- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #34.921
Canim nevresim takimi guzeldi ama pikeyi begenmedim sadece nevresimi aldim kuveti de guzeldi ama bi yesil getirmislerdi aldim bnde ne yapayim ortak renk hem :)neyse cnm alırım ya yine başka yerlerden diğerlerinide aldk çok iyi değil ama olsn cokta para vermdk soçta diorm gittiği yere kadar kullanrm :) nevresm cmrtsi geleblr dedler bakarm birtane alrm ondn değiştrmklk yorgan yastkta aldm kullnrz işte :)
canm kovada lazm olurdu bence ona ılştırırdn suyu ben aldm nevresm artk gelırse alrm gelmezse başka yerden :)Gece uykularım bölük pörçük. Bebek sol göğsümün altına toplanıyor, ağırlığından uyanıyorum.
Normalde o kadar sıkıntımız yok ama iş yatmaya gelince hiç rahat edemiyorum.
Ne sağıma, ne soluma, ne sırt üstü.
Çok geçmiş olsun cnm, aman dikkat et kendine.
Ballı süt bende çok işe yaramıştı grip olduğumda.
Maşallah cnm ya, bende özledim kızımı.
Bizim daha kontrolümüze var.
2 hafta sonra gideriz sanırım. En son kontrolümüzde yüzünü döndü kızım, gözlerinin kırpışlarını bile gördük.
Birde elini çenesine yasladı, verseler elime ısırırdım onun totoşunu :)
Güzel pozlar verir inş kızında cnm, hayırlı haberler gelirsin inş.
Normal bir nevresim takımı almıştım ben kızıma zaten, birde fiyat iyi olunca bol bol yıkayıp değiştirmelik olsun diye aldırttım bir tane daha. Kova aldırmadım ben sdc, lazım olurdu değil mi o da :)
Annem başka şehirde benimde cnm, 3tane nevresim getirmişler sdc, onlarda hemen bitmiş.
İşteyiz bizde cnm kızımla. İzne çıkacağım günü iple çekiyorum resmen. Rahat rahat oturamıyorum.
Buraya küvet gelmemiş ben de onu almak istiyordum olmadı. Biberon beğendim alman mali yaziyordu hem emzik de öyle. Burda sampuan falan çokça vardı sebamed almıştım zaten almadım. uni nasıldır ki acaba
cnm küveti aldm ben bayağıda büyüktü güzel yani beğendm. emzik biberon almdm şampuanda almdm şampuan mustela alcm biberonda madela calma alırım uniden hiç fikrm yok yaniBuraya küvet gelmemiş ben de onu almak istiyordum olmadı. Biberon beğendim alman mali yaziyordu hem emzik de öyle. Burda sampuan falan çokça vardı sebamed almıştım zaten almadım. uni nasıldır ki acaba
bende 37 kadar çalşym diorm bende uyku sorunu hiç yok göresnz 26+6 günlk hamile olduguma şnanmazsnz göbeğim yok gibi :) o yüzden rahat edyrm kızlar ben uykudan ama dün tansiyon soruunm oldu tansyn çok zorlamazsa 37 kadr çalşrmBende bilmediğimden almadım açıkcası kullanan öneren olsa alacaktım.
Birde doğal zeytin sabunu mu kullansam diyorum.
Bende izne ayrılmak için bekliyorum ama bir yandan 37. haftaya kadar çalışabilir raporu alıp devam etsem mi diye düşünüyroum. bakalım.
Bu uykusuzluk bende de var off ya
Günaydın canım
İşteyiz bizde cnm kızımla. İzne çıkacağım günü iple çekiyorum resmen. Rahat rahat oturamıyorum.
salata yaparsn canmmm :)
nevresm yoktu işte yawCanim nevresim takimi guzeldi ama pikeyi begenmedim sadece nevresimi aldim kuveti de guzeldi ama bi yesil getirmislerdi aldim bnde ne yapayim ortak renk hem :)
günaydın canım iyiyşm sen nasılsınKIZLAR GÜNAYDINLARR NASILSINZZ NE VAR NE YOK :) BU A101 9 DA MI AÇLYR BİLYRMSNZ
günaydın iyim canım sen nasılsınGünaydın hanımlar. Nasılsınız?
günaydın bugün bol bol dinlen eve birileri gelince çok yorucu oluyor bende ancak kendime gelebildim 1 hafta kaynanam bizdeydi baya yorucu geçti insanın evde yalnız olduğu gibi olmuyorKizlar herkese gunaydin
Dun yemekli misafirum vardi cok yoruldum
Esimin arkadassinin esi oglen geldi 1,5 yasinda oglu var
Aksamda esler gfeldi 2 dj oturamadim ama guzel gecti
Aksam hic uyuyamadim dondum durdum
Ne yanima yatsrsamyatayim olmuyor
Simdide kafam davul gibi
canım nevresime başka bi a101 bak belki oralarda vardır eşine söyle oda baksın bi yerle kalmayın.. bende gidemedim kızımı okula götürüyorum birde bize uzak eşim bugün iş çıkışı bakarar tabi kalırsa nuk un biberonları iyi kızımdada o markadan almıştım hayırlısı artık kısmetinde varsa kalmıştır yoksada napalım sonra gene gelir yada başka bir yerden alırıznevresm yoktu işte yawbeeonu istyrdm ama kısmet değilmş ne yapim. evet pike kötü galıba ama aldm işte birtane :) küvetn renklerı vardı burda ama bende şeffaf olandn aldm oda ortak renk :)
hahahhaa neyse yapacak bişey yok kullanırsın lazım olur belki heveslenmiş eşin hevesini kırma bu erkekler çok komikkızlar gunaydınnnnnn:)))a 101 dekı ürünleri eşim illa alalım dıyordu,bende istemıyordum zaten cogu alındı var dıye,yememiş içmemiş,gitmiş ne varsa almışşmustela aldık herseyını yıne unıbabynın bişeylerını almısss,yorganını yastığını yatagını bıle özel pamukdan yaptırdım hepsi hazır,gitmiş elyaf yorgan almıs..alınanları aksam görürüm artık ama 5 tane aynı body dende bı ınsan nıye alır anlamıs degılımmm hem kızıyorum hem hosuma gıdıyor,ne dıycemı bılemedım vallahi...bir de yaymıs bana foto atıyor :)))
iyiyim cnm bende :) hep iyi olalm inş.günaydın canım iyiyşm sen nasılsın
günaydın iyim canım sen nasılsın
günaydın bugün bol bol dinlen eve birileri gelince çok yorucu oluyor bende ancak kendime gelebildim 1 hafta kaynanam bizdeydi baya yorucu geçti insanın evde yalnız olduğu gibi olmuyor
ne güzel eşin heveslenmiş almış , hevesini kırma boşver fazlaysa hediye verirsin başkasına ilerde :)) benim kocamda benim hevesimi kaçırıyor napacaksın onları şimdiden alıpta diye , daha erkenmiş , zaten elim kolum kalkmıyor o da öyle diyince havada soğuk çıkamadım :)kızlar gunaydınnnnnn:)))a 101 dekı ürünleri eşim illa alalım dıyordu,bende istemıyordum zaten cogu alındı var dıye,yememiş içmemiş,gitmiş ne varsa almışşmustela aldık herseyını yıne unıbabynın bişeylerını almısss,yorganını yastığını yatagını bıle özel pamukdan yaptırdım hepsi hazır,gitmiş elyaf yorgan almıs..alınanları aksam görürüm artık ama 5 tane aynı body dende bı ınsan nıye alır anlamıs degılımmm hem kızıyorum hem hosuma gıdıyor,ne dıycemı bılemedım vallahi...bir de yaymıs bana foto atıyor :)))
gnydn cnm kızma canm ne güzel heveslenmş almşş keşke benmkide böyle yapsa hayatta karşmz al istedgnı der bende aldm eve bıraktm bakmamş bile uyuz :)kızlar gunaydınnnnnn:)))a 101 dekı ürünleri eşim illa alalım dıyordu,bende istemıyordum zaten cogu alındı var dıye,yememiş içmemiş,gitmiş ne varsa almışşmustela aldık herseyını yıne unıbabynın bişeylerını almısss,yorganını yastığını yatagını bıle özel pamukdan yaptırdım hepsi hazır,gitmiş elyaf yorgan almıs..alınanları aksam görürüm artık ama 5 tane aynı body dende bı ınsan nıye alır anlamıs degılımmm hem kızıyorum hem hosuma gıdıyor,ne dıycemı bılemedım vallahi...bir de yaymıs bana foto atıyor :)))
cnm buarada mustelanın kokuları nasıl ? bende mustela alcmdakızlar gunaydınnnnnn:)))a 101 dekı ürünleri eşim illa alalım dıyordu,bende istemıyordum zaten cogu alındı var dıye,yememiş içmemiş,gitmiş ne varsa almışşmustela aldık herseyını yıne unıbabynın bişeylerını almısss,yorganını yastığını yatagını bıle özel pamukdan yaptırdım hepsi hazır,gitmiş elyaf yorgan almıs..alınanları aksam görürüm artık ama 5 tane aynı body dende bı ınsan nıye alır anlamıs degılımmm hem kızıyorum hem hosuma gıdıyor,ne dıycemı bılemedım vallahi...bir de yaymıs bana foto atıyor :)))
Yapabilirsen yakından görüp deneyip al..güzele benziyor ben beğendim şeklini hem de hafif..tam yatar mi gerçekten surusu iyi midir o önemli. .kullanan var mı diye netten arastir derimhttp://babymall.com.tr/2GO-8601-MV/baby2go-pinna-deluxe-bebek-arabasi-mavi.html
bebek arabasında travel sistemden vazgeçip hafif olan puset modele kaydı aklım ...sizce bu araba nasıl en hafif araba olarak geçiyor 3,5 kg ....hemde cift yönlü ve tam yatabiliyor yani ilk dogdugundan itibaren kullanabilecek ve tek elle kapanıp açılıyor kullananlar var mı
cnm bızım burda birtane var a101 küçük yer kayınvalıdeme derm bulursa o alsn yoksada kısmt değilmş artk ne yapalm :)canım nevresime başka bi a101 bak belki oralarda vardır eşine söyle oda baksın bi yerle kalmayın.. bende gidemedim kızımı okula götürüyorum birde bize uzak eşim bugün iş çıkışı bakarar tabi kalırsa nuk un biberonları iyi kızımdada o markadan almıştım hayırlısı artık kısmetinde varsa kalmıştır yoksada napalım sonra gene gelir yada başka bir yerden alırız
cnm buarada mustelanın kokuları nasıl ? bende mustela alcmda
ne güzel eşin heveslenmiş almış , hevesini kırma boşver fazlaysa hediye verirsin başkasına ilerde :)) benim kocamda benim hevesimi kaçırıyor napacaksın onları şimdiden alıpta diye , daha erkenmiş , zaten elim kolum kalkmıyor o da öyle diyince havada soğuk çıkamadım :)
kızlar gunaydınnnnnn:)))a 101 dekı ürünleri eşim illa alalım dıyordu,bende istemıyordum zaten cogu alındı var dıye,yememiş içmemiş,gitmiş ne varsa almışşmustela aldık herseyını yıne unıbabynın bişeylerını almısss,yorganını yastığını yatagını bıle özel pamukdan yaptırdım hepsi hazır,gitmiş elyaf yorgan almıs..alınanları aksam görürüm artık ama 5 tane aynı body dende bı ınsan nıye alır anlamıs degılımmm hem kızıyorum hem hosuma gıdıyor,ne dıycemı bılemedım vallahi...bir de yaymıs bana foto atıyor :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?