2015 Temmuz Anneleri

Günaydın kızlar. Düm gece nefes darlığından uyuyamadım. Yatıyorum olmuyor, kalkıyorum olmuyor . Derin derin nefes almaya çalıştım hep. Nefes darlığı başladı bende Allah yardımcım olsun
canım bende de var aynı sorun özellikle yattığımda nefes alamıyorum resmen.uyuyamıyorum sabaha kadar dolanıp duruyorum

MaşaAllah paşaya :) Çok sevindim canım herşeyin yolunda olmasına :) Ben bugün gittim kadınlar silip süpürmüşler cicileri :) Bir tane pembe biberon vardı,1 tane iş görmüyor bizde malum :))) Alamadım bi şey :)

cok güzelmiş canım güle güle kullanın inşallah.bende beyaz düşünüyorum ama daha almadık.inşallah haftasonu bakacaz.seninkinin fiyatı da cok uygun geldi bana..

Unutkanlık bende de var canım ya.İlaçlarda olmuyor şükür ama dün ilk kez anahtarımı unuttum hayatta unutmam yani.Konuştuklarımı bile unutuyorum bazen :) Yalan söylesem bittim yani hatırlamıcam yalanımı :)))

Tatlım nasıl duvar kağıdı seçtin ben çok kararsızım duvar kağıdı mı boyamı yoksa her ikisde mi karar veremedim bir türlü resmini paylaşırmısın

Cnm ben bir duvara pembe puantiyeli duvar kağıdı düşünüyordum hep diğer duvarlar zaten beyazdı öyle kalır demiştim. Puantiyeliyi bulmam biraz zor oldu onu ararken soft pembe simli bir kağıt aldım sonra puantiyeliyide bulunca tüm duvarlar duvar kağıtlı oldu:) ama içime sindi bnm hoşuma gitti.. Resm ekledm ama yan çıktı düzeltemedim

Eklentiler

• image.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 94
  • image.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 86
Canım Allah yardımcınız olsun.Minik paşa için dua ediyorum .İnşallahh güzel haberlerle geliceksin .Sağ salim alıcaz minikleri kollarımıza.

Canim iyi dileklerimiz senin bebegin ve tum bebeklerimiz icin Hepsi saglikla doğsun insallah... Hiçbirimiz acılarını görmeyelim...

RABBİM sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah biter bütün sıkıntılar
hepinizden Rabbim razı olsun karşılıksız yaptığınız dualarınız hürmetine kuzuma şifa versin sizlerinde ne hayır muratları varsa nasip etsin inşaallah

:)) CNM BENDE EŞİME DEDM GİDELM YOK BENİ HİÇ BUŞLAŞTRMA O KALABALIĞA DEDİ :)) ALDM GÖTRDM BAKMAMŞ BİLE NE HEVESSZ YA
ayni bnmki ya.bnde simdi gittim cok yorgundum ama bktim herkes almis pembe biberon sampuan askilik fln aldim.esimi aradim allah allah ne gerek vardi simdiden aliyosin diyo guluyoi.kuvet gelckmis ikidn snra dedim yaa canim onlari snra slirz bosver diyo.sinir seyy :)burda da kadinlr resmn yemisler herseyi pek bisey almamis.uc bes heves ettim aldim artik

hahaha ne güzel yaaa adam heveslenmiş işte.benimki olsa asla tek başına gidip de bşy almaz.imrendim valla süper

:)) CNM BENDE EŞİME DEDM GİDELM YOK BENİ HİÇ BUŞLAŞTRMA O KALABALIĞA DEDİ :)) ALDM GÖTRDM BAKMAMŞ BİLE NE HEVESSZ YA
Benimki de gelmedi tabii ki, hatta bugün bebişin odasının duvar rengini beğenecektik, marketteyken ikide bir aradı gel artık işin bitmedi mi diye :) onlara saçma geliyor bazen bizim yaptığımız şeyler..

gnydn cnm kızma canm ne güzel heveslenmş almşş keşke benmkide böyle yapsa hayatta karşmz al istedgnı der bende aldm eve bıraktm bakmamş bile uyuz :)
aynen canım benimde eşim öyle gidip de kendi kafasından asla bşy almaz.ya beraber alırız ya da hiç bulaşmaz kendin al zevkine göre ben anlamam der hep..

olsun yaaa içinden gelmiş adamcağızın kullanılır bi şekilde. hiç kullanmazsanda birilerine hediye götürürsün.

ben de buzdolabını açıp saatlerce düşünebilirim yani :) ne alacağımı unutuyorum... geçen gün pikniğe gittik, ekmeği evde unutmuşum :) eşim artık bana birşey söylemiyor, ama arkamdan konuşuyormuş kafası iyice gitti herşeyi unutuyor diye.

oglusun hayirli olsun saglikla dogsun insallah .. cok fazla cesit var sanirim en guzeli yaptirmak en dogrusunu yapmissin .. benim de kizim olacak hayirlisiyla o kadar cok cesit var ki insanin akli karisiyo :)

evet zaten haziran ayinda en gec herseyin bitmis olmasi lazim .. ne guzel oda isini halletmissin simdiden darisi benim basima insallah .. zaten havalanmasi icinde mobilyalarin belli bir sure gecmesi gerekiyor. havalarin isindigi zamana denk geliyoruz o yonden sansliyiz kapi pencere havalandirma sansimiz olacak bol bol

oglusun hayirli olsun saglikla dogsun insallah .. cok fazla cesit var sanirim en guzeli yaptirmak en dogrusunu yapmissin .. benim de kizim olacak hayirlisiyla o kadar cok cesit var ki insanin akli karisiyo :)
Canım biz de çok gezdik ankara da sitelerde bakmadığımız mobilyacı kalmadı.. benim nacizane tavsiyem boyasız olmasında fayda var.. bazı mobilyacılara girdiğimizde biz bile boya kokusundan durmazken çocuğa o havayı koklatmamamk lazım diye düşünüyorum.. birde ileride kemirme falan durumu olursa beşikte, daha tehlikeli.. biz de en son çilek mobilya da karar kıldık, zaten avrupaya da ürün satabildikleri için, oranın kriterlerine de uygun üretiyorlar.. içimiz rahat, inş. yarın da teslim edip kuracaklar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…