- 16 Mayıs 2013
- 4.831
- 2.717
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #34.941
Bende son 1 haftadır iyi kilo almaya başladım. Birde karnım sadece göbek tarafından fırlamış.bende 37 kadar çalşym diorm bende uyku sorunu hiç yok göresnz 26+6 günlk hamile olduguma şnanmazsnz göbeğim yok gibi :) o yüzden rahat edyrm kızlar ben uykudan ama dün tansiyon soruunm oldu tansyn çok zorlamazsa 37 kadr çalşrm
fazlasını koy kenara hediye götürürsün. bide sermiş ne güzel onları resim çekiyor :)
Ayy öyle de gözleri yanmaz mi acabaBende bilmediğimden almadım açıkcası kullanan öneren olsa alacaktım.
Birde doğal zeytin sabunu mu kullansam diyorum.
cnm sen oda yapmyckmydn? bende hersyını poşetlerde tutyrm hala. hangi deterjanı alcm karar veremedm yıkamak için. mustela vüct ve saç şampuanı bırlkte var odn mı alsm demştm kararszm.burt bees bakym bide cnm naslmşlrcnm kırmıyorum hevesını ama dolaplar bıraz boş kalsa daha cok sevınıcem:)))mesela musteanın konak onleyıcı sampuanını aldık,hafif guzel kokusu,diğerlerini kokladım desem yalan olur:)direk sampuana gıttı burnum:)))sadece pişik kremı ve banyo sonrası yagını burt bees aldım,maya arkadasımızda önermişti,abımde o ürünü satıyormus:)denk geldı yani....
cnm çok geçmş olsn dikkat et kendıne bulantı çok kötü benmde ilk başlarda olurdu ama şimdi bişeym yok allah'tan çalşrken sana çok zor olur cnm yaBende son 1 haftadır iyi kilo almaya başladım. Birde karnım sadece göbek tarafından fırlamış.
KEnarlar boş sanki yastık yerleştirmişim gibi ama göbekten çok beni bulantılar mahfediyor
Saglikla mutlulukla kullanin bebisinle canim :)nevresm yoktu işte yawbend eonu istyrdm ama kısmet değilmş ne yapim. evet pike kötü galıba ama aldm işte birtane :) küvetn renklerı vardı burda ama bende şeffaf olandn aldm oda ortak renk :)
amin canm hepmz inş.Saglikla mutlulukla kullanin bebisinle canim :)
kalp aynalı olana bayıldımKızlar bu kapı süsleri nasıl hangisi daha güzel
mustafa ali.Kızlar hepinize selamlar
Uzun zamandır yazamasamda hep takipteyim, çok hoş sohbetlisiniz keyifle okuyorum :)
Gebelik sıkıntıları yaşayanlara çok çok geçmiş olsun
Şimdik benim bir sorum olacak özellikle erkek bebek bekleyen annelere. İsim konusunda karar verdiniz mi??? Biz hala düşünüyoruz
Bir bebek arabası, birde bu isim mevzusu, üstüne çok çalışılması gereken ciddi konularmış gerçekten
Erkek bebişlerin isimlerini öğrenebilir miyim acaba ?
Valla tebrik ettim eşini, iyi azim yani o teyzelerin arasına girip bu kadar ürün alabilmek..kızlar gunaydınnnnnn:)))a 101 dekı ürünleri eşim illa alalım dıyordu,bende istemıyordum zaten cogu alındı var dıye,yememiş içmemiş,gitmiş ne varsa almışşmustela aldık herseyını yıne unıbabynın bişeylerını almısss,yorganını yastığını yatagını bıle özel pamukdan yaptırdım hepsi hazır,gitmiş elyaf yorgan almıs..alınanları aksam görürüm artık ama 5 tane aynı body dende bı ınsan nıye alır anlamıs degılımmm hem kızıyorum hem hosuma gıdıyor,ne dıycemı bılemedım vallahi...bir de yaymıs bana foto atıyor :)))
canım benim 100 falan çıktı 200 olmasımı gerekmiş ne dğşğktğ yani içtiğimiz decavir de varmış ama yeterli olmaz dedi verdi iğneValla bilmiyorum ki canım ben hiç yaptırmadım doktorum gerek yok demişti
:)) CNM BENDE EŞİME DEDM GİDELM YOK BENİ HİÇ BUŞLAŞTRMA O KALABALIĞA DEDİ :)) ALDM GÖTRDM BAKMAMŞ BİLE NE HEVESSZ YAValla tebrik ettim eşini, iyi azim yani o teyzelerin arasına girip bu kadar ürün alabilmek..ben bile bunaldım ilk girdiğim a101 den koşarak çıktım birşey alamadan.. sonra daha sakin biryere denk geldim de, alez+nevresim+2 body+ pike+ kulak çöpü falan aldım.. nevresim takımı çok azdı ya benim istediğim desen tek kalmıştı hatta... hayırlı olsun güle güle kullanın canım sizde..
cnm sen oda yapmyckmydn? bende hersyını poşetlerde tutyrm hala. hangi deterjanı alcm karar veremedm yıkamak için. mustela vüct ve saç şampuanı bırlkte var odn mı alsm demştm kararszm.burt bees bakym bide cnm naslmşlr
Aynen kız ben bu modeli meltem mobilyada beğenmiştim aynısını yaptırıyoruzKızlar sizin de bebişler kızdı değil mi ? Ben de mobilya bakıyorum ama bi türlü karar veremedim. Siz nerden aldınız fotoğraf atabilir misiniz?
İyi günlerde kullansın tatlım çok güzel benim yaptırdığım modelde böyle büyüyen yataklıEki Görüntüle 1486722 Eki Görüntüle 1486723 Eki Görüntüle 1486724 Eki Görüntüle 1486725
Gunaydin benim kizim olacak allah nasip ederse bizde gecen hafta sonu maskoya gidip aldik bebek odamizi maskoda gercekten cok cesit var insanin kafasi karisiyor bude fiyat olarak herkese gore var ben aklimda olan fiyattan daha fazlasina aldim ama gercekten cok kaliteli urunler var bizimki mayisin 9 gelicek onfan sonra hazirliklara baslarim bende sifonyerin hepsi cekmece olacak ve dokabindaki ve kulp renkleri biraz koyu olacak odasina gelincede atarim fotosunu 5 parca toplam dolap sifonyer buyuyen besik oyuncak cekmecesi bide duvar rafi var uyku seti icinde 2900 tl pesin aldik
Aynen kız ben bu modeli meltem mobilyada beğenmiştim aynısını yaptırıyoruz
Bende ondan emin olamıyorum yaAyy öyle de gözleri yanmaz mi acaba
Benim bulantılar hamileliğin başından beri var biliyorsun.cnm çok geçmş olsn dikkat et kendıne bulantı çok kötü benmde ilk başlarda olurdu ama şimdi bişeym yok allah'tan çalşrken sana çok zor olur cnm yademir ilacı yapyr olblr mı ?
Hayırlı olsun canımgünaydın kızlarrr. a101den gelıyorum nevresım kalmamış. yorganı beğenmediğim için almadım. nuk biberon aldım birde temızleme fırçası. küvetin mavisi yoktu şeffaf almak istemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?