2015 Temmuz Anneleri

Canim nevresim takimi guzeldi ama pikeyi begenmedim sadece nevresimi aldim kuveti de guzeldi ama bi yesil getirmislerdi aldim bnde ne yapayim ortak renk hem :)

canm kovada lazm olurdu bence ona ılştırırdn suyu ben aldm nevresm artk gelırse alrm gelmezse başka yerden :)

Buraya küvet gelmemiş ben de onu almak istiyordum olmadı. Biberon beğendim alman mali yaziyordu hem emzik de öyle. Burda sampuan falan çokça vardı sebamed almıştım zaten almadım. uni nasıldır ki acaba

Çalışanlara sorsaydın keşke...depolarında olması lazım..ben sordum..depodan getirdiler..hepsini çıkarmamışlardı.

Buraya küvet gelmemiş ben de onu almak istiyordum olmadı. Biberon beğendim alman mali yaziyordu hem emzik de öyle. Burda sampuan falan çokça vardı sebamed almıştım zaten almadım. uni nasıldır ki acaba
cnm küveti aldm ben bayağıda büyüktü güzel yani beğendm. emzik biberon almdm şampuanda almdm şampuan mustela alcm biberonda madela calma alırım uniden hiç fikrm yok yani

bende 37 kadar çalşym diorm bende uyku sorunu hiç yok göresnz 26+6 günlk hamile olduguma şnanmazsnz göbeğim yok gibi :) o yüzden rahat edyrm kızlar ben uykudan ama dün tansiyon soruunm oldu tansyn çok zorlamazsa 37 kadr çalşrm

Canim nevresim takimi guzeldi ama pikeyi begenmedim sadece nevresimi aldim kuveti de guzeldi ama bi yesil getirmislerdi aldim bnde ne yapayim ortak renk hem :)
nevresm yoktu işte yaw bend eonu istyrdm ama kısmet değilmş ne yapim. evet pike kötü galıba ama aldm işte birtane :) küvetn renklerı vardı burda ama bende şeffaf olandn aldm oda ortak renk :)

KIZLAR GÜNAYDINLARR NASILSINZZ NE VAR NE YOK :) BU A101 9 DA MI AÇLYR BİLYRMSNZ
günaydın canım iyiyşm sen nasılsın
Günaydın hanımlar. Nasılsınız?
günaydın iyim canım sen nasılsın
günaydın bugün bol bol dinlen eve birileri gelince çok yorucu oluyor bende ancak kendime gelebildim 1 hafta kaynanam bizdeydi baya yorucu geçti insanın evde yalnız olduğu gibi olmuyor

kızlar gunaydınnnnnn:)))a 101 dekı ürünleri eşim illa alalım dıyordu,bende istemıyordum zaten cogu alındı var dıye,yememiş içmemiş,gitmiş ne varsa almışşmustela aldık herseyını yıne unıbabynın bişeylerını almısss,yorganını yastığını yatagını bıle özel pamukdan yaptırdım hepsi hazır,gitmiş elyaf yorgan almıs..alınanları aksam görürüm artık ama 5 tane aynı body dende bı ınsan nıye alır anlamıs degılımmmhem kızıyorum hem hosuma gıdıyor,ne dıycemı bılemedım vallahi...bir de yaymıs bana foto atıyor :)))

Eklentiler

• a101.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 132
nevresm yoktu işte yaw beeonu istyrdm ama kısmet değilmş ne yapim. evet pike kötü galıba ama aldm işte birtane :) küvetn renklerı vardı burda ama bende şeffaf olandn aldm oda ortak renk :)
canım nevresime başka bi a101 bak belki oralarda vardır eşine söyle oda baksın bi yerle kalmayın.. bende gidemedim kızımı okula götürüyorum birde bize uzak eşim bugün iş çıkışı bakarar tabi kalırsa nuk un biberonları iyi kızımdada o markadan almıştım hayırlısı artık kısmetinde varsa kalmıştır yoksada napalım sonra gene gelir yada başka bir yerden alırız

hahahhaa neyse yapacak bişey yok kullanırsın lazım olur belki heveslenmiş eşin hevesini kırma bu erkekler çok komik

iyiyim cnm bende :) hep iyi olalm inş.

ne güzel eşin heveslenmiş almış , hevesini kırma boşver fazlaysa hediye verirsin başkasına ilerde :)) benim kocamda benim hevesimi kaçırıyor napacaksın onları şimdiden alıpta diye , daha erkenmiş , zaten elim kolum kalkmıyor o da öyle diyince havada soğuk çıkamadım :)

gnydn cnm kızma canm ne güzel heveslenmş almşş keşke benmkide böyle yapsa hayatta karşmz al istedgnı der bende aldm eve bıraktm bakmamş bile uyuz :)

cnm buarada mustelanın kokuları nasıl ? bende mustela alcmda

Yapabilirsen yakından görüp deneyip al..güzele benziyor ben beğendim şeklini hem de hafif..tam yatar mi gerçekten surusu iyi midir o önemli. .kullanan var mı diye netten arastir derim

Son düzenleme:
cnm bızım burda birtane var a101 küçük yer kayınvalıdeme derm bulursa o alsn yoksada kısmt değilmş artk ne yapalm :)

cnm buarada mustelanın kokuları nasıl ? bende mustela alcmda

cnm kırmıyorum hevesını ama dolaplar bıraz boş kalsa daha cok sevınıcem:)))mesela musteanın konak onleyıcı sampuanını aldık,hafif guzel kokusu,diğerlerini kokladım desem yalan olur:)direk sampuana gıttı burnum:)))sadece pişik kremı ve banyo sonrası yagını burt bees aldım,maya arkadasımızda önermişti,abımde o ürünü satıyormus:)denk geldı yani....

erkenimi kaldı artıkkk,bebeler 2 ay sonra sıradan gelmeye baslar allahın ıznıyle:)))ben hazıran bası ıtıbarıyle beklıyorum vallahi dogumları,sonra hepsını beraber alınca masrafı zor gelır bırde,azar azar basla sen kenardan

fazlasını koy kenara hediye götürürsün. bide sermiş ne güzel onları resim çekiyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…