- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #34.961
canım bende de var aynı sorun özellikle yattığımda nefes alamıyorum resmen.uyuyamıyorum sabaha kadar dolanıp duruyorumGünaydın kızlar. Düm gece nefes darlığından uyuyamadım. Yatıyorum olmuyor, kalkıyorum olmuyor . Derin derin nefes almaya çalıştım hep. Nefes darlığı başladı bende Allah yardımcım olsun
MaşaAllah paşaya :) Çok sevindim canım herşeyin yolunda olmasına :) Ben bugün gittim kadınlar silip süpürmüşler cicileri :) Bir tane pembe biberon vardı,1 tane iş görmüyor bizde malum :))) Alamadım bi şey :)Merhaba oglumun teyzeleri:)
Bugun seker yuklememizi yaptirdik ve bir sey cikmadi. Bu cilginca beslenmeye ragmen. Ultrasonda da her sey gayet iyi, 25+2 oldugumu dusunurken 26 olmus beybim.
Yarin a101 den ciciler alicam ona ins:) haketti koca burunlu :))
cok güzelmiş canım güle güle kullanın inşallah.bende beyaz düşünüyorum ama daha almadık.inşallah haftasonu bakacaz.seninkinin fiyatı da cok uygun geldi bana..Eki Görüntüle 1486722 Eki Görüntüle 1486723 Eki Görüntüle 1486724 Eki Görüntüle 1486725
Gunaydin benim kizim olacak allah nasip ederse bizde gecen hafta sonu maskoya gidip aldik bebek odamizi maskoda gercekten cok cesit var insanin kafasi karisiyor bude fiyat olarak herkese gore var ben aklimda olan fiyattan daha fazlasina aldim ama gercekten cok kaliteli urunler var bizimki mayisin 9 gelicek onfan sonra hazirliklara baslarim bende sifonyerin hepsi cekmece olacak ve dokabindaki ve kulp renkleri biraz koyu olacak odasina gelincede atarim fotosunu 5 parca toplam dolap sifonyer buyuyen besik oyuncak cekmecesi bide duvar rafi var uyku seti icinde 2900 tl pesin aldik
Unutkanlık bende de var canım ya.İlaçlarda olmuyor şükür ama dün ilk kez anahtarımı unuttum hayatta unutmam yani.Konuştuklarımı bile unutuyorum bazen :) Yalan söylesem bittim yani hatırlamıcam yalanımı :)))Kızlar bende buara bir de unutkanlık başladıözellikle vitamin ve demir ilacımı içip içmediğimi hatırlayamıyorum.. sonra da iki kere içersem zararlı olur diye içmiyorum bazı günler.. benim gibi unutkanlığı başlayan var mı aranızda?
Tatlım nasıl duvar kağıdı seçtin ben çok kararsızım duvar kağıdı mı boyamı yoksa her ikisde mi karar veremedim bir türlü resmini paylaşırmısın
Canım Allah yardımcınız olsun.Minik paşa için dua ediyorum .İnşallahh güzel haberlerle geliceksin .Sağ salim alıcaz minikleri kollarımıza.
Canim iyi dileklerimiz senin bebegin ve tum bebeklerimiz icinHepsi saglikla doğsun insallah... Hiçbirimiz acılarını görmeyelim...
hepinizden Rabbim razı olsun karşılıksız yaptığınız dualarınız hürmetine kuzuma şifa versin sizlerinde ne hayır muratları varsa nasip etsin inşaallahRABBİM sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah biter bütün sıkıntılar
Tanem yazanı çok beğendim :)Kızlar bu kapı süsleri nasıl hangisi daha güzel
ayni bnmki ya.bnde simdi gittim cok yorgundum ama bktim herkes almis pembe biberon sampuan askilik fln aldim.esimi aradim allah allah ne gerek vardi simdiden aliyosin diyo guluyoi.kuvet gelckmis ikidn snra dedim yaa canim onlari snra slirz bosver diyo.sinir seyy :)burda da kadinlr resmn yemisler herseyi pek bisey almamis.uc bes heves ettim aldim artik:)) CNM BENDE EŞİME DEDM GİDELM YOK BENİ HİÇ BUŞLAŞTRMA O KALABALIĞA DEDİ :)) ALDM GÖTRDM BAKMAMŞ BİLE NE HEVESSZ YA
hahaha ne güzel yaaa adam heveslenmiş işte.benimki olsa asla tek başına gidip de bşy almaz.imrendim valla süperkızlar gunaydınnnnnn:)))a 101 dekı ürünleri eşim illa alalım dıyordu,bende istemıyordum zaten cogu alındı var dıye,yememiş içmemiş,gitmiş ne varsa almışşmustela aldık herseyını yıne unıbabynın bişeylerını almısss,yorganını yastığını yatagını bıle özel pamukdan yaptırdım hepsi hazır,gitmiş elyaf yorgan almıs..alınanları aksam görürüm artık ama 5 tane aynı body dende bı ınsan nıye alır anlamıs degılımmm hem kızıyorum hem hosuma gıdıyor,ne dıycemı bılemedım vallahi...bir de yaymıs bana foto atıyor :)))
Benimki de gelmedi tabii ki, hatta bugün bebişin odasının duvar rengini beğenecektik, marketteyken ikide bir aradı gel artık işin bitmedi mi diye :) onlara saçma geliyor bazen bizim yaptığımız şeyler..:)) CNM BENDE EŞİME DEDM GİDELM YOK BENİ HİÇ BUŞLAŞTRMA O KALABALIĞA DEDİ :)) ALDM GÖTRDM BAKMAMŞ BİLE NE HEVESSZ YA
aynen canım benimde eşim öyle gidip de kendi kafasından asla bşy almaz.ya beraber alırız ya da hiç bulaşmaz kendin al zevkine göre ben anlamam der hep..gnydn cnm kızma canm ne güzel heveslenmş almşş keşke benmkide böyle yapsa hayatta karşmz al istedgnı der bende aldm eve bıraktm bakmamş bile uyuz :)
Canım yeni gördüm çok geçmiş olsun.Rabbim bir daha yaşatmasınSağol tatlm edyrm ama oluncada olyr işte anlamadn oldu birden bire inş. Birdaha yaşamam
kızlar gunaydınnnnnn:)))a 101 dekı ürünleri eşim illa alalım dıyordu,bende istemıyordum zaten cogu alındı var dıye,yememiş içmemiş,gitmiş ne varsa almışşmustela aldık herseyını yıne unıbabynın bişeylerını almısss,yorganını yastığını yatagını bıle özel pamukdan yaptırdım hepsi hazır,gitmiş elyaf yorgan almıs..alınanları aksam görürüm artık ama 5 tane aynı body dende bı ınsan nıye alır anlamıs degılımmm hem kızıyorum hem hosuma gıdıyor,ne dıycemı bılemedım vallahi...bir de yaymıs bana foto atıyor :)))
ben de buzdolabını açıp saatlerce düşünebilirim yani :) ne alacağımı unutuyorum...Unutkanlık bende de var canım ya.İlaçlarda olmuyor şükür ama dün ilk kez anahtarımı unuttum hayatta unutmam yani.Konuştuklarımı bile unutuyorum bazen :) Yalan söylesem bittim yani hatırlamıcam yalanımı :)))
oglusun hayirli olsun saglikla dogsun insallah .. cok fazla cesit var sanirim en guzeli yaptirmak en dogrusunu yapmissin .. benim de kizim olacak hayirlisiyla o kadar cok cesit var ki insanin akli karisiyo :)Günaydın
Canım benim oğlum olacak..araştırdıkça işin içinden çıkamadım...bazısının sadeliğini,bazısının rengini,kullanımını derken kafam çok karıştı..sonra ben de istediğim modeli çizdim her beğendiğim mobilyadan bir şey aldım tanıdık bir mobilyacıya yaptırıyorum..boyasız..piyasada istediğim 2 küsur..ufak değişikliklerle 1600 e yaptırıyoruz..çokta içime sindi..nasipse mayıs başında gelecek...
evet zaten haziran ayinda en gec herseyin bitmis olmasi lazim .. ne guzel oda isini halletmissin simdiden darisi benim basima insallah .. zaten havalanmasi icinde mobilyalarin belli bir sure gecmesi gerekiyor. havalarin isindigi zamana denk geliyoruz o yonden sansliyiz kapi pencere havalandirma sansimiz olacak bol bolbiz 15 gün önce siparişi verdik 45gün termin süresi var; eve gelmesi havalandırması vs derken anca olur diye düşündük. 23 nisanda da odasını boyayacağız. Mayıs başında mobilya gelince de perdesi halısı için sipariş veririz diye düşündük. Bir odasını yerleştirelim ne kadar alan kalıyor ortada vs bakalım diye.
Canım biz de çok gezdik ankara da sitelerde bakmadığımız mobilyacı kalmadı.. benim nacizane tavsiyem boyasız olmasında fayda var.. bazı mobilyacılara girdiğimizde biz bile boya kokusundan durmazken çocuğa o havayı koklatmamamk lazım diye düşünüyorum.. birde ileride kemirme falan durumu olursa beşikte, daha tehlikeli.. biz de en son çilek mobilya da karar kıldık, zaten avrupaya da ürün satabildikleri için, oranın kriterlerine de uygun üretiyorlar.. içimiz rahat, inş. yarın da teslim edip kuracaklar..oglusun hayirli olsun saglikla dogsun insallah .. cok fazla cesit var sanirim en guzeli yaptirmak en dogrusunu yapmissin .. benim de kizim olacak hayirlisiyla o kadar cok cesit var ki insanin akli karisiyo :)
hayırlı olsun canım :) ben küveti almadım ama baya büyük ve güzel gözüküyordu, güle güle kullan :)kızlarrr küvet ve nevresım alamamıştım kardeşimi aradım onların ordakı a101de bulmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?