2015 Temmuz Anneleri

Bende son 1 haftadır iyi kilo almaya başladım. Birde karnım sadece göbek tarafından fırlamış.
KEnarlar boş sanki yastık yerleştirmişim gibi ama göbekten çok beni bulantılar mahfediyor

cnm sen oda yapmyckmydn? bende hersyını poşetlerde tutyrm hala. hangi deterjanı alcm karar veremedm yıkamak için. mustela vüct ve saç şampuanı bırlkte var odn mı alsm demştm kararszm.burt bees bakym bide cnm naslmşlr

Bende son 1 haftadır iyi kilo almaya başladım. Birde karnım sadece göbek tarafından fırlamış.
KEnarlar boş sanki yastık yerleştirmişim gibi ama göbekten çok beni bulantılar mahfediyor
cnm çok geçmş olsn dikkat et kendıne bulantı çok kötü benmde ilk başlarda olurdu ama şimdi bişeym yok allah'tan çalşrken sana çok zor olur cnm ya demir ilacı yapyr olblr mı ?

nevresm yoktu işte yaw bend eonu istyrdm ama kısmet değilmş ne yapim. evet pike kötü galıba ama aldm işte birtane :) küvetn renklerı vardı burda ama bende şeffaf olandn aldm oda ortak renk :)
Saglikla mutlulukla kullanin bebisinle canim :)

mustafa ali.

Valla tebrik ettim eşini, iyi azim yani o teyzelerin arasına girip bu kadar ürün alabilmek.. ben bile bunaldım ilk girdiğim a101 den koşarak çıktım birşey alamadan.. sonra daha sakin biryere denk geldim de, alez+nevresim+2 body+ pike+ kulak çöpü falan aldım.. nevresim takımı çok azdı ya benim istediğim desen tek kalmıştı hatta... hayırlı olsun güle güle kullanın canım sizde..

günaydın kızlarrr. a101den gelıyorum nevresım kalmamış. yorganı beğenmediğim için almadım. nuk biberon aldım birde temızleme fırçası. küvetin mavisi yoktu şeffaf almak istemedim.

Ay ne guzel herkes almis biseyler bn daha bevege bisey alamadim.kuvetidir fln.a 101 ede gidemedim ojula gitmm.lazimdi. bn bu yavaslikla gec bitrcm hazrligi sanrim

:)) CNM BENDE EŞİME DEDM GİDELM YOK BENİ HİÇ BUŞLAŞTRMA O KALABALIĞA DEDİ :)) ALDM GÖTRDM BAKMAMŞ BİLE NE HEVESSZ YA

yapıyorum cnm odasını,resmın oldugu yer odası:))cmt de perdemız ve cibinliğimiz takılacak kısmetse..dolabı var kendıne ait ama ben fazla esya dusmanı oldugum ıcın ,her seyı bırer bırer almaya bayılıyorum,esımde tam tersı,hersey 2şer 3 er alınacak...

şampuanu kesınlıkle konak onleyıcı yeni doğan sampuanı al,hastaneyle konustum onu önerdiler,köpük gibi oldugu ıcın vucud sampuanıda ayrıca,mustelanın sitesınden ıncele istersen...yegenımdede kullandık cok basarlı bir ürün...burt beesi ben mayadan duydum,pahalı organik bir ürün,ama abım sattıgı ıcın kontenjanından ucuza getırdım onuda ıyı oldu:)))pişik kremi yogun bır kremmiş,kullananları okudum..pişik asla olmamıs popoları...

şampuan ben ılk postayı ebebek de satılan baby me ile yıkadım,sonra omonun bebek deterjanına gectık..ama frendly dıye organık bır marka var ebebekde,sonradan ona gecermıyız bılmıyorum...organıkle yıkıycaksan kendı kıyafetlerınıde bence yıkamalısın,sadece bebegınkını yıkamak bence mantıksız,bebek mılletın kıyafetıne,ozelliklede annenın üstünde olcak hep,gercı ben kendı çamaşırlarımıda onun deterjanıyla yıkadım ama bakalım nereye kadar gidecek...

İyi günlerde kullansın tatlım çok güzel benim yaptırdığım modelde böyle büyüyen yataklı

Ayy öyle de gözleri yanmaz mi acaba
Bende ondan emin olamıyorum ya
cnm çok geçmş olsn dikkat et kendıne bulantı çok kötü benmde ilk başlarda olurdu ama şimdi bişeym yok allah'tan çalşrken sana çok zor olur cnm ya demir ilacı yapyr olblr mı ?
Benim bulantılar hamileliğin başından beri var biliyorsun.
İnşallah doğumhane kusmam diye dua ediyorum.

günaydın kızlarrr. a101den gelıyorum nevresım kalmamış. yorganı beğenmediğim için almadım. nuk biberon aldım birde temızleme fırçası. küvetin mavisi yoktu şeffaf almak istemedim.
Hayırlı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…