm, hayırlı haberler gelirsin inş.

Normal bir nevresim takımı almıştım ben kızıma zaten, birde fiyat iyi olunca bol bol yıkayıp değiştirmelik olsun diye aldırttım bir tane daha. Kova aldırmadım ben sdc, lazım olurdu değil mi o da :)

Annem başka şehirde benimde cnm, 3tane nevresim getirmişler sdc, onlarda hemen bitmiş.

İşteyiz bizde cnm kızımla. İzne çıkacağım günü iple çekiyorum resmen. Rahat rahat oturamıyorum.

Yastık ve 2 yorgan anneler yapmıştı o yüzden bir yorgan aldık canım.
İnşallah içlerinde uyuduklarını da göreceğiz.
Sanada günaydın canım
Günaydın canım
Nunanın dediğin tür arabasını arkadaşlar bize çok övmüşlerdi.
Hem taşınması kolay hemde kullanışlı demişlerdi ama ben travel aldım.

Kizlar herkese gunaydin
Dun yemekli misafirum vardi cok yoruldum
Esimin arkadassinin esi oglen geldi 1,5 yasinda oglu var
Aksamda esler gfeldi 2 dj oturamadim ama guzel gecti
Aksam hic uyuyamadim dondum durdum
Ne yanima yatsrsamyatayim olmuyor
Simdide kafam davul gibi

ben bu hatasonu bakıcam begenirsek alırız gelmedi uzun sürer diyorlar

Buraya küvet gelmemiş ben de onu almak istiyordum olmadı. Biberon beğendim alman mali yaziyordu hem emzik de öyle. Burda sampuan falan çokça vardı sebamed almıştım zaten almadım. uni nasıldır ki acaba
Bende bilmediğimden almadım açıkcası kullanan öneren olsa alacaktım.
Birde doğal zeytin sabunu mu kullansam diyorum.
Bende izne ayrılmak için bekliyorum ama bir yandan 37. haftaya kadar çalışabilir raporu alıp devam etsem mi diye düşünüyroum. bakalım.
Bu uykusuzluk bende de var off ya

Günaydın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…